Vidis, zadojena strankom nisam. Ja sam fan Zeljka Komsica...ne Zlajin. Ali vi stranacki puleni ne shvatate da postoje ljudi koji vole jednog politicara, a ne stranku. Tu ljubav gajim prema svom Zelji. TU volim KLUB, a ne pojedince. Ali tesko je to shvatiti kad ogreznes u stranacko taborenje.bermiin wrote:boli me ona stvar za zeljezaru...sta sad?...Haris je objasnjavao milion puta sve vezano o toj prvatizaciji...e sad je tvoj problem sto si ti zlajin fan pa ti odgovara sam prica koja je protiv Hareta...mIRCerka wrote:po svemu ovome vidim da ce najbolje rezultate na sljedecim izborima imati onaj koji bude u predizbornoj kampanji imao najvise kurcobolje da prostite ili koji bude javno pominjao majku "onim drugima"...
fuj....
senad nijgde nije rekao da on rusi i postavlja politicare, to je Haris izjavio...a sto se tice priloga o sestri - NEK JE BIO ONAKO DUG!!!nek je islo sve u detalje...
Dosta vise cvijeca i leptirica, kad smo u govnima, nek nas i sa TVa bombarduju istim...ako se ne osvjestimo sami, i Bog ce od nas dici ruke...
"boli me ona stvar" i onda vdim aplauze...da li vas boli ona stvar za prodanu zeljezaru, planove prodaje telekoma i elektroprivrede?
Mene ne.
Sinoc se vidjelo kakav je Haris covjek...ti i takvi kao ti ste ga usporedjivali sa Dodikom,govorili kako su njih dvoica u talu...i sta bi sinoc?..."ko me god usporedi sa Dodikom,taj mi ne treba"...
Haris bi razbio RS samo da ga podrzimo...jer da svi stanemo iza njega (mediji prvi) onaj coban iz Laktasa bi bio unisten...
CD i Senad
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#126 Re: CD i Senad
-
fgr
#127 Re: CD i Senad
senad je najbolji novinar kojeg imamo ali nije savrsen kao niko na ovom svijetu.
ako cemo njega pljuvati ovdje sta tek misliti o ostalim kvazi-novinarima tipa one kristo ili m.djakovica ili onih diletanata sa bht-a...
zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota koji uvijek u emisijama gura BH interes a ne svoje talove i simpatije.
dakle, govorim o bhtelekomu, bhposti, luci Neum, sjetite se CD-a u povodu dana drzavnosti ili dana napada na sarajevo, pa CD-ovi o prodaji energetskog sektora i sl.
nevjerovatna kolicina emocija i patriotizma i zato ga ja volim i postujem!
i cjelokupni njegov opus je smjesten u okvir koji se zove BiH..
zato, mislim da ne treba da previse ovdje palamudimo o njemu...
ako cemo njega pljuvati ovdje sta tek misliti o ostalim kvazi-novinarima tipa one kristo ili m.djakovica ili onih diletanata sa bht-a...
zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota koji uvijek u emisijama gura BH interes a ne svoje talove i simpatije.
dakle, govorim o bhtelekomu, bhposti, luci Neum, sjetite se CD-a u povodu dana drzavnosti ili dana napada na sarajevo, pa CD-ovi o prodaji energetskog sektora i sl.
nevjerovatna kolicina emocija i patriotizma i zato ga ja volim i postujem!
i cjelokupni njegov opus je smjesten u okvir koji se zove BiH..
zato, mislim da ne treba da previse ovdje palamudimo o njemu...
- Neelix
#128 Re: CD i Senad
senad najbolji novinar
merlin najbolji pjevac
i onda ocekujes da te neko uzme za ozbiljno
merlin najbolji pjevac
- tranquil
#129 Re: CD i Senad
fgr wrote:senad je najbolji novinar kojeg imamo
Ozbiljno?
Mislim Đaković jeste takođe dno dna, ne znam odakle si uopće izvukao onu Krišto koje nigdje nema, ali ovo?!? Kako, po čemu, koji kriterij?!?
