Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
Za mene pored ljubavi na drugom mjestu vrlo vrlo vrlo bitna stvar
Moderator: anex
Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
mojgrad wrote:Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
![]()
![]()
a ja vjerujem da jesi..maccarona wrote:ma dobroi ja sam napisala na forumu da sam lijepa
![]()
![]()
![]()
I ja uzivam u keksu.Posebno u Jadri s kokosommojgrad wrote: Uzivas u svemu a posebno u keksu
nadam se da je isprobala prije braka, da bar zna da li joj on odgovara.. Jer tesko onda krivu Drinu ispravljatAshrafieh wrote:mojgrad wrote:Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
![]()
![]()
Za mene pored ljubavi na drugom mjestu vrlo vrlo vrlo bitna stvar![]()
Pitali moju drugaricu zašto se tako mlada udaje a ona reče "zbog redovnog seksa"
joj ne spominji taj keks... ogladnicu..aida05 wrote:I ja uzivam u keksu.Posebno u Jadri s kokosommojgrad wrote: Uzivas u svemu a posebno u keksu
vjerujem i ja tebimojgrad wrote:a ja vjerujem da jesi..maccarona wrote:ma dobroi ja sam napisala na forumu da sam lijepa
![]()
![]()
![]()
![]()
Objesilo bi se i tebi da si godinu dana dojio dijete.kinte_kunte wrote:jasta vala neko rece da se sve objesi
maccarona wrote:vjerujem i ja tebimojgrad wrote:a ja vjerujem da jesi..maccarona wrote:ma dobroi ja sam napisala na forumu da sam lijepa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo se mijenjat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nistamojgrad wrote:
ne bih![]()
em lijepa em jedem keks..
sta jos mogu pozelit?
to to, to svi dobijemo sa godinamamamica papucarka wrote:i meni je moj muz bolji sad nego sa 26 kada smo se upoznali. Dobio je onu crtu odlucnosti, zrelosti, sta li vec
kinte_kunte wrote:*********************************************mojgrad wrote:Objesilo bi se i tebi da si godinu dana dojio dijete.kinte_kunte wrote:jasta vala neko rece da se sve objesi
uuuuuuuuuuu sta bi mogao na ovaj komentar napisati ali me strah banovica![]()
![]()
![]()
mislim da ces sama skontati![]()
![]()
ma ja vas moralno podrzavammaccarona wrote:nistamojgrad wrote:
ne bih![]()
em lijepa em jedem keks..
sta jos mogu pozelit?
vodis savrsen zivot
i nemas ovdje sta da trazis
dzaba nam samo krades minuse
konacno neko sa kim dijelim iste stavove prema zivotumojgrad wrote:Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
![]()
![]()
taj neko nema pojma. Svaki muskarac najvole zenu kada se tek porodi. Tad su cike ko lubenicekinte_kunte wrote:jasta vala neko rece da se sve objesi
Imaš na tržištu super kreme za dekolte i grudi, od skupih verzija do one najjeftinije Baleine u DM-u.mojgrad wrote:Objesilo bi se i tebi da si godinu dana dojio dijete.kinte_kunte wrote:jasta vala neko rece da se sve objesi
E majke mi, pa nema ti ba nista gore u zivotu bit ozenjen/udat a NE upraznjavati seks redovno. Ako cu hodat isfrustrirana kroz zivot onda bar da budem sama pa da znam zasto sam isfrustrirana..d2 wrote:konacno neko sa kim dijelim iste stavove prema zivotumojgrad wrote:Pa ja barem znam da bi davno bila razvedena zena da nemam seks u svom bracnom zivotu..maccarona wrote:najbolje su mi ove sto se ko fol sexaju![]()
![]()
![]()
![]()
mamica papucarka wrote:a eno na poirtalu tekst kako mozak stari vec u 20-oj, a SIKE tek u 35![]()
![]()
Naucno dokazano![]()
znaci, imam jos dvije godine
![]()