EP3 ... Austrija - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Saian

#126 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Saian »

sto Hrvate vile pronosashe par puta, ne moze se 'vako u Europu gospodo :D :D :D Austrijanci su na papiru najslabija ekipa u grupi, valjda im je jasno da je ovo ez izi ez it gets :D, u zadnjim minutama kako su se povukli bez ikakvog plana za zadrzavanje lopte ne bih bio imao nista protiv da je ona Vasticheva sa 16 metara usla, bilo bi zasluzheno :oops: :D
venus doom

#127 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by venus doom »

Zux wrote:Austrija je ovdje zasluzila najmanje bod. Pa Hrvati nisu centra suvislo presli u drugom pol. Osim prvih 20 minuta, Austrijanci su za klasu bili bolji. Jedino je Olic dobar bio kod Hrvata, a ostali katastrofa, Modric se nije sastavio s loptom. Sad Poljaci i Nijemci ako su imalo pametni znaju sta trebaju uraditi protiv Hrvatske, samo napasti, jer onakva panicna zadnja linija je katastrofa.
:thumbup: upravo tako
LSD

#128 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by LSD »

Hrvati pravi sadakaši...uzeše 3 boda na guzove,Austrija bolja bila i zaslužila bar neriješeno...ali zato ce ih poljaci a posebno švabe preslušati ko djecu malu...sad po meni paljba i komentari od rodoljuba k'o što vidim :mrgreen:
Meshtar

#129 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Meshtar »

Mah, ondje su se borili Olić (istrčao k'o svi ostali skupa). Pranjić i Robert Kovač i donekle Srna. Ostali tanki. Šimunić začudo nije skrivio penal. Petrić dotakao dvije lopte. Kranjčar bezveze danas, a Modrić se uklopio u sivilo. Ako ne uzmu bar bobu protiv Poljaka ispadaju. Sa Njemačkom nema šanse da igraju.
Last edited by Meshtar on 08/06/2008 20:19, edited 1 time in total.
jasko_ba

#130 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by jasko_ba »

da ne bi onog penala, ko zna šta bi se sve desilo
ovako puno sreće za naše susjede
nisam zadovoljan igrom, međutim, tek je prva utakmica, a one su uvijek najteže za igrati, očekujem da će to puno bolje izgledati protiv Njemačke i Poljske

BHT1...sramota za ono, jbo vas segmedina srna i ona hugolina, ono me treba uvesti u utakmicu..fujjj
dalmatinka

#131 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by dalmatinka »

LSD wrote:Hrvati pravi sadakaši...uzeše 3 boda na guzove,Austrija bolja bila i zaslužila bar neriješeno...ali zato ce ih poljaci a posebno švabe preslušati ko djecu malu...sad po meni paljba i komentari od rodoljuba k'o što vidim :mrgreen:
Evo moje prve paljbe: U pravu si!!!!!!! :( Još samo moje dvije riječi: Ajme majko. :?
iverson75

#132 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by iverson75 »

jedina pozitivna stvar za hrvatsku je sto ce se malo spustiti na zemlju, jer su jedino oni sami sebe vidjeli ko favorita.....ocekujem da protiv jacih vise pokazu, jer ovo je stvarno bilo jadno...od 6 dosad vidjenih reprezentacija hrvatska je bila najgora, nema uopste napada, olic-petric je slabo za ocekivati nesto vise, a i sredina nista posebno, kranjcar se nije vidio, a i razvikani modric nista posebno nije pokazao....najopasnije od svega za njih je fizicka nepripremljenost, zadnjih pola sata su se jedva vukli po terenu....dosad postoji portugal i 5 ostalih ispodprosjecnih, veceras igra njemacka i sutra francuska, italija, holadnija pa ce se mnogo vise znati.....
zoka213

#133 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

Čestitke hrvatima na pobjedi. Ovako se i igra evropsko ili svjetsko prvenstvo. Hrvatska na svjetskom je u prvoj tekmi nadigrala Brazil i izgubila. Na žalost mnogih na ovom forumu koji ne kriju bijes zbog pobjede hrvata mogu samo reći imaćete još prilika za tugu.
klixober

#134 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by klixober »

Hrvatska bez Eduarda duplo slabija.
Saian

#135 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Saian »

jasko_ba wrote:
BHT1...sramota za ono, jbo vas segmedina srna i ona hugolina, ono me treba uvesti u utakmicu..fujjj
nemojte me zahebavat da Segmedina Srna vodi program prije tekme :D
Saian

#136 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Saian »

zoka213 wrote: Na žalost mnogih na ovom forumu koji ne kriju bijes zbog pobjede hrvata mogu samo reći imaćete još prilika za tugu.

'ajte ti i LSD otvorite temu pa se gadjajte tim "pu Tito i Titova krv"- forama :D
piskerernest

#137 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by piskerernest »

sofist wrote:Hrvati tanki. Bilic se fura na retro vezni red sa debelim Kranjcarom i Modricem koji izgledom podsjecaju na veznjake od prije 25 godina Mesu, Papeta, Sestica, Mlinarica, Deverica... :-) Imaju snage za 60 minuta igre. Odbrana losa. Poljaci ce ih zgaziti.

BHT-katastrofa. Nigdje strucnih komentara, gostiju, analiza, prognoza... Voditelji Hazim Bingo i Segmedina Srna. Uzas.
gore od katastrofe
strong69

#138 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by strong69 »

Ja se nadam da cu gledati jednu dobru tekmu. Nista bez Italijana, Francuza, Holandana... Ionako su ove prve tekme smarajuce i nisu mjerilo stvarne forme i kvaliteta.

