Akcija za spas bh. fudbala: Kosevo 1. juna

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
inferno75

#126 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by inferno75 »

Better Man wrote:Maheru očigledno je da si predstavnik sadašnje strukture nogometnog saveza i da si plaćen da ih braniš pišući raznorazne nebuloze.
Ma nije, frajer je samo jako ograničen, a volio bi da se razumije u sve i svašta!! :-)
karanana

#127 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by karanana »

nek je odigraju u banja luci, ja mislim da im tamo nece niko smetati ni praviti nerede.
zanzibar

#128 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by zanzibar »

Skromni doprinos demokratiji :D

031 714 321 Dominković Iljo 32. Ulica 1676270ORAŠJE- 061 102 593

057 340544 Bogdan Čeko stefana nemanje 23-iispra 71126 lukavica

(033) 444-470 ŠTROSMAJEROVA 6 Sarajevo Ušanović Munib- 061 160 427
Stari

#129 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by Stari »

inferno75 wrote:
Better Man wrote:Maheru očigledno je da si predstavnik sadašnje strukture nogometnog saveza i da si plaćen da ih braniš pišući raznorazne nebuloze.
Ma nije, frajer je samo jako ograničen, a volio bi da se razumije u sve i svašta!! :-)
Taman sam bio htio replicirati na one klevete iz komentara koji je prethodio tvom ..kad sam ugledao ovo tvoje...i tu sam vec ustuknuo ....zaprepascen istitoscu tvrdnje. Sve stima ..ogranicen sam...a volio bih se u sve razumjeti...jedino sto nisam je ono "frajer".... frajer stvarno nisam nikad bio.

Sve je tako kao sto ti kazes ...samo ja nevidm nikakv problem u tome...a ti?
inferno75

#130 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by inferno75 »

Stari wrote:
inferno75 wrote:
Taman sam bio htio replicirati na one klevete iz komentara koji je prethodio tvom ..kad sam ugledao ovo tvoje...i tu sam vec ustuknuo ....zaprepascen istitoscu tvrdnje. Sve stima ..ogranicen sam...a volio bih se u sve razumjeti...jedino sto nisam je ono "frajer".... frajer stvarno nisam nikad bio.

Sve je tako kao sto ti kazes ...samo ja nevidm nikakv problem u tome...a ti?
Ovo moje se odnosilo na tipa pod nickom "maher" i otkud to da tebe pogađa?? Ili je opet epizoda "klonovi napadaju"?? Stari,stari...
laku noć

#131 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by laku noć »

karanana wrote:nek je odigraju u banja luci, ja mislim da im tamo nece niko smetati ni praviti nerede.
..niti tamo koga boli qrac i za Kodrom,repkom,Munibom....Odličan prijedlog
karanana

#132 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by karanana »

laku noć wrote:
karanana wrote:nek je odigraju u banja luci, ja mislim da im tamo nece niko smetati ni praviti nerede.
..niti tamo koga boli qrac i za Kodrom,repkom,Munibom....Odličan prijedlog
a i jedinstvena im je prilika da prosire radost i cari reprezentativnog nogometa na sve dijelove prekrasne nam zemlje. po prvi put ce im biti sigurnije igrati u PC-u nego u Federaciji planeta. samo bi u banja luci moglo biti puno azerbejdzanskih navijaca, puna banja luka azera.
Last edited by karanana on 20/05/2008 15:27, edited 2 times in total.
stulic

#133 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by stulic »

aidaa_princess90 wrote:
laku noć wrote:
interpunkcija wrote:Jedna informacija. Predsjednistvo FK Celik razmislja da zabrani odigravanje prijateljske utakmice BiH - Azarbejdzan na Bilinom Polju. Razlozi: destrukcija stadiona, imidz grada i nemiri.
izvor:http://nkcelik.blogspot.com/
Pa nije to njegov privatni stadion,valjda je to vlasništvo grada Zenice ili ?
slazem se s Vama!!Nije to privatni stadion
Nije privatni ali nije ni gradski nego je vlasnistvo NK Celik.
Stari