AAAAAAAAAAAA to je dakle, dođem ja umotan u BH zastavu i počnem dnevnik sa ŽIVJELA BIH, ŽIVJELI NJENI NARODI I NARODNOSTI a u pozadini himna, jel bi ja onda bio bolji novinar od njega? Mislim, ako je to kriterij?fgr wrote:zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota
Ozbiljno, Senad je do sada demonstrirao toliko populizma, pristrasnosti, težih povreda novinarske profesije sa totalno neozbiljnim rugajućim prilozima zbog kojih su ga s pravom prozvali "bošnjački Đogo" i on da je naš najbolji novinar?!? Ni u hiljadu godina! Najlakše je pričati ono što svi vole da čuju, najlakše je servirati pikanterije. Daj nam malo našeg gorkog života, daj nam velike pljačke državnih firmi, daj nam nađi ko nas jebe sve ove godine a ne da mi pušta pjesmice o Dodiku i Doris.
Senad Hadžifejzović najbolji novinar kojeg imamo? Nikad. Možda najbolji voditelj Eurosonga, i bilo bi mu bolje da je ostao u tom zabavljačkom segmentu televizijskog programa, danas bi bio bolji nego Oliver Mlakar i Željko Pervan - kombinovano.
-
Raskoljnikov
#130 Re: CD i Senad
Ovaj poslednji CD je bio jedna od nebuloznijih emisija ikad...
To sam skont'o tek kad je Senad stavio tacku na veliko i, ubacujuci onu intimnu (jednu od dvije stvari za koje vjerujem da su jedine bile istinite u cijeloj peripetiji...)pricu o svojoj sestri, hocu da kazem da nije spomenu stradanje sestre i da nije Zlaja rek'o(koji se prosuo s onim objasnjenjem za Micu...
) ono za Alzirsku grupu...komforno bih mogao reci da je to samo CD i nista vise, dakle laz, uvlacenje u guzice kojekakve, nadri-udri lezernost itd...
Pecanin prodaje novine, od toga zivi itd itd...ceka se njegov twistcic towercic
Ipak, vjerovali ili ne, kuzno sam i dobru situaciju u toj nebuloznoj emisiji
U traljavoj(po obicaju...)anketi o nasljedniku Harisa i Tihica(?) dobi Zlaja-egocentrik
duplo vise glasova
Na vela hajatu
To sam skont'o tek kad je Senad stavio tacku na veliko i, ubacujuci onu intimnu (jednu od dvije stvari za koje vjerujem da su jedine bile istinite u cijeloj peripetiji...)pricu o svojoj sestri, hocu da kazem da nije spomenu stradanje sestre i da nije Zlaja rek'o(koji se prosuo s onim objasnjenjem za Micu...
Pecanin prodaje novine, od toga zivi itd itd...ceka se njegov twistcic towercic
Ipak, vjerovali ili ne, kuzno sam i dobru situaciju u toj nebuloznoj emisiji
U traljavoj(po obicaju...)anketi o nasljedniku Harisa i Tihica(?) dobi Zlaja-egocentrik
Na vela hajatu
-
fgr
#131 Re: CD i Senad
vidis da si neupucen, bas o tome je u prici o bhtelekomu i bhposti i govorio.tranquil wrote:fgr wrote:senad je najbolji novinar kojeg imamo![]()
Ozbiljno?
Mislim Đaković jeste takođe dno dna, ne znam odakle si uopće izvukao onu Krišto koje nigdje nema, ali ovo?!? Kako, po čemu, koji kriterij?!?
AAAAAAAAAAAA to je dakle, dođem ja umotan u BH zastavu i počnem dnevnik sa ŽIVJELA BIH, ŽIVJELI NJENI NARODI I NARODNOSTI a u pozadini himna, jel bi ja onda bio bolji novinar od njega? Mislim, ako je to kriterij?fgr wrote:zato, popustite covjeka jer je ako nista vrhunski patriota
Ozbiljno, Senad je do sada demonstrirao toliko populizma, pristrasnosti, težih povreda novinarske profesije sa totalno neozbiljnim rugajućim prilozima zbog kojih su ga s pravom prozvali "bošnjački Đogo" i on da je naš najbolji novinar?!? Ni u hiljadu godina! Najlakše je pričati ono što svi vole da čuju, najlakše je servirati pikanterije. Daj nam malo našeg gorkog života, daj nam velike pljačke državnih firmi, daj nam nađi ko nas jebe sve ove godine a ne da mi pušta pjesmice o Dodiku i Doris.
