Ima to svojih prednosti, ali ima i mana. Sad otkako su se udruzili sa ovom drugom bankom, e-banking im je drasticno ofalio. Transakcije je teze obaviti, a cini mi se i da je rizik veci jer im aplikacije ne funkcionira dobro kao prije, spora je, a u par navrata su mi transakcije iz nepoznatih razloga odbijene, tj. nisu sprovedene. Treba reci da im je feedback jako los i da bilo kakve konsultacije sa njihovim osobljem putem e-maila ne idu glatko. Odgovori na upite stizu sporo ili nikako. Znao sam poslati upit i na odgovor sam cekao tjednima. Na neke upite mi nikad nisu odgovorili. Dakle, moras koristiti telefon i zvati ih. Elektronska posta nula bodova. Ja osobno ne volim kontakte telefonom i preferiram e-mail, ali za one kojima nije problem cumurat telefonom sa relativno neljubaznim osobljem, to i nije problem. Debitna kartica je dobra za uzimanje novca sa automata, ali s njom ne mozes kupovati putem interneta. Zbog toga sam uzeo debitnu karticu u Raiffeisen banci koju koristim samo za kupovinu preko interneta. Kreditnu classic visa karticu koja dodje besplatno u paketu i koja omogucuje kupovinu preko interneta nikad nisam uzeo. Nemam namjeru ulaziti u "crveno" i zaduzivati se. Dakle, ne treba mi. Ono sto je posebno lose, banka ima jako malo bankomata u usporedbi sa nekim drugim bankama. Recimo na cijelom Alipasonom polju imaju samo jedan bankomat i taj je dosta daleko od mene. Ne znam koja je to politika, ali svako uzimanje novca sa drugog bankomata se dodatno naplacuje.kakva su vaša iskustva o yes paketu,mislim otići do banke i prijaviti se za taj paket
Ima jos nekih manjkavosti, posebno u zadnje vrijeme, pa sam vec u dilemi da li da otkazem ovaj paket i preselim se u neku drugu banku. Sve u svemu, nista posebno.