Radovan Karadžić u Haagu!

Post Reply
markes69

#126 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by markes69 »

pici wrote:
fukara_tz wrote:Eno poceli su komentari :bih:

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europ ... index.html
nisu mi stavili kad sam mu svu familiju na kamaru spomeno i da je kasapin i sociopat.....ja koje ne obljavljivanje kometara na CNN-u :x ...zoomke je za njih čičolina :D[/quote
..ti si kralj ,kakvo mudro ukazivanje na kriminalnu proslost :
Financial crimes:On 1 November 1984 the two were arrested for fraud and spent 11 months,build themselves houses in Pale. :D :D :D
... pametan post kao i uvijek...
Meni jako interesantan podatak iz njegovog rodovnika je da je dzukela bila na skolovanju u Americi ..on ,Slobodanko ,cini mi se i Kraisnik ....kako se fukara iz STOJSER sela dovalja do svega do cega se dovaljao ?????? Ja se samo bojim da sva ona nasa nagadanja o nekom velikom planu i zavjeri nisu jako blizu istine i da ovim govnovicem ne upravlja neko mnogo veci i pametniji :? :? :? (ne mislim ne "nevidljivog")
dacina_curica

#127 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by dacina_curica »

Spliff.Master wrote:
dacina_curica wrote:U nedelju u 1 popodne po americkom/8 uvece po nasem vremenu diskusija sa Holbrooke-om na CNN-u povodom karadzicevih tvrdnji o postojecem dogovoru sa Amerikancima.....Hajd' da bas vidimo sta ce reci :roll: :roll: :roll: :roll:
Pa zar vec ne znamo sta ce reci.... :-)
pa znamo :-) ali rekoh da vidimo hoce l' jos nesto iskopati/izmisliti/izvuci iz ***ice :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Šandor

#128 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Šandor »

jeza u ledja wrote:Mene jedna stvar zanima.

Od ovih X hiljada ljudi sto su danas protestvovali, koliki procenat njih smatra Karadzica (i Mladica) junacima znajuci da je bas on odgovoran za toliko mrtvih (i to mu je valjda plus :shock: ), a koliki procenat njega smatra junakom ali ne misle da je on kriv za recimo genocid u Srebrenici. I na kraju koliki procenat njih sto smatraju Radovana junakom ne vjeruje da su se ti zlocini uopste desili, ili da su oni drasticno preuvelicani?
Da li je tim Srbima Karadzic isto sto i nekim Bosnjacima Izetbegovic? (ne, nisam mislio na taj nacin ko sto ste mozda pomislili :-) )
Mislim, za mnoge Bosnjake je Izetbegovic heroj, borac za ocuvanje bosnjackog naroda i drzave, a zlocini koji su se desili nisu njegova odgovornost.
U cemu se to razlikuje od stavova mnogobrojnih Srba o Radovanu Karadzicu? I za njih je on heroj, borac za ocuvanje srpskog naroda i stvaratelj RS, a za zlocine koji su se desili nije on odgovoran, vec pojedinci.

Eto, pitam se koliki broj ovih ljudi sto obozavaju Dr. Dabica uopste shvataju kakvi su se zlocini desili za vrijeme njegove vladavine, a pogotovo da li shvataju da su se ti zlocini planski i sistematski desavali upravo zbog njega?

Mi ovdje kolutamo ocima nad ovim prosvjednicima misleci da svi oni svjesno velicaju zlocine. (A oni pak svoje protivnike cesto nazivaju fasistima :-) ). Pitam se stvarno koliko su ti ljudi svjesni tezine onoga sto je uradio Karadzic.

Nadam se da ih ima dosta koji nisu svjesni, jer ce takve ljude mozda buduci sudski proces osvjestiti. (kao sto je slucaj sa Skorpionima ili sa hladnjacom osvjestio mnoge)
Nadam se da nije problem što citiram komentar sa zatvorene teme i repliciram ovdje.

