latinalover wrote:evo poredjenje...SPORT LIFE sad malo obnovljen okrecen, mjesecno 80KM..dodas jos 20Km za central i imas bazen, saunu, aerobik, tae bo, pilates, yoga.....i tri puta bolju teretanu...samo traka za trcanje 9 komada....u sport life dodje 15 ljudi i guzva...a razlika u cijeni 20KM..
pa sracunajte omjer cijene u nivoa usluge koji dobijete za tu cijenu
Novi Fitness Centar
-
latinalover
#126 Re: Novi Fitness Centar
- karanana
#127 Re: Novi Fitness Centar
ko ide barem 10-15 puta mjesecno, cijena od 100 maraka je ok. iako u evropi i americi klubovi sa slicnim ponudama imaju mjesecnu clanarinu od nekih 15-20 eura.
-
latinalover
#128 Re: Novi Fitness Centar
zato sto puno ulazu u sport i sto svaka modenrija zgrada ima svoj bazen i svoju teretanukaranana wrote:ko ide barem 10-15 puta mjesecno, cijena od 100 maraka je ok. iako u evropi i americi klubovi sa slicnim ponudama imaju mjesecnu clanarinu od nekih 15-20 eura.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#129 Re: Novi Fitness Centar
...
Last edited by PipiDugaDevetka on 09/10/2008 14:40, edited 1 time in total.
-
d2
#130 Re: Novi Fitness Centar
obrisano
Last edited by d2 on 09/10/2008 21:08, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#131 Re: Novi Fitness Centar
[...
Last edited by PipiDugaDevetka on 09/10/2008 14:39, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#132 Re: Novi Fitness Centar
Pokvarih temu,...Zao mi je,...@d2,...obriši molim te.
-
melb26sa
#133 Re: Novi Fitness Centar
karanana wrote:ko ide barem 10-15 puta mjesecno, cijena od 100 maraka je ok. iako u evropi i americi klubovi sa slicnim ponudama imaju mjesecnu clanarinu od nekih 15-20 eura.
http://www.onenorthfitnesscenter.com/ Ma kakvih 15-20 eura! Da hocu ovdje u teretanu (a najbliza je ova u zgradi u kojoj radim) trebam prvo iskihati $150 za uclanjenje i onda mjesecno $90 - obavezno godina dana skidaju sa racuna. Ne, nema bazen
Za sada se zadovoljavam hodanjem od voza do posla 8 blokova dva puta dnevno. Od mene dosta
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#134 Re: Novi Fitness Centar
u zivotu uvjek postoji izbor ja bi volio da imam stan u Monte Carlu ali jbg nemam kesa toliko,ali u isto vrijeme ne pricam joj fakat ne vrijedi kvadrat stana 45 hiljada maraka ili samo tamo zive sminkeri ..Teretana je za 10 mislim na cijeli objekat ,i ko moze da priusti sebi vrijedi...ali komentarisati ljude koji idu tamo je smijesno i to je fakat kompleks...To je isto kao da bi ja rekao da u fisu toliko smrdi na znoj da to nije humano ali nigdje veze nema potrebe za tim svako ima svoje u zivotu i svako ide tamo gdje mu odgovara kako njemu tako i djepu ..I meni je osobno zao da nismo svi u istoj situaciji da mozemo priustiti barem ovu novu teretanu..Jos jednom mjesto je za 10 a zena ima tovar
a jos kad se skinu u kostim pa na plivanje uhhh 
- lolita_xx
#135 Re: Novi Fitness Centar
legendoMELBOURNE_SARAJEVO wrote:u zivotu uvjek postoji izbor ja bi volio da imam stan u Monte Carlu ali jbg nemam kesa toliko,ali u isto vrijeme ne pricam joj fakat ne vrijedi kvadrat stana 45 hiljada maraka ili samo tamo zive sminkeri ..Teretana je za 10 mislim na cijeli objekat ,i ko moze da priusti sebi vrijedi...ali komentarisati ljude koji idu tamo je smijesno i to je fakat kompleks...To je isto kao da bi ja rekao da u fisu toliko smrdi na znoj da to nije humano ali nigdje veze nema potrebe za tim svako ima svoje u zivotu i svako ide tamo gdje mu odgovara kako njemu tako i djepu ..I meni je osobno zao da nismo svi u istoj situaciji da mozemo priustiti barem ovu novu teretanu..Jos jednom mjesto je za 10 a zena ima tovar![]()
zar nije dosta vise zena?
