da i ja dam svoje mišljenje
dosadni ste sa tim GT, mislim jesu dobri bicikli al nisu jedini... jbte od 3 bajka koja sretnem na ulici 2 su GT ko da je to jedina marka koja postoji... da mi ga sad neko džaba da nebi ga vozao
što se tiče marže ne znam šta hoćete, nisam siguran da li je 30% ali isto toliko vam uzimaju kad kupujete auto ili slično a cijene možete provjeriti i na internetu i vidjećete da je cijena svuda ista (+-5%)
u CC jesu debilni prodavači i moraš čekati 15 minuta da bi te pogledao i zato i ne kupujem kod njih
u Capriolu ima par momaka koji su odlični i dobro rade servis i trude se da prodaju(uglavnom skuplje bicikle), a gazda im je beze (imaju CUBE, Merida i Capriolo bicikle)
ima još par mjesta u gradu gdje možete uzeti bicikle, dijelove i opremu kao što su planetbike, intersport, matis...
svako ko vazi bajk bi trebao sa sobom imati rezervnu gumu i kit za krpljenje guma, kao i malu pumpu i još par alata(a to sve zaumze jako malo prostora) i trebao bi biti u stanju sam sebi zamijeniti/zakrpiti gumu, zategnuti kočnice, zategnuti brzine... nije to neka nauka