Ježa u leđa, griješiš ako misliš da oni koji Karadžića podržavaju nisu svjesni onoga što je učinio. To je nemoguće. Istina je da velika većina Srba na Karadžića gleda kao da se radi o Titu. Ali oni jako dobro znaju šta je urađeno u prošlom ratu i u tome ne vide ništa loše. Djelimično zbog propagande ali najviše jer su bosanski muslimani za njih okupatori, genetski otpad, demoni. Njihova eliminacija je ispravna stvar. Malo je naivnih i neinformisanih među onima koji osjećaju potrebu da brane ono što je uradila srpska strana u prošlom ratu.

Naravno, neće svi kojima je ovih dana teško zbog hapšenja Radovana Karadžića eksplicitno priznati da se pronalaze u Karadžićevim djelima. Obzirom da ne razgovaramo uživo kao argument može poslužiti forumska historija.
Forumaš Digger je idealan primjer. Javno se uvijek distancirao od onoga što je uradila srpska strana tokom rata. Uvijek je govorio o sebi u superlativu. Gradio je imidž dobričine. Ipak, na temama koje dovode do emocionalnih ispada ostavljao je komentare koji se nikako ne podudaraju s onim što je rekao o sebi. Konačno, na dan presude kojom je Srbija oslobođena ostavio je komentar kojim je pokazao veliko olakšanje. Razgalilo mu se. Presudu je dočekao s neskrivenim i glasnim odobravanjem.

Slično je i sa Sojkom i mnogim drugim forumašima koji već odavno nisu među nama. Predstavljaju se kao osobe liberalne građanske orijentacije. Progresivci. A onda odjednom bosanske muslimane suptilno nazivaju genetskim otpadom. Dan nakon hapšenja Radovana Karadžića Sojku je zaboljelo kao nas 26.02.2007. ili 11.07.1995.

Ne podržavaju Karadžića samo oni koji sa šajkačama i četničkim zastavama idu na utakmice, proteste, a zubara posjećuju samo kad je jedina opcija vađenje. Podržavaju ih i ljudi u skupim odijelima i štiklama, s fakultetom, doktoratom, desni, lijevi, ekstremno liberalni.....
bUDO_hodza

#129 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by bUDO_hodza »

Image
mostarac

#130 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by mostarac »

sheilak wrote:Holbrook je uvijek bio sumnjiv- cim je Dejton slozio.

Ozbiljno, ne bi me cudilo da je istina to sto Karadzic govori. Apsolutno je moguce.

i meni je ovo sasvim moguce uzevsi u obzir djelovanje americke administracije. ti se povuci i ne mjesaj se nigdje a mi cemo te pustiti na miru. Nije jedan koljac i satrap u svijetu na taj nacin i zaslugom amerike izbjegao ruci pravde.
bosnianwoman

#131 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by bosnianwoman »

1gorstak wrote:
bosnianwoman wrote:Ja Karadzicu nista ne vjerujem. Da je kakav dogovor sa Amerikom postojao, on nikada ne bi bio uhvacen!
Glavni princip na kojem djeluje SAD je da nema principa, ima samo interes. Sada smo im saveznici, saljemo nasu pjesadiju na neki KPS njihove baze u Bagdadu, pa su zato mozda odlucili da Karadzicevim hapsenjem ojacaju BiH, a samim tim i nase vazalsko raspolozenje prema njima. Kako god, u diplomatskim (obavjestajnim) krugovima nema obraza, pa ne znam zasto bi se i taj dogovor izmedju Holbruka i Karadzica postivao.
Ma ne kazem da su US neko koga se moze drzati za rijec, ali mislim da ne bi dozvolili da ih se bas tako kompromitira u javnosti. Sto ne uhvate znas-vec-koga :evil: ? Pretpostavljam iz razloga sto tu postoji neki dogovorcic i sto bi u tom slucaju mnogo stvari izaslo na vidjelo koje ni crna zemlja ne smije da zna...Ovo je neko moje skromno misljenje, sto naravno ne mora biti tacno...
mostarac

#132 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by mostarac »

Image

Image

Halo Bing, kako brat :D

ne znam vama al meni isti ozbiljno :D

a lici mi i na

Image
luciferino

#133 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by luciferino »

Vec sam rekla, al ponovicu. Meni se cini da je bio ozbiljno isprepadan i ne bi me cudilo da se dogovorio.

