Ma boki brate, brate, kompleksi su čudo, vjeruj mi.boki071 wrote:Ja vjerujem da 90% ovih "pitara" prije rata navijalo za Zvijezdu ili neki drugi ex yu klub cisto zato sto nisu bili ni na 300 KM blizu Sarajevu!
Da vam kazem, sutra da sarajevo dovede C. Ronalda ja bih bio presretan jer je nesto SARAJEVSKO uspjelo i nesto ce siriti IME GRADA SARAJEVA I BIH.
A vi što ste papci i što mrzite Želju to je jedan tipični pokazatelj da niste dorasli da budete SARAJLIJE!
Vidiš da samo nas spominju, samo o nama pričaju, naše rezultate prate, naša pojačanja komentarišu, a na njihovim utakmicama nigdje nikoga.
Čim Sarajevu krene loše odmah u gradu imaš samo dvije opcije ili navijaš za Želju ili ne pratiš ovu našu jadnu ligu. Iz ličnog iskustva znam tipove koji nisu pratili naš fudbal dok nije Sarajevo uzelo titulu, a eno ih sad - najveći među malenim. Dignu se kad im klub nešto osvoji i onda su kao sila u državi, regionu. Izađu iz svojih mišijih rupa u kojima se skrivaju.
A o kakvom se klubu radi dovoljno je reći da nisu mogli trenirati pred europsku utakmicu na stadionu Općine Centar, pa im je veliki Željo ponudio Grbavicu da se kod nas pripreme, jer jbg, nama je stalo da naši klubovi ostvare uspjehe u Europi.
A o kakvom se stručnom štabu i igračkom kadru radi dovoljno govori izjava o pretreniranosti igrača
PS A o kakvim se kompleksašima radi dovoljno ti govori ovaj Neelix sa svojim slikama.
PPS Na to tvoje "90% pitara navijalo za C. Zvezdu" će sad biti nekoliko spominjanja mene i Partizana, odnosno "crno-belih". Nikako ljudi da prežale da moj stari, čovjek iz Srbije, tačnije, sad Republike Kosovo, nije navijao u mladosti za Zvezdu.