Garfielde simpaticno mi je da branis tekovine bolognske borbe, ali ad hominem ti automatski obara argument.Amazonka27 wrote:madner wrote:Ko kaze da ti uradis isto sto i ja?Hamurabi wrote: I još griješiš kada izjednačavš srednju sa bolonjom. Još jedna nebuloza u nizu, kao i kad kažeš da više obaveza ne čini Bolonju težom. Ma nemoj. Znači ako ja moram uraditi isto kao i ti, i još plus 5 puta više, za isti rezultat, ja imam samo više obaveza i to me spušta na nivo srednje škole![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Logika, nula poena.
![]()
Imas vise obaveza tokom godine i puno laksi ispit na kraju godine.
Stvarno si postao naporan...i na testu imas nekoliko grupa pa neko kaze ona je bila laksa a ona teza...Ako se ne nalazis u ovom problemu, de Boga ti okani se ove teme i preseravanja ciji je veci. Evo, po cemu je Poslovno pravo lakse sada poloziti nego po starom sistemu? (uzeh za primjer ovaj predmet jer su i knjige i profesori i asistenti isti) Hoces da ti kazem? Student (stari sistem) koji polozi prvu knjigu, vazi mu ta knjiga sve dok ne polozi drugu....pa bilo to i nakon 5 godina...A studentu - bolonjcu nakon finalnog testa ako ne polozi obadvije knjige...ponistava mu se i ona koju je polozio. Tako meni ponistise prvu knjigu pa jovo nanovo sve. Prijateljica jedne godine polozila prvu...ponistili joj...druge godine dobije iz druge knjige 7 ali iz prve 5...pa joj poniste drugu...Sada opet sve iz pocetka...Znas koliko ti vjerujem da si zavrsio etf? pffff...mislim da si odustao i prije nego sto si poceo jer mi je neshvatljiv tvoj egoizam....Tvoje je najbolje, najteze, najskuplje, ti si uvijek u pravu ti ti ti ti ti ti....Kod studenata je uvijek prisutna solidarnost...kod tebe ti pa 10 mjesta praznih pa sve ostalo...Ni jedan dokaz nisi naveo niti na nivou inzinjera obrazlozio svoje mishljenje, samo ono papanski provociras i nasladjujes se tudjom mukom...
Ako je bologna/stari sistem tebi bolna tacka, meni nije.