#134 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by Stari »

@inferno75

Pa buduci da je komentar uslijedio neposredno nakon mog ...a tvoj opet neposredno na kon njegovog...doslo je ocito do :-) kraceg behuta s moje strane ...izvinjavam se , naravno greska u koracima.... (premda sve ono sto sam napisao i dalje stoji ...,mislim ono da nisam frajer da sam ogranicen i da bih se volio razumjeti u sve)...eh Munibov placenik nisam ... a fakat nisam ni @Maher nit njegov klon...evo ne pomako se sa ove stolice na kojoj sjedim.

Htio sam u svom komnetaru samo biti malo ironican i reci da bi celnici NSBiH mogli "kazniti" NK Celik ukoliko naprave ovo sto prijete da ce napraviti.

A eventualna, ako smijem dodati, utakmica u Banjaluci bi bila ....:D sve samo ne dosadna :D ....
inferno75

#135 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by inferno75 »

Stari wrote:@inferno75

Pa buduci da je komentar uslijedio neposredno nakon mog ...a tvoj opet neposredno na kon njegovog...doslo je ocito do :-) kraceg behuta s moje strane ...izvinjavam se , naravno greska u koracima.... (premda sve ono sto sam napisao i dalje stoji ...,mislim ono da nisam frajer da sam ogranicen i da bih se volio razumjeti u sve)...eh Munibov placenik nisam ... a fakat nisam ni @Maher nit njegov klon...evo ne pomako se sa ove stolice na kojoj sjedim.

Htio sam u svom komnetaru samo biti malo ironican i reci da bi celnici NSBiH mogli "kazniti" NK Celik ukoliko naprave ovo sto prijete da ce napraviti.

A eventualna, ako smijem dodati, utakmica u Banjaluci bi bila ....:D sve samo ne dosadna :D ....
Ma sve ok :thumbup: , skontao sam, falio bettermanu jedan zarez. To za kaznu za Čelik se slažem sa tobom, bar ne mora ona biti ona zvanična, dovoljno im je da Čeliku oduzmu ono domačinsko suđenje u Ze ili daju im jedno "na nož" suđenje u gostima!
Brunello

#136 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by Brunello »

inferno75 wrote:
Stari wrote:@inferno75

Ma sve ok :thumbup: , skontao sam, falio bettermanu jedan zarez. To za kaznu za Čelik se slažem sa tobom, bar ne mora ona biti ona zvanična, dovoljno im je da Čeliku oduzmu ono domačinsko suđenje u Ze ili daju im jedno "na nož" suđenje u gostima!

inferno, imas sta sa basel-om? navijaci od FC Basel-a se tako zovu/nazivaju!!
inferno75

#137 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by inferno75 »

Brunello wrote:
inferno, imas sta sa basel-om? navijaci od FC Basel-a se tako zovu/nazivaju!!
Vjeruj mi, apsolutno ništa, osim da sam ih vidio na Koševu na tekmi FKS-Basel, doduše neke malo isprebijane, ali to nije tema ove emisije!
aidaa_princess90

#138 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by aidaa_princess90 »

Kada bi se utakmica igrala u BnjL. sigurno bi bilio belaja!! Zamislite kada bi poceli red sevdalinki poput Bosnom behar probeharao,Jedna si jedina... koje su stalno na repertuaru(bar su bili na utakmicama na kojim sam bila Turska,Malta,Hrvatska)...
A mislim da ce FC CELIK pustiti da se igra tekma ,ali bi bolje bilo da ne puste jer gdje bi igrali onda jer je poznata incijetiva BH sportskih novinara za 1 jun na Kosevu tj Asimu Ferhatovic Hasetu

Image
Guento

#139 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by Guento »

Dominkovićev odgovor...
ILJO DOMINKOVIĆ Predsjednik NS BiH brani se od optužbi smijenjenoga izbornika

Kodro laže, insinuira i sve umišlja
Autor: Marko Knezović

Objavljeno: 20. 05. 2008. | 17:01

Mediji su prepuni izjava i stavova onih koji su stali u obranu smijenjenoga izbornika nogometne reprezentacije BiH Mehe Kodre, koji je na konferenciji za novinare teško napao čelnike saveza, posebice predsjednika Ilju Dominkovića za upletanje u njegov rad, samovolju, nedostatak normalne komunikacije, odabir reprezentativaca, smjenjivanje kapetana itd.

