Napadač iz Engleske pojačava Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

Post by elSaik »

boki071 wrote:Ja vjerujem da 90% ovih "pitara" prije rata navijalo za Zvijezdu ili neki drugi ex yu klub cisto zato sto nisu bili ni na 300 KM blizu Sarajevu!

Da vam kazem, sutra da sarajevo dovede C. Ronalda ja bih bio presretan jer je nesto SARAJEVSKO uspjelo i nesto ce siriti IME GRADA SARAJEVA I BIH.

A vi što ste papci i što mrzite Želju to je jedan tipični pokazatelj da niste dorasli da budete SARAJLIJE!
Ma boki brate, brate, kompleksi su čudo, vjeruj mi.
Vidiš da samo nas spominju, samo o nama pričaju, naše rezultate prate, naša pojačanja komentarišu, a na njihovim utakmicama nigdje nikoga.
Čim Sarajevu krene loše odmah u gradu imaš samo dvije opcije ili navijaš za Želju ili ne pratiš ovu našu jadnu ligu. Iz ličnog iskustva znam tipove koji nisu pratili naš fudbal dok nije Sarajevo uzelo titulu, a eno ih sad - najveći među malenim. Dignu se kad im klub nešto osvoji i onda su kao sila u državi, regionu. Izađu iz svojih mišijih rupa u kojima se skrivaju.

A o kakvom se klubu radi dovoljno je reći da nisu mogli trenirati pred europsku utakmicu na stadionu Općine Centar, pa im je veliki Željo ponudio Grbavicu da se kod nas pripreme, jer jbg, nama je stalo da naši klubovi ostvare uspjehe u Europi.

A o kakvom se stručnom štabu i igračkom kadru radi dovoljno govori izjava o pretreniranosti igrača :shock:. Ili nedavno, kada su u pripremoj izgubili Musemić izjavljuje "igrači su izgubili, ali su igrali dobro s obzirom da su mnogo ternirali pa su umorni".

PS A o kakvim se kompleksašima radi dovoljno ti govori ovaj Neelix sa svojim slikama.

PPS Na to tvoje "90% pitara navijalo za C. Zvezdu" će sad biti nekoliko spominjanja mene i Partizana, odnosno "crno-belih". Nikako ljudi da prežale da moj stari, čovjek iz Srbije, tačnije, sad Republike Kosovo, nije navijao u mladosti za Zvezdu. :D
testament

Post by testament »

boki071 wrote:Ja vjerujem da 90% ovih "pitara" prije rata navijalo za Zvijezdu ili neki drugi ex yu klub cisto zato sto nisu bili ni na 300 KM blizu Sarajevu!

Da vam kazem, sutra da sarajevo dovede C. Ronalda ja bih bio presretan jer je nesto SARAJEVSKO uspjelo i nesto ce siriti IME GRADA SARAJEVA I BIH.

A vi što ste papci i što mrzite Želju to je jedan tipični pokazatelj da niste dorasli da budete SARAJLIJE!

BUAHAHAHAHAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E ovo je VRHUNAC!! MA DAJTE KAKVI NADREALISTI,KAKAV ŠARAN I ZYON,NOVE FACE KOMEDIJE SU U GRADU:BOKI I EL SAIK.
Ja sve napadam onog momka pod nickom LSD da se drogira a ustvari ste vas dvojica najveći narkomani i luđaci. LSD izvinjavam ti se više ti nikad gudru spomenuti neću :D
A vas dvojica "duhovitih" malo pregledajte vaše galerije pa mi objasnite kako je moguće da "manijaka" na jugu koševa u derbiju 1989 bude 700,a sedam godina poslije 5.000,osim ako predratni navijači zvezde i partizana koji su došli u grad od 1992 nisu počeli navijati za vas????
elSaik

Post by elSaik »

testament wrote: A vas dvojica "duhovitih" malo pregledajte vaše galerije pa mi objasnite kako je moguće da "manijaka" na jugu koševa u derbiju 1989 bude 700,a sedam godina poslije 5.000,osim ako predratni navijači zvezde i partizana koji su došli u grad od 1992 nisu počeli navijati za vas????
Pa 1989. došlo 700 ljudi na Jug, a 1996. 5.000. Logično.
sniPod

Post by sniPod »

ZELJO sampion! pozz, Grbavica 1
Neelix

Post by Neelix »

najsmjesnije su mi strumfovske izjave o "komplexima" :lol: koje je njihov klubich kao "nabio" sarajevskom gigantu 8-) :lol:

Pitarska pjesma na sav glas pjeva:
Šta je to Željo spram Sarajeva

U bordo dresu svi na svome
šta hoće Lacio kraj jedne Rome

Šta može Inter od davnih dana,
Može se slikat pored Milana

Praznik za dušu i za sva čula
šta znači Everton kraj Liverpula

Sva zvona zvone za šampione
šta je Espanjol kraj Barselone

Šta hoće družina sa uske pruge
kraj dvije titule iz bivše Juge?

