mamica papucarka wrote:ovo je odlicno. Obavezno pogledajte![]()
http://de.youtube.com/watch?v=5BDYODTcc ... ted&search
odoh sad citata Nosferatua
Pitanje muskosti- fudbal?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pirmin
#126 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
-
mamica papucarka
#127 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
http://www.upflicks.com/video/women_jus ... nderstand/#pirmin wrote:mamica papucarka wrote:ovo je odlicno. Obavezno pogledajte![]()
http://de.youtube.com/watch?v=5BDYODTcc ... ted&search
odoh sad citata Nosferatua![]()
![]()
il fantastico ...oplakah
ovdje bolje ide
- pitt
#128 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
ma ja tebe sasmo mogu zamisliti kao waterboy-aSaian wrote:Sajo je najchesche "morao" biratotherside wrote: Hebem li im misha...nisu malog Saju pustali da puca na gol![]()
![]()
- max_power
#129 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Nosferatu wrote:Meni se cini u Europi kad bi govna jeli - i vi bi poceli. Jer Europa je to. To su oni - kad su ovdje djecu klali i nisu imala djeca u skole da idu, i sta da jedu - a oni nam poslali svoje penzionirane lordove, da crtaju mape Parkisonskih rukama i daju Alzheimcarksa obecanja - pa sad sta imamo? Imamo bolan modernu Palestinu.
Nogomet je sport engleskog imperijalizam i kolonijalizma. Englezi su osnivali timove od tog iz Milana - koji se spomenu do Corinthiana u Brazilu, pa tako po citavom svijetu. Nisu u Americi, sto? Pa ovdje ih rastjera ova sitan raja, oko poreza za caj. Oce'ra ih cojvece, otrese ih ko sa lipe. Pa ljudi fino uzmu i svoje sportove naprave, da igra ko hoce, ko nece, nece mu niko nista govorit ida je pickonja jer ne gleda fudbal, ili retard jer ne zna 90% pravila iz baseball-a.
Pa ta Austrija i Svicarska kao malo ovece Americko parkiraliste. Da nisam bio, nebi govorio. Bec ko Sarajevo, samo malo vece. Isti kurac. Dosli ljudi - kolonizirali nas 50 godina, nase sume i rude pokrali, napravili pruge uskog kolosjeka, najpametnije odveli a uvalili nam svoje interne debilcice. Kakva je to zemlja kojoj ubije Prestonasljednika - seljak iz Grahova? Kakva je to zemlja koja svojoj koloniji od 500 godina - dozvoli da ih u sred Beca, deru jer im je sudija dodjelio - penal? Sta bi bilo kad bi u Turskoj se igrao E'ro i Bosna pobjedila Turke s nakim penalom? Ejs. Gledali bi da nam kako materine matere se sjete. Kakva je to fudbalska nacija i prestolnica i FIFE i UEFE u kojoj oba domacina izgube obadvije domacinske utakmice. I to se naziva dobrim gostoprimstvom?
Al' znas sta najvolim.
U Americi odes covjece - 500m vazduzne linije izmedju tebe i igraca - a ti ga vidis, ljudi od 2 metra svaki.
A vidi ovih pedercica i nedorasta, mali pjevaca, od 56 kg-ama? S nogom 42? A i to ako obuce dva para carapa. Pa kad je Zlatan Ibrahimovic otisao u Talijansku ligu - cojk bolan strsi medju onim kepecima, a visok 192, ovi mu haman kroz noge protrcavaju, nije covjeku jasno - kak'i su to insani taki.
Sta on zna sta je musko? Kita mu od 2 centa. Plastike oko noga zavijo, ako mu ko uleti s klinom od kopacke, eto jadna majko i kukavna da si, koji je to svirepi kontakt koji se moze desiti. Ili to - ili da potrga ligamente na nogama. A kako su im ruke razvijene sve. Jebo te - moja mati ima biceps siri od 90% fudbalera. Rucice - ko da su se osusile, ima li teretana kakava na tim stadionima pa nije djavo da ljudima placaju milione - a oni ne mogu dici 25-30 kg bucicu?