Sto se Hrvatske tice, zaista losa utakmica. K´o da je to i vazno, 3 boda su bitna za njih. Iskreno, nisam simpatizer Hrvatske, daleko od toga i zao mi je sto uzese potpuno nezasluzeno.
zoka213

#139 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

Dabogda se i BiH plasirala na bilo kakvo prvenstvo. Ovako samo kompleksi rastu li rastu...
cyprus

#140 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by cyprus »

Eto, opet sam bio u krivu. Austrija nije pobjedila, bilo je suprotno. Ali ipak pokazalo se da Hrvatska nije tolika velesila kako se misli, kao ni da Austrija nije Azerbejdžan kako se po komentarima većine moglo zaključit.

Što se tiče igre Hrvatske ovo jeste dno, ali sam također mišljenja da će igrat bolje protiv Njemačke i Poljske. Ali danas, da je Austrija imala bar jednog napadača svjetske klase mogli su glat primit najmanje 2 gola.

Što se tiče BHT-a, Bože sačuvaj. Ja slušo na obnu Sašu i Ćiru, valjaju i oni nebuloza al ih je intersantnije slušat u svakom slučaju nego Hazima :-) .

A naš vrli komentator utakmice je reko i sljedeće stvari:

1. Eduardo je slomio nogu za Arsenal protiv Blackburna... (Blackburn i Birmingham...isto je to :-) , a i konstrukcija sama mi je malkice čudna)
2. Austija je na SP 1998. u Francuskoj izborila učešće ali tamo zabilježila sva 3 poraza... (zašto lupa informacije napamet: CMR-AUT 1:1, CHI-AUT 1:1, ITA-AUT 2:1 :-) )
manijak1

#141 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by manijak1 »

Dabogda se i BiH plasirala na bilo kakvo prvenstvo. Ovako samo kompleksi rastu li rastu...
E pa mali :D spašće ti svašta nešto slijedeće subote kada zgazimo Mađare u Skenderiji i dođemo u Lijepu tvoju :oops: da osvojimo neku od medalja, dotle ....tišu mišu ....o balunu o sudijama o svemu .....ali ako možeš ikako budi malo .....realan ako možeš ako ne možeš :oops: biće gusto :D :D.
U svakom slučaju navijam za sve zemlje u regionu osim za Srbiju ......za njih nikada ne mogu i neću :oops: :D tako da sam s kompleksima :D :D ispod Zoke :D :D kako god da okreneš :D :D
Osjećam ključ ili katanac :D :D na tastaturi :D :D
zoka213

#142 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

U čemu je problem? I ja očekujem pobjedu protiv mađara.
manijak1

#143 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by manijak1 »

Problem je u karakterizaciji sada već minulih događaja :oops: samo spustimo tenzije :oops:
max_power

#144 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by max_power »

neznam sta hocete, da kazemo da je Hrvatska dobro igrala i zasluzeno pobjedila? :D
zoka213

#145 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

max_power wrote:neznam sta hocete, da kazemo da je Hrvatska dobro igrala i zasluzeno pobjedila? :D
Nema nikakvih problema baš uživam u komentarima dokle god pobjeđujemo. :D
max_power

#146 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by max_power »

zoka213 wrote:
max_power wrote:neznam sta hocete, da kazemo da je Hrvatska dobro igrala i zasluzeno pobjedila? :D
Nema nikakvih problema baš uživam u komentarima dokle god pobjeđujemo. :D
ne stvarno, ne vidim da je iko omalozavao hrvatsku drzavu ovdje.
otidji na neki forum u hrvatskoj i vidices sigurno slicne komentare, da su se provukli, da su slabo igrali, da sa ovakvom igrom nece daleko, itd...

odo sad gledati utakmicu.....
Jazz_Junkie

#147 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Jazz_Junkie »

Austrija je daleko bolja bila i Hrvatska nezasluzeno pobijedila. Dobila je nezasluzen penal. U drugom poluvremenu je sudija trebao svirati penal za Austriju sto se naravno nije desilo. Austrija je bila mnogo bolje u formi i ova tekma je bila velika nepravda slicno kao jucer u utakmici Ceska-Svica. Veoma su me razocarala foliranja hrvatskih igraca danas. Ako Hrvatska ovako nastavi igrat, nece daleko dogurat.
pirmin

#148 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by pirmin »

Prognoziram pobjedu Hrvatske protiv Njemacke.

:D

( eto da ne kazu ovdje prisutni provokatori da nismo tolerantni i multipleksicni :D )
Troll_Happens

#149 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Troll_Happens »

awekenings wrote:samo je falio munib i iljo u studiu bht-a i dozivljaj bi bio kompletan .... :x :x :x
ma ne mogu da stignu sigurno su u svecanoj lozi na samom stadionu bili pa cestitaju medjusobno jedan drugom dobru partiju.
Igra totalno losa razocarao sam se... Modric se nije vidio kao ni Kranjcar lose ako ovako budu igrali ne da ce popusiti od Njemacke nego moguce da ih i Poljaci oderu ili ako nista da im ukradu 2 boda. Ali ipak je prva utakmica pa hajd da zazmurimo na jedno oko tri boda su uknjizena idemo dalje. Realno nerjesen rezultat bi bio fer ali sta je tu je igra se dalje. :thumbup:
karanana

#150 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by karanana »

nesto mi ni jedna tekma nije valjala do sad.
Locked