saim_adka wrote:
Pokusacu da ti odgovorim na ova pitanja, iako su malo provokativna
Kao prvo saim_adka, HVALA na zaista iskrenim odgovorima a kao drugo, otvorena srca ti kažem da nisam imao namjeru biti provokativan niti 0,01%..ZAISTA!!!!!
Iskreno ti velim da me ta pitanja zaista zanimaju...sorry ali kak se veli "laješ na krivo stablo", ja sam ti čovjek koji poštuje druge narode..susjede tak tak(osim BiH)i "prvi sam" koji ne misli da su Hrvati Bogom dan narod itd.
Znam da je dosta bosanskih igrača "prešlo" u Hrvatsku repku radi gro razloga i samo mogu da mislim kako je ponekad teško gledati igrače koji su rođeni i odrasli u BiH a sada recimo igraju izvrsno za Hrvatsku..koliko sam shvatio rukometna repka je "količinski" naj...
Kužim to jer isto kak je meni krivo za Karabatića koji igra za Francusku..iako mu je tata srbin, majka mu je Hrvatica a znaš i sam kak se veli "od oba roditelja, jedino možeš biti siguran za majku da ti je zaista majka" (grub prevod)

, liq ima 20 godina i kreće UZLAZNOM putanjom prema Baliću i ostatku samog vrha ruk.virtuoza itd.
Stoga ponavljam, nisam niti bio niti želio provokaciju ili bilo kaj slično na bilo kakvoj osnovi!!!!
I za kraj sorry ali čini mi se da su tvoji komentari provokativniji od mojih za 500% ili možda voliš gledati kao i ja seriju od s.spielberga TAKEN ili oteti..ne znam jer misliš na takav način ili kako...?
Stari, budući da nisi u koži tih igrača niti si dio njihove obitelji ,mislim da nemaš pravo govoriti u njihovo ime kako su oteti itd. Točnije ovo mi je "zapelo" za oko moje ćoravo(-6 na both oka)
saim_adka wrote:02. Da bi se kvalifikovali za svjetsko prvensto, za pocetak su nam potrebni svi oteti igraci u zadnjih 15 godina
Bez veze...
saim_adka wrote:04. Ne razumijem pitanje,...
Sorry kaj nisam bio precizan ali si "shvatio" što sam želio znati
saim_adka wrote:Konacno, rezime:
Rukometno zlo su sudije i losa organizacija u EHF-u.
Problem predstavljaju i neki zakoni u EHF i IHF - po pitanju transfera iz repke u repku. Problem je i lobiranje pojedinih reprezentacija i favoriziranje.
Moje pitanje: Zasto takozvani ''Veliki'' moraju proci baraz???
Zasto Spanija, Rusija i sl. moraju proci baraza, a vjerovatno ce bit islabiji od svojih protivnika u tom dvomecu!?
Full se slažem sa tvojim osvrtom..zaista je komatozno tko sve može i tko sve i sudi.
Zašto moraju proći...paaa moje mišljenje je zbog novaca i veličine građana..ma serem..zbog love...veća zemlja jači sponzori...
I sam si vidio svjetski šok nakon ispadanja Engleske iz EURO '08...ma koliko je samo ljudi i novinara reklo "ispali su zasluženo ALI bez njih će biti toliko manje zanimljivo" i ostala sr... Zaista ponekad mislim da bi UEFA stvorila nova pravila tipa "
budući da je(prema vlastitom mišljenju)izmislila moderan nogomet, mi(UEFA) smatramo da za dobrobit nogometa i ljepotu EURO '08, je potrebno stornirati izgubljene utakmice Engleske i direktno ih kvalificirati evo da budemo potpuno pošteni u 1/2 finale"
Tako je na žalost i u rukometu za koji vjerujem da zbog TOTALNE nezainteresiranosti EHF-a(ovo je preblaga izjava), rukomet kao sport gubi cca.80% bilo kakve šanse da se digne, razvije i postane "konkurencija" nogometu ili tenisu ili kaj god...
Po meni je EHF kao MMF..fol je stvoren da pomaže(razvije) zemljama odnosno rukometu, dok je hladna istina da UBIJA te iste male ili velike zemljice koje su MORALE najgorem mogućem kamataru, dati "ključeve" same duše te zemlje odnosno rukometa...KATASTROFA!!!!!
Stoga naprijed Bosna i PEACE!!!!
p.s. imam pitanje ALI MOLIM te nije provokacija....što riječ BARAZ znači točno=?
"
Zasto takozvani ''Veliki'' moraju proci baraz???"
Hvala unaprijed