ELDIN HUSEINBEGOVIC

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
nookey

#126 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by nookey »

opremdobro30 wrote:Čitam malo ova mahalska naklapanja i imam samo jedno pitanje. Šta vas boli k. za tuđi život?
Kad se neko javno eksponira, to nije tuđi život, to je javna ličnost...
Mustang1

#127 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Mustang1 »

Kad bolesnu zenu koristis kao marketing .. A uglavnom ga brane pokrivene zene i opravdavaju ovaj cin .. Valjda im je tesko povjerovati da je on takav pa ga kroz vjeru opravdavaju i cinjenicom da ne treba tugovati stalno .. Sto prije skontaju da je svijet pun pokvarenih ljudi to bolje !
kadinica

#128 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by kadinica »

ladyblue wrote: Molim Vas kupite cd u magazi kod DIne Merlina. Moja tuga je nevidjena, u srce mi ne moze stati, a ne na papir, takav covjek ne postoji, mozda i ja nisam takva, ne postoji, Bog ga je stvorio i donio na ovaj svijet "Da suti" i pjesmu je posvetio upravo njoj, svom vidu i svojoj vodilji, nadam se da ce nakon ovog dana biti jos jaci i snazniji...Neka joj je vjecni rahmet a Njemu hvala sto nam ga je dao...
:(
Kažem, ne zanima me Eldin, ali mi smeta ovo...a to je svo vrijeme radio. Marketing, prodaja.

Čudo je kako neko nisko padne u očima ljudi, a zbog odnosa prema vlastitoj ženi. Isto je uradio Aldino, poselamio se sa karijerom. I ovaj će.

Hiljade drugih ljudi se oženilo nakon ženine smrti, pa šta? I Koke se oženio, dobio dijete, nek mu je sa srećom. Čovjek živi svoj život, ne glumi, ne patetiše.
frngla

#129 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by frngla »

Kvarnjak pravi, nije mu se ohladila žena, on drugu naš'o...
oldtajmer

#130 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by oldtajmer »

sve je to licna stvar bilo koga,ali vala nije morao da iskace i iz frizidera sa svim ovim ako nista onda zbog postovanja prema familiji svoje bivse supruge,moglo je to malo tise

Code: Select all

http://www.azramag.ba
basicm

#131 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by basicm »

Veoma kvarno od njega jer se sad vidi da je zenina bolest iskoristena kao marketing, pa kad se koja parica skupila postao jet-set i zaboravio jadnicu kao da nikad nije ni postojala. Budala je svaki ko ga god pozove da nesto pjeva, a pjevanje je za njeg svakako spansko selo, jauce i kmeci vise odgovara opisu.
Gandra_1

#132 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Gandra_1 »

Iskreno i meni se vala zgadio sa ovim postupkom, mada nikad nisam nesto ni obracao posebno paznju na njega... Nije zbog toga sto se ozenio ponovo, vec sto je svoju karijeru gradio na osnovu bivse zene i njene bolesti i pricama kako je ona njegova najveca ljubav, kako je svaku pjesmu njoj posvetio itd...
Sumnjam da on nije imao nista sa ovom novom zenom ranije, jer da nije imao, sacekao bi jos godinu-dvije pa se ozenio...
Al eto svako ima svoje i iskreno boli me neka stvar za njega i onako ga ni prije nisam slusao niti cu...
skuterrr

#133 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by skuterrr »

karanana wrote:da se razumijemo, ovaj mi se covjek dojmi kao neki ljigo. ima onaj nekakav kez tipa nedžada brankovica. nisam ni ljubitelj njegove muzike.
ali, moje pitanje na ovu zadnju vijest je: u cemu je problem sa ovim?
apsolutno se i mene tako dojmio , stvarno ima ona ljiga kez , a da nisam pogrijesio dokaz je i ovo kolko je bio ozaloscen kreten jedan
kamen spoticanja

