end lisnin tu d vind op ćeijin
In agist samr najt, solđs pesin baj
end lisnin tu d vind op ćeijin
....
Tejk mi in tu d medzik of d moment
end a glori najt
Ver d čildren of tumorov drim a vi
End ju end mi
(Tako je to nekako tvucalo)
Moderator: _BataZiv_0809
Ja sam bio siguran da original ide: u reku, u reku...ali opet...možda je do meneSemiramida wrote:"U redu, u redu - tvoja pisma baciću, tvoje slike spaliću..." (Zana, "Kad ne voliš me")
"Kure, Kure - tvoja pisma baciću..." (MOJA interpretacija)![]()
Čuj - KURE!?! WTF!
Pa i ide tako. Nije do tebedavorf wrote:Ja sam bio siguran da original ide: u reku, u reku...ali opet...možda je do meneSemiramida wrote:"U redu, u redu - tvoja pisma baciću, tvoje slike spaliću..." (Zana, "Kad ne voliš me")
Čuj - KURE!?! WTF!
Pa i ide tako. Nije do tebedavorf wrote:Ja sam bio siguran da original ide: u reku, u reku...ali opet...možda je do meneSemiramida wrote:"U redu, u redu - tvoja pisma baciću, tvoje slike spaliću..." (Zana, "Kad ne voliš me")
Čuj - KURE!?! WTF!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaizzy131 wrote:Uf koliko sam ja toga krivo mislio![]()
Azra: ... kada odu prijatelji moji
kada ode djevojka na KONJU
bacam oci![]()
Mislio sam da je ona od Bolera: dobar stisak zubi nasmijanog konja![]()
A cuo sam i dvije cure kako su mislile da je Sad But True od Metallice Sex Control:
you know its sex controooollll![]()
a Enter Sandman Exreme Life:
extreme life!
enter night
take my hand...
Julianna wrote:I naravno La Bamba![]()
![]()
Portir sere hahahahahahahhh
Ma ima toga još kod mene - samo da nadođemsheilak wrote:hahhaahha, citam ove komentare i placem!
@ jedna
fenomenalno , pogotovo legendarni " vind op ćejin" . Suze.
ovo ko ono "ken liiiiiiii tulibudubudaućuuuuuuuuu"jedna wrote:Ma ima toga još kod mene - samo da nadođemsheilak wrote:hahhaahha, citam ove komentare i placem!
@ jedna
fenomenalno , pogotovo legendarni " vind op ćejin" . Suze.
O brateeee... T prvu pjesmu ja sam pjevala:Lenjinova wrote:Grupa SNAP je u moje vrijeme drmala ovom pjesmicom:
Huso Samire, Huso Samire
daj mi deset u pola
Pa ti pogodi![]()
Pa onda Cola: I ja ne mogu sve i da hocu, zaboraviti, plavu KAFU...
A ja sam pjevala onu pjesmu s crtanog, ono žuto pile ne znam kko se zvalo - La Piaf čini mi se:maybelline wrote:![]()
Ahhhh, sto se ismija....evo da se probam sjetiti nekih svojih bisera...
Sjecate se crtanog filma Nindža kornjace? Onu uvodnu pjesmu sam ja uvijek pjevala kao "hijubija haši, humbo..."Ni dan danas ne znam tacno kako je glasio text....
Plus sto redovno izokrecem tekstove vecine pjesama koje ne znam ono bas najbolje.....