Meho Kodro dobio otkaz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
komuna

#126 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by komuna »

SVI REPREZENTATIVCI KOJI SE ODAZOVU POZIVU OVOG PIRIĆA NAM NE TREBAJU. PA OVO JE STRAŠNO NE MOGU DA VJERUJEM KOJI SU OVO LOPOVI I KRIMINALCI. NEMA KAPU U SAVEZU KROJE LJUDI KOJI NAVIJAJU ZA DRUGE SELEKCIJE HRVATSKU I SRBIJU... PA STA NAMA VISE TREBA MI SMO DNO KAD DOZVOLIMO DA NAM TAKVI LJUDI UPRAVLJAJU SAVEZON. NECU RECI DA SU TO LJUDI KOJAM JE BOSNA I HERCEGOVINA NA 10MJESTU U ZIVOTI, A KOJI HRVATSKU I SRBIJU SMATRAJU SVOJOM ZEMLJOM, A NAMA OVDJE RAZJEBAJU SAVEZ. OVDJE KOD OVIH NEMA MRVA PARTIOTIZMA KOD NJIH JE SVE LOVA. MAJKU CE PRODATI ROĐENU. UTAKMICA SA IRANOM SE TREBALA IGRATI DA SE ZA PARE RASTALE OVI LOPOVI U PITANJU 150000HILJADA NJIH 10. PO 15000 I MIRNA BOSNA. NEKA KODRO NIJE DAO DA SE IGRA I KO IM JEBE MAJU.
JAVITE KAD JE BELAJ DA SE KONACNO BIJEMO I DA KONACNO NEŠTO PROMJENIMO. BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA...GOSPODO RAČUNALI STE DA ĆE BITI BELAJA, AL NISTE RAČUNALI DA ĆE BITI PRAVOG BELAJA...
JA NEMA DRUGU ZEMLJU SEM BOSNE I HERCEGOVINE.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
BOSNO I HERCEGOVINO NAŠA DOMOVINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bih:
malamia

#127 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by malamia »

zasto neko, npr. lajcak ne zabrani ovaj nas nogomet :roll:
emigracija

#128 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by emigracija »

Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
elSaik

#129 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by elSaik »

emigracija wrote:Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
Tako je. To je pravo lice Bosne i Bosanaca. 8-)
Rottweiler

#130 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Rottweiler »

emigracija wrote:Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
O sidje ba sa mai, nisam te odmah prepozno, IZVINI pasa.
Pa eto jebo bhf i ostatak dijaspore, i ja sam vec odavno prepoznao da su nam oni krivi sto nam NS vode debili i salabajzeri, samo me oca mi hastra bilo to napisati, da me nebi lincovali. Ali nek si se ti nama pojavio i pojasnio da su oni krivi za sve i da nam netrebaju, jer jebi ih picke su pobjegle ispod noza iz Prijedora, Kozarca, Srebrenice, Zvornika, Bijeljine i inih drugih gradova, umjesto da su muski legli pod noz i pokazali tada svoj ponos i ljubav prema domovini. I danas poslije svega kad su nam pokazali da su bas one prave picke i misevi, da su zivoti njihovih oceva nedovoljni, jerbo su oni prezivjeli i ko misevi se sakrili u Svicu i Svabiju pa nam palamude.
Zato tebe o svemocna @emigracijo pozivam kao naseg prosvjetitelja povedi nas ti na pravi put i u borbu protiv ovih salabajzera iz NS. Pokazi nam svima da nam ti misevi netrebaju i njihovo pametovanje i njihova ljubav prema domovini.
I nemojte sad bezze da lupate po @emigraciji jer on je taj jedan i jedini koji nam je dovoljan i koji nas je sve prosvijetlio.
AMIN

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#131 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by grunt »

Totalna nebuloza,zbriso bi i ti da možeš.Jeli to pišeš iz nogometnog saveza :D !!!
Šibicar

#132 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

elSaik wrote:
Tako je. To je pravo lice Bosne i Bosanaca. 8-)
Slazem se,samo sam cekao kada ce neko napisati ovakav ili slican komentar...Kodro zao mi te buraz ali poslije prespavane noci ohladio sam se i sad me libo racku i za savez i za tebe i za propadanje naseg fudbala.Sta ima veze sto nam je fudbal u cukur sto nam je liga isplanirana sto su u zavezu mamlazi,koga briga za to?!?Nego okrenimo se vaznijim stvarima,kad ce korida u Cevljanovicima i ima li kakav dobar koncert Seke ili nekoga slicnog?To se ne smije propustiti....FUJJJJ SMO NAROD
muskox

