E brate alal ti vjera kad si nasao Darkicu da te brani od potamnjelih mudzahedinskih hordi koje divljaju Sarajevom i dzamahirijskim dijelom BiH. Teza ti je karina. Da ti Darko brani obraz pred Europom i da iznese stanje kakvo jeste?! Odavno vecu glupost nisam procitao i odavno se ovako nisam uzrujao na ovom forumu na kojem se obicno samo zajebajem i ne shvatam nista ozbiljno.vektor68 wrote:Sta se iza brda valja??
Prvo da kazem da nepodrzavam ni jednu izjavu DT koja je vezana za Srebrenicu i moje razmisljanje da smo nasjeli na neke trecerazredne medije koji su prenijeli njegove izjave koje su neke izvadjene iz kontexta a neke ne . Sta se iza brda valja??
Dakle
Ima u sposobnih ljudi sto u BH sto u dijaspori al nazalost nemogu doci do izrazaja od ovih vjecnih foteljasa ili kako rece moj predhodnik koji se drze u halci , kako znam za sebe isti ljudi se vrte a da negovorimo o periodu od 90 tih do danas , samo oni koji su se preselili na ahiret ili na onaj svijet nisu u fotelji. Oni koji su eventualno smjenjeni dodju nekim cudom na jos bolje mjesto na kojem se moze jos vise para zagrabiti .
”Akcija” kojoj likujemo za kompromitiranjem DT i nije bas dobra za obican narod i one koji zele dobro BH i nije bas dobra po meni u ovom momentu , razlog je sto bi covjek bez obzira koliko ga mi prezirali i mrzili pljuvali zbog izjava, konacno i na takvom skupu pricati o ljudima korumpranim , zlocincima , ubicama lopovima i svim onim ljudima koji okruzuju i guraju nas nazad ili nas u najboljem drze da tapkamo u mjestu. Jer samo njema odgovara ovakvo stanje . Meni i i ljudima koji me okruzuju nerebaju takvi ljudi, koji propagiraju nesta drugo - nesta sto je suprotno od moga ili ”klasicnog bosnaskog odgoja” o nesta sto je stano za ovo nase podeblje. (nemam nista protiv ljudi koji to rade istinski iz duse zarad Islama i Allaha, al imam zbog onih sto se kriju iza Islama)
Zasto bas on mozda se pitate??? Jel on kompetentan da to radi ??? U ovom momentu cini mi se da jeste jer nemamo boljeg koji ce pricati o tome.
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH![]()
![]()
Ako u sam u necemu u krivu nemojte mi je..... sve po spisku nego napisite gdje sam u krivu.
Darko Trifunovic
- karanana
- black
ako znas ko je pisao onda ne bi trebalo da te uzrujava, jer pisac je u istoj vreci kao i lik kojeg pokusava da brani...karanana wrote:E brate alal ti vjera kad si nasao Darkicu da te brani od potamnjelih mudzahedinskih hordi koje divljaju Sarajevom i dzamahirijskim dijelom BiH. Teza ti je karina. Da ti Darko brani obraz pred Europom i da iznese stanje kakvo jeste?! Odavno vecu glupost nisam procitao i odavno se ovako nisam uzrujao na ovom forumu na kojem se obicno samo zajebajem i ne shvatam nista ozbiljno.vektor68 wrote:Sta se iza brda valja??
Prvo da kazem da nepodrzavam ni jednu izjavu DT koja je vezana za Srebrenicu i moje razmisljanje da smo nasjeli na neke trecerazredne medije koji su prenijeli njegove izjave koje su neke izvadjene iz kontexta a neke ne . Sta se iza brda valja??
Dakle
Ima u sposobnih ljudi sto u BH sto u dijaspori al nazalost nemogu doci do izrazaja od ovih vjecnih foteljasa ili kako rece moj predhodnik koji se drze u halci , kako znam za sebe isti ljudi se vrte a da negovorimo o periodu od 90 tih do danas , samo oni koji su se preselili na ahiret ili na onaj svijet nisu u fotelji. Oni koji su eventualno smjenjeni dodju nekim cudom na jos bolje mjesto na kojem se moze jos vise para zagrabiti .
