Navijačke skupine........

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The 51st State

#126 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

elSaik wrote:
The 51st State wrote:
TM1987 wrote:pudlice & co samo sastavite poredak navijaca u BiH u 3 perioda(prije rata,do 2004.,od 2004.) onda ta tri saberite/oduzmite/podijelite/pomnozite i pogledajte :wink:

Samo ima jedan "mali" uslov,probajte biti koliko-toliko realni :wink:
Realno vas nema nigdje....
To je to, nema se više šta dodati. :thumbup:
Ti kao grobarsko dijete nemas pravo glasa, fali ti jedan od ovih perioda da bi ucestvovo u matematickim operacijama.
LSD

#127 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

Dobro su pitari odradili ovo gostovanje u Trebinju...prije toga i u Žepcu.
TM1987

#128 Re: Navijačke skupine........

Post by TM1987 »

The 51st State wrote:
elSaik wrote:
The 51st State wrote:
Realno vas nema nigdje....
To je to, nema se više šta dodati. :thumbup:
Ti kao grobarsko dijete nemas pravo glasa, fali ti jedan od ovih perioda da bi ucestvovo u matematickim operacijama.
Meni ne fali,mogu li ja pokusati sabrati ??? :-?
elSaik

#129 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

The 51st State wrote: Ti kao grobarsko dijete nemas pravo glasa, fali ti jedan od ovih perioda da bi ucestvovo u matematickim operacijama.
Upravu si 100%. :thumbup:
The 51st State

#130 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

[/quote] Meni ne fali,mogu li ja pokusati sabrati ??? :-?[/quote]

Ma za nekog ko kaze da su "omiljeni" dvaput prebili prvu ekipu hordi zla nikakva matematika nije potrebna.
The 51st State

#131 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

elSaik wrote:
The 51st State wrote: Ti kao grobarsko dijete nemas pravo glasa, fali ti jedan od ovih perioda da bi ucestvovo u matematickim operacijama.
postedi me jeftine ironije.
elSaik

#132 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

The 51st State wrote:
elSaik wrote:
postedi me jeftine ironije.
Ironija? Ne. Samo istina. :thumbup:

To što vi imate problema sa svima koji nisu prije rata navijali za Sarajevo, pa me pokušavate na određeni način uvrijediti i isprovocirati sa epitetima "Srbin", "četnik", "crno-beli", "grobar", to je vaš problem u glavama. A da mi fali jedan od perioda, svakako, mlad sam ja još, zelen. :thumbup:
The 51st State

#133 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

To što vi imate problema sa svima koji nisu prije rata navijali za Sarajevo, pa me pokušavate na određeni način uvrijediti i isprovocirati sa epitetima "Srbin", "četnik", "crno-beli", "grobar", to je vaš problem u glavama. A da mi fali jedan od perioda, svakako, mlad sam ja još, zelen. :thumbup:
Ma libo me taki za tebe i tvoje paranoje, dovoljna kazna u zivotu ti je sto ces od svakog pravog navijaca biti prezren i smatran sabanom zbog svog izbora. a ako ima medju canijacima takvih i od njih.
pudlica

#134 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

e jebote sad ispada ko ne navija za sarajevo i ko nece da igra za sarajevo onda je cetnik,ustasa,kreten,debil,protjerat ga iz grada treba,beze samo preuvelicavate manijaci,a LSD dobar i realan post :thumbup:
elSaik

#135 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

The 51st State wrote:

Ma libo me taki za tebe i tvoje paranoje, dovoljna kazna u zivotu ti je sto ces od svakog pravog navijaca biti prezren i smatran sabanom zbog svog izbora. a ako ima medju canijacima takvih i od njih.
Zbog toga što mi je otac rodom iz Srbije i što je prije rata bio Grobar mogu biti prezren samo od strane bolesnih umova kao što si ti. ;-)

@pudlica - pa nismo mi vas zvali skretničarima iz vukojebina, nego vi nas, zar ne? Mi smo oni koji su šljegli, došljaci, provincijalci čiji tim igra na krmetnjaku... Ništa je ne preuveličavam. Ali nebitno, to nije tema danas... tema je vaša nadmoćnost u bosanskohercegovačkoj i široj navijačkoj sceni, bez obzira da li vas zapravo bilo ili ne na tribini. :thumbup:
pudlica

#136 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

elSaik wrote:
The 51st State wrote:

Zbog toga što mi je otac rodom iz Srbije i što je prije rata bio Grobar mogu biti prezren samo od strane bolesnih umova kao što si ti. ;-)

@pudlica - pa nismo mi vas zvali skretničarima iz vukojebina, nego vi nas, zar ne? Mi smo oni koji su šljegli, došljaci, provincijalci čiji tim igra na krmetnjaku... Ništa je ne preuveličavam. Ali nebitno, to nije tema danas... tema je vaša nadmoćnost u bosanskohercegovačkoj i široj navijačkoj sceni, bez obzira da li vas zapravo bilo ili ne na tribini. :thumbup:
jbg uvijek bili jaki i ostali :D
strong69

#137 Re: Navijačke skupine........

Post by strong69 »

pudlica wrote: jbg uvijek bili jaki i ostali :D
Ljubav ze tebe mjere nema...

http://youtube.com/watch?v=x2nq3oUHcGM

http://youtube.com/watch?v=ZRHdxJ-CqkY&feature=related
The 51st State

#138 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

elSaik wrote:
The 51st State wrote:

Ko ti je spominjo oca, sta umisljas decko optereceni, sam si reko da si bio mali grobarcic pa si onda posto prevrtaner, paranoja se uspjesno lijeci....
Vaso

#139 Re: Navijačke skupine........