#133 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by muskox »

Rottweiler wrote:
O sidje ba sa mai, nisam te odmah prepozno, IZVINI pasa.
Pa eto jebo bhf i ostatak dijaspore, i ja sam vec odavno prepoznao da su nam oni krivi sto nam NS vode debili i salabajzeri, samo me oca mi hastra bilo to napisati, da me nebi lincovali. Ali nek si se ti nama pojavio i pojasnio da su oni krivi za sve i da nam netrebaju, jer jebi ih picke su pobjegle ispod noza iz Prijedora, Kozarca, Srebrenice, Zvornika, Bijeljine i inih drugih gradova, umjesto da su muski legli pod noz i pokazali tada svoj ponos i ljubav prema domovini. I danas poslije svega kad su nam pokazali da su bas one prave picke i misevi, da su zivoti njihovih oceva nedovoljni, jerbo su oni prezivjeli i ko misevi se sakrili u Svicu i Svabiju pa nam palamude.
Zato tebe o svemocna @emigracijo pozivam kao naseg prosvjetitelja povedi nas ti na pravi put i u borbu protiv ovih salabajzera iz NS. Pokazi nam svima da nam ti misevi netrebaju i njihovo pametovanje i njihova ljubav prema domovini.
I nemojte sad bezze da lupate po @emigraciji jer on je taj jedan i jedini koji nam je dovoljan i koji nas je sve prosvijetlio.
AMIN

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo se zelim potpisati pod ovaj tekst Rottweilera.... stvarno je zalostno kakve komentare covjek moze procitati :? al se tjesim da iza njih stoje djeca i da ce doci pameti kad tad...

PS: Ne preostaje nam nista drugo nego REVOLT !!
amarpitar

#134 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by amarpitar »

Intervju: Meho Kodro, uživo, 17. maj 2008.

1. dio:

2. dio:

3. dio:

Sportski novinari BiH i navijaci o desavanjima u Savezu:

komuna

#135 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by komuna »

Pa ovo stvarno nije normalno! Ušanovicu su produžili mandat jer je je LOPOV (JEBO MATER SVOJU) isti ko i oni potvrdio se moj konetar od maloprije LJUDI LOVA je u pitanju. MEHO svaka čast sto si ti ispo čovjek i progovorio javno ko je LOPOV (UŠANOVIĆ, DOMNKOVIĆ, ČEKO, ČOLAKOVIĆ...KOMPLET SAVEZ). Pa koga se više bojimo da javno kažemo ko je LOPOV, a ko nije? U savezu su svi KORUMPIRANI i LOPOVI to je fakat i onda koje pravosuđe više čeka da ih strpa u zatvor. PARDON: i u SUDU su isto LOPOVI. Znači nema nam druge nego pravdu uzeti u svoje ruke...
P.S. Emigracija I TI DA SI IMAO/LA priliku (isto kao i ja) otišao/la bi iz ovog slijepog crijeva BiH. Zato sine ne seri i pusti ljude na miru. Ko nas jebe kad smo dozvolili da nas JEBE ko stigne.
MEHO KODRO je bio prvi pravi selektor koji je mogao nešto da učini tj. da odemo konačno na neku završnicu prvenstva i da se mi koji smo u ovoj KURAC DRŽAVI malo dokopamo svijeta navijajući za svoju BiH.
Zato moji dragu Bosaci i Herecegovci diljem svijeta ne osvrćite se previše na ovo Vama je dobro i neka tako i bude. Ponekad navratite do nas i vidite kako na kraj izlazimo sa ovakvim LOPOVIMA...
P.S.S Nikao jer nas ko i za sve zaboli RACKU...Takvi smo mi BOSANCI (NEK JE MENI DOBRO, A ZA OSTALO ME ZABOLI) e to su Bosanci i Hercegovci...
Pozdrav iz ŠEHER SARAJEVA kahva, kava i kafa (EXPRiESO) se pije svaki dan i bašte su nam pune. Normalno kokuza koji kažu nemaju za KIFLE, a samo je ispijau svaki dan i mahalaju kako nam je loše. Ma loše je, al u K.... Dobro je nama pravo...
PIŠITE... :bih:
abdelsi

#136 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by abdelsi »

Cemu sva ova nasa prica i prepiranje odakle je ko ,svima nam treba biti cilj da sto prije rijeshimo ovu tragediju BIH nogometa.Kad god se izabere novi selektor nadam se ,vjerujem ev on che nas odvesti na jedno veliko takmicenje i svaki put razocarenje .Kad vidim kako se nase komsije vesele raduju dodje mi da zaplacem.Daj te ljudi da se svi zajedno potrudimo i usrecimo sami sebe kome to ne bi bilo drago da mu repka igra na eur prvenstvu il svjetskom da s ponoso kaze ja sam bosanac i hercegovac.
Bosanac in Lederhosen