Senad Hadžifejzović najbolji novinar kojeg imamo? Nikad. Možda najbolji voditelj Eurosonga, i bilo bi mu bolje da je ostao u tom zabavljačkom segmentu televizijskog programa, danas bi bio bolji nego Oliver Mlakar i Željko Pervan - kombinovano.
to su te teme koje trazis.
pa nadalje, u prici o prodaji energetskog sektora itd.
i oprostite mi ako sam ovakav kad je senad hazifejzovic u pitanju.
u ratu, kad su mnogi bili daleko odavde meni je njegov glas o pobjedama petog korpusa, pobjedama nasih na vlasicu puno znacio...
-
fgr
#132 Re: CD i Senad
da...Neelix wrote:senad najbolji novinar
merlin najbolji pjevac
i ponosan sam na to!
-
homar
#133 Re: CD i Senad
Nama niti jedan novinar ne valja. Senad je jedini koji može autoratitivno prepoznati problem i svakom u oči reći šta bi ga pitali većina građana. Onaj "skriveni" intervju sa Harisom nije mi se svidio, jer nepošteno je neupozoriti čovjeka da se snima i da će to biti objavljeno. No i pored toga gledaoci su mogli vidjeti čvrsti stav Harisa na putu za očuvanje BiH.
Senad je i u najtežim danima znao prepoznati neprijatelje BiH, a svi oni koji ne vide objektivnost kod njega, ili su slijepi ili su maliciozni.
Senad je i u najtežim danima znao prepoznati neprijatelje BiH, a svi oni koji ne vide objektivnost kod njega, ili su slijepi ili su maliciozni.
- tranquil
#134 Re: CD i Senad
Moram priznati da nisam gledao CD oko godinu dana, i pravo se dobro osjećam zbog toga.fgr wrote:vidis da si neupucen, bas o tome je u prici o bhtelekomu i bhposti i govorio.tranquil wrote:fgr wrote:senad je najbolji novinar kojeg imamo![]()
Ozbiljno?
to su te teme koje trazis.
pa nadalje, u prici o prodaji energetskog sektora itd.
i oprostite mi ako sam ovakav kad je senad hazifejzovic u pitanju.
u ratu, kad su mnogi bili daleko odavde meni je njegov glas o pobjedama petog korpusa, pobjedama nasih na vlasicu puno znacio...
Ako je u međuvremenu Senad počeo da obrađuje neke stvarnije teme, sigurno nije zato što se on odjednom počeo da brine o jadnom narodu, nego opet zato što je skontao da narod sada želi da sluša o tome, pa mu daje "hrane".
Mogu samo reći - "kasno Marko...". Ima novinara u BiH koji ovo čega se Senad sada sjetio rade preko deceniju, dobijaju prijetnje i etikete izdajnika, ponekad i batine, samo zato jer rade svoj novinarski posao.
Ostaje ono što sam rekao - njegovi primitivni zabavljački prilozi su uvreda za novinarsku profesiju, i svako ko ga smatra za najboljeg novinara treba da razmisli o pojmovima "novinar" i "zabaljač". I Jay Leno je zabavan ali priča o politici, emituje šaljive priloge, šprda se na račun sadašnjeg predsjednika, prcaće on i Obamu ako već nije počeo, ali on barem ne prelazi granicu i ne ulazi u ozbiljne teme niti se bilo gdje smatra za novinara. Takođe i u zabavi ne ide na nivoe primitivizma za razliku od Senada.
Senad pokušava da bude i Bob Woodward i Jay Leno istovremeno, i to na prilično nesuptilan krkanski način, i još da pri tome uvali neki svoj "pravednički" stav, koji se, zanimljivo, uvijek poklapa sa trenutnim raspoloženjem u bošnjačkom narodu. Ne ide, al' nikako.
Kada je u pitanju ratni angažman, on sam se popišao na svoje dotadašnje zasluge (kojih je bilo ako ćemo da budemo iskreni) još 1994, u vrijeme kada je Bošnjacima BiH, a posebno Krajine, nakon sloma Abdićeve paradržave najviše trebalo unutarnacionalno pomirenje i liječenje rana od tog sukoba, a Senad je, u Đoginom stilu, u dnevniku TVBH poslije vijesti o ulazu ARBIH u Kladušu emitirao prijeratnu reklamu za Agrokomercov proizvod "Ako", sa sloganom "Sa začinom Ako sve je lako", i time se spuštajući na nivo one barabe Đoge.
