EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madner

#126 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by madner »

karabaja-x wrote:ah te svabe, samo glavom i iz standardnih situacija daju golove, jebo takav fudbal, al cude me ovi nasi njihovi vatreni navijaci
Ma daj, ovi Portugalci isto da su baletani. Oooj, pogledao me je ruzno, oooo, sad cu malo da se valjam, sudija ajjj.
rIder

#127 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by rIder »

Razvališe ih švabe, dobro su skontali izbaciti Gomeza i igrati sa 2 napadača kao svaki normalan svijet :D Scolari kloc, igraju Simao, Petit i Nuno Gomes a na klupi Nani, Quaresma.. i izgledalo je kao da su se njemci odmarali a ne portugalci...

inače loša tekma totalno, jedva čekam defanzivnije timove i spektakularne rezultate tipa 0-0, 0-1 :lol:
Twinklminkelson

#128 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Twinklminkelson »

ko sto i rekoh...njemacka
a ovaj sminkercic pokazo je koliko zna, u velikim utakmicama kada treba da se vidi ta njegova velicinaaaaa njega nigdje, stavis mu pravog covjeka i nemre prdnut. da je bio penal levat bi opet fulo.
Better Man

#129 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Better Man »

Sudija je direktno uticao na rezultat i pokvario utakmicu. Faul nad Ronaldom za koji je Njemački igrač dobio samo žuti, a trebao je dobiti direktni crveni, jer je nakon faula namjerno mu stao na nogu. Gol Ballacka je apsolutno neregularan, jer je napravio čist faul gurnuvši igrača Portugala i sebi na taj način olakšao poziciju za šut. Mislim da je Nani trebao igrati od prve minute drugog poluvremena.
cyprus

#130 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by cyprus »

Ma joj. Ne idu mi predviđanja na ovom prvenstvu, ali nikako :-) . Portugalci mislim da su previše nafurani, tako su i ušli u ovaj susret (sve naki soloprodori njihovih zvijezda), dočim su poprilično šuplji u odbrani (ja još ne skontah zašto je Bosingwa tako dobar, Fereira ko Fereira, a stoperski par sasvim zakazo) Njemci to iskoristili, i po mom mišljenju zasluženo idu dalje.
elSaik

#131 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by elSaik »

Better Man wrote:Sudija je direktno uticao na rezultat i pokvario utakmicu. Faul nad Ronaldom za koji je Njemački igrač dobio samo žuti, a trebao je dobiti direktni crveni, jer je nakon faula namjerno mu stao na nogu. Gol Ballacka je apsolutno neregularan, jer je napravio čist faul gurnuvši igrača Portugala i sebi na taj način olakšao poziciju za šut. Mislim da je Nani trebao igrati od prve minute drugog poluvremena.
:lol: Portugal? Zdra'o.
SiSaJuMe

#132 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by SiSaJuMe »

Zasluzena TIMSKA pobjeda svaba. Portugalci totalno losi. Individualci sutaju sa 30 metara........ :run:
emra_a

#133 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by emra_a »

zadovoljna sam ali sam se nadala u 3-0 :D
Meho Kodro

#134 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Meho Kodro »

Better Man wrote:Sudija je direktno uticao na rezultat i pokvario utakmicu. Faul nad Ronaldom za koji je Njemački igrač dobio samo žuti, a trebao je dobiti direktni crveni, jer je nakon faula namjerno mu stao na nogu. Gol Ballacka je apsolutno neregularan, jer je napravio čist faul gurnuvši igrača Portugala i sebi na taj način olakšao poziciju za šut. Mislim da je Nani trebao igrati od prve minute drugog poluvremena.
http://vinovo.magnify.net/watch/playlis ... 55LGZ3K58J
Snimak golova sa meca

Iz aviona se vidi kako je Balak ko bager odgurnuo Portugalca, to bi i Njemac ponistio..
Njemci jesu bili bolji i zasluzeno idu dalje, al sudiej su debelooo pogrijesile
duplooooo21

#135 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by duplooooo21 »

Apsolutno zasluzena pobjeda.. svak je na njih pljuvo kakvi svabe kavi su oni igraci..
pa raja kada je to njemacka ljepo igrala?? uvjek su na guzove igrali ali zato 3 puta svetski prvaci i 3 puta evropski..
Italija isto nezasluzno osvoji svetsko prije 2 godine..
To je nacija svidjala se nekome ili ne..
vidim njemacku u Finalu..
Zwanziger

#136 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Zwanziger »

ma ja, sad treba pljuvati. ko ti je kriv sto ne mozes nijemce. poderali su portugal, poderali. pa low je najbolji trener trenutno na svijetu. ide ova njemacka po titulu, u to sam siguran, a vi nastavite da pljujete.
Better Man

#137 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Better Man »

