Džamije
-
callmethebreeeze
ja sam svakako kontao pitati mogu li napraviti zamjenu, umjesto 72 djevice ja bih 36 iskusnih.pitt wrote:jesi vala.........nema za tebe djevica:D:D
jebo djevice
-
callmethebreeeze
ma nidje mi nismo prispjelipitt wrote:pa mora i to neko:D:D
ne moze ba biranje nikakvo:D
-
callmethebreeeze
sto bolan zachatavas.
ja mislim da si ti antimuslimanski element ubacen od strane masona.
da li ti kodno ime "dajdzinca" nesto govori
ja mislim da si ti antimuslimanski element ubacen od strane masona.
da li ti kodno ime "dajdzinca" nesto govori
-
callmethebreeeze
pitt wrote:ma moram se dokazati prvo da me prime:D ni dajdzinca i njene stele ne pomazu
:D
ccc. a ni sadaku ne dijelis, stvarno ne znam da li mogu s tobom pricati
-
callmethebreeeze
pitt wrote:pa tako mi iz dijaspore........ne damo ni centa nikome:D cak ni za dzamije
-
callmethebreeeze
meni je ahmo pravo drag, ovo bez imalo ironije i sarkazma.pitt wrote:nego gdje nam je axmo da nas narezili i posavjetuje:D
i zao mi je ako se fini ljudi poput njega uvrijeda, ali ja sam samo protiv baliluka, nicega drugog.
-
callmethebreeeze
ahmi cemo velikodusno dati da bude moderator naseg podforuma.pitt wrote:pa i meni je bolanStavise, jedan od najdrzaih na forumu.
Al da ga ne hvalimo vise, ureci cemo ga:D:D
- pitt
ja vala ne vidim boljeg kandidatacallmethebreeeze wrote:ahmi cemo velikodusno dati da bude moderator naseg podforuma.pitt wrote:pa i meni je bolanStavise, jedan od najdrzaih na forumu.
-
callmethebreeeze
ma vidim ja sebe, ali obzirom da je skromnost samo jedna u nizu vrlina koje me krase ja to velikodusno prepustam drugim.pitt wrote:ja vala ne vidim boljeg kandidatacallmethebreeeze wrote:ahmi cemo velikodusno dati da bude moderator naseg podforuma.pitt wrote:pa i meni je bolanStavise, jedan od najdrzaih na forumu.
svakako se mozemo hvaliti da smo ga mi postavili ako bude dobro radio.
-
callmethebreeeze
bicemo pravedni, ali strogi.pitt wrote:ili prvi stati u red sa kamenjem u ruci ako bude zabusavao:D:D
-
popajic
xon_sa wrote:Koliko su neki ovdje bezobrazni to je cudo jedno. Ono ima obraza da donatoru koji hoce da SVOJ novac donira za izgradnju dzamije kaze da ne moze, vec mora da da za fabriku! Isto kad hoces nekom siromahu da das komad hljeba, a on kaze da nece vec hoce marku...
A dzamija nije puno vec jako malo i ako Bog da izgradicemo ih mi i duplo vise nego sto ih je bilo pred agresiju. Dzaba ste ih rusili i boli nas briga sto vam kvare pogled i sto vam sa njima gradovi "nisu lijepi". A za nezaposlenost nek se brine drzava!
Koja antimuslimanska hajka... al ne daju rec... ispadas nacionalista, vehabija, fasista ili ko zna sta sve ne. Malo je sto su srusili preko 600 dzamija u toku protekle agresije, sad treba dovrsiti posao...
po tebi ispada da svako za SVOJ novac jednostavno moze graditi sta i gdje hoce.Ko sisa urbanisticke zakone i dozvole- doniras lovu u ,u ovom slucaju za djamiju,zapikas neko mjesto,nema veze jel park,parkiraliste ili djecije igraliste i udri po temeljima.Sve moze za lovu. Ne radi se uopste o djamijama (kakva bi Bosna bez njih bila!),nego se radi o nekom novokomponovanom ludilu po kojem cemo biti bolji vjernici i bolji bosnjaci ako zaboravimo na sve drugo sto je agresijom stradalo i okrenemo se SAMO djamijama.
Ja stvarno postujem sve PRAVE vjernike i znam da su u stanju saslusati i prihvatiti i tudja misljenja - znaci,nije nikakav napad ni na vjeru ni na djamiju kad ljudima smeta sto se prihvataju SAMO donatori za izgradju djamija kao da je to jedino u ratu stradalo.
-
Shoshana
Jao vam se, samo dok Axmo vidi sta mu od 'nako ozbiljne teme uradiste...pitt wrote:bicevi bozijicallmethebreeeze wrote:bicemo pravedni, ali strogi.pitt wrote:ili prvi stati u red sa kamenjem u ruci ako bude zabusavao:D:D
:D:D
Kakav mejtef kakvi bakraci, u seminarij cete vi obojica
(Sve sa bicevima
-
callmethebreeeze
pu. pu. gluho daleko i coravo bilo.pitt wrote:bicevi bozijicallmethebreeeze wrote:bicemo pravedni, ali strogi.pitt wrote:ili prvi stati u red sa kamenjem u ruci ako bude zabusavao:D:D
:D:D
nego, kakvi se ovo "seminari" spominju?
jel' to neko hoce da s pravog puta skrenemo.