”Akcija” kojoj likujemo za kompromitiranjem DT i nije bas dobra za obican narod i one koji zele dobro BH i nije bas dobra po meni u ovom momentu , razlog je sto bi covjek bez obzira koliko ga mi prezirali i mrzili pljuvali zbog izjava, konacno i na takvom skupu pricati o ljudima korumpranim , zlocincima , ubicama lopovima i svim onim ljudima koji okruzuju i guraju nas nazad ili nas u najboljem drze da tapkamo u mjestu. Jer samo njema odgovara ovakvo stanje . Meni i i ljudima koji me okruzuju nerebaju takvi ljudi, koji propagiraju nesta drugo - nesta sto je suprotno od moga ili ”klasicnog bosnaskog odgoja” o nesta sto je stano za ovo nase podeblje. (nemam nista protiv ljudi koji to rade istinski iz duse zarad Islama i Allaha, al imam zbog onih sto se kriju iza Islama)
Zasto bas on mozda se pitate??? Jel on kompetentan da to radi ??? U ovom momentu cini mi se da jeste jer nemamo boljeg koji ce pricati o tome.
Pitam se zasto sad opet branimo ljude koji nas drza na mjestu, kojih nam je pun q...fer. Koji nas vuku u tamu, koji nam nedaju i zbog kojih nemozemo normalno dalje od Bregane ili Rupe . Zato sto nosimo pasose iste ko ljudi sa interpolovih potjernica, zato sto nosimo pasose ko gomila ubica koja se pod krinkom vjere i islama, nadje u BH . Kad god pogledam novine u crnoj hronici su ljudi sa strane neki ljudi koji su dosli jer nemaju kud. Ovde mogu da rade sta hoce da kupe koga hoce, da ubijaju , pljackaju i za 24 sata su vani. Taj koji je to radio pobjego iz svoje drzave zbog nekoliko ubistava i doso u moju pa pocino razne zlocine ovde lijecio neke frustracije nek ide dalje da se lijeci al dalje od moje kuce, znamo da ti ljudi nisu dosli u BH sto vole nas neeee. Ovo im je samo utociste ili sigurna kuca. U nerednim mjesecima potpisivace se razno razni sporazumi sa EU i ostalim ORG. koje nas drze pod lupom , e sad pratite sta ce se odigrati malo proguglajte u Sarajevu narednih mjesec dva. Bas ce to ici u korist koraku ka integraciji BH![]()
![]()
Ako u sam u necemu u krivu nemojte mi je..... sve po spisku nego napisite gdje sam u krivu.
-
Kwaheri
Vodenjak, iznenadjuje me tvoje citanjeVodenjak wrote:Ne boj se, nalijepice te ali pusti ih...vektor68 wrote:Sta se iza brda valja??
Dakle
![]()
Ali, nisu vrijedni da se zbog njih uzrujavas. Ima ih koliko hoces i oni su glavna hrana ajkulama na vlasti koje ih ujedno koriste i kao svoje kamikaze!
Prema tome, svakome ko te pokusa nalijepiti ni ne pokusavaj odgovoriti jer mu time samo pokazujes da je, kobajagi, barem tog odgovora vrijedan.
A nije vala ni toga!
p.s.
selam iz Teherana
- karanana
ma nemam pojma ko je vektor68, nisam pratio njegovu aktivnost na forumu ovdje. ma ko god on da bio, ovo sto je napisao apsolutno nema nikakvog smisla. vise bih ga cijenio da je dosao i rekao: "dr. trifunovic je apsolutno upravu, vi ste svi teroristi, bush vas sviju treba potamaniti." to bih postovao jer je to njegovo misljenje i to je to.black wrote: ako znas ko je pisao onda ne bi trebalo da te uzrujava, jer pisac je u istoj vreci kao i lik kojeg pokusava da brani...
na to bih se manje uzrujao nego da budala stavlja neke teze koje veze s vezom nemaju. jos i forum nesto shteka i slabo fercera....uh, a petak je trebao da bude dobar dan, i sunce se pomolilo.
