Ah, kakve to veze ima kad su kapaciteti Eksnmen-a sa romanticnim prefiksom ogromni i nezasiti...lako je ubaciti u gust raspored jos jednu viluIrm@ wrote:da ali su svi vec zauzetiSundanceKid wrote:Citajuci osobine muskaraca na ovoj temi, reko bi co'ek pun nam grad nekih Spajdermena, Ekšnmena i to romanticara
Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- crven_barjak
#126 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
- fatamorgana
#127 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
To što je diskretna, 
- azurna_obala
#128 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
usne
Pogled
koža
ruke
osmjeh
...............................itd...........
Pogled
koža
ruke
osmjeh
...............................itd...........
-
žuta
#129 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
ova je dobraiz dna duše wrote:To se pitam i sama već godinamaxyz2007 wrote:Sta vam se svidja kod osobe koju volite? Po cemu se vas osjecaj ili osoba razlikuju od svih ostalih?
- Rutalj
#130 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
..to, sto postoji...
- fatamorgana
#131 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
I, skonta li,iz dna duše wrote:To se pitam i sama već godinamaxyz2007 wrote:Sta vam se svidja kod osobe koju volite? Po cemu se vas osjecaj ili osoba razlikuju od svih ostalih?
- iz dna duše
#132 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Ma smota me začas...pogleda me, ja se istopim, pa onda se opet pitam: bože što sam slaba prema njemu...fatamorgana wrote:I, skonta li,iz dna duše wrote:To se pitam i sama već godinamaxyz2007 wrote:Sta vam se svidja kod osobe koju volite? Po cemu se vas osjecaj ili osoba razlikuju od svih ostalih?
...Hemija neka, šta li
- fatamorgana
#133 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
A imal' i fizike il' je kod vas samo hemija,"iz dna duše"
Ma smota me začas...pogleda me ja se istopim, pa onda opet se pitam: bože što sam slaba prema njemu...
...Hemija neka, šta li
- iz dna duše
#134 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
"Fizika je vrlo usko povezana sa drugim prirodnim naukama, posebno hemijom...", kaže Wikipediafatamorgana wrote:A imal' i fizike il' je kod vas samo hemija,"iz dna duše"
Ma smota me začas...pogleda me ja se istopim, pa onda opet se pitam: bože što sam slaba prema njemu...
...Hemija neka, šta li
- fatamorgana
#135 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Neka fala bogu, biće onda i biologije ....iz dna duše wrote:"Fizika je vrlo usko povezana sa drugim prirodnim naukama, posebno hemijom...", kaže Wikipediafatamorgana wrote:A imal' i fizike il' je kod vas samo hemija,"iz dna duše"
...Hemija neka, šta li
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#136 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
KuHanje
KuHanje
-
*zena21
#137 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
kod osobe koju volim... najvise mi se svidjam ja

- trcicu trceci
#138 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
svidja mi se zato sto je dijete kada je sa mnom, zato sto je potpuno drugacija nego sa "rajom"...e kada toga ne bude, nece biti ni ljubavi medju nama 
- male_okice
#139 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
kad hrce u dnevnom boravku poslije posla i probudi se ali otvori samo 1 oko i viri sta se dogadja 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#140 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
nije problem kad volis vrline...kad zavolis mane, donji si

- iz dna duše
#141 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Ali, znaš kako kažu: prava ljubav i jeste kada mane partnera pretvoriš u vrline i zavoliš ih...plain vanilla wrote:nije problem kad volis vrline...kad zavolis mane, donji si![]()
A onda si zaista donji.....a možda i nisi jer to vidiš drugačijim očima i voliš....a kada voliš...pa i sviđa ti se...
- Irm@
#142 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
lijepo kaze Nataša UnkovićPoštovani ljubavni partneru,
S obzirom na to da su emocije izuzetno ozbiljna stvar, zamolila bih Vas da budete izuzetno ljubavni. Veoma mi je važno da se u ovoj vezi osećate voljeno, sigurno i zadovoljno, i moja malenkost će uvek biti tu da Vas podseti na to koliko ste važni, posebni i voljeni. Takođe, uvek ću biti tu da Vam ulepšam svaki momenat života koji provodite u ovoj vezi. Od Vas se očekuje velika količina ljubavi, pažnje i podrške, a to zahteva izuzetno ozbiljan pristup ovoj vezi. Kako sam u Vama prepoznala neverovatan potencijal da to ispunite, odabrala sam Vas da budete moj najozbiljniji partner sa kojim ću deliti svaki ljubavni posao.
Iskreno se nadam da će ovo veliko poverenje koje Vam je ukazano biti opravdano na svim nivoima ljubavi u veoma dugom i srećnom vremenskom periodu. Molim Vas da ovu vezu shvatite ozbiljno, i da svojim zalaganjem svakodnevno pokazujete da ste zaslužili mesto koje Vam je dodeljeno. Budite svesni da neće uvek biti lako, ali procenila sam Vas kao osobu koja je jaka, inteligentna, i spremna da se bori.