#134 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by kamen spoticanja »

ultima_palabra wrote:Ma nije problem da se neko običan oženio, ali koliko sam upratio ovaj je lik napravio brand od sebe upravo na nekoj ljubavi i brizi o bolesnoj supruzi... svi smo drugačiji, ali sad to baš onako lažno djeluje.
da ga ne znam licno i da ga ne znam dobro ne bih ulazio u ovakve price ali...
nije eldin na bolesti rahmetli emke pravio brand ili isto koristio za prodaju cd-ova...eldin je podmetno ledja za hanumu koja je umirala godinama,bio uz krevet istoj i zivio onako kako insan ne bi pozelio nikome...a i sam ima godine koje nije tesko razumjet
brand od njegove situacije pravili su mediji kojima je bilo jako zahvalno pisati o ljubavi,bolesti,pjesmama...jer to se cita..a apsurdno je braniti se od takvih prica...
ostalo je svakako jasno...upoznao novu,ozenio se i kraj price...ili kako se da naslutiti pocetak neke nove...za avazovog ekspresa :sad:
dakle opet kazem...poznajem ga jako dobro,i znam sta pricam
blue tabu

#135 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by blue tabu »

A kamen spoticanja ..kada ga poznajes dobro kako kazes, jesi znao da se vidjao i sa trenutnom hanumom dok mu je zena bila na postelji?! ruku na srece nije se krio....sto jest,jest :D ali bez obzira, moral mu je O ništica!
BHF_Manijak

#136 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by BHF_Manijak »

Jah eto, momak bio sa bolesnom zenom na postelji tolike godineda bi karijeru izgradio, ma kako da ne. Kako vas ba nije stid. Ne poznajem ga licno, tako da nemam razloga da ga branim, ali pretjerujete i vi ba. Kazem, nije to u pitanju dan, dva, mjesec, godina, vec nekoliko godina koliko je uz nju bio i sad sve lafo radi karijere.
Dakle da je kvarnjak, kakvim ga zelite predstaviti, otisao bi prvog dana, ili nakon mjesec, medjutim nije, ali eto vi bolje znate od njega.

A to sto se vidjao sa ovom novom, otkud znate da nije imao saglasnost Emkine porodice, pa i Emke same (ne znam da li je mogla komuicirati). Pa nije frajer debil, da se sa drugom vidja a zena mu na mrtvackoj postelji, kao da ga niko ne bi vidio, kao da porodici ne bi prenio...

Klasicno nase mahalanje, a niko ne zna kakvi su odnosi unutar tog kruga bili. Fakat mi se nekad gadi nasa mahalastina.
kamen spoticanja

#137 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by kamen spoticanja »

blue tabu wrote:A kamen spoticanja ..kada ga poznajes dobro kako kazes, jesi znao da se vidjao i sa trenutnom hanumom dok mu je zena bila na postelji?! ruku na srece nije se krio....sto jest,jest :D ali bez obzira, moral mu je O ništica!
Ja sam svije rekao, gadi mi se uopste biti dio ovakve konverzacije. ..gadi mi se i sama pomisao na ovakvu pricu
I ne pricaj o necijem moralu bez da imas pojma o cemu govoris...baca na ekspres
lua

#138 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by lua »

Joj šuplje priče. Pa nije frajer svetac samo jer je brinuo oko žene kad joj je trebalo. To mu je obaveza. I ja sam brinula o bolesniku i ne očekujem da me neko mazi po glavi i aman diže u nebo. Jebo i ovu priču da je mogao imati još koju trebu, jer mu šerijat dozvoljava. A vala jebeš i Eldina Huseinbegovića i njegove cviljave pjesme i koga briga što se oženio? Nekim ljudima je to normala, meni je to odron. A pitam ove što ga fol brane šta bi bilo da se neka žena udala 4 mj. nakon smrti muža ili neka druga estradna ličnost koja nije u vjeri? Havarija bi bila, a ovog njonju svi brane.
Havatar

#139 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Havatar »

elma89_ wrote:Nema pretjeranog zaljenja,Eldin je vjernik i on je mlad covjek,s potrebama,,jedina islamski prihvatljiva odluka je bila da se ozeni!

