Pa ovo stvarno nije normalno! Ušanovicu su produžili mandat jer je je LOPOV (JEBO MATER SVOJU) isti ko i oni potvrdio se moj konetar od maloprije LJUDI LOVA je u pitanju. MEHO svaka čast sto si ti ispo čovjek i progovorio javno ko je LOPOV (UŠANOVIĆ, DOMNKOVIĆ, ČEKO, ČOLAKOVIĆ...KOMPLET SAVEZ). Pa koga se više bojimo da javno kažemo ko je LOPOV, a ko nije? U savezu su svi KORUMPIRANI i LOPOVI to je fakat i onda koje pravosuđe više čeka da ih strpa u zatvor. PARDON: i u SUDU su isto LOPOVI. Znači nema nam druge nego pravdu uzeti u svoje ruke...
P.S. Emigracija I TI DA SI IMAO/LA priliku (isto kao i ja) otišao/la bi iz ovog slijepog crijeva BiH. Zato sine ne seri i pusti ljude na miru. Ko nas jebe kad smo dozvolili da nas JEBE ko stigne.
MEHO KODRO je bio prvi pravi selektor koji je mogao nešto da učini tj. da odemo konačno na neku završnicu prvenstva i da se mi koji smo u ovoj KURAC DRŽAVI malo dokopamo svijeta navijajući za svoju BiH.
Zato moji dragu Bosaci i Herecegovci diljem svijeta ne osvrćite se previše na ovo Vama je dobro i neka tako i bude. Ponekad navratite do nas i vidite kako na kraj izlazimo sa ovakvim LOPOVIMA...
P.S.S Nikao jer nas ko i za sve zaboli RACKU...Takvi smo mi BOSANCI (NEK JE MENI DOBRO, A ZA OSTALO ME ZABOLI) e to su Bosanci i Hercegovci...
Pozdrav iz ŠEHER SARAJEVA kahva, kava i kafa (EXPRiESO) se pije svaki dan i bašte su nam pune. Normalno kokuza koji kažu nemaju za KIFLE, a samo je ispijau svaki dan i mahalaju kako nam je loše. Ma loše je, al u K.... Dobro je nama pravo...
PIŠITE...