Dvorac u polju i naziv zanata ?!
Više se voli grad od sindikata

Mjesto gdje živiš, mjesto rodjenja
više se voli od zaposlenja

Uvijek se sjetiš nas u bordo dresu
kad se posiječeš il daš adresu

Dođite slobodno na bordo parti
poziv vam piše u ličnoj karti!

(Nisu to samo tek sentimenti,
ovo su jarane sve argumenti !!!)

Hajdemo Pitari, Horde u napad,
idemo Sjever, Istok i Zapad
branimir_s

Post by branimir_s »

Po meni je sasvim normalno da mi mrzimo uspjehe pitara i obratno. Meni npr.nikada ama bas nikada nece biti drag neki njihov uspjeh. Zbog njihove boje ja ni KK i RKBosnu bas nesto ne gotivim... Ono sto je zdravo to je: Zajedno na tekmu, pa onda svak na svoju stranu, a poslije tekme kuku onome ciji je klub izgubio. To je super... I toga nema bas svugdje u svijetu.
Last edited by branimir_s on 22/02/2008 12:49, edited 1 time in total.
elSaik

Post by elSaik »

Neelix wrote:najsmjesnije su mi strumfovske izjave o "komplexima" :lol: koje je njihov klubich kao "nabio" sarajevskom gigantu 8-) :lol:

Pitarska pjesma na sav glas pjeva:
Šta je to Željo spram
Haloooooooo bolan, čovječe, pa prvi klub koji se u vašoj pjesmi spominje je ŽELJO. Boli me kurac u kojem kontekstu, on se spominje prvi. Svako malo postavljaš grb Željin, otvarate teme o Želji, raspravljate o Želji... kompleksi čovječe, kompleksi.
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

testament wrote:

BUAHAHAHAHAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E ovo je VRHUNAC!! MA DAJTE KAKVI NADREALISTI,KAKAV ŠARAN I ZYON,NOVE FACE KOMEDIJE SU U GRADU:BOKI I EL SAIK.
Ja sve napadam onog momka pod nickom LSD da se drogira a ustvari ste vas dvojica najveći narkomani i luđaci. LSD izvinjavam ti se više ti nikad gudru spomenuti neću :D
A vas dvojica "duhovitih" malo pregledajte vaše galerije pa mi objasnite kako je moguće da "manijaka" na jugu koševa u derbiju 1989 bude 700,a sedam godina poslije 5.000,osim ako predratni navijači zvezde i partizana koji su došli u grad od 1992 nisu počeli navijati za vas????
U sezoni 89/90 torpedo je trebao da ispadne u 2 ligu. :D Niste nam bili dovoljno zanimljivi. :D Zato je bilo samo 700 manijaka.
Epitop

Post by Epitop »

Sta se svadjate, vidimo se u Nicaze u Subotu u 14 h na Bilinom Polju. Pokazite snagu bodreci vas bordo "tim", a ne preko foruma.
Chuck

Post by Chuck »

nemojte ih ba,zanimljivi su ovi pitari
shana_majka

Post by shana_majka »

Izgleda da se "delije" vracaju :D
Il' je "grobar"?
Ili ....?

Patron of Formello Upisano: 22/02/2008 13:51

Član od: 18 oct 2006

Mjesto: SFRJ
Patron of Formello

shana_majka wrote:Izgleda da se "delije" vracaju :D
Il' je "grobar"?
Ili ....?

Pokusavas ispasti duhovit ili sta? 8-)
shana_majka

Post by shana_majka »

Patron of Formello wrote:
Il' je "grobar"?
Ili ....?

Mozda tebi izgleda duhovito meni realno jer si to TI postavio u svom nekom opisu.
Patron of Formello

shana_majka wrote:
Il' je "grobar"?
Ili ....?