Odnos
Posebice je optužio Dominkovića zbog ugovaranja utakmice s Iranom, ističući da s njim nikada nije uspio uspostaviti normalan odnos:
"Kodro laže, insinuira, umišlja i stav o meni iznosi na temelju izmišljenih novinskih izjava. Nisam mu se nikada miješao u posao, u izbor igrača ili smjenjivanje kapetana. Kodri sam najmanje deset puta rekao da ne obraća pozornost na moje navodne izjave u novinama, ali on vjeruje u ono što želi vjerovati, a ne u ono što je istina", kaže Dominković i dodaje:

Ponuda
"Što se tiče igranja s Luksemburgom, postojala je ponuda njegova saveza, ali za neki drugi termin, ne za onaj za koji je ugovorena utakmica s Iranom. Ta ponuda bila je financijski nepovoljna, izgubili bismo oko 100.000 KM. Što se tiče otkazane utakmice s Poljskom, postoji sva korespondencija s poljskim savezom, ukupno oko dvadeset dopisa. Taj se susret trebao igrati u Reutlingenu kod Stuttgarta u terminu koji su Poljaci već bili rezervirali za pripremni susret s Albanijom."

Dominković još ističe:
"Onda je Uefa suspendirala Albaniju, zatim joj je ukinula suspenziju, pa su Poljaci ipak odlučili igrati s njom, na Uefinu preporuku. Sve je išlo preko agencije Sport File, a naš bi dobitak trebao biti oko pedesetak tisuća KM. Onda smo za vrijeme prvosvibanjskih blagdana dobili ponudu Irana."

Dominković tvrdi da Kodro nije odmah bio protiv susreta s Iranom, a odluka o tome donesena je za vrijeme prvosvibanjskih blagdana. Kodro je bio u San Sebastianu i nije htio doći na sjednicu Predsjedništva.
Večernji list
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 9/index.do
klixober

#140 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by klixober »

Mene samo zanima kako ovaj Dominkovic nema trunku obraza da ostane u Sarajevu i bude dostupan svim medijima za objasnjavanje situacije.Smijenio selektora i pobjegao u Orasje :x
Epitop

#141 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by Epitop »

komeba wrote:Mene samo zanima kako ovaj Dominkovic nema trunku obraza da ostane u Sarajevu i bude dostupan svim medijima za objasnjavanje situacije.Smijenio selektora i pobjegao u Orasje :x
Kakvo ti je to pitanje, zar misliš da te ljude interesuje šta mi mislimo? Sve dok ima podršku iz NS Posavskog Kantona i HNK Orašje niko njega ne smjeni.
dino_Ze

#142 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by dino_Ze »

Oni da imaju obraza davno bi dali ostavke, al djubrad su djubrad
jeza u ledja

#143 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by jeza u ledja »

Kakvog ba obraza? Ljudi mlate silne pare na reprezentaciji. To je 'biznis' gdje se gleda samo sto vise para da se uzme.

Zaboravite na obraz. Ovdje samo sila i zakoni pomazu.
nikad_izvini

#144 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by nikad_izvini »