Pogledaj samo Talijane. Pogledas samo igraca - a on uvene pred tobom. Amerika igrala nerijeseno sa njima na svijetskom prvenstvu. Mozes to zamisliti - tim postane svijetski sampion i jedini koji su odigrali nerijeseno sa njima - Amerikanci. Amerikanci poslali 22 covjka, mogao sam ja doci haman. Zvali me bolan - telefon, haj, haj, haj, meni bilo ofirno da mi jebu majku Bosnje jer ne igram za nas Pakistan i Tajikistan. Samo da mi je kondicije nabiti da mogu pretrcati jedno 12-13 km, al' ne mogu covjece kad mi nije 56 kg i kita od 2 centa. Za takve i jest trkanje. Sto? Pa ti su prije 10.000 godina kad god bi navalila kakva zvjer, medjed, vojska, armija, sta god da je - a oni u trk. To su ti danasnji fudbaleri. Adaptirani za sve.
Gdje to jos ima sport u kojem - sudijska se nijedna - ne moze opzvati. Npr. svira sudija penal, ili ponisiti gol. Sto se to ne moze selektor da izazove taj call - i da se snimak pogleda i utvrdi - da li je penal ili ne, da li je bio gol ili ne iz opsajda i slicno? Sto?
Pa neda mafija kontrolu iz svojih ruku bolan da fixira utakmice. Koja mafija, ona iz Zeneve? Sto nisu Euro dodjelili ovoj Bosnici ili negdje na Istok, nije bitno Bugarska, Estonija - da se u njoj igra. Ha ja. Vidis kakvi nas hahari jebu sa svih strana - al' neces tu turizam. Jok. Mi turizam, gdje imamo plate 50.000 evra godisnje - i jos cemo 12h voznje od BiH - prikazivati vam svima, da vam bala curi na usta - "ivente". A vi se udarati sakom u glave i vikati kako ste veliki muzjaci sto mozes naci na daljinskom jedan gumbic - i upaliti. A ono E'ropa na ekranu. Joj mama. E'ropa na ekranu, i ja gledam sta onaj sto je platio kartu 200 evra gleda, samo on gleda uzivo, svoju zemlju, a sta ja gledam, ja gledam kako je njemu ljepo i dobro, jebo te, i pravim se da sam ja - on, covjece. Na onom kaucu kad sjedim, ko na na tribin. Skinem se polu gol, pa samo skok na noge, sjedi, skoci, sjedi, skoci, sjedi. Dok se ne oznojis. A onda piva dodje - divid je nije 8 evra casica plasticna, i poslje toga idem u kladionicu, nesto nisam imao srece, zadnji par dana, al' ako bog da - ici cu i ja na ljetovanje u Albaniju, to je in turisticka destinacija...
Bolan, bolan....
Hajde bijedo - nikad svog nama nesh ni imati ni naci, ni svog ponosa, ni svog sporta, ni nicega.
Evo gledam - Centralno Europska Footballska liga (Americki fudbal), postoji vec 3 godine. Imaju timovi iz Ljubljane, Zagreba, Beograda i Novog Sada, meni se cini. Ali nema tima iz Bosne. Sto? Pa treba love, za to. A. Jel. A moze li se nakrasti i napljackati? Nema sta. Prvih 5 godina racunaj - zijan i fijasko finansijski. Ali - ljudi investiraju oko nas. Isprobavaju. Pa bice sta bude. Sta mi radimo? Mi gledamo E'ro...tske igre bez granica. Sto? Pa ici cemo i mi na E'ro. Kad to? Kad se kvalificira Turska, Srbija i Hrvatska - idemo svi, djuture. A ovo nase? Pa mi smo tu samo da pobjedimo i Turke koji su na E'ru, pobjedimo i Norvezane koji su na e'ru, pa ne odemo na e'ro, jer dobro ljudi znaju da tamo nama nije mjesto. Mi smo previse dobri da bi bili na E'ru. Zato smo u sanatorijumu u kojem kad nam iz Europe kazu da je banana ananas a tulipan ljubicica - mi kajemo - razumijemo gospoj'o Juropo. I nema drugo. Mislim, mora nam jedna stvar biti jasna - ne treba niko vise gaca da nosi na turetu. Sto? Zasto gubiti bespotrebno vrijeme - kad nam kaju - nazigu se? Nazigu se - i primi ga - bolan. Umjetnost je u zivotu nauciti da uzivas kad te siluju. I jos to onda nazvati - muskoscu.