nego reci ti meni ima li muskaraca? da ne dolazim bezze
- karanana
#136 Re: Novi Fitness Centar
a boga ti sta fali Bally Total Fitnessu? Idi u onaj u Morton Grove-u na Dempsteru. ogroman je, ima bazen, ima unutrasnja atletska staza, ima aerobik i ono tancanje. sve to za nekih 30 dolara mjesecno. dobro, moras potpisati na 3 godine, ali nakon 3 godine clanarina pada na nekih 10-15 larado mjesecno. i jos sa clanarinom mozes uci u bilo koji bally a ima ih svugdje.melb26sa wrote:karanana wrote:ko ide barem 10-15 puta mjesecno, cijena od 100 maraka je ok. iako u evropi i americi klubovi sa slicnim ponudama imaju mjesecnu clanarinu od nekih 15-20 eura.
http://www.onenorthfitnesscenter.com/ Ma kakvih 15-20 eura! Da hocu ovdje u teretanu (a najbliza je ova u zgradi u kojoj radim) trebam prvo iskihati $150 za uclanjenje i onda mjesecno $90 - obavezno godina dana skidaju sa racuna. Ne, nema bazen![]()
Za sada se zadovoljavam hodanjem od voza do posla 8 blokova dva puta dnevno. Od mene dosta
-
melb26sa
#137 Re: Novi Fitness Centar
karanana wrote:a boga ti sta fali Bally Total Fitnessu? Idi u onaj u Morton Grove-u na Dempsteru. ogroman je, ima bazen, ima unutrasnja atletska staza, ima aerobik i ono tancanje. sve to za nekih 30 dolara mjesecno. dobro, moras potpisati na 3 godine, ali nakon 3 godine clanarina pada na nekih 10-15 larado mjesecno. i jos sa clanarinom mozes uci u bilo koji bally a ima ih svugdje.melb26sa wrote:karanana wrote:ko ide barem 10-15 puta mjesecno, cijena od 100 maraka je ok. iako u evropi i americi klubovi sa slicnim ponudama imaju mjesecnu clanarinu od nekih 15-20 eura.
http://www.onenorthfitnesscenter.com/ Ma kakvih 15-20 eura! Da hocu ovdje u teretanu (a najbliza je ova u zgradi u kojoj radim) trebam prvo iskihati $150 za uclanjenje i onda mjesecno $90 - obavezno godina dana skidaju sa racuna. Ne, nema bazen![]()
Cekam proljece da se preselim gore u Evanston, trenutno sam dole u Indijani
-
ninili
#139 Re: Novi Fitness Centar
Da na startu kazem, pravo mi je drago ste se otvorio novi fitness centar, ali sto je previse, previse je. Cuj 1500 maraka godisnje...hahahahahha. Ja placam na extra lokaciji u Ca 700KM mjesecno. Uz to ima sauna, steam room, yoga, pilates, kick boxing i mnogo drugih casova koji su besplatni. Takodje, mozes uzeti masazu, koja se placa, ali nije toliko strasno. Eto, ne mogu da vjerujem da je to sto se otvorilo nesto bolje od ovoga. Evo vam i link. http://www.clubone.com
-
melb26sa
#140 Re: Novi Fitness Centar
ninili wrote:Da na startu kazem, pravo mi je drago ste se otvorio novi fitness centar, ali sto je previse, previse je. Cuj 1500 maraka godisnje...hahahahahha. Ja placam na extra lokaciji u Ca 700KM mjesecno. Uz to ima sauna, steam room, yoga, pilates, kick boxing i mnogo drugih casova koji su besplatni. Takodje, mozes uzeti masazu, koja se placa, ali nije toliko strasno. Eto, ne mogu da vjerujem da je to sto se otvorilo nesto bolje od ovoga. Evo vam i link. http://www.clubone.com
Da tebi nije malo puno 700KM mjesecno?
