Mozda zarade sta od prodaje kalendara, homosexualna orijentacija je hordicama ipak zastitni brandmIRCerka wrote: Znaci, nikad.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mozda zarade sta od prodaje kalendara, homosexualna orijentacija je hordicama ipak zastitni brandmIRCerka wrote: Znaci, nikad.

Pa na zalost nije nam Silvio Berlusconi na celu klubaLSD wrote:Nije toliko problem ni što su podstanara,vec što su paraziti društveni...neki pitar je pokusao da napravi paralelu sa laziom,romom,interom i milanomlahor wrote:Tek sad vidim sta su podstanarske muke....Grbavico ljubim ti svaku vlas trave,svaki sveti busen....Nama nikad nikakav Olimpik nece doci i reci haj tamo se.........Zalosno stvarno,pitam se samo gdje su vlasti kantona i grada Sarajeva zasto ne pomognu...bila bi katastrofa ako se ovo desi.....![]()
...samo ne zna da su ovo gospodski klubovi koji PLACAJU uredno kirije i dugovanju vlasniku objekta...malo-malo pa psuju Alaima,cude se kako je "jaci" od Musemica,cude se kako ga ne moze niko ziv istjerati iz kluba i sl....pa nek razmisle malo kolike su Alaimove zasluge prema parazitskom klubu
Vratimo vam mi u naturishana_majka wrote:Pa na zalost nije nam Silvio Berlusconi na celu klubaLSD wrote:Nije toliko problem ni što su podstanara,vec što su paraziti društveni...neki pitar je pokusao da napravi paralelu sa laziom,romom,interom i milanomlahor wrote:Tek sad vidim sta su podstanarske muke....Grbavico ljubim ti svaku vlas trave,svaki sveti busen....Nama nikad nikakav Olimpik nece doci i reci haj tamo se.........Zalosno stvarno,pitam se samo gdje su vlasti kantona i grada Sarajeva zasto ne pomognu...bila bi katastrofa ako se ovo desi.....![]()
...samo ne zna da su ovo gospodski klubovi koji PLACAJU uredno kirije i dugovanju vlasniku objekta...malo-malo pa psuju Alaima,cude se kako je "jaci" od Musemica,cude se kako ga ne moze niko ziv istjerati iz kluba i sl....pa nek razmisle malo kolike su Alaimove zasluge prema parazitskom klubu
![]()
Od 1953god od kad vam je napravljen stadion (gradske pare) pa renoviran zahvaljujuci pokojnom A.Sucicu (pare od I.O. ZOI 84 koje su bile namijenjene nadkrivanju Kosheva), pa poslije rata renoviran (opet guzovace)...
Jel' vi mislite vracat' te pare il' ce stadion pod Gradsku upravu ?
A sjeti se malo kako je IBC postrojavao u svlacionici Koseva igrace i upravu i drzao predavanja i lekcije,kako je odvodio igraca iz FCS da bi sebi napravio Dzerzelez.Fordas wrote:Mislim da je vrijeme da otvorite drugu temu - temu o bajkama. Cuj sam svoj tim...vi izgleda zaboravili kako Nisko samara, nema trenera u zelji kojem Nisko nije odrzao predavanje i iznio svoje misljenje, dajte budite objektivni
Stadion je trebao biti natkriven za O.I. (postoje broshure i prospekti. Nisam siguran al' mislim da je G. Shtraus projektovao).Raspitaj se.nosara wrote:Jeste shana, drzava je pomagala, ali je to nase 1/1, kontas li? Ko kad ti drzava popravi krov zgrade u kojoj zive ljudi koji su vlasnici stanova.
Sto se tice natkrivanja koseva, nije bilo govora o tome, ubleha iz pitarske riznice.
Ma bez brige, sredice Alaim odgodu naplate, priprijetice se Olimpiku, i opet sve po starom.
Ali ne zauvijek...
Nego, lopate u sake, ko mi prije 60 godina. Valjda ima neki pitar da moze halalit livadu u kantonu za svoj voljeni klub.
Ma pitanje je hoce li se priprijetiti i ako se priprijeti koliko ce to "piti vode".nosara wrote:Jeste shana, drzava je pomagala, ali je to nase 1/1, kontas li? Ko kad ti drzava popravi krov zgrade u kojoj zive ljudi koji su vlasnici stanova.
Sto se tice natkrivanja koseva, nije bilo govora o tome, ubleha iz pitarske riznice.
Ma bez brige, sredice Alaim odgodu naplate, priprijetice se Olimpiku, i opet sve po starom.
Ali ne zauvijek...
Nego, lopate u sake, ko mi prije 60 godina. Valjda ima neki pitar da moze halalit livadu u kantonu za svoj voljeni klub.
Kako ko? Pa skretnicarishana_majka wrote:@zgembo, a ko smo to "mi"?
Sad si me "zbunio"nosara wrote:Shana ti nista ne znas. Livada je bila poklon, odnosno donacija, kako se to sad kaze.
Nema placanja, sve cisto ko oko.
Privatna donacija, da se razumijemo.
Pa kad Fahro uleti i kupi....Fordas wrote:cekaj shana dok pristigne hipoteka za Mihriju, samo polako
Nop, Fahro i Miki će uložiti novac kod vas gore. Već nosite njihove dresove.shana_majka wrote:Izgleda da vam nije po "mjeri"![]()
Nije ni meni, al' to vas ceka ,... Fahro kupuje grbavicuuskoro
Aha,svakakoshana_majka wrote:Izgleda da vam nije po "mjeri"![]()
Nece on ulozit pare "u vas" nego kupiti stadion...Meshtar wrote:Nop, Fahro i Miki će uložiti novac kod vas gore. Već nosite njihove dresove.shana_majka wrote:Izgleda da vam nije po "mjeri"![]()
Nemoj tako protiv slobinog logisticara,a posebno nemoj protiv vjernog cuvara bošnjackih interesaMeshtar wrote:Nop, Fahro i Miki će uložiti novac kod vas gore. Već nosite njihove dresove.shana_majka wrote:Izgleda da vam nije po "mjeri"![]()
kupiti stadion neće sigurno, budući da nije na prodaju. jedino što može dobiti je izgradnja istočne tribine pa da uradimo koncesiju na poslovne prostore ispod te tribine. Pusti se namaštavanja. Obrati pažnju u šta Mišković ulaže u Srbiji.shana_majka wrote:Nece on ulozit pare "u vas" nego kupiti stadion...Meshtar wrote:Nop, Fahro i Miki će uložiti novac kod vas gore. Već nosite njihove dresove.shana_majka wrote:Izgleda da vam nije po "mjeri"![]()
a shta ce te vi poslije, to ce se vidjeti
![]()
Da mi se nisi pjepalavideo wrote:Ma doci ces ti tobe,nikad nije kasnomIRCerka wrote:Video, mlad si ti jos ima nade za tebe