Ali nemam ja pretenzije da sam u pravu. Kako i da budem u pravu, kad 87% nece uopste procitati moj post do ove recenice. Jok. Proradi inant. Nije to tako - to vako. Kako? Vako. Joj, izvini molim te necu nikad vise. Nego da vas pitam koja je ono nacija najtrofenija sa Olimpijskih Igara? Amerika, 2400 medalja ukopno. To je 2x vise od sljedece nacije - Rusije. Koja zemlja najvise novca trosi na sport? Treba li da odgovorim, pa i do Bosnice je dosao neki baseball, football, basketball, hokej, konjicke trke, tenis, formula 1, golf, NASCAR, Americka zneska reprezentacija u fudbalu (#1 na svijetu) ima li sporta koji nema turnir svoj u Americi? Koja zemlja ima sport reprezentiran na univerzitetskom nivuo, sto? Zato sto tamo gdje svi drugi kruh svoj steknu i profesiju ispeku, trebali bi i sportasi. Al' jok. U Juropi nema toga. U Juropi imas grad u kojem zivis - i u njemu tim, i to je to. Ako's igrati fuce - nema stediti glavu za fakultet. Jok. Igras fucketa, i igras fucketa. I opet ti biceps 12 cenata, i imas 56 kg-a, i ti sportas, a ne mozes hagra lonac pojesti s po kile junetine. E jebo ti to. Do mene je ba, nisam ja dokucio - sustinu.
Jao koji hvalospjev americkim sportovima, A tamo ljudi na utakmice idu uglavnom da se nazderu i nagledaju onih plesacica na svakoj pauzi, kojih u prosjecnoj utakmici ima oko 375.
I onda im sutradan dodje neki bogatas, kupi ekipu i preseli je u neki drugi grad. Pa im i to zadovoljstvo uzme.
Bjezi bolan.
- KPNCTNJAH
#130 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
U MLS ligu dosao Bekam koji je vise maneken nego fudbaler i koji nakon odlaska iz Mancestera nije nista konkretno uradio u svojoj fudbalskoj karijeri,pa tom la galaksiju il kako se vec zovu uduplala se posjecenost na domacim utakmicama,sta bi tek bilo da i u druge timove dodje jos desetak evropskih igraca koji su poznati po necemu (snimili film neki,reklamu
) fudbal bi sigurno postao treci sport u SAD-u po gledanosti
... a sto se tice ostalih americkih sportova za NBA respect , a ovo ostalo ne pratim jedino kad je neko finale pa reko hajd da vidim i to ... sto se tice navijanja i americkih navijaca mislim da su jedni od najboljih i najvatrenijih, jer kad cujete 20k navijaca kako u isti glas po nekoliko minuta ponavljaju DIFENS,DIFENS ( Timmy,Timmy) to mora utjecati i na vas same.Ja se najezim iskreno da kazem i sa tim navijanjem se nikada ne mogu uporediti neki evropski navijaci npr. grcki,turski ...

- Saian
#131 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
idi ba, gledaj te strategije pratipitt wrote: ma ja tebe sasmo mogu zamisliti kao waterboy-a![]()
![]()
meni je bila zhelja da okupim 'vako ove formumahse, tebe, Lisca, Manijaka, Mrava, Horns-a ... da odigramo na male jednu, koji bi to shokovi bili
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#132 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Amerika je klasicna instant vjestacka nacija,zato i vole takve mutirajuce sportove.