Zwanziger wrote:
ma ja, sad treba pljuvati. ko ti je kriv sto ne mozes nijemce. poderali su portugal, poderali. pa low je najbolji trener trenutno na svijetu. ide ova njemacka po titulu, u to sam siguran, a vi nastavite da pljujete.
Niko nije pljuvao po Njemcima. Napisao sam ono što je Beusan kao stručnjak na HRT-u rekao, a to je da je igrač umjesto žutog trebao dobiti crveni karton i da je gol Ballacka neregularan, jer je napravio očit faul što je imalo direktnog uticaja na rezultat. A da je Low trenutno najbolji trener na svijetu je više nego smiješno.
Last edited by Better Man on 19/06/2008 23:58, edited 1 time in total.
fsdance

#138 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by fsdance »

Nijemci su pobijedili radi Schweini-ja i radi toga jer su im igraci za glavu veci od portugalskih. Po meni su objektivni bili produzeci. Pa ipak, prodje li Hrvatska Tursku, Njemacka je puno laksi protivnik od Portugala (ukoliko uopce vise ima lakih protivnika).
Zwanziger

#139 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Zwanziger »

Better Man wrote:
Zwanziger wrote:
Niko nije pljuvao po Njemcima. Napisao sam ono što je Beusan kao stručnjak na HRT-u rekao, a to je da je igrač umjesto žutog trebao dobiti crveni karton i da je gol Ballacka neregularan, jer je napravio očit faul što je imalo direktnog uticaja na rezultat. A da je Low trenutno najbolji trener na svijetu je više nego smiješno.
a inace je portugal bio bolji i prosli bi dalje. steta sudije ih zakinule :run:
campa_xxx

#140 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by campa_xxx »

Ja nisam gledao tekmu :( tako da ova tema zdra"o....
Mikado

#141 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Mikado »

Portugalci su poslije 2004. komotno mogli prestat igrat fudbal jer su tad pokazali da su oni drugorazredna reprezentacija. Izgubili su 2 puta od grka na svom terenu i to drugi put u finalu EUR0-a. Veceras su im svabe pokazale, sta je gigantska repka i glat ih dobili.

Ocekuje nas vrlo interesantno polufinale, ko god da svabama izadje na megdan.
Ali_G

#142 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Ali_G »

Svabe me iznenadile dobrom igrom i zasluzeno su prosli kad se sve sabere. Jest da je treci gol neregularan, al' sve u svemu su bolji bili. Scolari zakasnio s izmjenama, kriticni Fereira, Ronaldo koji svaku loptu iz bilo koje pozicije sutira. Bolje nije ni moglo.
Chairman

#143 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Chairman »

Zwanziger wrote:

Low najbolji trener... :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Mobile_Disco

#144 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Mobile_Disco »

Jel igr'o Ronaldo ? :D
Renta

#145 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Renta »

Ma što pričate tko je koga glatko dobio?? :roll: Pa Portugal je bio bolji najmanje 60 min, tehnički puno jači, imali su puno prilika ali nisu zabili a Nijemci zabili sve prilike i još pri zadnjem golu faulirali protivničkog igrača!! :x

Prošli su uz puno sreće i sudačku pogrešku. To je bila realnost jučer na tekmi. ;-)
UndergroundMan

#146 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by UndergroundMan »

Mobile_Disco wrote:Jel igr'o Ronaldo ? :D
Koji? :D

Losha utakmica :( . Nijemci bash znaju umrtviti igru :roll: . Ipak, zasluzhena pobjeda i prolazak u polufinale ...
Mobile_Disco

#147 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Mobile_Disco »

UndergroundMan wrote:
Mobile_Disco wrote:Jel igr'o Ronaldo ? :D
Koji? :D

Losha utakmica :( . Nijemci bash znaju umrtviti igru :roll: . Ipak, zasluzhena pobjeda i prolazak u polufinale ...
Ma Ronaldno se nije vidio.. Njemci zasluzeno prolaze dalje.. Onaj 6.ica u Portugalu.. ja frajera sto forsira sut :D
duplooooo21

#148 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by duplooooo21 »

ovako za raju koja nekonta stvar..
kako je portugal bolji bio tako je i dalje proso..
Mikado

#149 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Mikado »

duplooooo21 wrote:ovako za raju koja nekonta stvar..
kako je portugal bolji bio tako je i dalje proso..
Kratko i jasno :mrgreen:
Vaso

#150 Re: EP25 ... 1/4 ... Portugal - Njemačka

Post by Vaso »

smatram da je uzasna greska i nepravda drzati r. quraesmu na klupi skoro citavo prvenstvo. uz c. ronalda, on je imao najblistaviju sezonu od svih portugalca. covjek je sposoban za SVE, ali jok, scolariju igra sambrosa, koji nije ucinio nista u prethodne 3 tekme, pa tako ocekivano ni u ovoj. da ne spominjem moutinha i ostale mutavce...
Prednosti Nijemaca:
...
...
-POBJEDNIČKI MENTALITET
zbog toga im se moras divit. :thumbup:
Post Reply