Mislim, čak ga je i SDA kritikovala zbog tog primitivizma. 1994. Pa kontaj koje je to dno.
- don vito
#135 Re: CD i Senad
homar wrote:Senad je i u najtežim danima znao prepoznati neprijatelje BiH, a svi oni koji ne vide objektivnost kod njega, ili su slijepi ili su maliciozni.
-
Risto Kuglarić
#136 Re: CD i Senad
tranquil wrote:
Moram priznati da nisam gledao CD oko godinu dana, i pravo se dobro osjećam zbog toga.Kada vidim šta Senad radi, ne pada mi teško apstinencija od CD-a, koja će i dalje da traje.
Ako je u međuvremenu Senad počeo da obrađuje neke stvarnije teme, sigurno nije zato što se on odjednom počeo da brine o jadnom narodu, nego opet zato što je skontao da narod sada želi da sluša o tome, pa mu daje "hrane".
Mogu samo reći - "kasno Marko...". Ima novinara u BiH koji ovo čega se Senad sada sjetio rade preko deceniju, dobijaju prijetnje i etikete izdajnika, ponekad i batine, samo zato jer rade svoj novinarski posao.
Ostaje ono što sam rekao - njegovi primitivni zabavljački prilozi su uvreda za novinarsku profesiju, i svako ko ga smatra za najboljeg novinara treba da razmisli o pojmovima "novinar" i "zabaljač". I Jay Leno je zabavan ali priča o politici, emituje šaljive priloge, šprda se na račun sadašnjeg predsjednika, prcaće on i Obamu ako već nije počeo, ali on barem ne prelazi granicu i ne ulazi u ozbiljne teme niti se bilo gdje smatra za novinara. Takođe i u zabavi ne ide na nivoe primitivizma za razliku od Senada.
Senad pokušava da bude i Bob Woodward i Jay Leno istovremeno, i to na prilično nesuptilan krkanski način, i još da pri tome uvali neki svoj "pravednički" stav, koji se, zanimljivo, uvijek poklapa sa trenutnim raspoloženjem u bošnjačkom narodu. Ne ide, al' nikako.
Kada je u pitanju ratni angažman, on sam se popišao na svoje dotadašnje zasluge (kojih je bilo ako ćemo da budemo iskreni) još 1994, u vrijeme kada je Bošnjacima BiH, a posebno Krajine, nakon sloma Abdićeve paradržave najviše trebalo unutarnacionalno pomirenje i liječenje rana od tog sukoba, a Senad je, u Đoginom stilu, u dnevniku TVBH poslije vijesti o ulazu ARBIH u Kladušu emitirao prijeratnu reklamu za Agrokomercov proizvod "Ako", sa sloganom "Sa začinom Ako sve je lako", i time se spuštajući na nivo one barabe Đoge.
Mislim, čak ga je i SDA kritikovala zbog tog primitivizma. 1994. Pa kontaj koje je to dno.
Odlično dijagnosticirano. Najveći zajebant među novinarima i najveći novinar među zajebantima. I ovo nije kompliment da ne bude zabune. Nako usput, za ljubitelje istinske zajebancije na temu novinarstva, toplo preporučujem http://www.thedailyshow.com/
- Neelix
#137 Re: CD i Senad
nisam ti ja krivfgr wrote:da...Neelix wrote:senad najbolji novinar
merlin najbolji pjevac
i ponosan sam na to!
-
bosanska rijec
#138 Re: CD i Senad
valter.ba wrote:
Ti ocigledno kao i micerka imas problema sa vlastitim identitetom. Zao mi je za taj tvoj treci entitet jer ga mi koji smo golim rukama cetiri godine hvatali dusmanske granate nikada ali pazi, NIKADA necemo prihvatitiOvi sto su iz Hamburga,Ontarija,Milana navijali uz pivu za svoje u ratu mozda i mogu olako preci preko toga ali mi istinski patrioti NIKADA. Ovo pitanje oko milion Srba nije nikakav problem i apsolutno ne treba nigdje da idu vec da civilizirano zive sa pripadnicima ostalih naroda.