maher wrote:pa evo da ja kao munibov pulen jos koju pametnu napisem. prvo, ovi revolucionari sa krampama treba da znaju da dok god silom rjesavaju problem da su i fifa i uefa na strani saveza i da nema sanse da ih iko skine. oni najvise mrze huligane, tako da dok je vas, savez nema sta da brine. bice stete, razlupanih glava, ljudi nece ici na utakmice, sve ce biti gore, ali savez ce platiti kazne i ostati. zato je bolje pristisnuti sudstvo, finansijsku policiju i ostale nadlezne... jedino tako ih se moze skinuti...
zaista je smijesno uporedjivati slavena bilica i kodru. bilic je jedan mandat potrosio u mladoj reprezentaciji hrvatske, i tamo otkrio stvorio eduarda, modrica, corluku, petrica,... i na osnovu toga dosao na mjesto selektora. usput, bilicev mentor, covjek sa kojim se redovno konsultuje je tomislav ivic. jedan od razloga zasto je bilic dobio englesku, je upravo to sto je engleze vodio trener koji nije dorastao tom mjestu... i koji je bio dobar pomocni trener (ali ne u real sociedadu, spanskom drugoligasu).
oko ovoga 4-4-2 i 3-5-2, upravo je dominikovic kodri to i govorio-sto ti je tanka klupa. igra na svom terenu, i ne moze u pripremnoj utakmicu da nadje igraca da ne mora mijenjati formaciju. samo diletanti igraju jednu utakmicu u jednoj formaciji, a drugu u drugoj. primjedba 100% opravdana.
prvo ja sam navijac koji gleda utakmice nase reprezentacije i nema toga ko ce me sprijeciti da ih i dalje gledam. naravno, da cu gledati utakmicu s azerbejdzanom. nema smisla vrijedjati piriju, to covjek koji ipak ima bolje reference od kodre, iako ni njegove nisu neke. uopste me ne interesuje koja je mafija na vlasti, a jos manje zelim da ucestvujem u smjenjivanju jedne mafije sa drugom...previse je ove nase u savezu nazivati mafijom, oni su kokosari, a mafija su upravo ovi „svijetli „ primjeri vlatko markovic, stimac, savicevic,... takodjer,moram ovom sekspiru odgovoriti, vaditi se na stanje u drzavi nema smisla, kad smo igrali s danskom, i tada je bilo nesto truhlo u drzavi danskoj...pa nam nije smetalo da se zamalo plasiramo... nije nesto sjajna situacija ni u argentini, ni u srbiji, ni u iraku...pa ljudi igraju...
ali nema problema, ako tigar uz pomoc svih mogucih veza ostavi jedinstvo u ovako jakoj premier ligi mozda je to znak da bi on mogao i savez izvesti na pravi put... steta, sto nisu kodri obezbjedili utakmicu sa luksemburgom sad bi bili svi sretni i zadovoljni..., mada ni luksemburg nije sto je nekad bio...
Denijale,jes to ti? :skoljka:
nikad_izvini

#145 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by nikad_izvini »

MI SMO LJUDI CIGANI SUDBINOM PROKLETI

Al su nam zato TV sportski novinari,prejebeni.Prave specijalne emisije,animiraju narod i tako :skoljka: Jad i bijeda morona koji se neopravdano nazivaju građanima BiH,se nastavlja.
autoe

#146 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by autoe »

Koliko vidim od ovog opet neće biti ništa. Sve se lagano smiruje, apatija i dalje vlada a na kraju ni ove utakmice neće biti. Gledam sinoć ni na jednom od silnih dnevnika niko više ništa ne spominje, kakav Kodro,kakav NS, kakvi bakrači, izgleda da su se i novinari prisjetili ko ih plaća pa se lagano ušutili. Kod nas očito ne postoji kritična masa koja bi mogla pokrenuti NEŠTO, pa bili to protesti, bili nemiri, ma nek bude bilo šta samo da se nešto promijeni. I ovo će proći, opet će mo se poklopiti po ušima, šutit i pušiti.
Takvi smo ti mi, je.o ti nas. :roll: :roll: :roll:
KotromanichII

#147 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by KotromanichII »