Mozda tebi izgleda duhovito meni realno jer si to TI postavio u svom nekom opisu.
A tebi to bezbeli bode oci. :oops: E zbog takvih kao ti sam i postavio da se mogu malo praviti pametni.
shana_majka

Post by shana_majka »

shana_majka wrote:
Patron of Formello wrote: Pokusavas ispasti duhovit ili sta? 8-)
A tebi to bezbeli bode oci. :oops: E zbog takvih kao ti sam i postavio da se mogu malo praviti pametni.
E bash mi je drago da se TAKVIM mogu pravit malo pametan (sekundicu, jer ne zasluzujesh vishe). :-) :D
Patron of Formello

shana_majka wrote:
shana_majka wrote: Mozda tebi izgleda duhovito meni realno jer si to TI postavio u svom nekom opisu.
E bash mi je drago da se TAKVIM mogu pravit malo pametan (sekundicu, jer ne zasluzujesh vishe). :-) :D
Zaista ti se divim djecace. 8-)
shana_majka

Post by shana_majka »

shana_majka wrote:
Patron of Formello wrote: A tebi to bezbeli bode oci. :oops: E zbog takvih kao ti sam i postavio da se mogu malo praviti pametni.
Zaista ti se divim djecace. 8-)
Hvala, al' nije potrebno, prezivjet cu nekako i bez tog ,momcino!!! :D
testament

Post by testament »

elSaik wrote:
testament wrote: A vas dvojica "duhovitih" malo pregledajte vaše galerije pa mi objasnite kako je moguće da "manijaka" na jugu koševa u derbiju 1989 bude 700,a sedam godina poslije 5.000,osim ako predratni navijači zvezde i partizana koji su došli u grad od 1992 nisu počeli navijati za vas????

Naravno da je logično pitam se samo odakle je tih 4300 "viška" i za koga su navijali PRIJE???
testament

Post by testament »

branimir_s wrote:Po meni je sasvim normalno da mi mrzimo uspjehe pitara i obratno. Meni npr.nikada ama bas nikada nece biti drag neki njihov uspjeh. Zbog njihove boje ja ni KK i RKBosnu bas nesto ne gotivim... Ono sto je zdravo to je: Zajedno na tekmu, pa onda svak na svoju stranu, a poslije tekme kuku onome ciji je klub izgubio. To je super... I toga nema bas svugdje u svijetu.

BRAVO!! To je PRAVO rivalstvo,a ne nekakvi evropski pederluci,tipa da je meni drago što ste vi nekoga pobijedili ili obrnuto.Niti jedan PRAVI navijač recimo galatasaray-a se neće radovati uspjehu fenera,ili navijač boca juniors-a uspjehu river plate-to je jednostavno tako,ko nemože to da shvati nek`prati košarku,ili umjetničko klizanje za njega nije fudbal.
elSaik

Post by elSaik »

testament wrote:
elSaik wrote:

Naravno da je logično pitam se samo odakle je tih 4300 "viška" i za koga su navijali PRIJE???
Malo ti je to.. hmmm... kako da kažem...
Recimo ovako... protiv Basela vas je bilo 8.000 a na derbiju oko 1.200. Gdje je ovih 6.800 manjka?
Neelix

Post by Neelix »

testament wrote:
branimir_s wrote:Po meni je sasvim normalno da mi mrzimo uspjehe pitara i obratno. Meni npr.nikada ama bas nikada nece biti drag neki njihov uspjeh. Zbog njihove boje ja ni KK i RKBosnu bas nesto ne gotivim... Ono sto je zdravo to je: Zajedno na tekmu, pa onda svak na svoju stranu, a poslije tekme kuku onome ciji je klub izgubio. To je super... I toga nema bas svugdje u svijetu.

BRAVO!! To je PRAVO rivalstvo,a ne nekakvi evropski pederluci,tipa da je meni drago što ste vi nekoga pobijedili ili obrnuto.Niti jedan PRAVI navijač recimo galatasaray-a se neće radovati uspjehu fenera,ili navijač boca juniors-a uspjehu river plate-to je jednostavno tako,ko nemože to da shvati nek`prati košarku,ili umjetničko klizanje za njega nije fudbal.
evo da se i ja slozim :)
Neelix

Post by Neelix »

elSaik wrote:
Malo ti je to.. hmmm... kako da kažem...
Recimo ovako... protiv Basela vas je bilo 8.000 a na derbiju oko 1.200. Gdje je ovih 6.800 manjka?
:D treba li pocinjati o newcastleu i cinjenici da sarajevo tad nije igralo, i prethodnoj utakmici na kojoj vas je bilo...oh, well, dovoljno je rec da je sarajevo igralo u istom terminu :lol:
shana_majka

Post by shana_majka »

Inace ne dolazim na teme o "zelji", ovo je izuzetak :D
Zanima me ovo "pojacanje "(i ono poredjenje sa C. Ronaldom :-) ), ako ima novih informacija...

Elsaik, LSD vama vjerujem ... :-D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kažu .....nije kao Raščić :oops: :D :D
shana_majka

Post by shana_majka »

manijak1 wrote::oops: Kažu .....nije kao Raščić :oops: :D :D
Znaci...dobaaaaaaar!

Image

samo mi neshto puno na jednoj nozi skakuce :-D
Locked