Al znate sta?

Zaboli me neka stvar za njegovo strahovanje i mogucu paranoju. Konacno je doslo vrijeme da se i on malo pribojava za svoj zivot. I bilo mi je tesko kada sam mu vidjela sliku zbog toga sto se na njoj smijulio, ali u sudnici...bila je to potpuno druga prica. Jadni, bijedni starcic koji se usro ko grlica.

I ONO ce sebe branit? Cime? Tihovanjem?
madner

#134 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by madner »

Pa bio je i ostao mis koji se bojao svoje zene i nije bio u stanju da sluzi vojsku.

Kompleksi kompleski...
mostarac

#135 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by mostarac »

luciferino wrote:Vec sam rekla, al ponovicu. Meni se cini da je bio ozbiljno isprepadan i ne bi me cudilo da se dogovorio.

Al znate sta?

Zaboli me neka stvar za njegovo strahovanje i mogucu paranoju. Konacno je doslo vrijeme da se i on malo pribojava za svoj zivot. I bilo mi je tesko kada sam mu vidjela sliku zbog toga sto se na njoj smijulio, ali u sudnici...bila je to potpuno druga prica. Jadni, bijedni starcic koji se usro ko grlica.

I ONO ce sebe branit? Cime? Tihovanjem?

nije on u poziciji da se dogovori i svjestan je da vise nikad nece izaci i zato se i jeste usralo govno.
Jedino kako on moze napraviti nagodbu je to da ga ne osude 500 nego 40 godina (sto njemu dodje isto) a da zauzvrat prizna da je RS genocidna tvorevina i da je Srbija pomagala genocid i izvrsila agresiju, a kako njemu dodje isto 40 ili 500 godina onda on to nece uraditi i probace otegnuti sudjenje sto je duze moguce jer je svjestan da mu ni u jednom zatvoru nece biti ni blizu dobro kao u Haagu, a u svakom zatvoru ce se naci bar neki "Turcin" :D onako emotivan i da nije sklon krvnim deliktima pa ce ga upitati za zdravlje junacko :D kao sto su one u svedskoj Biljanu pitale :D
Zna on da kad izadje iz Haaga on je tek onda najebo :D

Al ja mislim da on nikad nece napustiti Haag i da ce ga ubiti cim pocne iznositi odbranu kao i gazdu sto su mu, jer presuda njemu nosi sa sobom i obaveze po medjunarodnu zajednicu koje ova ne bi rado sebi na vrat natovarila, a i moglo bi se potegnuti skakljivih pitanja i kompromitovati mnoge lordove, sirove i ostalu gospodu sto ovi naravno nece dozvoliti, a vec danas je svinja spomenula Holbrooka i najavila da nece imati pardona, a on po meni ima bolju taktiku od Milosevica (drskost i nadmenost) i Seselja ( ko jos njega moze uzeti za ozbiljno u sudnici). On je odlucio da preuzme ulogu optuzenog i da proba da se tako ponasa i to mu je taktika i on racuna da ce time njegove rijeci dobiti na tezini kad oplete i pocne da proziva. Iz tog razloga ja mislim da on nece stici da proziva.
bUDO_hodza

#136 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by bUDO_hodza »

Image

Image

Image

Image
bosnianwoman

#137 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by bosnianwoman »

joj Hodza, nemoj mi ga na oci Tita ti... povratit cu :|
bUDO_hodza

#138 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by bUDO_hodza »

bosnianwoman wrote:joj Hodza, nemoj mi ga na oci Tita ti... povratit cu :|
sorry,necu vise,halali...
pesak

