Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pici wrote:eno ,jopet po muškićima udaraju,pa doklena više seksualno,ženmske su zrelije i poželjnije(bilo koje dobi)....ALI,kad muškarČina dojde na scenu ,padaju u nesvjest,gube razum,klecaju koljena,vrišČe itd ja nevidim da muškići tako se ponašaju
jeste ljepši pol ali ste ipak slabiji pol tako vam grah pao
bubavi wrote:gore ti PRELJEPA Angelina Jolie sa sminkom i bez sminke, a dole je ona NAJZGODNIJA DAMA NA PLANETI Monica Bellucci
e moj jarane,neznaš ti s kakvom si ženmskom dok se ujutro ne probudiš pored nje a onda je vidiš ,bez šminke,frizure i ostaloga (nekad se živ isprepadam)
a zato mozes tu situaciju staviti na teret alkohola, kao da nisi bio sav sa sobom lol
bubavi wrote:gore ti PRELJEPA Angelina Jolie sa sminkom i bez sminke, a dole je ona NAJZGODNIJA DAMA NA PLANETI Monica Bellucci
koliko je tebi godina? dizel' ti se?
Ma jok ne dize mi se , vec mi se tipka na tastaturi, a meni 31.
pa s toliko godina bi trebao znati bolje.
mislim, zamisli da zene pocnu nama prigovarati. ja sam se sokirao jesenas u sarajevu, cure fino izgledaju, obucene, pocesljanje, a pored njih likovi, koji ne izgledaju stari, ali trbusine zapustili, lose osisani, i jos se pojedini naklatili na sank i nabacili onaj "sha me gledas" izraz na lice. strasno
Last edited by callmethebreeeze on 02/01/2008 18:33, edited 1 time in total.
callmethebreeeze wrote:
koliko je tebi godina? dizel' ti se?
mislim, zamisli da zene pocnu nama prigovarati. ja sam se sokirao jesenas u sarajevu, cure fino izgledaju, obucene, pocesljanje, a pored njih likovi, koji ne izgledaju, stari, ali trbusine zapustili, lose osisani, i jos, se pojedini naklatili na sank i nabacili onaj "sha me gledas" izraz na lice. strasno
ma djaba ti je pricati moj povjetarac meni se cini da se ovo svodi na trazenje novijeg modela zeni mu uskoro istice rok trajanja
bubavi wrote:
mislim, zamisli da zene pocnu nama prigovarati. ja sam se sokirao jesenas u sarajevu, cure fino izgledaju, obucene, pocesljanje, a pored njih likovi, koji ne izgledaju, stari, ali trbusine zapustili, lose osisani, i jos, se pojedini naklatili na sank i nabacili onaj "sha me gledas" izraz na lice. strasno
ma djaba ti je pricati moj povjetarac meni se cini da se ovo svodi na trazenje novijeg modela zeni mu uskoro istice rok trajanja
ma ima svasta i svacega, vidi samo u Moskvi, koliko ima preljepi djevojaka cak do 30 pa nemogu naci covjeka, stim razlogom, sto ih slabo ima a plus sto su rusi pjanci i nepostuju zene...
A za starije, neznam sta je snjima....
bubavi wrote:ma ima svasta i svacega, vidi samo u Moskvi, koliko ima preljepi djevojaka cak do 30 pa nemogu naci covjeka, stim razlogom, sto ih slabo ima a plus sto su rusi pjanci i nepostuju zene...
pa beli su stavljene na splav pa puscene niz Volgu
Last edited by mamica papucarka on 02/01/2008 18:35, edited 1 time in total.
callmethebreeeze wrote:
pa i ja to zakljucih
hahahahahaha ma jok ja sam se ozenio upravo sa zenom koja ima puno potencijala lol
bubavi wrote:ma ima svasta i svacega, vidi samo u Moskvi, koliko ima preljepi djevojaka cak do 30 pa nemogu naci covjeka, stim razlogom, sto ih slabo ima a plus sto su rusi pjanci i nepostuju zene...
pa beli su stavljene na splav pa puscene niz Volgu
callmethebreeeze wrote:
pa i ja to zakljucih
uh suti evo se taman pocelo zakuhavati sad cemo jos da naucimo da ne samo sto su muskarci pozeljniji (s godinama jos vise) nego ih u prosjeku treba i vise cjeniti, jer je tesko naci vako nekog ko "bubavi" koji stvarno zna cijeniti i postovat zene