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#141 Re: Novi Fitness Centar
znas da frajere ne gledamlolita_xx wrote:legendoMELBOURNE_SARAJEVO wrote:u zivotu uvjek postoji izbor ja bi volio da imam stan u Monte Carlu ali jbg nemam kesa toliko,ali u isto vrijeme ne pricam joj fakat ne vrijedi kvadrat stana 45 hiljada maraka ili samo tamo zive sminkeri ..Teretana je za 10 mislim na cijeli objekat ,i ko moze da priusti sebi vrijedi...ali komentarisati ljude koji idu tamo je smijesno i to je fakat kompleks...To je isto kao da bi ja rekao da u fisu toliko smrdi na znoj da to nije humano ali nigdje veze nema potrebe za tim svako ima svoje u zivotu i svako ide tamo gdje mu odgovara kako njemu tako i djepu ..I meni je osobno zao da nismo svi u istoj situaciji da mozemo priustiti barem ovu novu teretanu..Jos jednom mjesto je za 10 a zena ima tovar![]()
nego reci ti meni ima li muskaraca? da ne dolazim bezze
- lolita_xx
#142 Re: Novi Fitness Centar
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:znas da frajere ne gledamlolita_xx wrote:legendoMELBOURNE_SARAJEVO wrote:u zivotu uvjek postoji izbor ja bi volio da imam stan u Monte Carlu ali jbg nemam kesa toliko,ali u isto vrijeme ne pricam joj fakat ne vrijedi kvadrat stana 45 hiljada maraka ili samo tamo zive sminkeri ..Teretana je za 10 mislim na cijeli objekat ,i ko moze da priusti sebi vrijedi...ali komentarisati ljude koji idu tamo je smijesno i to je fakat kompleks...To je isto kao da bi ja rekao da u fisu toliko smrdi na znoj da to nije humano ali nigdje veze nema potrebe za tim svako ima svoje u zivotu i svako ide tamo gdje mu odgovara kako njemu tako i djepu ..I meni je osobno zao da nismo svi u istoj situaciji da mozemo priustiti barem ovu novu teretanu..Jos jednom mjesto je za 10 a zena ima tovar![]()
nego reci ti meni ima li muskaraca? da ne dolazim bezzeali ima zena if you know what I mean
nista, moram doci da se uvjerim
- valterbranisarajevo
#143 Re: Novi Fitness Centar
Prvo na fitnes u central, pa onda na kaficu u Serator, sve u sto metara..Dobro je što se izašlo u susret Jeb setu...
Što se tiče fitnesa. Ima puno ljudi koji se moraju baviti nekim sportom, a zdravlje im onemogućava da trče, igraju basketa, lopte. Za njih je tako nešto super. Pogotovo što se većina ljdui ne može natjeati da smai kući vježbaju, čak i kada im zbog zdravlja vježbe prepiše doktor...
Što se tiče fitnesa. Ima puno ljudi koji se moraju baviti nekim sportom, a zdravlje im onemogućava da trče, igraju basketa, lopte. Za njih je tako nešto super. Pogotovo što se većina ljdui ne može natjeati da smai kući vježbaju, čak i kada im zbog zdravlja vježbe prepiše doktor...
- ja.neron
#144 Re: Novi Fitness Centar
fitnes momak fitnes a ne bodybuildingelmer wrote:ja.neron wrote:postoji Dijana ova što radi tamo na fitnesu ima licencuCode: Select all
1. Da li postoje fitnes i BB licencirani treneri?
Ma čim se žensko uhvati muškog posla tu nema napretka![]()
Raznorazne ćurke i idioti koji nešto nekome pokazuju što su sat ranije na nekom web sajtu vidjeli, ili pojave-spadala, koje čitav život po dva puta dnevno treniraju, a izgledaju ko klade, fuuuj gade mi se.
Da budemo realni kod nas nema nešto što se zove "licencirani BB treneri",
Jedino priznajem ljude koji su izašli na BB scenu i tu nešto postigli, od muških Terzo, Siki, Šok i Jasmin iz Tuzle,
-
latinalover
#145 Re: Novi Fitness Centar
stvar je u tome da ugovor u centralu mozes rsakinuti ili zalediti,sto je bolje nego raskidanje..jer ja sam npr. uletio u ovu jeftinu varijantu...100KM mjesecno..i zaledim kad mi dosadi trenirat ,pa kad mi se prohtije ,ponovo odledim...
-
newbloke
#146 Re: Novi Fitness Centar
ma uletio sam po jeftinoj varijanti!Baltazar_khan wrote:Ti si neki guzonja, pa možeš da priuštišnewbloke wrote:e odlicna je teretana!!!!! danas bio, i prva liga![]()
sprave odlicne
ekipa sasvim solidna...nema nekih krkana....
ima raje ali je ogromne, pa se bas i ne osjeti guzva
bazen je tamam.....i tri saune...treba sve to odraditi!!!!
vrijedi svakog dinara......![]()
Kako god, već pola godine treniram u FIS-u, i nemam namjeru da mijenjam teretanu. 70 maraka upis, i poslije se plaća 50 maraka.. Povoljno samo tako, a imaju sve moguće sprave
i vjeruj da se isplati jer u fisu nemas bazen, sprave su nula, stare raspadnute, nemas cestitu svlacionicu niti tus....usluga je grozna......
jebes ga,ima nesto bolje i treba priznati
a ko voli ovo ce i dici kredit ja mislim, a upisat se...a "elita" se upise, da bi se kartica vidjela u novcaniku i nece dolaziti...to je sigurno!
