Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam ovisnica o seceru i probala sam sve eurokreme sa police u Mercatoru, al Nutelle mora biti u kuci. Kad potrosim boga oca na odjelu za kozmetiku, uzmem onaj Vispakov u čontri, al Nutelli ne moze ni primirisat.
Ja nisam bas eksperimentisao sa razlicitim proizvodima ... sta ces, lojalan kupac
Moja sestra voli Pranutti i samo taj, Nutellu ne moze da smisli ... hajvan, znam
Samo je jedan pravi Eurokrem ... Posle rata naravno nije ga bilo kod nas u prodavnicama pa sam iz Srbije nabavljao ono veliko pakovanje od tri kila svaki mjesec, a moju radost kad sam ga nakon toliko godina prvi put ugledao...eeeee da je to bilo snimiti
Ja sam ovisnica o seceru i probala sam sve eurokreme sa police u Mercatoru, al Nutelle mora biti u kuci. Kad potrosim boga oca na odjelu za kozmetiku, uzmem onaj Vispakov u čontri, al Nutelli ne moze ni primirisat.
Ja nisam bas eksperimentisao sa razlicitim proizvodima ... sta ces, lojalan kupac
Moja sestra voli Pranutti i samo taj, Nutellu ne moze da smisli ... hajvan, znam
Meni Pranutti isto kakao i voda ukuhani sa malo brasna da "stisne"
Nisam kuci vec dvije sedmice, sama sa sestrom, a ona mlati samo Takovo koji ja ne mogu smisliti, pa koristim priliku za odvikavanje
Pa sto ne zovete?!
Jel' Takovo onaj preslatki eurokrem sto podvaljuju u palacincima?!
Izvinjavam se sto malo skrecem sa teme(mada opet ostajem u okvirima eurokrema ):
Da li je neko probao ovaj eurokrem:
Imao se kupiti u Interexu, Konzumu i Bingu. U prva dva navedena ga vise nema a za Bingo ne znam. Po meni jedan od najboljih eurokrema koji se mogao kupiti kod nas i to za poprilicno male pare. Vrh vrhova. Kremast, punog ukusa, nije presladak. Sve na mjestu.
Zna li neko gdje se ima nabaviti ovog ajroliza? (castim pivom il' snitom eurokrema)
plain vanilla wrote:eurokrem i to samo crni dio
jedino "bijelo" je dobro bilo od kinder lade,ali nema to vise
Imaš sad onaj novi , isto pakovanje ako Eurokrem samo još piše premium ispod i unutra je samo ono crno.
Ja više volim bijelo, a njega neće samog da pakuju
Kako cete porediti uopce ovo dvoje? Dobro je neko napisao Yugo i Mercedes, dakle Nutella je #1 pa svi ostali, probao sam jednom poslije rata eurokrem i samo se podsjetio kako nista bolje nije bilo osim kratko Kinder Lade, eh to je bio merak, steta sto je nema
zambaklija wrote:meni je eurocrem baš ništa,sami šećer ili ša sa aromom,presladak,nutella opet ta šo se prodaje u BiH nema nike veze sa Nutellom u švabiji
Ja baš nisam primijetio nikakvu razliku između Nutelle u BiH i Njemačkoj.
zambaklija wrote:meni je eurocrem baš ništa,sami šećer ili ša sa aromom,presladak,nutella opet ta šo se prodaje u BiH nema nike veze sa Nutellom u švabiji
Ja baš nisam primijetio nikakvu razliku između Nutelle u BiH i Njemačkoj.
neznam za tebe ali ja jesam,čak i djeca neće tu...valjda šo se pravi u mađarskoj pa drugačija....
Splinter wrote:bjezi ba skupa nutella, obradujem se jednom godisnje ...
Isto.
Inace imala sam priliku jednom da probam Nutellu iz Italije...i dan danas patim. Ovo sto se kod nas prodaje je tek neka blijeda kopija te koju sam ja probala.
I jos je skuplja
Meni otac donio tegle od 900g, jedna 2,50 eura tamo, a ovdje kod nas 9.50 KM
I jos je skuplja
bila skoro akcija u Realu 2,5Kg 3,99€ monstruozno to izgleda
Nutella
Kad punim kiflice ona ostaje na mjestu a eurokrem se razlije. Jest da je ova nasa skart al bolje ista nego nista.
A donijela u mene tetka velike nutelle iz AT i sad moja mala tetisna (njena kci) govori, "mama ja to ne volim daj mi barpi" Dijete kljukaju u skoli s tim skartom pa nece nutellu.
I jos je skuplja
Ja ovo nisam mogao vjerovati ali isto tako je radni kolega isao poslom u holandiju i tamo kupio 5-6 tegli veliki za 2.5 eura.