Normalno je da ne kontaju pricu o tradiciji,boji kluba za koju se bori i zivi,odlasku na gostovanja...cijeloj toj subkulturi,ono to niti mogu da shvate nniti ce ikada.
Njihovo vrijednovanje "kvaliteta" je totalno drugacije od evropskog i juznoamerickog.
Od kada imamo ovaj "sport klub" kanal,redovno imamo priliku gledati taj americki fudbal,i cijela atmosfera na tribinama mene vise podsjeca na koridu u Celjigovicima nego na neku sportsku manifestaciju,cirkus kolorado.
Pa tamo nema gledaoca koji se ne prezderava,zatrpava kokicama u pakovanjima od po 50kg,
A o dinamici je suvisno i pricati...tamo kada se odradi akcija koja traje vise od 10sekundi to bude za ginisove knjige rekorda,sve po podredjeno profitu,parama,uzimanju love..pa i te maratonske pauze izmedju pocetaka slijedecih napada.
U fudbalu,Evropskom
,kada se neki igrac ZBOG povrede valja vise od 2minute opste je negodovaje,jer se naviklo da je igra kontinuirana i da je barem 80 minuta aktivne igre.
A spominjati ovu centralno Evropsku ligu u americkom fudbalu,sa nekim ekipama iz Zagreba,Beograda i slicno..je smijesnooooo
Pa jesi pogledao na sta te utakmice lice??????
Ima vise ucesnika nego gledalaca,a tribinice su im one male limene montazne,isto skolski tereni
Jednostavno Evropa ima drugaciji mentalni sklp,ponos,strast,"boja" za koju se bori i zivi,cijela subkultura,navijanje koje se prenosi sa koljena na koljeno je nesto sto je fudbal diglo na kultnu razinu,to ameri nikada nece moci shvatiti,jer u sustini u Evropi ima klubova sa vecom tredicijom i imenom od pojedinih americkih drzava.
I tamo ko da vise para hladno moze preseliti jedan klub iz grada u grad,cak mu i drzavu promjeniti..zamisli koji bi haos nastao da neko zeli prebaciti Milano iz Milana
,u recimo Paris.... 
Normalno je da ne kontaju pricu o tradiciji,boji kluba za koju se bori i zivi,odlasku na gostovanja...cijeloj toj subkulturi,ono to niti mogu da shvate nniti ce ikada.
Njihovo vrijednovanje "kvaliteta" je totalno drugacije od evropskog i juznoamerickog.
Od kada imamo ovaj "sport klub" kanal,redovno imamo priliku gledati taj americki fudbal,i cijela atmosfera na tribinama mene vise podsjeca na koridu u Celjigovicima nego na neku sportsku manifestaciju,cirkus kolorado.
Pa tamo nema gledaoca koji se ne prezderava,zatrpava kokicama u pakovanjima od po 50kg,
A o dinamici je suvisno i pricati...tamo kada se odradi akcija koja traje vise od 10sekundi to bude za ginisove knjige rekorda,sve po podredjeno profitu,parama,uzimanju love..pa i te maratonske pauze izmedju pocetaka slijedecih napada.
U fudbalu,Evropskom
A spominjati ovu centralno Evropsku ligu u americkom fudbalu,sa nekim ekipama iz Zagreba,Beograda i slicno..je smijesnooooo
Pa jesi pogledao na sta te utakmice lice??????
Ima vise ucesnika nego gledalaca,a tribinice su im one male limene montazne,isto skolski tereni
Jednostavno Evropa ima drugaciji mentalni sklp,ponos,strast,"boja" za koju se bori i zivi,cijela subkultura,navijanje koje se prenosi sa koljena na koljeno je nesto sto je fudbal diglo na kultnu razinu,to ameri nikada nece moci shvatiti,jer u sustini u Evropi ima klubova sa vecom tredicijom i imenom od pojedinih americkih drzava.
