Lav iz pionirske je umro uzaludDaysleepeR wrote:
Iako stvarno nisam nacionalista, morao sam ovo primjetiti
Ja Teherana u P.M.
Zapalili 72-godišnju staricu!!!
- cheguevara_k1
- Fiore
Ne sebe.,budalo..sacuvaj zivot.. nego onog koga treba..Faruk wrote:robert ovaj i onaj iz Peći i Italije pale građane BiH po haustorima
interesuje me šta bi bilo sa Mirsadom F. i Mirsadom H. iz Zavidovića i Kaknja da su u Francuskoj zapalili staricu u nekom Pariškom haustoru
sad nastade čitava politička farsa oko jadne žene
jebote gdje mi živimo, dođe mi da se upucam
-
muthafuca
- valterbranisarajevo
Neka je vječni mir i pokoj njezinoj duši. 
- furija Strašna
"Policija je uhapsila počinitelje ovog zločina i određen im je pritvor."
Čuj pritvor... Što kaže moja mama, treba njih sve popaliti i zaustavit razmnožavanje.

Čuj pritvor... Što kaže moja mama, treba njih sve popaliti i zaustavit razmnožavanje.
- daduli_sa
Ja se NAJISKRENIJE nadam da im se nece suditi kao maloljetnicima jer su oni bili daleko od maloljetnickog nivoa razmisljanja kad su mogli nesto ovako i zamisliti, kamoli realizovati!
Trebalo bi im suditi i javno prenositi sudjenje, da drugi "maloljetnici" shvate da postoji zakon i nad njima, da se ovakve i slicne stvari suzbiju u korijenu!
Trebalo bi im suditi i javno prenositi sudjenje, da drugi "maloljetnici" shvate da postoji zakon i nad njima, da se ovakve i slicne stvari suzbiju u korijenu!
-
to_the_roots
jako sma ogorcena zbog smrti gospodje ljubice. nisam mogla vjerovat kad cuh da su je zivotinje SPALILI. ne znam kakav se to pomak u ljudskoj glavi moze desiti da SPALI covjeka, i to jos zbog cinganskih 10 maraka il neke sice. ovo je stvarno... katastroficno.

- Ergot
Tvoja mama je jako umna zena, i istinski legalist.furija Stra¹na wrote:"Policija je uhapsila poèinitelje ovog zloèina i odreðen im je pritvor."
Èuj pritvor... ©to ka¾e moja mama, treba njih sve popaliti i zaustavit razmno¾avanje.
![]()
![]()
- Ergot
Marke su bosanske, ne 'ciganske'. Novac je bijel.to_the_roots wrote:jako sma ogorcena zbog smrti gospodje ljubice. nisam mogla vjerovat kad cuh da su je zivotinje SPALILI. ne znam kakav se to pomak u ljudskoj glavi moze desiti da SPALI covjeka, i to jos zbog cinganskih 10 maraka il neke sice. ovo je stvarno... katastroficno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
cujem da ce sudjenje biti u tajnosti jer se radi o maloljetnicima
eh kako zakon štiti napadače... a žrtve... za njih je uvijek prekasno
a da je recimo kojim slučajem bakin unuk od 19 godina ispalio koji hitac upozorenja ili kakvom satarom odstranio ruke koje su nosile benzin i upaljače... onda bi sve bilo javno
aferim
eh kako zakon štiti napadače... a žrtve... za njih je uvijek prekasno
a da je recimo kojim slučajem bakin unuk od 19 godina ispalio koji hitac upozorenja ili kakvom satarom odstranio ruke koje su nosile benzin i upaljače... onda bi sve bilo javno
aferim
-
Hendrix
U duhu zakona , poznajem čovjeka kojeg na sudu tuži kreten koji mu je pljačko kuću. Čovjek se vratio slučajno i čuo lupanje po kući pošo na sprat , lopov se prepo i kroz prozor i sjebo se sav , tuži domaćina jer ga je kao pokušao ubiti.
Godinama su na sudu , i što je najgore čovjek izgubio nadu , kaže sigurno ću izgubiti , razoćaran skroz u sistem i sve a kako ne bi i bio.
Ono pljačkanje na početku , niko na sudu ni ne spominje , nije kao relevantno.
Tako da je neko razbio ove cige , vjerovatno bi on na sudu završio.
Godinama su na sudu , i što je najgore čovjek izgubio nadu , kaže sigurno ću izgubiti , razoćaran skroz u sistem i sve a kako ne bi i bio.
Ono pljačkanje na početku , niko na sudu ni ne spominje , nije kao relevantno.
Tako da je neko razbio ove cige , vjerovatno bi on na sudu završio.