#139 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by pesak »

Iz dnevnika jednog radikala

NAPRED U PROŠLOST

http://www.e-novine.com :D ..eto malo, na temu.. :mrgreen:

E-novine vam donose pismeni rad koji je osvojio prvu nagradu na literarnom konkursu za mlade radikale „Kako zamišljam svoj grad za 10 godina“, u organizaciji Otadžbinske uprave užasa i stravePiše: Tomislav Marković
PHOTO: Dragan Kujundžić

Krenem juče malo do grada. Čekam tramvaj sat, čekam dva. Ništa, mrka kapa. Izgleda da su nam oni EU zločinci opet uveli embargo na uvoz sena i kukuruza, a gladni konji nemaju snage da vuku tramvaje. Lepo sam ja pričao da izdajničku bagru ne treba istrebljivati i proterivati iz grada. Mogli smo da ih iskoristimo kao tegleću marvu u GSP-u, umesto što mučimo jadne životinje. Usput uvedemo i rikše, pa učvrstimo naše dobrosusedske odnose sa prijateljskom Indijom, i Krišna da nas vidi! Izdajnici bi na kraju ionako skapali od napora, sve su to vajni intelektualci, slabašni naočarci, koji ne dižu ništa teže od kašikare. Ali šta vredi kad Otadžbinska uprava nema razumevanja za moje ideje. Kažu da sam previše racionalan. Šta ću, uvek sam bio crna ovca.

Krenem lagano Bulevarom Ratka Mladića, pa skrenem u Aveniju Radovana Karadžića, poklonim se bisti velikog narodnog vođe koju je vajao Momo Kapor. Moram priznati da Kaporov rad mnogo vernije predstavlja monumentalnu Radovanovu veličinu od one male biste koja je nekad, u davna dosmanlijska vremena krasila izlog knjižare na Trgu Koste Čavoškog (bivši Trg Nikole Pašića). Ne znam kako je gradska sekretarka za kulturu Lidija Vukićević nagovorila Kapora da pređe na vajarstvo pod stare dane. Priča se da je naša Viki dala Momi nepristojnu, dekoltiranu ponudu koju švalereskni umetnik nije mogao da odbije. Priča se i da zvanična verzija herojske Momine smrti, po kojoj je stari majstor umro od ljepote nad najnovijim remek delom vojvode Šešelja Kako sam se najebao majke Haškom tribunalu: Jebanje u zdrav mozak u 69 pravoslavnih poza, uopšte nije tačna. Apokrifna varijanta, koja ide od uva do uva, veli da je Momi stalo junačko srce usled preteranog pričešćivanja vijagrom, dok je treći put obavljao patriotsku in-out dužnost u Lidijinoj postelji, inspirisan Mladićevom ikonom obešenom iznad kreveta, ikonom koju je sam slikao tehnikom jajčane tempere, strogo se pridržavajući homoerotskog vizantijskog kanona. Mučenik, umetnost mu došla glave.

Splavovi puni k'o oko. Iz Nebeske Srbije trešti Baja Mali Knindža, u Omarskoj se sluša Ceca Mala Mindža, u Ocilu lumpuju uz Riblju čorbu. Patriotski karasevdah obuzeo i staro i mlado. Meni toplo oko srca, to je Srbija za koju se moj ćale borio u jedinici za belu tehniku i druge specijalne operacije. Ispred Omarske Aleksandar Vučić i Andreja Mladenović zagrljeni pevaju najnoviji hit grupe Čuvari logora - „Nož, žica, Srebrenica, drma mi se kabanica“. E, sad sam stvarno siguran da je Beograd pao u prave ruke
Pogledam malo bolje bistu i ne mogu da verujem. Nasred prkosne Radovanove ćube razlio se ptičji izmet. Kakve su to ptice koje imaju srca da zaseravaju jednog od najvećih srpskih junaka? To je sigurno zlodelo nekih kukavica i rugalica iz belog sveta ili domaćih plaćenica, ne bi poštena srpska ptica nikada počinila ovakvu blasfemiju! Dignem pogled ka blistavom srpskom nebu i ugledam par neidentifikovanih letećih objekata u vidu lasta kako sumnjivo kruže nad bistom. Izvadim iz futrole ćaletovog tetejca, koji je sa njim obišao sva ratišta, pažljivo nanišanim. Pam, pade jedna, pam, pam, pade i druga. Dođoh glave zločinačkom udruženju dok si rek'o keks. Još mi je ruka sigurna, još nisam izgubio osećaj, dobro je. Šteta samo što nema nikakvog rata na vidiku.