I tamo ko da vise para hladno moze preseliti jedan klub iz grada u grad,cak mu i drzavu promjeniti..zamisli koji bi haos nastao da neko zeli prebaciti Milano iz Milana
- pitt
#133 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
jarane ne slazem se sa nosketom u vezi fudbala (za mene je to i dalje sport numero uno) ali nisu ni ti u pravu sto se tice americkog fudbala. Dosta timova nema "plesacica" i raja ne ide da se nazdere na utakmicama. Piva i hrana je hamal duplo skuplja na stadionu nego bilo gdje drugo (jebeni bud i coors light po 9 dolara). Kome se to isplati?max_power wrote:
Jao koji hvalospjev americkim sportovima, A tamo ljudi na utakmice idu uglavnom da se nazderu i nagledaju onih plesacica na svakoj pauzi, kojih u prosjecnoj utakmici ima oko 375.
I onda im sutradan dodje neki bogatas, kupi ekipu i preseli je u neki drugi grad. Pa im i to zadovoljstvo uzme.
Bjezi bolan.
Ljudi idu na tekme jer vole svoje klubove. Ne znam za ostale timove, ali na sezonsku kartu za meni drage Steelerse se ceka izmedju 20 & 30 godina. roduitelji na spiskove tek rodjenu djecu stavljaju u nadi da ce im moci naci karte kad odrastu. Ne znam bas da ima puno fudbalskih klubova u evropi (kod nas da ne pricam) koji se sa necim takvim mogu pohvaliti.
A ovako se docekuju sampioni:
An estimated quarter million Steelers fans streamed into Downtown Pittsburgh yesterday to be part of the victory parade and rally to honor the Super Bowl champions and their 21-10 victory over the Seattle Seahawks in Detroit. This photo gallery captures the high energy of the teeming multitudes and the Steelers themselves in a community celebration that will take its place in Black and Gold lore.

helem, sport je sport i nema veze sa muskoscu ili nedostatkom iste. Vjerujem da ce se dosta dama sloziti da mu je dzaba da je i kao K. Ronaldo ako je kakav bilde
-
omar little
#134 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
@Nosketov zadnji post
Ja sam ti sav post procitala
Sve je, u vecini, slucajeva stvar ukusa. Degustibus non est disputandum. Meni osobno, imaginacija, kreativnost i ljepota fudbalskog momenta je nevjerojatan spoj i demonstrator ljudskih mogucnosti i vrijedan divljenja. Osim nas niko drugi na ovoj planeti ne moze kreirati i maestralno izvesti takvo sta. Sto uostalom vazi i za svaki drugi sport. Kosarka, rukomet, vaterpolo, tenis, odbojka....po meni i bejzbol tu spada. Po meni. Nekom to lici na najdosadniju i najbezvezniju igru na svijetu, ali me home run moze dici sa kauca i dici mi ruke u zrak jednako kao i nogosh ili bilo koji drugi sport koji volim i gledam.
Ne igram nogosh, vise se bavim atletikom i tenisom, ali od igranja fuce sa prijateljevim sinom od 10 godina i njegovom klapom, mi nema ljepse aktivnosti. Cista, neopterecena, bezbrizna, kreativna, slobodna divota. I Sajo je u pravo - katapult kroz vrijeme u dane djetinjstva. To se parama ne moze kupiti.
Ja sam ti sav post procitala
Ne igram nogosh, vise se bavim atletikom i tenisom, ali od igranja fuce sa prijateljevim sinom od 10 godina i njegovom klapom, mi nema ljepse aktivnosti. Cista, neopterecena, bezbrizna, kreativna, slobodna divota. I Sajo je u pravo - katapult kroz vrijeme u dane djetinjstva. To se parama ne moze kupiti.