- Vodenjak
Ovo je bilio za ono pravo i ISKRENO UPS!!!
Ako s posla pishes, ili te shef po nosu bubne ili u brzini ne pazis sta radis!
U stvari sam htio da podrzim Krugmana u njegovom postu koji je ovdje napisao a koji govori o impotentnosti nasih predstavnika da zastite i drzavu i narod BiH od ovakvih kakav je ovaj idiot!
Propust, neoprostiv...
Sorry!
U stvari sam htio da podrzim Krugmana u njegovom postu koji je ovdje napisao a koji govori o impotentnosti nasih predstavnika da zastite i drzavu i narod BiH od ovakvih kakav je ovaj idiot!
Propust, neoprostiv...
Sorry!
- Prozor
Ja pomislio sta je u tom svedskom zrakuVodenjak wrote:Ovo je bilio za ono pravo i ISKRENO UPS!!!![]()
Propust, neoprostiv...
Sorry!
- Soul_Sista
@Krugman!
@Vektore,
no offence ali samo si sa svojim postom potvrdio nesto sto sam vec davno skontala, a to nesto je da mi uopste nismo sposobni da se organizujemo i zadamo udarac kad treba, pa i onda stvarno kad imamo mali milion argumenta koji idu u nas prilog.
Jako mi je drago sto ovaj metilj nece ici na skup i baljezgati! Ni alkis Stig ga ne bi primio da radi u lageru za preprodaju starog namjestaja a on bi prekoreda u Evropu

@Vektore,
no offence ali samo si sa svojim postom potvrdio nesto sto sam vec davno skontala, a to nesto je da mi uopste nismo sposobni da se organizujemo i zadamo udarac kad treba, pa i onda stvarno kad imamo mali milion argumenta koji idu u nas prilog.
Jako mi je drago sto ovaj metilj nece ici na skup i baljezgati! Ni alkis Stig ga ne bi primio da radi u lageru za preprodaju starog namjestaja a on bi prekoreda u Evropu
- Soul_Sista
alkholocar..i to onaj okorjeli!Prozor wrote:alkis?
`alkis` ti dodje kao neka skracenica za `alkoholist`..eto i jedan mali kurs sveCkog
- Prpa.ba
BEOGRAD - Međunarodni ekspert za terorizam i profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost Darko Trifunović neće nazočiti 11. Kongresu Europske policije, koji će biti održan 29. siječnja u Berlinu, jer mu je ugrožena sigurnost, prenose banjolučki mediji.
Ovu odluku Trufunović je donio jučer u dogovoru s organizatorom i nakon razgovora sa generalom njemačke policije koji mu je kazao kako mu nisu u mogućnosti pružiti odgovarajuće osiguranje na Kongresu gdje je trebao biti jedan od govornika.
U izjavi za banjalučki "Fokus" Trifunović je rekao kako je osim njegove ugrožena i sigurnost više od 30 ministara, i brojnih drugih ličnosti koje će biti prisutne.
On je podsjetio kako se već nekoliko tjedana protiv njega vodi javna kampanja s raznih strana, a prednjači se preko internet sitea http://www.bosnjaci.net sa čijih foruma i blogova mu stižu prijetnje smrću, te razne podvale i krivotvorine kojima se optužuje on, srpski narod i Republika Srpska.
"Kampanjom koju vode žele pokrenuti nasilje prema srpskom narodu i samoj RS, koju, prema njihovim porukama, treba očistiti i zauzeti jer im ta teritorija pripada", kaže Trifunović.
On ističe kako ovo nije politička ili bilo kakva igra, već situacija o kojom se trebaju pozabaviti i vlasti RS, sigurnosne agencije i istražni organi, jer, kako ističe Trifunović, radi se o ugrožavanaju sigurnosti društva i izazivanju vjerske i međunacionalne mržnje koja je bila pogubna i prije skoro dva desetljeća i dovela do krvavog rata na ovim područjima.
