Kako ljudi prolaze tehnicki, eeee buba!mIRCerka wrote: Sta bi rekao da je umjesto mercedesa bila moja buba i ja za volanom?
Jos zemsko, garant je bilo neka suknjica na polaganju.
Sterotipa i kompleksa imamo...
Kako ljudi prolaze tehnicki, eeee buba!mIRCerka wrote: Sta bi rekao da je umjesto mercedesa bila moja buba i ja za volanom?
Moja buba, hvala na pitanju, ispravnija od vecine vasih golfofa i Spaketa.madner wrote:Kako ljudi prolaze tehnicki, eeee buba!mIRCerka wrote: Sta bi rekao da je umjesto mercedesa bila moja buba i ja za volanom?
Hvala na dopuni i poenti teme.veca_sa wrote:fantom slobode wrote:Ja mislim da je svedski uragan u pitanju, nema ga nesto na forumu, garant je kupio auto...![]()
![]()
E mirci@ ja ne mogu da povjerujem da bi ti to sa svojom bubom bila spremna da uradis...Osim toga nisi iz dijaspore, a ni auto ti nije na kredit...ne ide...ne ispunjavas uvjete...
ps: i mirci nije neodgovorna da pijana sjedne za volan
Cinjenice ljude previse ne zanimaju, to je bila moja poenta.mIRCerka wrote:Moja buba, hvala na pitanju, ispravnija od vecine vasih golfofa i Spaketa.madner wrote:Kako ljudi prolaze tehnicki, eeee buba!mIRCerka wrote: Sta bi rekao da je umjesto mercedesa bila moja buba i ja za volanom?
Suknju obucem samo za svoj rodjendan, na plazi.
E sad, moje pitanje bjese signal da ne pricate o ovom slucaju kao da je jedina krivica to sto je on dosao iz svedske i ima mercedes.
Mislim, ovdje se fakticki nema o cemu diskutovati, ali hocete vi za svaku crnohronikasku vijest otvarat temu. I onda lupat nebuloze.
Fakat.
Ko bi reko da cu ja tebe poslusati.veca_sa wrote:mislim da ovdje nije vazno da li je covjek iz dijaspore ili ne. svedske table manje vise vazne, mozda je posudio, ukro bla bla bla bitna je odgovornost da se sjedne za volan u pijanom stanju. kao mogu ja to nisam puno, a sunce opalilo, mercedes bijesan......
ps: zatvori mirci, jbg razvodni se tema i ode na skroz drugo