A ovo ti nije uopce dobar primjer. Amerika ima toliko medalja zato sto Amerika ima sredstva za ulaganje u sportove, zato sto ima razvijene sportske aktivnosti i u krajnjem slucaju zato sto ih toliko. I Amerika ima korporacijsku podrsku kakvu si nijedna zemlja na svijetu ne moze priustiti. Ne oduzimam nikakvu vrijednost i uspjeh od Americkih takmicara, cak stavise, ali ne moze se to bas tako porediti. Da Brazil ima para kao sto ima Amerika, sigurna sam da bi mi imali puno medalja iz raznih sportova pored Brazliske zastave. Ili bilo koje druge zemlje.Nego da vas pitam koja je ono nacija najtrofenija sa Olimpijskih Igara? Amerika, 2400 medalja ukopno. To je 2x vise od sljedece nacije - Rusije. Koja zemlja najvise novca trosi na sport? Treba li da odgovorim, pa i do Bosnice je dosao neki baseball, football, basketball, hokej, konjicke trke, tenis, formula 1, golf, NASCAR, Americka zneska reprezentacija u fudbalu (#1 na svijetu) ima li sporta koji nema turnir svoj u Americi? .
- medaaa
#135 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
mamica papucarka wrote:meni je ovaj mali bezveze.Crvena Tifoza wrote:To ti je kad naš covjek ode u svijet je ešto slicno kao ono kad kazu, vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.
Nije mi omiljeni igrac, ali kad ovaj prica o fudbalerima i biceptima od 12cm...
Nije fazon imati mašelah bicepte s bojlerom, nego imati i bicepte a i keramiku.A vidim svi njegove fotke postavljaju
![]()
ko kosilicom da si mu proso preko prsa
bolje da mu je kosilica prosla ispod pazuha...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj...(smajli koji povraca)
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#136 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Sta je ba, ko diro?
Ma volim ja vas sve...
I one koji Euro dozivljavaju kao centralni godisnji dogadaj... Ja se samo volim ponekad pogirati s ustaljenim nekakvim "stero-tipskim" arheicnim nacinima razmisljanja koje navodno - autoritativno govore o svemu, i svakomu, i tjeraju u sur, ili ako neces u sur - odmah si "pejan" i nisi "muskarac" jer nemas vremena da 3 sedmice puta 180 minuta = 16 dana x 180 minuta = 2880 minuta zivota = 2 dana zivota posveti Euru.
Iako im moraju one table visiti - "Say no to racisam".
Trebali bi napisati - "Say no to Obama, he plays nice unlike white folk from America, them crazy crackers crazier then us".
Ili ono promjeniti u "Do not say no to Islam, next time Polaks ain't coming to save Vienna under siege (and we suck at playing defense)".
Ili "Say no to Bosniche kultural revolushijon"....
Ili "England look at us playing your game, is it stil raini' overthere?"
Mozda "Say yes to Eastern Jurop (even though we don't like them, they smell like sheep droppings)"...
"Say no to masters from Travnik Juniverzit, 'cause we kn'o what up"...
"Say dankeschone to every 6th Viennize born on Balkan, who would wait ur tables and work nacht baustel if it wasn't for them poor folks?"...
I na kraju "Say no to contraception, we are dying out as we speak (and then we have to import these bastards from east just so they can shag in front of our eyes and we pick up the tab)".
Ili mozda "Say howdy to aliens - Vatican permitted believing in UFO's and God at the same time"...
Ma volim ja vas sve...
I one koji Euro dozivljavaju kao centralni godisnji dogadaj... Ja se samo volim ponekad pogirati s ustaljenim nekakvim "stero-tipskim" arheicnim nacinima razmisljanja koje navodno - autoritativno govore o svemu, i svakomu, i tjeraju u sur, ili ako neces u sur - odmah si "pejan" i nisi "muskarac" jer nemas vremena da 3 sedmice puta 180 minuta = 16 dana x 180 minuta = 2880 minuta zivota = 2 dana zivota posveti Euru.
Iako im moraju one table visiti - "Say no to racisam".
Trebali bi napisati - "Say no to Obama, he plays nice unlike white folk from America, them crazy crackers crazier then us".