Sretno mu ,a Emki da Allah podari dzennet,bila je voljena dok je bila ziva, i ostat ce zapamcena u to sam sigurna
:thumbup:
Brak je pola vjere tako da nije nista cudno sto se ozenio , bolje to nego da masta i razmislja o drugim zenama a da se pretvara da narod nesto ne kaze.
karanana

#140 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by karanana »

mada moram reci da mu je fin ovaj novi pichich.
blue tabu

#141 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by blue tabu »

kamen spoticanja wrote:
blue tabu wrote:A kamen spoticanja ..kada ga poznajes dobro kako kazes, jesi znao da se vidjao i sa trenutnom hanumom dok mu je zena bila na postelji?! ruku na srece nije se krio....sto jest,jest :D ali bez obzira, moral mu je O ništica!
Ja sam svije rekao, gadi mi se uopste biti dio ovakve konverzacije. ..gadi mi se i sama pomisao na ovakvu pricu
I ne pricaj o necijem moralu bez da imas pojma o cemu govoris...baca na ekspres
Moguce da tebi baca na ekspres ili hAvaz , zaista iste smatram skartom. Da ne vidjoh,ok. Ali, vidjoh ga zato velim. Ali svakom svacije. Mah, on je nebitan lik, pokazao se ovim (ne)djelom! :D Ah sto tebe licno pogadja, nije moj problem mozda si i ti mali moralista hahaha

Bez sikiracije, nek' uziva u zivotu. Ipak je zivot jedan...samo sto vidjeh i prijavih. Jer za mnoge je on predstavljao velicinu covjeka kakvih danas ima jako malo ili nikako, a narod nije corav kod ociju.
turquoise

#142 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by turquoise »

degutantno
Better Man

#143 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Better Man »

Lounge Act wrote:"Covjek" na svakoj slici zenine dzenaze ima veliki osmijeh, i vise je nego ocito da mu je drago sto se rijesio bolesne zene. Ljudi u 4 mjeseca ne nauce kako treba da se nose sa tugom i gubitkom, a on je stigao da "preboli", nadje drugu, bude u vezi i na kraju se ozeni. Fuj! Ne znam ima li djece sa prvom zenom, ako ima onda pogotovo nije normalan tako nesto prirediti djetetu. Bolesna zena mu je samo bila dobra promocija po svemu sudeci.
Upravo tako! Nek kaže ko šta hoće, ali meni njegovo ponašanje na dženazi supruge Emke nije normalno. Čovjek umjesto da tuguje ili barem bude mrtav ozbiljan, on se smije kao da je na nekom veselju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#144 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by plain vanilla »

karanana wrote:mada moram reci da mu je fin ovaj novi pichich.
:mrgreen:
TRENT

#145 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by TRENT »

Kako odmah traze opravdanje u Islamu :lol: :lol: :lol: :lol:

Cinjenica je da je Eldin cmizdrio za zenom,svi ga gledali ko posljednjeg romanticara,"ne mogu joj kupiti cipele".I onda umre hanuma i on se ozeni za 2,3 mjeseca (i to beton djevojku).Ja ne znam sta je tu normalno.Da je sacekao pola godine godinu pa onda tek,ovako ispao bas kretencina koji je karijeru napravio preko bolesne zene.Ah da i ona recenica "kako mu je ovo bio najljepsi ramazan".Ma fuj.A i ne cudi me s obzirom ko mu je bio muzicki mentor. :D
theTruePath

#146 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by theTruePath »

bas ste papci,sto vas zanima tudji zivot?

sretno im
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#147 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:Ma nije problem da se neko običan oženio, ali koliko sam upratio ovaj je lik napravio brand od sebe upravo na nekoj ljubavi i brizi o bolesnoj supruzi... svi smo drugačiji, ali sad to baš onako lažno djeluje.
To je to, slagao se neko ili ne, svi smo mi za njega čuli upravo zbog te žene i zbog toga je on obični kurton u mojim očima, da se oženio za 2-3 godine pa hajde nego je ovo definitivno degutantno.

Zbog ovakvih me i boli neka stvar za brak i tu šatro neku svetost i ljubav.

Nek' se on oženio da može halal guzit', boli ga chuna. :thumbup: :bih:

@theTruePath

Javna ličnost ovo ono. Baš mi je zanimljivo kako ga ovi religiozni najviše 'brane', pogotovo sa tom floskulom 'njegov život', ma bjažite ba.
theTruePath

#148 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by theTruePath »

nema ga ko sta braniti,boli ga k za no liferima s nekog foruma

Eldine samo naprijed
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#149 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC

Post by Velkoski »

Taj epitet ostavi za sebe, dijasporaš.
theTruePath