bosnjak u ameriKi
-
callmethebreeeze
ma sta crno-bijeli, sjeca se nijemih flimova.
-
callmethebreeeze
ma mi to radi nje, da nam se vrati.dinchy84 wrote:halo ba Jerry Springerovci, nemojte mi dajdznicu dirati!
![]()
-
callmethebreeeze
ja sam k'o bolest. dolazim nenajavljen.pitt wrote:Ma pametna ona.....usutila se da joj se ti ne natovaris u goste:D:D:D
- pitt
callmethebreeeze wrote:ja sam k'o bolest. dolazim nenajavljen.pitt wrote:Ma pametna ona.....usutila se da joj se ti ne natovaris u goste:D:D:D
jasta si.......zli jezici kazu proljev
-
callmethebreeeze
na mom ccn-u obama drzi vazpitt wrote:callmethebreeeze wrote:ja sam k'o bolest. dolazim nenajavljen.pitt wrote:Ma pametna ona.....usutila se da joj se ti ne natovaris u goste:D:D:D
jasta si.......zli jezici kazu proljev:D:D ..i na CNNu o tvom dolasku prilog ima
:D:D
-
callmethebreeeze
pitticu, precu preko tvog zlocestog komentara samo da bih te zamolio da upozirs ove zene da ne zbore bez da im se da rijec.

-
callmethebreeeze
ma ne damo mi tebe, samo se neki red mora znati.dinchy84 wrote:vidim, hocete nasamo da ostanete, nema frke
![]()
![]()
eto, ako meni ne vjerujes pitaj pittica, on je najstariji ovdje kako danas vreba iz prikrajka.
-
callmethebreeeze
ma, dobro sad, treba se znati i ko pisa stojeci.pitt wrote:yes yes....mi smo ti gender neutral.....samo se godine pikaju:D:D:D
-
callmethebreeeze
ma mora se naglasiti odmah. vidis da je ona krivim putem krenula, tamo pise kako se opija, i to losim vinom.pitt wrote:neka bolan.....polakocallmethebreeeze wrote:ma, dobro sad, treba se znati i ko pisa stojeci.pitt wrote:yes yes....mi smo ti gender neutral.....samo se godine pikaju:D:D:D
:D nadoci ce i to
mora se to sve u suru uvesti.
-
callmethebreeeze
jah, u mektebu se insan nauci prepoznati kvalitet.pitt wrote:ehhh....da je u mekteb isla ne bi joj trening trebao:D:D
-
san darius
onda nemas problem. sef imigracije na aerodromu jfk je hadzo suljkovic iz sjenice. prije tri godine dosao u ameriku, radio nesto malo na otpremi i prijemu paketa, pa ga unaprijedilo.callmethebreeeze wrote:ja sma sandzaklijabosan wrote:Pravi si Sarajlija, onda je sve OK![]()
![]()
san darius
p.s.
mojne brinut. sa svedskim pasosem nema problema. jednom u sto godina nekog zaustave i pretrkeljaju ga pa se onda rode razne price.
-
callmethebreeeze
znaci niko me nece dirati ako budem imao onih kiselih paprika, punjenim sirom.san darius wrote:onda nemas problem. sef imigracije na aerodromu jfk je hadzo suljkovic iz sjenice. prije tri godine dosao u ameriku, radio nesto malo na otpremi i prijemu paketa, pa ga unaprijedilo.callmethebreeeze wrote:ja sma sandzaklijabosan wrote:Pravi si Sarajlija, onda je sve OK![]()
![]()
san darius
p.s.
mojne brinut. sa svedskim pasosem nema problema. jednom u sto godina nekog zaustave i pretrkeljaju ga pa se onda rode razne price.
-
callmethebreeeze
ne bogohulipitt wrote:u ljudima ali bogami i u icu i picucallmethebreeeze wrote:jah, u mektebu se insan nauci prepoznati kvalitet.pitt wrote:ehhh....da je u mekteb isla ne bi joj trening trebao:D:D
- pitt
ma ne donosi nista......bolje su sa plavim amiskim sirom nego sa sjenickimcallmethebreeeze wrote:znaci niko me nece dirati ako budem imao onih kiselih paprika, punjenim sirom.san darius wrote:onda nemas problem. sef imigracije na aerodromu jfk je hadzo suljkovic iz sjenice. prije tri godine dosao u ameriku, radio nesto malo na otpremi i prijemu paketa, pa ga unaprijedilo.callmethebreeeze wrote: ja sma sandzaklija
san darius
p.s.
PS
Efendija bio progresivan, Pripremao nas kako da inflitiramo neprijatelja