Znas u ratu je grad bio obljepljen plakatima sa natpisom "Mi se ovdje ne djelimo na Srbe,Hrvate i Bosnjake, mi se djelimo na papke i na gradsku raju". Pod papci se misli na primitivci a ne na uzi lokalitet rodjenja.
Apsolutno sam apolitican i hvala Bogu imam prave prijatelje i Srbe i Hrvate a i ostale i to u svim djelovima BiH. Ponosan sam na to! Ipak kada procitam micerkine postove povraca mi se, sve se svodi na orkestriranu parolu protiv 100% BiH. Ne mogu da shvatim njen mentalni sklop koji na bilo koji nacin moze i pomisliti da izjednaci Hareta i krmoglava. Mislim da bi trebala prvo nauciti znacenje rijeci moderator i banovati se na najmanje mjesec dana, a za to vrijeme procitati par knjiga koji opisuju nasu blizu istoriju.
Istina je da ja podrzavam sve probosanske ideje pa dolazile one od Tihica, Komsica, Silajdzica, Lagumdzije, Pecanina, Hadzifejzovica i ostalih, najdrazi mi je Bogic Bogicevic ! Svi oni imaju nesto dobro i to je ono na sta se treba fokusirati. Trebamo zajedno ici ka jednom cilju boljoj i prosperitetnijoj Bosni i Hercegovini. Da ne bude zabune podrzacu i Dodika kada postane svjestan gdje zivi ali njemu ni GPS pomoci ne moze.
i jamoler wrote:i jaAir Ramiz wrote:Potpisujem!valter.ba wrote:Pokazao im je samo da je Haris fakat za BOSNU i da ga za ostalo zaboleOvaj glumac iz posta iznad sto govori da Harisa vodimo kuci je bas onako duhovit k'o slon na trapezu
Ovaj sto dovodi u sumnju svjesnost snimanog HS, bi trebao razmisliti i o opciji da je sve bila priprema za stvarni intervju ali ne Senadu nego onom malom poltroncicu
![]()
Nisam za to da se Senad nesto strasno osudjuje jer je dokazani PATRIOTAali ocigledno da je u zadnje vrijeme izgubio kompas oko nekih stvari i zelim mu sto brzi povratak u stvarnost. Umjesto da svi zajedno guraju ovu BiH naprijed i samo naprijed oni ga guraju jedan drugom
I ovo je Bosna i Hercegovina
- Asana
#139 Re: CD i Senad
Her Flick wrote:dabogda vam haris do zivota preCednik bio, vasim kucnim budzetom raspalgao, za njega rintali dan i noc
i takodje daboga vas samo senad informisao
pa zar takve kletve na sabahu ...
-
zimomor
#140 Re: CD i Senad
Ono je stvarno bilo dno dna u subotu sa Harisom bez obzira koliko mi Haris isao na zivce.
Jos jedan "highlight" CD-a je bio i kad je Voditelj/novinar drzao Zlatku predavanje o egu, a kreten ne vidi sebe i svoj problem sa egoizmom. Ko god ga je pogledao poprijeko u zadnjih nekoliko godina odmah je sljedeca emisija bila usmjerena protiv njega i sva ona mahalska elokventnost (potpomognuta segrtom sa mahalske televizije Cerimagicem) i standardnim ad hominem argumentima je bila usmjerena protiv njega.
Dragi Senade, ego bi ti moglo komotno biti srednje ime, Zlatko ti nije ni do koljena.
Jos jedan "highlight" CD-a je bio i kad je Voditelj/novinar drzao Zlatku predavanje o egu, a kreten ne vidi sebe i svoj problem sa egoizmom. Ko god ga je pogledao poprijeko u zadnjih nekoliko godina odmah je sljedeca emisija bila usmjerena protiv njega i sva ona mahalska elokventnost (potpomognuta segrtom sa mahalske televizije Cerimagicem) i standardnim ad hominem argumentima je bila usmjerena protiv njega.
Dragi Senade, ego bi ti moglo komotno biti srednje ime, Zlatko ti nije ni do koljena.
