A dali ti uopste znas sta je diskriminacija i na sta ona moze da se odnosi??mrki62 wrote:JEL TI UOPŠTE ZNAŠ U ČEMU JE ŠTOS OVDJEbeautyfool wrote:
S obzirom na tvoju uvrnutumastu ja mislim da bi tebi zasmetalo da ti draga cak i pogleda neku
, a zalosno je sto sve to poredis na taj nacin, ocito da nisi imao bas lijepog iskustva u kontaktu sa djevojkama.
Sto se tice cestitanja, sasvim dovoljno su rijeci CESTITAM i tebi a Boga mi i tvojoj dragojja tu nevidim nikakav problem!! ...a s druge strane kad bi vidio maticarku pristojno obucenu sa maramom bilo bi ti sasvim jasno da se nerukuje... neko je ovdje rekao pa sta ima s tobom uopste da se rukuje, i slazem se,njen oblik posla je sasvim jasan i ona ga sigurno obavlja na propisan nacin a sto se tice rukovanja,dodirivanja,grljenja,ljubakanja klijenata koji su dosli da se vjencaju nema potrebe,njeno je tu da procita ono sto treba procitati i da proglasi brak.
Pozdrav![]()
Jedno je da ona čestita i da se ne rukuje ni skim a drugo je da čestita a rukuje se samo s mladom![]()
Tome se kaže DISKRIMINACIJA
Kao prvo u Bosni zive 3 naroda, pravoslavci,katolici i muslimani i da bi svi fino slozno zivili moramo se postovati medjusobno a to ukljucuje postovanje i vjerskih propisa eh to se zove TOLERANCIJA koje ocito da ti nemas.
Sto se tice maticarke ona nije prekrsila nikakva pravila opstine tako da se diskusija o tome nema potrebe voditi, a dali ce se ona rukovati s nekim ili ne to je njen licni izbor!
Pozdrav!