F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
herbion

#126 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

Utakmice se igraju u 13,30.
ljubilac

#127 Re: F.K. Olimpik

Post by ljubilac »

herbion wrote:Utakmice se igraju u 13,30.
Tačno, moja greška. Znači srijeda u 13:30, Hrasnica, svi su dobrodošli.
BarbaDue

#128 Re: F.K. Olimpik

Post by BarbaDue »

moze li mi neko reci od poznavalaca igre i igraca Olimpika, kako u klubu stoji Ćulov?....mislim kakav je igrac i to?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#129 Re: F.K. Olimpik

Post by Admir_1984 »

Koliko kosta karta za sutrasnju utakmicu? :D
campa_xxx

#130 Re: F.K. Olimpik

Post by campa_xxx »

Admir_1984 wrote:Koliko kosta karta za sutrasnju utakmicu? :D
JUG - 5 KM
SJEVER - 5 KM
ISTOK - 10 KM
ZAPAD - 20 KM
VIP LOZE - 40 KM
The__Doctor

#131 Re: F.K. Olimpik

Post by The__Doctor »

campa_xxx wrote:
Admir_1984 wrote:Koliko kosta karta za sutrasnju utakmicu? :D
JUG - 5 KM
SJEVER - 5 KM
ISTOK - 10 KM
ZAPAD - 20 KM
VIP LOZE - 40 KM
Je li to igraju na Nou Campu kup utakmice dok im ne naprave novi stadion? :D
Admir_1984

#132 Re: F.K. Olimpik

Post by Admir_1984 »

Slavija zasluzeno dobila 1-3. Olimpik se posteno nije sastavio sa loptom. Kod 0-2 Kurto fulio penal. Husref se nervirao do 0-1 a onda i on shvatio da nema nishta od prolaza dalje jer je fakat Slavija 2 puta bolja ekipa. Olimpiku fali jedan dobar vezni igrac da kreira akcije, a danas su najbolji bili broj 3 i broj 7.
zecko_kupuz

#133 Re: F.K. Olimpik

Post by zecko_kupuz »

Wow, propade Olimpik k'o kauč. Vidi se da im još fali pure.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#134 Re: F.K. Olimpik

Post by since1921 »

Husrefe odlazi
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#135 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

since1921 wrote:Husrefe odlazi
:D :D :D :D

I ja bih dodao jos...UPRAVA NAPOLJE!!!!

:D :D :D :D

:run:
ljubilac

#136 Re: F.K. Olimpik

Post by ljubilac »

Danas Olimpik slab, a Slavija jako dobra. Rezultat je realnost, ostaje žal za propuštenom šansom onih koji su podržavali Olimpik. Jednostavno, jako loša partija Olimpika. Ništa im nije išlo kako treba i jedna od najlošijih partija u sezoni. Slavija pokazala zašto je 2. na tabeli Premier lige.
Stadion pak, nikad puniji. Policije čini mi se više nego na derbijima. Sokolova 20tak. Navijača Olimpika danas nije bilo ili bar - nisu navijali. Bila je grupica na "tribini" iza gola (radi se o jednom zidu iznad stadiona) koja se čula (više buka, gužva nego navijanje) samo na trenutke, a onda je tu tribinu vrlo brzo ispraznila policija. Nisam baš obratio pažnju šta se desilo, pa ako neko ima više informacija...?
karanana

#137 Re: F.K. Olimpik

Post by karanana »

samo 20ak sokolova? a lukavica ni 500 metara daleko.
cim sam cuo o kakvoj se husrefovoj strategiji radi, znao sam da ce ga popushit. ne moze se branit ono 1-1 iz prve tekme i ocekivati da ces odigrati 0-0 protiv slavije. mjseto da su igrali kao da im treba pobjeda on odmah bunker napravio.
Admir_1984

#138 Re: F.K. Olimpik

Post by Admir_1984 »

ljubilac wrote:Danas Olimpik slab, a Slavija jako dobra. Rezultat je realnost, ostaje žal za propuštenom šansom onih koji su podržavali Olimpik. Jednostavno, jako loša partija Olimpika. Ništa im nije išlo kako treba i jedna od najlošijih partija u sezoni. Slavija pokazala zašto je 2. na tabeli Premier lige.
Stadion pak, nikad puniji. Policije čini mi se više nego na derbijima. Sokolova 20tak. Navijača Olimpika danas nije bilo ili bar - nisu navijali. Bila je grupica na "tribini" iza gola (radi se o jednom zidu iznad stadiona) koja se čula (više buka, gužva nego navijanje) samo na trenutke, a onda je tu tribinu vrlo brzo ispraznila policija. Nisam baš obratio pažnju šta se desilo, pa ako neko ima više informacija...?
Ma to su ti lokalne lole iz sela Lasica, koje se nalazi odma iznad stadiona. Lasica ti je poznata po tome sto je Evlija Celebija napisao da nije vidio vecu selendru, a da je tako blizo grada :D
ljubilac

#139 Re: F.K. Olimpik

Post by ljubilac »

Admir_1984 wrote:
ljubilac wrote:Danas Olimpik slab, a Slavija jako dobra. Rezultat je realnost, ostaje žal za propuštenom šansom onih koji su podržavali Olimpik. Jednostavno, jako loša partija Olimpika. Ništa im nije išlo kako treba i jedna od najlošijih partija u sezoni. Slavija pokazala zašto je 2. na tabeli Premier lige.
Ma to su ti lokalne lole iz sela Lasica, koje se nalazi odma iznad stadiona. Lasica ti je poznata po tome sto je Evlija Celebija napisao da nije vidio vecu selendru, a da je tako blizo grada :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#140 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

ljubilac wrote:. Navijača Olimpika danas nije bilo ili bar - nisu navijali..
Pa mozda im Nijaz nije isplatio dnevnice...rekao sam samo mozda.

