Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaysleepeR
Ništa, Pašalić otišao under ground i od tamo će vući konce.
narod opet ovce
i tako...
narod opet ovce
i tako...
-
adisio
Nisi me shvatio jarane. Nemam ja nista protiv Ode, meni je Oda drazi od bilo kojeg drugog kandidata jer ako nista licno ga poznajem. Ali stojim iza toga da reprezentaciju treba preuzeti neko s trenerskim iskustvom... iskustvo u premijer ligi ne smatram nikakvim iskustvom jer znam dobro kako se u nas timovi vode a kako u inostranstvu i kod nas je stvarno sve na amaterskom nivou.Mahalac wrote:Iako je sve ovo suplja ali primjećujem da već dva puta spominješ Odovića kao lošu opciju i lošeg trenera, što samo govori koliki "znalci" daju sebi za pravo da pametuju o svemu...zato nam i jest u savezu ovako kako jest.
-
Crvena Tifoza
Na pocetku bi Vaha, pa onda Kranjcar, sad Matheus... da na kraju nebude Glavaš. 
-
fyshek
Kakav bolan Zukanović?! Cico Kranjčar, Plišek i Kodro su u opcijama.Nele wrote:sada ko suzili izbor na mateusa,pliseka kranjcara i zukanovica .
odakle ovu ublehu od zukanovica nadose
-
Majstorinho
Zar nije Kodro rekao da ne zeli da bude selektor?fyshek wrote:Kakav bolan Zukanović?! Cico Kranjčar, Plišek i Kodro su u opcijama.Nele wrote:sada ko suzili izbor na mateusa,pliseka kranjcara i zukanovica .
A ko da gledam da ce postaviti Kranjcara za selektora. To licno zeli ona lopina iz Orasja, Iljo... A ja bi najvise volio Lothara, jer je Lothar stranac. Ne vjerujem da bi neko mogao da diriguje njemu, i da mu govori ko mu treba igrati, i koliko hrvata, srba, i bosnjaka treba biti u reprezentaciji. LOTHARA ZA SELEKTORA!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
greška spiker, nije plišek nego mathaeusfyshek wrote:Kakav bolan Zukanović?! Cico Kranjčar, Plišek i Kodro su u opcijama.Nele wrote:sada ko suzili izbor na mateusa,pliseka kranjcara i zukanovica .
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Posto je Kodro rekao da nece da bude selektor a prica o Matheusu je ocito samo suplja izleda da nam ne gine Kranjcar.Odluka o selektoru 5. januara
Kao što se i očekivalo Izvršni odbor N/FS BiH na današnjoj sjednici nije imenovao novog selektora.
U uži krug ušli su Meho Kodro, Zlatko Kranjčar i Lothar Matthaus, a tko će naslijediti Fuada Muzurovića trebali bi saznati tek 5. januara.
Naime, nakon duže rasprave odlučeno je da se nova sjednica IO održi 5. januara u 12 sati, a članovi predsjedništava do tada bi trebali pripremiti temeljitije prijedloge za novog selektora.
Pored ove odluke IO usvojio je Izvještaj o takmičenju Premijer lige BiH u jesenjem dijelu takmičarske 2007/08godine: Komiteta za takmičenje, Komiteta za sudije, Disciplinske komisije i Komiteta za bezbjednost i stadione uz određene primjedbe i obavezu da se raspiše novi tender za kuću koja će vršiti profesionalno snimanje utakmica Premijer lige u nastavku sezone.
Također je pokrenuta inicijativa da se prigodnim aktivnostima naredne godine obilježi 100 godina nogometa u Bosni i Hercegovini.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
dijasporac ba, nije šuplja
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusomkarabaja-x wrote:dijasporac ba, nije šuplja
- karabaja-x
da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....Dado dijasporitus wrote:Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusomkarabaja-x wrote:dijasporac ba, nije šuplja
- karabaja-x
daj ba ljudi ne širite dezinformacije
- jeza u ledja
jel ovo definitivno meho postao selektor? 
-
Crvena Tifoza
Kome rek'o?karabaja-x wrote:da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....Dado dijasporitus wrote:Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusomkarabaja-x wrote:dijasporac ba, nije šuplja
To ono kad se nasmijao (hahaha) i pitao gdje ste to procitali...Jel' to izjava da je zainteresovan? Nebi' rek'o.
- karabaja-x
ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovanCrvena Tifoza wrote:Kome rek'o?karabaja-x wrote:da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....Dado dijasporitus wrote: Citao sam na par mjesta da je Matheus rekao da nista nezna o poziciji selektora, da nije zainteresovan i da nezeli o tome pricati za vrijeme praznika. I to nakon sto je Ceko objavio da je rjesena stvar sa Metheusom
To ono kad se nasmijao (hahaha) i pitao gdje ste to procitali...Jel' to izjava da je zainteresovan? Nebi' rek'o.
-
Crvena Tifoza
Pa baš u toj izjavi se nasmijao, i rekao da su ga zvali neki ljudi iz našeg saveza ali ništa nisu nudili.karabaja-x wrote:ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovanCrvena Tifoza wrote:Kome rek'o?karabaja-x wrote: da, ALI, švabama je reko da je zainteresovan, i da je se dva puta sastajao s ovim iz saveza, i da imamo dobar tim, i da je zainteresovan, i....
Kodrinjo je novi selektor. Zivi bili pa vidjeli.
- karabaja-x
šta zvali, dva puta se sastajali, pili kahvu, eno piše na sport1.deCrvena Tifoza wrote:Pa baš u toj izjavi se nasmijao, i rekao da su ga zvali neki ljudi iz našeg saveza ali ništa nisu nudili.karabaja-x wrote:ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovanCrvena Tifoza wrote: Kome rek'o?
-
Crvena Tifoza
Nagadjaju.karabaja-x wrote:šta zvali, dva puta se sastajali, pili kahvu, eno piše na sport1.deCrvena Tifoza wrote:Pa baš u toj izjavi se nasmijao, i rekao da su ga zvali neki ljudi iz našeg saveza ali ništa nisu nudili.karabaja-x wrote: ne znam za to smijanje, nisam čuo, ali ono što jesam pročito je da je demantovao izjave naših novina da je stvar rješena...nije reko da nije zainteresovan
Kaze Dominkovic, Bogdan i Sulejman otišli u Alemaniju, ali nisu ga znali naci, pa se vratili.