#137 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Bosanac in Lederhosen »

1.) moraju se bh-medije ujedinit i TOTALNO ignorirat bh-fudbal sve dok lopovi ne podnesu ostavke
2.) Moramo ukljucit i politicke stranke u ovaj slucaj. jer ovo je i politicki problem. preispitat kako se izbor predsjednistva NSBiH moze pojednostavit tj. da se predsjednistvo moze lakse smjenit kod losih rezultata ili kriminala
3.) svi igraci rekpe MORAJU bojkotovat iduce utakmice. sa svi mislim na samo na fudbalere nego i na rokometase, karatiste i ostale
4.) MORAMO OTIC NA DOMONSTRACIJE I KO FRANCUZI PO KRATKOM POSTUPKU. ZAPALIT NS-BIH ! :x

http://de.youtube.com/watch?v=09isNdqM40s
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 18/05/2008 00:08, edited 2 times in total.
campa_xxx

#138 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by campa_xxx »

...Što se tiče njegovog daljnjeg angažmana, Meho Kodro, bivši fudbaler Veleža, te golgeter Barcelone rekao je da je "stavio tačku što se tiče reprezentacije", u ponedjeljak ce u Sarajevu u 11 sati održati konferenciju za štampu, što smatra svojom moralnom obavezom prema javnosti.

"Nakon toga, ništa, vraćam se u Španiju i moj život se na neki način vraća u normalu, koja je bila prije nove godine", rekao je Kodro.

@--- NO LINKS ---

Eto mogli bi ga podrzati u Ponedjeljak ispred saveza (vjerovatno je PRESS u savezu :? ), sta mislite o tome?
PasoDzigera007

#139 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by PasoDzigera007 »

Da ti nije slucajno babo Usanovic il sta? Misevi nisu zbrisali nego su ih cetnici protjerali,a kad si toliko pametan pa sto dopustis ti koji zivis u Sarajevu da te poluumni i retardirani i polupismeni ljudi iz saveza prave budalom,upravo taj BHF je jedini koji se svom snagom bori da se ova gamad istjera da mozemo gledati dobru reprezentaciju i jednu pristojnu ligu,pa kad necete vi u BIH da se dignete i da ih smjenite u roku od 24 sata onda moraju oni iz Njemacke ,Svedske,Austrije itd. Preporucujem ti novi CD od LETU STUKE "svi na ulice dignimo guzice",bitno vam je nepropustiti koji koncert polugolih odvratnih turbofolkasica onih drobova poput seke,pece,mece ,jace,mace ,duce,fuce. Bitno je ispijati kafice i stalno kukati kako vam nista ne valja,umjesto da se i vi i mi i oni i ko sve ne dignemo u ujedinjenim snagama istjeramo bagru i onu svu pogan koja unisti nas fudbal. I ne diraj ti BHF ljude koji u svakom pogledu zele dobro svojoj domovini.
PasoDzigera007

#140 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by PasoDzigera007 »

campa_xxx wrote:...Što se tiče njegovog daljnjeg angažmana, Meho Kodro, bivši fudbaler Veleža, te golgeter Barcelone rekao je da je "stavio tačku što se tiče reprezentacije", u ponedjeljak ce u Sarajevu u 11 sati održati konferenciju za štampu, što smatra svojom moralnom obavezom prema javnosti.

"Nakon toga, ništa, vraćam se u Španiju i moj život se na neki način vraća u normalu, koja je bila prije nove godine", rekao je Kodro.

@--- NO LINKS ---

Eto mogli bi ga podrzati u Ponedjeljak ispred saveza (vjerovatno je PRESS u savezu :? ), sta mislite o tome?
Pod hitno,pa ako sad ne ustanemo onda sta treba jos da se desi,ovo je dosad najveci udar na nas fudbal. Dati otkaz covjeku koji je dao preko 100 golova u jednoj Spaniji bio igrac Barcelone.Jedan priznat fudbaler u svijetu fudbala. BRUKA STA SMO SEBI DOZVOLILI!
aidaa_princess90

#141 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by aidaa_princess90 »