Post by Vaso »

ali zato vasoj mitomaniji nema lijeka. zajmi gusle i opleti u desetercu :-D

vi ne dolazite na gradski derbi, kamoli gdje drugo 8) ...

EOD
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#140 Re: Navijačke skupine........

Post by since1921 »

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/sara ... o-rekli-da
http://img212.imageshack.us/img212/8687 ... br3cq7.jpg

TO MORA DA JE LJUBAV :thumbup:

Evo komsije ovo je ONO NESTO sto mi posjedujemo za razliku od vas.Slika i gest govore vise od hiljadu rijeci.Ko shvata bit shvatice ko ne .......njemu nema pomoci
shadow

#141 Re: Navijačke skupine........

Post by shadow »

Pravi vasar.
since1921

#142 Re: Navijačke skupine........

Post by since1921 »

shadow wrote:Pravi vasar.
mozda korida......dzaba nema ti pomoci
shadow

#143 Re: Navijačke skupine........

Post by shadow »

ljubav prema klubu se ne dokazuje na taj nacin. Ako je taj cirkus ONO NESTO koje ti spominjes par postova iznad onda jadan ti. Mislim da bi ova maticarka trebala biti na vasoj platnoj listi a vi na poluvremenu svake utakmice stanite u red i tako cijelom svijetu dokazite da ste najjaci, najbolji, najvjerniji i da imate ONO NESTO :zzzz:
since1921

#144 Re: Navijačke skupine........

Post by since1921 »

Tvoj jedini problem sa ovim je sto je to napravljeno bas na svetom terenu stadiona Grbavica.Da je to neko napravio kao sto sigurno dosad vec i jeste na Old Trafordu ili Nou Campu i da to komentarisemo onda sigurno ne bi davao ovakve komentare sigurno bi nasao rijeci hvale.Uostalom ovaj cin su prenijela vecina medija u najpozitivnijem svjetlu.Al eto nekima trn u oku ostade.....

ZELJKO I VANJA :thumbup:

ovako to rade cirkusanti u Rangersu
http://www.rangers.premiumtv.co.uk/page/Weddings

ostatak otoka
http://www.weddingsfc.com/#top
Last edited by since1921 on 28/04/2008 07:02, edited 4 times in total.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#145 Re: Navijačke skupine........

Post by Nosferatu »

Kad porastem i ja se planiram ozeniti ovako.

Samo moja svadba ima da bude u sensestercu, na gol liniji...

Jer ja sam Gile Sampinjoj, izraziti favorit, Gile lepo ima ime....
pudlica

#146 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

vjencanje na mjestu,cestitam mladencima samo kao sto shadow rece ne iskazuje se tako ljubav prema klubu,eto pogledate nasa gostovanje sto sam par postova iznad stavio i vasa gostovanja...
elSaik

#147 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

pudlica wrote:vjencanje na mjestu,cestitam mladencima samo kao sto shadow rece ne iskazuje se tako ljubav prema klubu,eto pogledate nasa gostovanje sto sam par postova iznad stavio i vasa gostovanja...
Apsorvirali smo taj dio, bolji ste. :thumbup: Toliko ste bolji od svih navijačkih skupina da je suludo uopšte se s vama takmičiti. Pa pustite nam čitave dvije polusezone fore i onda opet budete i dalje broj 1 u državi, to samo vi možete, svaka čast. :thumbup:

A to što shadow komentariše, je zato što ne konta, ne shvata toliku ljubav prema Klubu, Stadioni i Navijačima. ;-) Mladencima još jednom sretno i da nam naprave još jedno 5-6 malih štrumfića. :mrgreen:
shadow

#148 Re: Navijačke skupine........

Post by shadow »

elSaik wrote: A to što shadow komentariše, je zato što ne konta, ne shvata toliku ljubav prema Klubu, Stadioni i Navijačima. ;-) Mladencima još jednom sretno i da nam naprave još jedno 5-6 malih štrumfića. :mrgreen:
Ne konta shadow, jer shadow hvala Bogu od rodjenja navija za jedan i samo jedan klub. S druge strane ti si uspio promjeniti klupske boje i najmanje imas pravo da nekom kazes da konta ili ne konta. Ja bih se rokn'o da sam prestao navijati za svoj klub i poceo navijati za drugi, ali tebi ni to nije dovoljno nego bi drugima da objasnis sta je to ljubav prema klubu. Pusti se patetike.

Neka su svi mediji prenijeli i neka je mladencima sretno samo ja to nikad ne bih uradio i ne bi mi bilo drago da neki hordas/pitar to uradi na Kosevu. Svadbi se moze dati navijacki smek, vecina najvatrenijih navijaca to uradi na neki svoj nacin ali se pri tome ne koristi klubom i stadionom za licnu promociju i paznju medija.
elSaik

#149 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

shadow wrote:
elSaik wrote: A to što shadow komentariše, je zato što ne konta, ne shvata toliku ljubav prema Klubu, Stadioni i Navijačima. ;-) Mladencima još jednom sretno i da nam naprave još jedno 5-6 malih štrumfića. :mrgreen:
Ne konta shadow, jer shadow hvala Bogu od rodjenja navija za jedan i samo jedan klub. S druge strane ti si uspio promjeniti klupske boje i najmanje imas pravo da nekom kazes da konta ili ne konta. Ja bih se rokn'o da sam prestao navijati za svoj klub i poceo navijati za drugi, ali tebi ni to nije dovoljno nego bi drugima da objasnis sta je to ljubav prema klubu. Pusti se patetike.
Ono, obziljno, jesi li ti prirodno pomalo priglup ili vježbaš kod kuće? :?
shadow

#150 Re: Navijačke skupine........

Post by shadow »

prodane dushe mogu da mi pushe :zzzz:
Post Reply