Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#126 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Pusti nek' traje, sve dok traje dobro je..
- jedna
#127 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
Mogu reći 3, mada ni ostale nisu bile nešto loše. Bile su lijepe na svoj način, ali ove 3 nekako mi ostaju.
Ljubav br 1 - bio je to moj prvi "pravi" momak. Bila sam bukvalno dijete kada je to među nama počelo, a zatalebala sam se preko ušiju. Ništa mi nije bilo važno, samo dok je on sa mnom. Ništa nisam pitala, ništa nisam istraživala, bezuslovno povjerenje (možda i neopravdano, ali nebitno sad). Trajalo je to oko 2 godine i tuzno, pretuzno se zavrsilo.
Ljubav br 2 - momak s kojim sam bila posle njega. I s njim je trajalo 2 godine, ali te 2 godine obilježile su svađe, prevara, ljubomora, mnoge ružne riječi (koje su se opet nakon toliko godina zaboravile pa više mi i ne izgledaju tako ružne
- samo lijepo se pamti ) I slatka pomirenja... previše smo bili slični da bi jedno drugo istrpili.
Ljubav br 3 - poslednji momak. Trajalo je to (a moze biti i da jos uvijek traje) 4 godine. Dobar momak, posten, vrijedan,... ali po naravi previse razlicit od mene. Međusobna nerazumijevanja i neslaganja izgleda da mogu biti jača i od ljubavi i od godina provedenih zajedno
Ljubav br 1 - bio je to moj prvi "pravi" momak. Bila sam bukvalno dijete kada je to među nama počelo, a zatalebala sam se preko ušiju. Ništa mi nije bilo važno, samo dok je on sa mnom. Ništa nisam pitala, ništa nisam istraživala, bezuslovno povjerenje (možda i neopravdano, ali nebitno sad). Trajalo je to oko 2 godine i tuzno, pretuzno se zavrsilo.
Ljubav br 2 - momak s kojim sam bila posle njega. I s njim je trajalo 2 godine, ali te 2 godine obilježile su svađe, prevara, ljubomora, mnoge ružne riječi (koje su se opet nakon toliko godina zaboravile pa više mi i ne izgledaju tako ružne
Ljubav br 3 - poslednji momak. Trajalo je to (a moze biti i da jos uvijek traje) 4 godine. Dobar momak, posten, vrijedan,... ali po naravi previse razlicit od mene. Međusobna nerazumijevanja i neslaganja izgleda da mogu biti jača i od ljubavi i od godina provedenih zajedno
-
PalaSa Marsa
#128 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
jedna wrote:Mogu reći 3, mada ni ostale nisu bile nešto loše. Bile su lijepe na svoj način, ali ove 3 nekako mi ostaju.
Ljubav br 2 - momak s kojim sam bila posle njega. I s njim je trajalo 2 godine, ali te 2 godine obilježile su svađe, prevara, ljubomora, mnoge ružne riječi (koje su se opet nakon toliko godina zaboravile pa više mi i ne izgledaju tako ružne- samo lijepo se pamti ) I slatka pomirenja... previše smo bili slični da bi jedno drugo istrpili.
-
d2
#129 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
meni je najljepse ljubavno iskustvo ovaj jedan raskid kad je bio, ne bih sad od tome ovako javno 
salim se
salim se
-
Zoya
#130 Re: Koliko ste imali lijepih ljubavnih iskustava?
.
Last edited by Zoya on 21/01/2013 21:58, edited 1 time in total.
-
d2
-
Envy