- primus-1
#141 Re: CD i Senad
zaista djeluje zalosno koliko vas u sarajevu,podrzava harisa..
u bilo kom drugom dijelu bih, stranka za bih je minorna politicka partija koja sluzi samo ukoliko nekom fali 1 -2 odbornicka mjesta pa da dodje na vlast..
a u sarajevu,ne mogu da vjerujem jos uvijek dizu hareta u zvijezde.ccccc
i ko slucajna foluska,"zaista ne volim hareta al ovo sto je senad uradio dno dna".
ovo govorim dobronamjerno,drage moje sarajlije,slausajte malo i ostatak bih,koji kaze NIJE HARIS dobar za nas.pricate o genocidu,o 100%,znate li kako izlgeda ta 100% u srebrenici,bratuncu?nikako...skoro pa nasi nema tamo.on mozda misli dobro,ali je uglavnom neuspjesan politicar,i samo proizvodi probleme povratnicima svojom retorikom..a povratncka populacija nema nikakve koristi od harisove politke?mislite da ima?odite malo do povratnckih sela,pitajte ljude kako zive,....TU haris nije uspio,vise puta je izigrao povjerenje bosnjaka i mislim da je vrijeme da ide u penziju i da prepusti mjesto nekom mladjem...
dokazano je neuspjesan.
a senad i cd? ljudi gledaju,ljudi slusaju,vazi za jednog od najacih novinara,ako imate nesto o njemu da bi moglo dovesti u pitanje integritet iznesite brate mili,ne zive svi u sarajevu,pa da znaju sta mahala prica...
ej moja bosno,ko ti o glavi radi....
u bilo kom drugom dijelu bih, stranka za bih je minorna politicka partija koja sluzi samo ukoliko nekom fali 1 -2 odbornicka mjesta pa da dodje na vlast..
a u sarajevu,ne mogu da vjerujem jos uvijek dizu hareta u zvijezde.ccccc
i ko slucajna foluska,"zaista ne volim hareta al ovo sto je senad uradio dno dna".
ovo govorim dobronamjerno,drage moje sarajlije,slausajte malo i ostatak bih,koji kaze NIJE HARIS dobar za nas.pricate o genocidu,o 100%,znate li kako izlgeda ta 100% u srebrenici,bratuncu?nikako...skoro pa nasi nema tamo.on mozda misli dobro,ali je uglavnom neuspjesan politicar,i samo proizvodi probleme povratnicima svojom retorikom..a povratncka populacija nema nikakve koristi od harisove politke?mislite da ima?odite malo do povratnckih sela,pitajte ljude kako zive,....TU haris nije uspio,vise puta je izigrao povjerenje bosnjaka i mislim da je vrijeme da ide u penziju i da prepusti mjesto nekom mladjem...
dokazano je neuspjesan.
a senad i cd? ljudi gledaju,ljudi slusaju,vazi za jednog od najacih novinara,ako imate nesto o njemu da bi moglo dovesti u pitanje integritet iznesite brate mili,ne zive svi u sarajevu,pa da znaju sta mahala prica...
ej moja bosno,ko ti o glavi radi....
-
mIRCerka
#142 Re: CD i Senad
Ko se od vas anitCDasha oglasio povodom Bakriovog natrljavanja nosa spasavanjem senadove sestre u ratu? Niko se oglasio nije..
a sve veliki religiozni ljudi...zar se ne kaze NEMOJ DA TI LIJEVA RUKA ZNA STA DESNA RADI? .... kako je lijepo tumaciti stvari samo u svoju korist...
a sve veliki religiozni ljudi...zar se ne kaze NEMOJ DA TI LIJEVA RUKA ZNA STA DESNA RADI? .... kako je lijepo tumaciti stvari samo u svoju korist...
-
maher
#143 Re: CD i Senad
po meni je veci problem to sta ce clan predsjednistva u studiju privatne televizije. haris je ovo zasluzio radi toga. nisam primjetio u praksi da predsjednici drzava dolaze na noge novinarima u privatne televizije. obicno intervjue daju u svojim kabinetima javnom servisu ili drzavnim medijima. zato postoje protokoli i ostalo. clanovi predsjednistva bi morali vise postovati instituciju predsjednika, ako misle da ih neko postuje. i zeljko komsic je sklon da se svuda pojavljuje.