"Pri tome, na ovaj način, zagovornici na tim zatvorenim internet sajtovima, stvaraju plodno tlo za terorističke napade i širenje motivacije islamskih fundamentalista", poručio je Trifunović.
On je o svojoj ugroženosti jučer obavijestio i nadležne institucije u Beogradu.
11.1.2008.
Pincom.info
Masinerija lazi radi punom parom

Ovu odluku Trufunović je donio jučer u dogovoru s organizatorom i nakon razgovora sa generalom njemačke policije koji mu je kazao kako mu nisu u mogućnosti pružiti odgovarajuće osiguranje na Kongresu gdje je trebao biti jedan od govornika.
U izjavi za banjalučki "Fokus" Trifunović je rekao kako je osim njegove ugrožena i sigurnost više od 30 ministara, i brojnih drugih ličnosti koje će biti prisutne.
On je podsjetio kako se već nekoliko tjedana protiv njega vodi javna kampanja s raznih strana, a prednjači se preko internet sitea http://www.bosnjaci.net sa čijih foruma i blogova mu stižu prijetnje smrću, te razne podvale i krivotvorine kojima se optužuje on, srpski narod i Republika Srpska.
"Kampanjom koju vode žele pokrenuti nasilje prema srpskom narodu i samoj RS, koju, prema njihovim porukama, treba očistiti i zauzeti jer im ta teritorija pripada", kaže Trifunović.
On ističe kako ovo nije politička ili bilo kakva igra, već situacija o kojom se trebaju pozabaviti i vlasti RS, sigurnosne agencije i istražni organi, jer, kako ističe Trifunović, radi se o ugrožavanaju sigurnosti društva i izazivanju vjerske i međunacionalne mržnje koja je bila pogubna i prije skoro dva desetljeća i dovela do krvavog rata na ovim područjima.
"Pri tome, na ovaj način, zagovornici na tim zatvorenim internet sajtovima, stvaraju plodno tlo za terorističke napade i širenje motivacije islamskih fundamentalista", poručio je Trifunović.
11.1.2008.
Pincom.info
Masinerija lazi radi punom parom
Sa stranice policijskog kongresa. Ocito se radi o dogovoru, organizatori ga nisu smjeli pustiti da "nastupi", pa su se slozili da on odustane sam od nastupa, ali da okrivi bijelu AlKaidu cime je haman postigao ono sto je i htio od pocetka...Note:
Prof. Dr. Darko Trifunovic, University of Belgrade, Faculty of Security Studies, informed us that he will not be able to come to Berlin and to speak at the 11th European Police Congress, since he has been put under pressure by radical groups. He received very dangerous death threats. For this reason he decided not expose himself and endanger the congress.
Last edited by Prpa.ba on 11/01/2008 20:35, edited 1 time in total.
- Soul_Sista
..gdje moj pisaci sto kojeg nikad nisi dostavio??Vodenjak wrote:To vi MENE ufatili na trehu, ha?Prozor wrote:Pretpostavio samSoul_Sista wrote: alkholocar..i to onaj okorjeli!![]()
`alkis` ti dodje kao neka skracenica za `alkoholist`..eto i jedan mali kurs sveCkogJos samo da saznam i ko je Stig
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vodenjak
A sta ce ti kad ne znas pisati?Soul_Sista wrote:..gdje moj pisaci sto kojeg nikad nisi dostavio??Vodenjak wrote:To vi MENE ufatili na trehu, ha?Prozor wrote: Pretpostavio samJos samo da saznam i ko je Stig
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Recenica se pocinje velikim slovom i nema nikakvih tacaka ispred!
- Vodenjak
Jesam li ja nesto propustio ili je ovo prva vijest koju je pincom objavio o ovom idiotu?Prpa.ba wrote:BEOGRAD - Međunarodni ekspert za terorizam i profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost Darko Trifunović neće nazočiti 11. Kongresu Europske policije, koji će biti održan 29. siječnja u Berlinu, jer mu je ugrožena sigurnost, prenose banjolučki mediji.
11.1.2008.
