Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ništa, Pašalić otišao under ground i od tamo će vući konce.

narod opet ovce

i tako...
adisio

Post by adisio »

Mahalac wrote:Iako je sve ovo suplja ali primjećujem da već dva puta spominješ Odovića kao lošu opciju i lošeg trenera, što samo govori koliki "znalci" daju sebi za pravo da pametuju o svemu...zato nam i jest u savezu ovako kako jest.
Nisi me shvatio jarane. Nemam ja nista protiv Ode, meni je Oda drazi od bilo kojeg drugog kandidata jer ako nista licno ga poznajem. Ali stojim iza toga da reprezentaciju treba preuzeti neko s trenerskim iskustvom... iskustvo u premijer ligi ne smatram nikakvim iskustvom jer znam dobro kako se u nas timovi vode a kako u inostranstvu i kod nas je stvarno sve na amaterskom nivou.
Nele

Post by Nele »

sada ko suzili izbor na mateusa,pliseka kranjcara i zukanovica .

odakle ovu ublehu od zukanovica nadose :x
bibiman

Post by bibiman »

neki hoce ovog neki hoce onog,ali kad se realno sagledaju stvari najbolje rjesenje bi bilo kranjcar ili mateus(od ove cetvorice)...
a najbolje od najboljeg bi bilo da nam se vrati pola repke koja ne igra za nas...
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Na pocetku bi Vaha, pa onda Kranjcar, sad Matheus... da na kraju nebude Glavaš. :roll:
karanana

Post by karanana »

kad ce se odluciti?

ma ustvari briga me, nema tu nekog progresa.
fyshek

Post by fyshek »

Nele wrote:sada ko suzili izbor na mateusa,pliseka kranjcara i zukanovica .

Kakav bolan Zukanović?! Cico Kranjčar, Plišek i Kodro su u opcijama.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

fyshek wrote:

Zar nije Kodro rekao da ne zeli da bude selektor? :roll:

A ko da gledam da ce postaviti Kranjcara za selektora. To licno zeli ona lopina iz Orasja, Iljo... A ja bi najvise volio Lothara, jer je Lothar stranac. Ne vjerujem da bi neko mogao da diriguje njemu, i da mu govori ko mu treba igrati, i koliko hrvata, srba, i bosnjaka treba biti u reprezentaciji. LOTHARA ZA SELEKTORA!
Miner

Post by Miner »

Ima li ikakvog habera?
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

fyshek wrote:

greška spiker, nije plišek nego mathaeus
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Odluka o selektoru 5. januara

Kao što se i očekivalo Izvršni odbor N/FS BiH na današnjoj sjednici nije imenovao novog selektora.

U uži krug ušli su Meho Kodro, Zlatko Kranjčar i Lothar Matthaus, a tko će naslijediti Fuada Muzurovića trebali bi saznati tek 5. januara.

Naime, nakon duže rasprave odlučeno je da se nova sjednica IO održi 5. januara u 12 sati, a članovi predsjedništava do tada bi trebali pripremiti temeljitije prijedloge za novog selektora.

Pored ove odluke IO usvojio je Izvještaj o takmičenju Premijer lige BiH u jesenjem dijelu takmičarske 2007/08godine: Komiteta za takmičenje, Komiteta za sudije, Disciplinske komisije i Komiteta za bezbjednost i stadione uz određene primjedbe i obavezu da se raspiše novi tender za kuću koja će vršiti profesionalno snimanje utakmica Premijer lige u nastavku sezone.

Također je pokrenuta inicijativa da se prigodnim aktivnostima naredne godine obilježi 100 godina nogometa u Bosni i Hercegovini.
Posto je Kodro rekao da nece da bude selektor a prica o Matheusu je ocito samo suplja izleda da nam ne gine Kranjcar.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

dijasporac ba, nije šuplja
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

karabaja-x wrote:dijasporac ba, nije šuplja
Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusom
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Dado dijasporitus wrote:
Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusom
da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....
Neelix

Post by Neelix »

evo na ftv rekose da je kodro najozbiljniji kandidat
ja zadovoljan 8-)
LSD

Post by LSD »

Ma nista ove sminkerske promjene...dok god je banda u NS,nema nama naprijed.
JEDRILICA

Post by JEDRILICA »

Eto lobi Pasalicev i dalje radi. Kranjcar ce biti selektor!
karabaja-x

Post by karabaja-x »

daj ba ljudi ne širite dezinformacije
BocaJuniors

Post by BocaJuniors »

meho kodro
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

jel ovo definitivno meho postao selektor? :)
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

karabaja-x wrote:
Dado dijasporitus wrote:
da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....
Kome rek'o?

To ono kad se nasmijao (hahaha) i pitao gdje ste to procitali...Jel' to izjava da je zainteresovan? Nebi' rek'o.
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Crvena Tifoza wrote:
karabaja-x wrote:
Dado dijasporitus wrote: Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusom
Kome rek'o?

To ono kad se nasmijao (hahaha) i pitao gdje ste to procitali...Jel' to izjava da je zainteresovan? Nebi' rek'o.
ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovan
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

karabaja-x wrote:
Crvena Tifoza wrote:
karabaja-x wrote: da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....
Kome rek'o?

ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovan
Pa baš u toj izjavi se nasmijao, i rekao da su ga zvali neki ljudi iz našeg saveza ali ništa nisu nudili.

Kodrinjo je novi selektor. Zivi bili pa vidjeli.
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Crvena Tifoza wrote:
karabaja-x wrote:
Crvena Tifoza wrote: Kome rek'o?

Pa baš u toj izjavi se nasmijao, i rekao da su ga zvali neki ljudi iz našeg saveza ali ništa nisu nudili.

šta zvali, dva puta se sastajali, pili kahvu, eno piše na sport1.de
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

karabaja-x wrote:
Crvena Tifoza wrote:
karabaja-x wrote: ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovan

šta zvali, dva puta se sastajali, pili kahvu, eno piše na sport1.de
Nagadjaju. :D

Kaze Dominkovic, Bogdan i Sulejman otišli u Alemaniju, ali nisu ga znali naci, pa se vratili. :D
Post Reply