Ili ono promjeniti u "Do not say no to Islam, next time Polaks ain't coming to save Vienna under siege (and we suck at playing defense)".
Ili "Say no to Bosniche kultural revolushijon"....
Ili "England look at us playing your game, is it stil raini' overthere?"
Mozda "Say yes to Eastern Jurop (even though we don't like them, they smell like sheep droppings)"...
"Say no to masters from Travnik Juniverzit, 'cause we kn'o what up"...
"Say dankeschone to every 6th Viennize born on Balkan, who would wait ur tables and work nacht baustel if it wasn't for them poor folks?"...
I na kraju "Say no to contraception, we are dying out as we speak (and then we have to import these bastards from east just so they can shag in front of our eyes and we pick up the tab)".
Ili mozda "Say howdy to aliens - Vatican permitted believing in UFO's and God at the same time"...
- Meshtar
#137 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Što se bosanac asimilirao, svaka čast, prvi uspješan primjerak.
-
luciferino
#138 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Fakat, šta radi ova tema na Ljubavi&Seksu? Kako je krenulo ispada da se raja seksa sa fudbalom koliko ga više obožava.
Meni prvenstvo nije interesantno samo iz jednog razloga...nemam za koga da navijam
Meni prvenstvo nije interesantno samo iz jednog razloga...nemam za koga da navijam
- pitt
#139 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
ama za steelerseluciferino wrote:Fakat, šta radi ova tema na Ljubavi&Seksu? Kako je krenulo ispada da se raja seksa sa fudbalom koliko ga više obožava.
- max_power
#140 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
hebi ga, covjek je napisao kilometarski post pun nekakvih glupih stereotipa i ja sam mu odgovorio uz malu dozu generalizacije, priznajem.pitt wrote:jarane ne slazem se sa nosketom u vezi fudbala (za mene je to i dalje sport numero uno) ali nisu ni ti u pravu sto se tice americkog fudbala. Dosta timova nema "plesacica" i raja ne ide da se nazdere na utakmicama. Piva i hrana je hamal duplo skuplja na stadionu nego bilo gdje drugo (jebeni bud i coors light po 9 dolara). Kome se to isplati?max_power wrote:
Bjezi bolan.
Ljudi idu na tekme jer vole svoje klubove. Ne znam za ostale timove, ali na sezonsku kartu za meni drage Steelerse se ceka izmedju 20 & 30 godina. roduitelji na spiskove tek rodjenu djecu stavljaju u nadi da ce im moci naci karte kad odrastu. Ne znam bas da ima puno fudbalskih klubova u evropi (kod nas da ne pricam) koji se sa necim takvim mogu pohvaliti.
A ovako se docekuju sampioni:
An estimated quarter million Steelers fans streamed into Downtown Pittsburgh yesterday to be part of the victory parade and rally to honor the Super Bowl champions and their 21-10 victory over the Seattle Seahawks in Detroit. This photo gallery captures the high energy of the teeming multitudes and the Steelers themselves in a community celebration that will take its place in Black and Gold lore.
helem, sport je sport i nema veze sa muskoscu ili nedostatkom iste. Vjerujem da ce se dosta dama sloziti da mu je dzaba da je i kao K. Ronaldo ako je kakav bilde
Svaka cast sto se okupilo toliko ljudi da docekaju sampione, ali gdje su zastave, transovi, gdje su pravi navijaci? Da mi nisi rekao da je to proslava titule nebi mi nikad palo na pamet da su bas zbog toga tu. Mogli bi isto tako biti i nekakvi protesti, strajkovi ili sta ja znam...
To treba da se ovako radi (nebitno sto su sad na ovom videu pitari, poenta nije u tome)
http://www.youtube.com/watch?v=NXAk2klJDuE
-
KYLIE
#141 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
kako sta radi ovdje ova tema pa vidis da je muskost kljucni faktorluciferino wrote:Fakat, šta radi ova tema na Ljubavi&Seksu? Kako je krenulo ispada da se raja seksa sa fudbalom koliko ga više obožava.