Zadovoljan dobrim delom koje sam učinio, produžim strojevim korakom do Keja oslobođenja Srebrenice. Splavovi puni k'o oko. Iz Nebeske Srbije trešti Baja Mali Knindža, u Omarskoj se sluša Ceca Mala Mindža, u Ocilu lumpuju uz Riblju čorbu. Patriotski karasevdah obuzeo i staro i mlado. Meni toplo oko srca, to je Srbija za koju se moj ćale borio u jedinici za belu tehniku i druge specijalne operacije. Ispred Omarske Aleksandar Vučić i Andreja Mladenović zagrljeni pevaju najnoviji hit grupe Čuvari logora - „Nož, žica, Srebrenica, drma mi se kabanica“. E, sad sam stvarno siguran da je Beograd pao u prave ruke. Postojim malo, poslušam zvuke umilne poput srpske trube što se s Kosova čuje, pa krenem dalje, preko šetališta Hladnjače do Ulice Batajničke grobnice, pređem most kapetana Dragana, presečem kroz Legijin pasaž, pa stignem do Šljivančaninovog sokačeta. Razgledam malo izloge, uđem u Kokardu – nemaju moj broj četničke šubare. U radnji gužva, ljudi se stisli kao zrna u naru, kao Šiptari u masovnoj grobnici. Nije ni čudo, u toku je velika akcija – sniženje 50 % za sve mušterije koje dokažu da su čistokrvni Srbi. Na ulazu medicinska sestra uzima potrošaču krv iz prsta, stavlja uzorak u Srbometar - mašinu za merenje etničke čistoće u krvi (izum naših slavnih naučnika Vasilija Krestića i Mihaila Markovića), a potom dozvoljava ulaz srećnicima sa pozitivnim nalazom. Dok se probijam kroz masu, nehotice prisluškujem prepirku dvojice mališana pored police sa malim kamama, bajonetima i sličnim dečjim igračkama. Jedan kaže:

Dovedem ti miša da te popiša,
Dovedem ti Indijanca da ti dupe glanca
Dovedem ti popa da te zakopa

A drugi mu uzvraća:

Dovedem ti Ratka da ti strelja tatka
Dovedem ti Mladića da ostaneš bez glavića
Dovedem ti Radovana da te gurne u jamu govana
Dovedem ti Karadžića da te udavi ko ptića
Dovedem ti Ulemeka da te proguta reka
Dovedem ti Legiju da te vodi na doživotnu robiju

Ali ne da se ni prvi klinja:

Dovedem ti Noga da vidiš svog boga
Dovedem ti Branu da ti sipa so na ranu
Dovedem ti Dobricu da ti romanima mlatara po licu
Dovedem ti Matiju da ti o glavu polomi ćuskiju
Dovedem ti Toholja da te obradi iznutra i spolja
Dovedem ti Vučelu da te mlatne po čelu
Dovedem ti Vulina da ti pod nokte zabode dva klina
Dovedem ti Nikitu da te nabije na kitu
Dovedem ti Velju da te smesti u bolničku postelju
Dovedem ti Amfilohija da ti iščupa par bronhija
Dovedem ti Koštunicu da u tebe zasadi smrti klicu