-
nino90
#144 Re: CD i Senad
Zeljko Komsic je legenda ko tito 
-
brinetta
#145 Re: CD i Senad
Zeljko Komsic je legenda! Pravi patriota. I treba da se pojavljuje svuda. Pa i na privatnim televizijama. Komsic se ponasa kao svaki normalan predsjednik, nije nadobudan a izgleda da se to pojedincima ne svidja.
-
mIRCerka
#146 Re: CD i Senad
da vas vratim na temu ako nije problem
emra_a wrote:Kad pocinje nova sezona centralnog dnevnika?
vase misljenje o emisiji?
-
brinetta
#148 Re: CD i Senad
mIRCerka wrote:Ko se od vas anitCDasha oglasio povodom Bakriovog natrljavanja nosa spasavanjem senadove sestre u ratu? Niko se oglasio nije..
Niko se nece ni oglasiti, jos ce reci da nije bilo tako. Zato se i pljuje po CD-u, Senadu, Bakiru i ostalima koji pokusavaju prikazati istinu koja mnoge boli.
- veljaca
#149 Re: CD i Senad
Opet kazem ovdje je tema CD i Senad .... Nisam mislio, ali MORAO sam replicirati ovom "primus-1".

Prvo kako znas da su SVI iz Sarajeva ? Mozda za tebe - koji PODRZAVAS nekog drugog - djeluje zalosno - imas pravo na to i niko ti ne brani. Ali znaj da ima PUNO vise ljudi - pa dokaz je i IZBOR za Clana Predjsednistva - koji PODRZAVAJU Harisa i njegove stavove - CJELOVITA BIH. Znam na desetine svojih prijatelja - koji POGIDOSE na tom putu... ( na zalost ).primus-1 wrote: zaista djeluje zalosno koliko vas u sarajevu,podrzava harisa..
Zar ti zelis da se PRESTANE pricati o GENOCIDU ???? Zasto je tako tamo gdje si ti nabrojao - pitaj mileta traktoristu - kad ga sretnes ....primus-1 wrote: pricate o genocidu,o 100%,znate li kako izlgeda ta 100% u srebrenici,bratuncu?
. Toliko NEBULOZA u ovome navedenom ...Razgovaram i ja sa povratnicima - i imam DRUGACIJE informacije - DIJAMETRALNO SUPROTNE. Tvoje misljenje o PENZIJI se isto pika kao i moje i mi ne odlucujemo o tome ....primus-1 wrote: on mozda misli dobro,ali je uglavnom neuspjesan politicar,i samo proizvodi probleme povratnicima svojom retorikom..a povratncka populacija nema nikakve koristi od harisove politke?mislite da ima?odite malo do povratnckih sela,pitajte ljude kako zive,....TU haris nije uspio,vise puta je izigrao povjerenje bosnjaka i mislim da je vrijeme da ide u penziju i da prepusti mjesto nekom mladjem...
OVO je TEMA ove diskusije. Ostalo je off-topic. Ne mora se zivjeti u Sarajevu ( to nije nikakva privilegija ) da se vidi da je doticni - PUSTIO U ETER tajno snimljenu diskusiju . Isto bih reagovao da je u pitanju i mile, suljo, zlaja, covic i ini ...Po meni ovdje je rijec o LICNOJ OSVETI doticnog novinara ( a za to se ne koristi javni medij ). Mada sam cuo i drugi argument - DA JE OVO DOTICNI NOVINAR ISPLANIRAO SA HARISOM . Ako je i to u pitanju - NIJE FER.primus-1 wrote: a senad i cd? ljudi gledaju,ljudi slusaju,vazi za jednog od najacih novinara,ako imate nesto o njemu da bi moglo dovesti u pitanje integritet iznesite brate mili,ne zive svi u sarajevu,pa da znaju sta mahala prica...
Izdrzala je BiH i jace i goropadnije igrace od mileta i ostalih satelita .... I OPSTALA JE I OPSTACE ...primus-1 wrote: ej moja bosno,ko ti o glavi radi....
- veljaca
#150 Re: CD i Senad
Gledao sam je - ali se od zadnje emisije NESTO PREMISLJAM da li da nastavim ili ne ..... Odlucicu do sljedece Subote ...mIRCerka wrote:da vas vratim na temu ako nije problememra_a wrote:Kad pocinje nova sezona centralnog dnevnika?
vase misljenje o emisiji?