Pincom.info
Masinerija lazi radi punom parom![]()
![]()
![]()
Sa stranice policijskog kongresa. Ocito se radi o dogovoru, organizatori ga nisu smjeli pustiti da "nastupi", pa su se slozili da on odustane sam od nastupa, ali da okrivi bijelu AlKaidu cime je haman postigao ono sto je i htio od pocetka...Note:
Prof. Dr. Darko Trifunovic, University of Belgrade, Faculty of Security Studies, informed us that he will not be able to come to Berlin and to speak at the 11th European Police Congress, since he has been put under pressure by radical groups. He received very dangerous death threats. For this reason he decided not expose himself and endanger the congress.
Ako je tako, lijepo su samim tim i o sebi napisali...
- Soul_Sista
..eh, da si ga dostavio na vrijeme, jos tamo negdje u julu mjesecu -07Vodenjak wrote:A sta ce ti kad ne znas pisati?Soul_Sista wrote:..gdje moj pisaci sto kojeg nikad nisi dostavio??Vodenjak wrote: To vi MENE ufatili na trehu, ha?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Recenica se pocinje velikim slovom i nema nikakvih tacaka ispred!![]()
![]()
- Vodenjak
Stig je fin i posten covjek!Soul_Sista wrote:
..eh, da si ga dostavio na vrijeme, jos tamo negdje u julu mjesecu -07mogla sam stici i bosansku gramatiku obnoviti
sad ce mi se jos natovariti kako ne znam razlikovati c i ch i kako sam jos nepismena
za sve je Stig kriv!!
![]()
Sta ti on smeta?
-
Šandor
Zar je ovo smiješno? Da iole značajniji broj Srba razumije šta se krije iza ovoga u RS-u bi postojala frakcija koja kontrira četnicima.Prpa.ba wrote:BEOGRAD - Međunarodni ekspert za terorizam i profesor na beogradskom Fakultetu za sigurnost Darko Trifunović neće nazočiti 11. Kongresu Europske policije, koji će biti održan 29. siječnja u Berlinu, jer mu je ugrožena sigurnost, prenose banjolučki mediji.
11.1.2008.
Pincom.info
Masinerija lazi radi punom parom![]()
![]()
![]()
-
Šandor
Da će 90% Srba koji čitaju novine fakat pomisliti da je Trifunu ugrožena sigurnost. I da ste vi koji ste uredili da se ne pojavi na kongresu mudžahedini.danas wrote:ne kontam sta zelis reciŠandor wrote:
Zar je ovo smiješno? Da iole značajniji broj Srba razumije šta se krije iza ovoga u RS-u bi postojala frakcija koja kontrira četnicima.
- danas
a sta se krije iza ovoga u stvarnosti? i zasto mislis da je znacajnom broju srba to nemoguce shvatiti?Šandor wrote:Da će 90% Srba koji čitaju novine fakat pomisliti da je Trifunu ugrožena sigurnost. I da ste vi koji ste uredili da se ne pojavi na kongresu mudžahedini.danas wrote:ne kontam sta zelis reciŠandor wrote:
Zar je ovo smiješno? Da iole značajniji broj Srba razumije šta se krije iza ovoga u RS-u bi postojala frakcija koja kontrira četnicima.
nekako i dalje ne kontam sta si htio reci, mozda si se malo nespretno izrazio...
- Vodenjak
Ma ja @Šandore, trebalo ga je pustiti...Šandor wrote:Da će 90% Srba koji čitaju novine fakat pomisliti da je Trifunu ugrožena sigurnost. I da ste vi koji ste uredili da se ne pojavi na kongresu mudžahedini.danas wrote:ne kontam sta zelis reciŠandor wrote:
Da nas ne bi Srbi smatrali mudzahedinima....
-
Vozdra_123
nemam nista protiv gay populacije
ali moze li ko napraviti kakvu smisalicu da ga provalimo ko pedera
onda ce se njegove cete pobrinuti o njemu samom a ostaviti bosnu na miru
ali moze li ko napraviti kakvu smisalicu da ga provalimo ko pedera
onda ce se njegove cete pobrinuti o njemu samom a ostaviti bosnu na miru