A onda opet uleće drugi mališan, kao u nekakvom hip hop dvoboju:

Dovedem ti Jovanović Natašu da ti od mozga napravi kašu
Dovedem ti Pop Lazić Gordanu da te utepa u rođenom stanu
Dovedem ti Tabaković Jorgovanku da te taba na proplanku
Dovedem ti Vjericu Radetu da od tebe napravi legitimnu metu
Dovedem ti Mirčić Milorada da ti kurčić tragično nastrada
Dovedem ti Vučić Acu da ti labelom unakazi facu
Dovedem ti Aleksandra Simića da na tebi ispolji suštinu svog bića
Dovedem ti Samardžić Slobodana da dopadneš ljutih rana
Dovedem ti Milanović Dragoljuba da ti izbije tri-četiri zuba
Dovedem ti Delić Božidara da ti bajonetom krajnike prodžara
Dovedem ti Dragana Todorovića da od tebe napravi nikogovića
Dovedem ti Bokan Dragoslava da ti sa ramena odleti glava
Dovedem ti Tomu da te baci u komu...

Nekako se dokopam ulaznih vrata, a duša mi ispunjena ponosom. Zemlja koja ima ovakvu mladost ne treba da brine za svoju budućnost. A susedne države, bogami, neka se pričuvaju! Deco, deco, ljubim vam sisu koja vas je srpskim mlekom napojila! Krenem dalje u razgledanje izloga. U Crvenoj beretki kupim najnoviji model maskirne šajkače, koji je kreirala Klepsidora Crnica, glavom i bradom. Jeste da čizma glavu čuva, ali ne mogu na glavi stalno da nosim šlem. Provučem se pored Arkan kafea, pređem Dućinu, stignem do Trga Velike Srbije i ugledam dobro znani prizor koji mi uvek razgali dušu. Vojvoda Šešelj ponosno jaše ono konjče što ga je u davna vremena jahao neki knez, evroslinavac. Vojina stamena figura dominira spomenikom, zarđalom kašikom pokazuje put daleke, ali srpskom srcu bliske ruske provincije, a pogled mu se gubi negde u dalekoj budućnosti kada će celu planetu nastanjivati samo Srbi i eventualno poneki baćuška. Iz slatkog sanjarenja me prene toptanje vojničkih cokula. Odred Vučićjugenda, sa Mladenom Obradovićem iz Obraza na čelu, defiluje trgom u svom uobičajenom dnevnom egzerciru. Mladi, zgodni, snažni, u novim uniformama smeđe boje, svi marširaju kao jedan, pevajući stihove anonimnog narodnog pesnika u besprekornom ritmu: „Na šiptarsku glavu mušku/ greh bi bio dići pušku,/ nožem ide mnogo bolje,/ jer se stoka nožem kolje“. Eh, valjda ćemo uskoro svi ovako marširati, pod punom ratnom opremom, put Kosova i Metohije, da konačno konačnim rešenjem oslobodimo svetu srpsku zemlju iz kandži krvožednih agarjanskih nekrsta. Što reče gradski šef agitpropa Slobodan Antonić u nastupu vizionarstva: jednog dana, jednog dana... Ili, kako veli premudri Koštunica u saopštenju br. 23564/b pod nazivom Srpski kategorički imperativ: „Živi kao da ćeš svakog dana krenuti u boj na Kosovo, i jednog ćeš dana biti u pravu!“

Sačekam da jugendovci zamaknu u Čiča Dražinu, prekrstim se u znak poštovanja prema vojvodi, pa preko Zvekijevog platoa prošetam do Grobarlije. Prođem Tri šubare, Kod dva bela orla i Trojeručicu, uđem u Pahomijevu klet, drmnem na eks jednu manastirku marke Filaret, ugasim je čašom osveštanog evharistijskog vina Suva drenovina, pa produžim svojim putem. Uputim se Ulicom haških mnogostradalnika do Nedićeve bašte, da se nadišem svežeg vazduha i odmorim oči na zelenilu Ljotićevih omorika.
I tu mi se, dragi dnevniče, gubi svaki trag.
igrastaklenimperlama

