I ti da pazljivo citas, vidio bi da sam ti rekao da ne ocjenjujes Kodru po jednoj utakmici.radeljas wrote:ja o danasnjoj tekmi nisam rekao rijeci. izgubiti od japana, naravno nije sramota. a ti da si pazljivo procitao (sad da ja tebe ne vrijedjam) shvatio bi da ja govorim o konceptu, viziji, strategiji itd. toga nema i nece doci ni sa kodrom. slusao sam ga dovoljno da to shvatim.dnaxy wrote:nakon sto sam procito tvoje postove,moram da ti kazem IZVINI,ali nemoj pricat o onome,sto neznas.
imamo mi i boljih i respektabilnijih i trenera i igraca, ali ne bih da gubim vrijeme i polemisem sa ljudima koji kratkorocno gledaju i koji se odnose sasvim navijacki. u smislu "neka nama nasih ljudi na pozicijama, dobri su oni, idu u dzamiju i patriote su ... ". karikiram, ali je tako u svim sferama drustva. zato smo na dnu u svemu, pa i fudbalu pogotovo.
i usput ne znas se pise odvojeno jer su to dvije rijeci. sto bi moj dedo rekao "bolje ne napisati nista, nego pokazati svima da si nepismen"
naravno da imamo bolje trenere,samo ti bolji treneri nas ne treniraju..
usput,ja nisam bosnjo, tako da ti ne pali ta fraza o "nasim ljudima"..
i usput,hvala ti na ispravci.moram da zapamtim ovo.nemoj mi haturit,moju nepismenost na srpskom/hrvatskom/bosanskom,ipak mi to nije maticni jezik.nego bezze ti je to,sto nemas argumenata pa napadas moju nepismenost...
PS:selami dedu od mene