-
newbloke
#147 Re: Novi Fitness Centar
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:u zivotu uvjek postoji izbor ja bi volio da imam stan u Monte Carlu ali jbg nemam kesa toliko,ali u isto vrijeme ne pricam joj fakat ne vrijedi kvadrat stana 45 hiljada maraka ili samo tamo zive sminkeri ..Teretana je za 10 mislim na cijeli objekat ,i ko moze da priusti sebi vrijedi...ali komentarisati ljude koji idu tamo je smijesno i to je fakat kompleks...To je isto kao da bi ja rekao da u fisu toliko smrdi na znoj da to nije humano ali nigdje veze nema potrebe za tim svako ima svoje u zivotu i svako ide tamo gdje mu odgovara kako njemu tako i djepu ..I meni je osobno zao da nismo svi u istoj situaciji da mozemo priustiti barem ovu novu teretanu..Jos jednom mjesto je za 10 a zena ima tovar![]()
a zene u sauni! u bazenu! u hidromasazerima onim!!!!
a dobro, mora se priznati...ima dobrog mesa i muskog i zenskog.....
-
latinalover
#148 Re: Novi Fitness Centar
sminke ima nazalost, ali nece oni dugo ..sve si rekao ,jos samo da dodam, ta elita ide navecer da bi ih oni preko puta vidjeli ,kad ulaze u hotel ....newbloke wrote:ma uletio sam po jeftinoj varijanti!Baltazar_khan wrote:Ti si neki guzonja, pa možeš da priuštišnewbloke wrote:e odlicna je teretana!!!!! danas bio, i prva liga![]()
sprave odlicne
ekipa sasvim solidna...nema nekih krkana....
ima raje ali je ogromne, pa se bas i ne osjeti guzva
bazen je tamam.....i tri saune...treba sve to odraditi!!!!
vrijedi svakog dinara......![]()
Kako god, već pola godine treniram u FIS-u, i nemam namjeru da mijenjam teretanu. 70 maraka upis, i poslije se plaća 50 maraka.. Povoljno samo tako, a imaju sve moguće sprave
i vjeruj da se isplati jer u fisu nemas bazen, sprave su nula, stare raspadnute, nemas cestitu svlacionicu niti tus....usluga je grozna......
jebes ga,ima nesto bolje i treba priznati
a ko voli ovo ce i dici kredit ja mislim, a upisat se...a "elita" se upise, da bi se kartica vidjela u novcaniku i nece dolaziti...to je sigurno!
a ponavljam..sport life i zetra su 80KM, samo teretana,....u hotelu sama svlacionia je skoro kao sport life ...u sport life samo jedan tus..koji nije Bog zna sta, a ovdje ima sest tuseva....
sport life za sutdente daje popust 1KM..sto znaci placas teretanu 70KM,...bolje onda dodati jos 30KM i imati i bazen i saunu ,tursko kupatilo, aerobik ,tae bo...
-
latinalover
#149 Re: Novi Fitness Centar
i da ,opet ponavljam
,ja nisam guzonja ...al opet mi nije zao dati ,jer samo dole placao cijenu koja nije srazmjerna sa nivoom ponudjene usluge...ovdje je suprotno(mislim na akcijsku cijenu)...sad je vec malo skuplje...
...

...
-
latinalover
#150 Re: Novi Fitness Centar
muska svlacionica ima oko 70 ormarica....
ma prejako uglavnom ,jest da neke sitnice nisu u redu, ali to su samo sitnice...koje je lako ispraviti..
a nema puno "elite"....malo nesto..ispod mojih ocekivanja..vecinom raja dolazi radi sebe....
"elita" ce mjesec ,dva..i prestati...takvim je bas vazno,da clanska bude vidjena u novcaniku, kad se pice bude placalo...
ma prejako uglavnom ,jest da neke sitnice nisu u redu, ali to su samo sitnice...koje je lako ispraviti..
a nema puno "elite"....malo nesto..ispod mojih ocekivanja..vecinom raja dolazi radi sebe....
"elita" ce mjesec ,dva..i prestati...takvim je bas vazno,da clanska bude vidjena u novcaniku, kad se pice bude placalo...