PasoDzigera007 wrote:
Da ti nije slucajno babo Usanovic il sta? Misevi nisu zbrisali nego su ih cetnici protjerali,a kad si toliko pametan pa sto dopustis ti koji zivis u Sarajevu da te poluumni i retardirani i polupismeni ljudi iz saveza prave budalom,upravo taj BHF je jedini koji se svom snagom bori da se ova gamad istjera da mozemo gledati dobru reprezentaciju i jednu pristojnu ligu,pa kad necete vi u BIH da se dignete i da ih smjenite u roku od 24 sata onda moraju oni iz Njemacke ,Svedske,Austrije itd. Preporucujem ti novi CD od LETU STUKE "svi na ulice dignimo guzice",bitno vam je nepropustiti koji koncert polugolih odvratnih turbofolkasica onih drobova poput seke,pece,mece ,jace,mace ,duce,fuce. Bitno je ispijati kafice i stalno kukati kako vam nista ne valja,umjesto da se i vi i mi i oni i ko sve ne dignemo u ujedinjenim snagama istjeramo bagru i onu svu pogan koja unisti nas fudbal. I ne diraj ti BHF ljude koji u svakom pogledu zele dobro svojoj domovini.
Meho Kodro je dobio je otkaz radi idiota na celu saveza.Emigracijo svi navijaci nase repke,bili oni u BiH ili ne,znaju to i kako molim te ti kazes
Ma manite se corava posla, kakvi belaji i slicne gluposti, malo mi je glupo da mi nekakvi bhf iz njemacke ili svicarske drze predavanja sta i kako treba ovdje i jos pozivaju na nekakav belaj iz kojeg su ko misevi zbrisali (ne svi ali velika vecina)
ne drzi tebi niko predavanja,ali pls nemoj tako ljude vrijedjati, svi bi se razbjeazali kao misevi ,neznas ti ocito koju snagu imaju Bosni.Izvini sto ti ovako kazem,ali fakat ti kao da si skroz neupucen.
schakal

#142 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by schakal »

Ma Kodro car neka nije otisao u Iran da debilima puni dzepove.Sta dalje pricati kad ljudi koji su u vrhu nasega saveza dodju na utakmice protiv hrvatske i srbije u njihovim dresovima.Ebem im mater debilnu (za markicu bi i nju prodali ) rade sta hoce,kako hoce i mi se cudimo sto su Hasan i Sergej prestali igrati za BiH i zasto Ibrahimovic nikada nije ni zaigrao.
Šibicar

#143 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

aidaa_princess90 wrote:
PasoDzigera007 wrote:
Meho Kodro je dobio je otkaz radi idiota na celu saveza.Emigracijo svi navijaci nase repke,bili oni u BiH ili ne,znaju to i kako molim te ti kazes
ne drzi tebi niko predavanja,ali pls nemoj tako ljude vrijedjati, svi bi se razbjeazali kao misevi ,neznas ti ocito koju snagu imaju Bosni.Izvini sto ti ovako kazem,ali fakat ti kao da si skroz neupucen.

Aida,ne branim debilni komentar "emigracije" ali sam misljenja da previse hvalis i dizes BHF iz prostog razloga sto oni bez navijaca iz BiH mogu promjeniti samo ono sto su i do sad promjenili...NISTA
TheKingdomofBosnia

#144 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by TheKingdomofBosnia »

Svi pokazati Mehi da smo uz njega, :bih:
Šibicar

#145 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

schakal

#146 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by schakal »

Trebalo bi zapaliti savez ali skup benzin,a sto se tice ovih iz dijasropre gdje su bili 92? mogu sad baklje paliti i kurciti se invalidima sa nekim autima(cast izuzetcima)
Šibicar

#147 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Šibicar »

Šibicar wrote:Samo "ovo" ujedinjeno moze da srusi savez i sve pred sobom :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=OsIXiWGgK7s

http://www.youtube.com/watch?v=Ukah1V44 ... re=related
+ the others
Bosanac in Lederhosen

#148 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Bosanac in Lederhosen »

schakal wrote:Trebalo bi zapaliti savez ali skup benzin,a sto se tice ovih iz dijasropre gdje su bili 92? mogu sad baklje paliti i kurciti se invalidima sa nekim autima(cast izuzetcima)
care, ja vozim Golf 3, Benzinac...i nemam se sta kurcit ! :)

al to sad nije problem. PROBLEM SU USRANOVIC i COMPANY !
schakal

#149 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by schakal »

Tebi druze svaka cast (znaci jedan od izuzetaka) Ma kazem vam ja benzina i paliti
jagode

#150 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by jagode »

schakal wrote:Trebalo bi zapaliti savez ali skup benzin,a sto se tice ovih iz dijasropre gdje su bili 92? mogu sad baklje paliti i kurciti se invalidima sa nekim autima(cast izuzetcima)
ne baljezgaj
Post Reply