- pitt
#142 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
transparenti su na stadionu, gdje im je i mjesto. Ovo je bio radni dan i ljudi su se maxuz obukli u boje kluba i izasli da pozdrave svoj tim. kazem ti, razlika je sto se ljubav prema klubu ispoljava drugacije u americkom fudbalu nego u nasem. Dok se kod nas broji ko je na kojoj tribini, pale baklje, tuce sa policijom i suparnickim navijacima, ovdje raja ide na tekmu da uziva u igri i bodri svoj klub poprilicno sportski. A vjeruj mi da karte nisu ni sekunde jeftine....pogotovo za playoff ili superbowl.
A sto se tice osjecaja na tribinama.......meni je haman isti merak biti i na sjeveru koseva za razvijenim salom a i na jednoj od tribina Heinz Field kad se povede pobjednicka pjesma i zaviore trrible towels.
A sto se tice osjecaja na tribinama.......meni je haman isti merak biti i na sjeveru koseva za razvijenim salom a i na jednoj od tribina Heinz Field kad se povede pobjednicka pjesma i zaviore trrible towels.
- black
-
redondo72
#144 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Ma kakav američki fudbal. Ko to još to shvata ozbiljno. Lepo je neko napisao. Tu ljudi idu da se nakrkaju, napiju, izađu iz kuće. Oni ustvari ne znaju da li su u nekom molu, šoping centru, zoološkom vrtu ili stadionu. Njima je to svejedno. Samo da se krka .
- max_power
#145 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
sad bi onaj nosferatu rekao, cuvaju svoje male kite

-
luciferino
#146 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Evo hoće muž nešto da ti kaže: "The Steelers have been worthless since Terry Bradshaw left. If you wanna talk about REAL football, go see Al Davis."pitt wrote:ama za steelerseluciferino wrote:Fakat, šta radi ova tema na Ljubavi&Seksu? Kako je krenulo ispada da se raja seksa sa fudbalom koliko ga više obožava.
Meni prvenstvo nije interesantno samo iz jednog razloga...nemam za koga da navijam![]()
![]()
![]()
Commitment to Excellence
Goooo Raiders!
- pitt
#147 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
hebo li ga terry
kakvi ba riders.....konstantno ga pushe
helem da sumiram, po meni ljubav (ili nedostatak iste) prema nekom sportu nikako ne bi trebalo da utice na "muskost". mislim da svaka normalna zena/cura smatra da je pravi muskarac puno vise od toga.
kakvi ba riders.....konstantno ga pushe
helem da sumiram, po meni ljubav (ili nedostatak iste) prema nekom sportu nikako ne bi trebalo da utice na "muskost". mislim da svaka normalna zena/cura smatra da je pravi muskarac puno vise od toga.
-
omar little
#148 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
mogu zamisliti, sta bi onaj sto na nekoj temi veli da zene koje piju pivo nisu zenstvene ?!? i "nisu fine", rekao za zene sto gledaju sport i piju pivo...gluho bilo, bezbeli bi ih kamenov'o na sred trga

- pitt
#149 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
zavisi koju pivuomar little wrote:mogu zamisliti, sta bi onaj sto na nekoj temi veli da zene koje piju pivo nisu zenstvene ?!? i "nisu fine", rekao za zene sto gledaju sport i piju pivo...gluho bilo, bezbeli bi ih kamenov'o na sred trga![]()
![]()
-
Kjajević Majko
#150 Re: Pitanje muskosti- fudbal?
Kad pročitaš "ne volim kad ima crvene ruke, to mi je odvratno" onda ti je sve jasno.omar little wrote:mogu zamisliti, sta bi onaj sto na nekoj temi veli da zene koje piju pivo nisu zenstvene ?!? i "nisu fine", rekao za zene sto gledaju sport i piju pivo...gluho bilo, bezbeli bi ih kamenov'o na sred trga![]()
![]()