#140 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by igrastaklenimperlama »

Lepi Mića ne kotira više kod radikala? :shock: :D
popajic

#141 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by popajic »

Meni najvise legla njegova izjava da je izvrsnog zdravlja.
Od srca mu zelim dug robijaski zivot sa svim optuzbama pretvorenim u presude.
dushmanka_sa

#142 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by dushmanka_sa »

Gledam slike na portalu.

SUZE U NJEGOVIM OČIMA

Koja bijeda i jad i dno od čovjeka... ma nemam riječi... A nije plakao dok su strijeljali djecu, silovali majke, ubijali očeve...
popajic

#143 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by popajic »

Na holandskom programu Nova bio intervju sa Holbrookom.Covjek se zgrazava da neko moze vjerovati vishe Jadovanu nego njemu,Klintonu i Americi uopste.Odbija da je ikad imao ikakav dogovor sa monstrumom,bez obzira na postojanje pismma sa njegovim potpisom.
Gost emisije bio Hamid Cvrk,prezivjeli iz Srebrenice.Izgubio 14 clanova porodice.Samo se spasili on,majka i brat koji je bio beba.
Momak apsolutno ne vjeruje Holbrooku.
Zakljucak je- bez obzira sta je tacno to je potpuno irelevantno za sudjenje Jadovanu.
b@tto

#144 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by b@tto »

dushmanka_sa wrote:Gledam slike na portalu.

SUZE U NJEGOVIM OČIMA

Koja bijeda i jad i dno od čovjeka... ma nemam riječi... A nije plakao dok su strijeljali djecu, silovali majke, ubijali očeve...

gdje se mogu vidjeti te suze,ja ih nisam vidio
dushmanka_sa

#145 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by dushmanka_sa »

Image
b@tto

#146 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by b@tto »

dushmanka_sa wrote:Image

ja ovdje ne vidim suze
JMJ

#147 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by JMJ »

Ha,ha,jado jadni, uostalom, sve je to dio mentaliteta

p.s.
nema veze, manje ce pisat', a ni to nije vise problem ,tu je TENA!!! :lol:
cistunac

#148 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by cistunac »

Šandor wrote:Forumaš Digger je idealan primjer. Javno se uvijek distancirao od onoga što je uradila srpska strana tokom rata. Uvijek je govorio o sebi u superlativu. Gradio je imidž dobričine. Ipak, na temama koje dovode do emocionalnih ispada ostavljao je komentare koji se nikako ne podudaraju s onim što je rekao o sebi. Konačno, na dan presude kojom je Srbija oslobođena ostavio je komentar kojim je pokazao veliko olakšanje. Razgalilo mu se. Presudu je dočekao s neskrivenim i glasnim odobravanjem.

Slično je i sa Sojkom i mnogim drugim forumašima koji već odavno nisu među nama. Predstavljaju se kao osobe liberalne građanske orijentacije. Progresivci. A onda odjednom bosanske muslimane suptilno nazivaju genetskim otpadom. Dan nakon hapšenja Radovana Karadžića Sojku je zaboljelo kao nas 26.02.2007. ili 11.07.1995.
Sve mi se cini da si ovo napisao jer ti to nekako fino zvuci a usmjereno je za tvoje jednomisljenike. Ti si u grupi onih gdje svi koji nisu 100 % za tu stranu mora da pripadaju drugoj. Jeftin stof prodajes Sandore.
Mezzo-x

#149 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Mezzo-x »

:bih::
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 04:18, edited 1 time in total.
Mezzo-x

#150 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Mezzo-x »

8-)
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 04:17, edited 1 time in total.
Post Reply