Ali krst nije u crveno-bijelim kockicama pa tako nije ni tendenciozanBosanac_21 wrote:Njima smetaju zeleni trotoari, a sto je krst nabijen nad Mostarom to je najmanji problem
svi smo prolupali
Ali krst nije u crveno-bijelim kockicama pa tako nije ni tendenciozanBosanac_21 wrote:Njima smetaju zeleni trotoari, a sto je krst nabijen nad Mostarom to je najmanji problem
taj krst je veliki plus za nasu zemlju.Bosanac_21 wrote:Njima smetaju zeleni trotoari, a sto je krst nabijen nad Mostarom to je najmanji problem
apsorvirali smo njihov nacionalizam na prethodnim stranicama....dzemmo wrote:Arslan zelenom pise a mIRCerka crvenom bojom
zar mIRCi ne bi trebala pisati sarenomdzemmo wrote:Arslan zelenom pise a mIRCerka crvenom bojom
zelis da kazes da smo mirci i ja nacionalisti?zastoqsviram wrote:apsorvirali smo njihov nacionalizam na prethodnim stranicama....dzemmo wrote:Arslan zelenom pise a mIRCerka crvenom bojom
Ispriku potrazujem, ugrozba na djelu!Arslan wrote:zelis da kazes da smo mirci i ja nacionalisti?zastoqsviram wrote:apsorvirali smo njihov nacionalizam na prethodnim stranicama....dzemmo wrote:Arslan zelenom pise a mIRCerka crvenom bojom
drugi put prvo zagrebi ispod povrsine pa nam javi kakve su boje....dzemmo wrote:zastoqsviram wrote:apsorvirali smo njihov nacionalizam na prethodnim stranicama....dzemmo wrote:Arslan zelenom pise a mIRCerka crvenom bojom![]()
ocito sam preskocio.. cito sam onako povrsno
kako li je ovde narod senzibilan...mIRCerka wrote: Ispriku potrazujem, ugrozba na djelu!
ima.. svijetlo zelena, metalik zelena, sucmurasto zelena itd..dzemmo wrote:sto ja zakuhajoj ima li ovaj mali zeleni u nekim drugim bojama
Banksy wrote:Nije mi šega. Ova priča je danas na svim ex Yu portalima.
mIRCerka wrote:Banksy wrote:Nije mi šega. Ova priča je danas na svim ex Yu portalima.![]()
da upotpunim sve
ОВА ЗЕМЉА БИЋЕ ТУРСКА
tronacionalno
to se zove kolektivno ludilo iliBanksy wrote:Nije mi šega. Ova priča je danas na svim ex Yu portalima.
Znam ... al mi opet nije šega.Air Ramiz wrote:to se zove kolektivno ludilo iliBanksy wrote:Nije mi šega. Ova priča je danas na svim ex Yu portalima.lud zbunjenog