Nacin kako da se smijeni savez je jako jak jednostavan, ali nismo ustrajni i slozni zato nece se savez promijeniti

evo kako ga lahko smijeniti, niko ne smije ici navijati za repku a svi igraci i strani i domaci iz premijer lige da bojkotuju pa da se niko ne usudjuje igrati dok su oni na vlasti, a grupa BHf udje u teren i baci nekoliko baklji kako bi savez kazne sto vise platio, tek tad prava kriza za njih nastaje, kad nema para tek ce oni tad razmisljati da odu, jer jedino ih pare drze u savezu

znaci foruma jednostavna totalni bojkot igraca i navijaca + bhf baklje po terenu = savez promijenjen
tokar

#148 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by tokar »

Dominković, Ušanović i Čolaković otišli na finale lige prvaka u Moskvi!
Možeš misliti...
Nema im ravnih...
Njihove slike ću nositi na majici...
Pravi Idoli...
amizun

#149 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by amizun »

Bogdan Čeko nema dileme o odluci Izvršnog odbora N/FSBiH

Smjena Mehe Kodre BILA JE ISPRAVNA

Član Predsjedništva Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Bogdan Čeko naglašava da će pokušati prije sjednice Izvr­šnog odbora, zakazane za 4. juni u Mostaru, još jednom sazvati Predsjedništvo kako bi pronašlo adekvatno rješenje za novog selektora A reprezentacije nakon smjene Mehe Kodre. Mada navijači i sportska javnost podržavaju Kodru, Čeko u ovom trenutku smatra da je odluka IO N/FSBiH o otkazu Kodri ispravna. IO je jednoglasno izabrao legendarnog igrača Veleža i Barcelone za prvog stručnjaka državnog tima, da bi mu opet jednoglasno nakon nešto više od četiri mjeseca izglasao nepovjerenje.

Druga strana

“Kodro je imao našu veliku podršku na početku mandata, ali... Pažljivo sam slušao izlaganja Kodre i Elvira Bolića u medijima i opet bih glasao na isti način kao u petak. Nije uredu da selektor ne dođe na sjednice Predsjedništva i Izvršnog odbora na koje je bio pozvan pošto, između ostalog, i za to dobija platu. Ne mogu novinari i navijači odlučivati. Mora se čuti i druga strana. Svako će biti patriota za platu od 10.000 maraka. Prihvatio sam se funkcije sa najboljim namjerama, mada mi sve ovo uopšte nije potrebno. Želim da unaprijedimo naš fudbal koliko je to moguće“, kaže Čeko.

On je istakao da će Predsjedništvo N/FSBiH funkcionisati sa tri člana, bez obzira ko se bude nalazio u njemu. Kako državu BiH vodi tročlano Predsjedništvo, tako je organizovan i N/FSBiH.

“Sistem se ne može mijenjati. Mislim da je bolje da se ovo sada desilo, nego, recimo, u septembru, kada počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Obični ljudi ne shvataju suštinu problema jer se ne dozvoljava drugoj strani da iznese argumente. Puno je pogrešnih informacija. Sada treba smiriti strasti i pustiti odgovorne u Savezu da rade svoj posao.“

Član IO N/FSBiH Hamdija Abdić predložio je kao jedno od mogućih rješenja krize podnošenje kolektivne ostavke članova Izvršnog odbora.

“Slažem se da je to jedna solucija, ali tada bismo došli u proceduralne zamke. Ne znam da li bi održavanjem vanredne skupštine riješili nagomilane probleme do početka kvalifikacija za Mundijal u Južnoj Africi“.

Razgovor sa Sušićem

Ovih dana nezvanično se nagađalo da predlažete Dragoslava Stepanovića za novog selektora BiH.

“Nisam razgovarao sa Stepanovićem, niti imam namjeru da ga zovem. Razgovaraću sa Safetom Sušićem. Ako on ne pristane biti selektor, mislim da imamo rješenja u trenerskom kadru iz našeg pr­ve­nstva“, rekao je Čeko i dodao da ovaj put ne bi govorio o imenima kandidata za nasljednika Mehe Kodre.