Kao Vaš ljubavni poslodavac sam izuzetno zadovoljna Vašim dosadašnjim zalaganjem , i nadam se da ćete i u budućnosti opravdavati izuzetno važno mesto koje Vam je dodeljeno u ovoj vezi. Do sada ste mogli da me upoznate i shvatite da sam izuzetno ozbiljan ljubavni poslodavac, i da sam na funkciju dečka tražila da postavim isključivo jednu mušku osobu. Funkcija dečka je veoma visoka, i ova veza ne zapošljava više ljudi. U narednom periodu imamo dosta projekata na kojima će se raditi, i neki od njih su sledeći: odlasci u bioskop, šetnje gradom, druženje sa ljudima koji su uspešni u poslu kojim se mi bavimo, kao i pomoć onima koji žele da započnu svoj ljubavni biznis, ali ne znaju kako i sa kim. Čekaju nas i službena putovanja, ali to ćemo organizovati u skladu sa budžetom, i važno je da se ta putovanja iskoriste na najljubavniji mogući način.
U ovoj vezi je uvek otvorena mogućnost napredovanja ukoliko se pokažete ozbiljni, ljubavni, pažljivi i sposobni da se nosite sa svim dobrim stvarima koje ona nudi. Ja, kao Vaš ljubavni poslodavac, daću sve od sebe da budete zadovoljni i voljeni.
S ljubavlju,
Vaša devojka
- plain vanilla
#143 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Odlicno se razumijemo, o tome sam i govorila..lako je voljeti vrline..i nabrajati sve lijepe osobine voljene osobine..iz dna duše wrote:Ali, znaš kako kažu: prava ljubav i jeste kada mane partnera pretvoriš u vrline i zavoliš ih...plain vanilla wrote:nije problem kad volis vrline...kad zavolis mane, donji si![]()
A onda si zaista donji.....a možda i nisi jer to vidiš drugačijim očima i voliš....a kada voliš...pa i sviđa ti se...(priznajem, sama sebe sada nisam razumjela :
![]()
ali kad shvatsi da si zavolio i necije mane, i da iako nerviraju ne bi ih mijenjao, jer to onda ne bi bila ista osoba..e onda si se uvalio
- iz dna duše
#144 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
E ja sam se onda uvalila 
- Cholina_Lokica
#145 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Zar to nije citava poentaplain vanilla wrote:Odlicno se razumijemo, o tome sam i govorila..lako je voljeti vrline..i nabrajati sve lijepe osobine voljene osobine..iz dna duše wrote:Ali, znaš kako kažu: prava ljubav i jeste kada mane partnera pretvoriš u vrline i zavoliš ih...plain vanilla wrote:nije problem kad volis vrline...kad zavolis mane, donji si![]()
A onda si zaista donji.....a možda i nisi jer to vidiš drugačijim očima i voliš....a kada voliš...pa i sviđa ti se...(priznajem, sama sebe sada nisam razumjela :
![]()
ali kad shvatsi da si zavolio i necije mane, i da iako nerviraju ne bi ih mijenjao, jer to onda ne bi bila ista osoba..e onda si se uvalio
- plain vanilla
#146 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Hmmmm..nije uvijek, tj nije svakomeCholina_Lokica wrote:Zar to nije citava poentaplain vanilla wrote:Odlicno se razumijemo, o tome sam i govorila..lako je voljeti vrline..i nabrajati sve lijepe osobine voljene osobine..iz dna duše wrote:
Ali, znaš kako kažu: prava ljubav i jeste kada mane partnera pretvoriš u vrline i zavoliš ih...
![]()
Neko prihvati osobu zbog vrlina, a onda se zada da mijenja tu osobu (promijenit cu ja njega ) ..ja cu njega natjerati da ovo ili ono..
Cak i ako je taj poduhvat na kraju uspjesan, ne dobijes istu osobu, zar ne?
A kad zavolis i mane..eeeee, to je onda ljubav
- Cholina_Lokica
#147 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Pa i pricam o tome bez ikakvog mijenjanja i odgajanja. Nego prihvatanja i voljenja svega u kompletuplain vanilla wrote:Hmmmm..nije uvijek, tj nije svakome
Neko prihvati osobu zbog vrlina, a onda se zada da mijenja tu osobu (promijenit cu ja njega ) ..ja cu njega natjerati da ovo ili ono..
Cak i ako je taj poduhvat na kraju uspjesan, ne dobijes istu osobu, zar ne?
A kad zavolis i mane..eeeee, to je onda ljubav
- Mis mekinjas
#148 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
...Što je veliki ČOVJEK... 
-
Poskočica
#149 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Prvenstveno neviđeni šarm, veoma lijepe oči, intelektualnost, mogućnost dijaloga u vezi sa svakom temom- da li to bilo o poslovnim stvarima, kuhanju, sportu, osjećajnost, kao i fantastičan pristup od dana upoznavanja pa sve do danas...
- trcicu trceci
#150 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
puno brate komplikujete...vjerovatno kada bi morali da uradite neko relevantno istrazivanje, sve parove biste trebali razdvojiti, da raskinu...tek bi tada svi znali sta im se stvarno svidja kod osobe koju vole...ovakoo tesko