A zao mi je sto je Olimpik ispao,ali ocigledno sva ta fama koja se digla oko velikog naleta olimpika,je samo fama,barem jos uvijek.
I ocigledno je da danasnji Olimpik nije dovoljno jak za ravnopravnu borbu u PL,kakva god da je ona.

E sada,da li ce poslije eventualnog ulaska Olimpika u PL Nijaz odrijesiti jos vise kesu i uloziti u igracki kadar,jer je ocigledno da samo sa dodatnim ulaganjima, i to ozbiljnim, oni mogu biti ravnopravan protivnik,sem ako ne zele da se odmah bore za opstanak.
Ali_G

#141 Re: F.K. Olimpik

Post by Ali_G »

Izgleda ostale mu neke navike dok je bio kod nas :D

Elem, kakvi oni i premier liga, bar ne s ovim igracima. Sve su to propali fudbaleri.
BarbaDue

#142 Re: F.K. Olimpik

Post by BarbaDue »

BarbaDue wrote:moze li mi neko reci od poznavalaca igre i igraca Olimpika, kako u klubu stoji Ćulov?....mislim kakav je igrac i to?
nije valjda da niko nece da odgovori, treba mi jedan objektivan sud o igracu.
herbion

#143 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

Culov drugi strelac u Olimpiku,krasi ga brzina i snalazljivost,star oko 20 g.Jedan od boljih u Olimpiku.
BarbaDue

#144 Re: F.K. Olimpik

Post by BarbaDue »

cuo sam da je Culov momak pravo dobar ali pratim u zadnje vrijeme izvjestaje u novinama i vidim da ima lose ocjene...
pa mi ništa nije jasno, zbog toga sam i pitao one koji su gledali igru olimpika. ako jos neko ima komentar o Culovu.
Nadam se da ce uskoro krenuti putem kojim je isao Rascic.
The__Doctor

#145 Re: F.K. Olimpik

Post by The__Doctor »

BarbaDue wrote:cuo sam da je Culov momak pravo dobar ali pratim u zadnje vrijeme izvjestaje u novinama i vidim da ima lose ocjene...
pa mi ništa nije jasno, zbog toga sam i pitao one koji su gledali igru olimpika. ako jos neko ima komentar o Culovu.
Nadam se da ce uskoro krenuti putem kojim je isao Rascic.
Nadam se da će jednog dana biti veliki igrač i majstor kao što je Raščić :lol:
BarbaDue

#146 Re: F.K. Olimpik

Post by BarbaDue »

Naravno da ne mislim da je Rascic "veliki" igrac ali s obzirom da dolazi iz Goražda, jeste, što nebi bio pored "velikih" sarajevskih igracina :lol: ...i pored toga sto mu je ćaća 50% zaslužan za igru u Sarajevu, pa šta, zar se inace tako ne pocinje igrati u Sarajevu, Želji i ostalim mega klubovima.
Culov je takođe iz Goražda i sigurno da mu nije lako da ostvari neku bolju karijeru. Ali eto ja mu zelim srecu kao i citavom njegovom klubu.
zenny

#147 Re: F.K. Olimpik

Post by zenny »

BarbaDue wrote:moze li mi neko reci od poznavalaca igre i igraca Olimpika, kako u klubu stoji Ćulov?....mislim kakav je igrac i to?
zivi tu blizu mene sa jos 3 saigraca iz srbije.. upoznao nas moj drug koji isto igra u olimpiku i cesto se druzimo i izadjemo al' nikad nisam vidio kako igra iako sam cuo da je pravo brz uz dobru kontrolu lopte... kako sam ga mogao procijeniti kao osobu ucinilo mi se da ce ga druge stvari odvuc' od fudbala, bar tako mi izgleda
kofi anan

#148 Re: F.K. Olimpik

Post by kofi anan »

BarbaDue wrote:Naravno da ne mislim da je Rascic "veliki" igrac ali s obzirom da dolazi iz Goražda, jeste, što nebi bio pored "velikih" sarajevskih igracina :lol: ...i pored toga sto mu je ćaća 50% zaslužan za igru u Sarajevu, pa šta, zar se inace tako ne pocinje igrati u Sarajevu, Želji i ostalim mega klubovima.
Culov je takođe iz Goražda i sigurno da mu nije lako da ostvari neku bolju karijeru. Ali eto ja mu zelim srecu kao i citavom njegovom klubu.
Molio bih poklonike Admira Rascica da otvore temu o njemu, a ovdje razgovaramo o Vukovima :D :D
BarbaDue

#149 Re: F.K. Olimpik

Post by BarbaDue »

izvinjavam se, bilo je samo usput receno nisam htio nikoga uvrijediti. :-D naravno nastavimo o Vukovima...
beCA_

#150 Re: F.K. Olimpik

Post by beCA_ »

zenny wrote:
zivi tu blizu mene sa jos 3 saigraca iz srbije.. upoznao nas moj drug koji isto igra u olimpiku i cesto se druzimo i izadjemo al' nikad nisam vidio kako igra iako sam cuo da je pravo brz uz dobru kontrolu lopte... kako sam ga mogao procijeniti kao osobu ucinilo mi se da ce ga druge stvari odvuc' od fudbala, bar tako mi izgleda

Sta ti pricas debilu xD
Post Reply