Čeko podvlači da su neki članovi Izvršnog odbora trenutno u inostranstvu, ali i da će razgovarati sa svima kako bi se došlo do izlaza iz situacije koja ne odgovara nikome u bh. fudbalu.

oslobodjenje.ba
symbolstar

#150 Re: Akcija za spas bh. fudbala: Svi na Koševo 1. juna

Post by symbolstar »

amizun wrote:Bogdan Čeko nema dileme o odluci Izvršnog odbora N/FSBiH

Smjena Mehe Kodre BILA JE ISPRAVNA

Član Predsjedništva Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH Bogdan Čeko naglašava da će pokušati prije sjednice Izvr­šnog odbora, zakazane za 4. juni u Mostaru, još jednom sazvati Predsjedništvo kako bi pronašlo adekvatno rješenje za novog selektora A reprezentacije nakon smjene Mehe Kodre. Mada navijači i sportska javnost podržavaju Kodru, Čeko u ovom trenutku smatra da je odluka IO N/FSBiH o otkazu Kodri ispravna. IO je jednoglasno izabrao legendarnog igrača Veleža i Barcelone za prvog stručnjaka državnog tima, da bi mu opet jednoglasno nakon nešto više od četiri mjeseca izglasao nepovjerenje.

Druga strana

“Kodro je imao našu veliku podršku na početku mandata, ali... Pažljivo sam slušao izlaganja Kodre i Elvira Bolića u medijima i opet bih glasao na isti način kao u petak. Nije uredu da selektor ne dođe na sjednice Predsjedništva i Izvršnog odbora na koje je bio pozvan pošto, između ostalog, i za to dobija platu. Ne mogu novinari i navijači odlučivati. Mora se čuti i druga strana. Svako će biti patriota za platu od 10.000 maraka. Prihvatio sam se funkcije sa najboljim namjerama, mada mi sve ovo uopšte nije potrebno. Želim da unaprijedimo naš fudbal koliko je to moguće“, kaže Čeko.

On je istakao da će Predsjedništvo N/FSBiH funkcionisati sa tri člana, bez obzira ko se bude nalazio u njemu. Kako državu BiH vodi tročlano Predsjedništvo, tako je organizovan i N/FSBiH.

“Sistem se ne može mijenjati. Mislim da je bolje da se ovo sada desilo, nego, recimo, u septembru, kada počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Obični ljudi ne shvataju suštinu problema jer se ne dozvoljava drugoj strani da iznese argumente. Puno je pogrešnih informacija. Sada treba smiriti strasti i pustiti odgovorne u Savezu da rade svoj posao.“

Član IO N/FSBiH Hamdija Abdić predložio je kao jedno od mogućih rješenja krize podnošenje kolektivne ostavke članova Izvršnog odbora.

“Slažem se da je to jedna solucija, ali tada bismo došli u proceduralne zamke. Ne znam da li bi održavanjem vanredne skupštine riješili nagomilane probleme do početka kvalifikacija za Mundijal u Južnoj Africi“.

Razgovor sa Sušićem

Ovih dana nezvanično se nagađalo da predlažete Dragoslava Stepanovića za novog selektora BiH.

“Nisam razgovarao sa Stepanovićem, niti imam namjeru da ga zovem. Razgovaraću sa Safetom Sušićem. Ako on ne pristane biti selektor, mislim da imamo rješenja u trenerskom kadru iz našeg pr­ve­nstva“, rekao je Čeko i dodao da ovaj put ne bi govorio o imenima kandidata za nasljednika Mehe Kodre.

Čeko podvlači da su neki članovi Izvršnog odbora trenutno u inostranstvu, ali i da će razgovarati sa svima kako bi se došlo do izlaza iz situacije koja ne odgovara nikome u bh. fudbalu.

oslobodjenje.ba
Kakav kreten! Pa zar stvarno misli da bi iko ko imalo drzi do sebe u ovom trenutku i pod ovakvim uslovima preuzeo reprezentaciju. Pa oni stvarno nemaju nikakvog dodira sa stvarnoscu. Ako stvarno vjeruju da bi Susic pristao onda su i beskrajno glupi, pored toga sto su pokvareni.
Ma mars napolje picka vam materina!
Post Reply