Obavezno pogledajte reprizu nedjeljom u dva veceras
Moderator: anex
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
evo ostadoh do neke dobi da jos jednom pogledam, ne da mi se skidati iz sto dijelova emisija 
stvarno, ne vidim sta je tu bakir rekao strasno da se po primitivizmu IZJEDNACI sa dodikom.
najzesce sto je rekao je (a pazljivo sam slusala) da je "Mediski siledzija" u sto se aco i sam uvjerio. ostalo je bilo ili odbrana ili napad, ali nije sadrzavalo pogrdne rijeci, koje je nanervirani dodik non stop ispucavao. takodjer mi se svidja sto se bakir smijao sve vrijeme, a ovaj se nije nasmijao nego je krkljao i histerizirao.
a to sto ga je aco prekinuo, on to inace radi, jer je emislija vremenski ogranicena. prekidao je i bakira. pa kad bismo pustili dodika, on bi do zore vazio o onome sto njemu odgovara.
sve sto je dodik rekao sluzi kao izvrstan portret i tu ni bakir ni aco nisu morali puno da se potrude: od povratnistva i odnosa sa hrvatima, broja poginulih, te teheranu koji je divan grad - ima manje dzamija nego u sarajevu... ma bombona.
bravo aco jos jednom.
stvarno, ne vidim sta je tu bakir rekao strasno da se po primitivizmu IZJEDNACI sa dodikom.
najzesce sto je rekao je (a pazljivo sam slusala) da je "Mediski siledzija" u sto se aco i sam uvjerio. ostalo je bilo ili odbrana ili napad, ali nije sadrzavalo pogrdne rijeci, koje je nanervirani dodik non stop ispucavao. takodjer mi se svidja sto se bakir smijao sve vrijeme, a ovaj se nije nasmijao nego je krkljao i histerizirao.
a to sto ga je aco prekinuo, on to inace radi, jer je emislija vremenski ogranicena. prekidao je i bakira. pa kad bismo pustili dodika, on bi do zore vazio o onome sto njemu odgovara.
sve sto je dodik rekao sluzi kao izvrstan portret i tu ni bakir ni aco nisu morali puno da se potrude: od povratnistva i odnosa sa hrvatima, broja poginulih, te teheranu koji je divan grad - ima manje dzamija nego u sarajevu... ma bombona.
bravo aco jos jednom.
- Bumbar
a kad ga upita...a vi odredjujete ljepotu grada po tome koliko dzamija ima??Bea_Trix wrote:evo ostadoh do neke dobi da jos jednom pogledam, ne da mi se skidati iz sto dijelova emisija
bravo aco jos jednom.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
dinchy84 wrote:prvi put mi se desilo da mi je aco sexyBea_Trix wrote:
bravo aco jos jednom.![]()
![]()
procitala sam pazljivije i one sms poruke u dnu ekrana: poruke su bile i od ljudi iz RS-a, povratnika i onih kojima nije bilo dozvoljeno da se vrate, sto hrvata sto bosnjaka - sto izvrsno ide uz njegovu sliku savrseno stabilizirane i moderne Republike srpske.
Last edited by Bea_Trix on 17/12/2007 03:30, edited 1 time in total.
- Meho Kodro
VIDEO: Milorad Dodik - Dje si njega naso?
Vise puta je Dodik vako zbunjeno odgovaro: sta mene pitas, sta ti mislis, dje si njega naso?...
Vise puta je Dodik vako zbunjeno odgovaro: sta mene pitas, sta ti mislis, dje si njega naso?...
- pun_mjesec
jel' se može ovo iskoristiti za odbeanu na sudu?dinchy84 wrote:Stankovic: "Tuzili ste Bakira Hadziomerovica zbog dusevnih boli"
Dodik: "Nemam ja nikakvih dusevnih boli nego tamo zakon kaze da tako moze"
![]()
![]()
,,, ako ima neko od pravnika da objasni
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
svaka cast a.stankovicu na ovakvom predstavljanju premijera r.s hrvatskoj publici ima li su sta i da vide
koja deracina?
DOBRODOSLI NA UZARENU STOLICU A.STANKOVICA MILE SPAVAS LI
koja deracina?
DOBRODOSLI NA UZARENU STOLICU A.STANKOVICA MILE SPAVAS LI
-
lutko
Ovdje se Dodik zezno pravo i zbog ovog bi mogao izgubiti tuzbu protiv Bakira. Dovoljno je da Bakirova odbrana ovaj isjecak iz emisije dostavi kao dokaz na sudjenju. Rekao je fino da mu nije nanesena dusevna bol. Covjeka koji laze o tebi mozes tuziti samo ako ti je to laganja nanijelo dusevnu bol, a Dodik rece da mu nije nanijelo.dinchy84 wrote:Stankovic: "Tuzili ste Bakira Hadziomerovica zbog dusevnih boli"
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Znas sta je cuo , ono sto citavo Sarajevo prica , da je Hadzifejzovic "na kokainu"...e to je provokacija od strane Ronhila , na sta je ovaj zasutio...Krugman wrote:Obavezno pogledati link #3. Jos ga na kraju levat pita: "Jel' bilo sve u redu. Mozes li mi pokazati zgradu" Dodik odgovara, moze, sljedeci put cu te u balonu dignuti jos 6 spratova. Boze sacuvaj!!!Krugman wrote:Pogledajte ovaj snimak emisije i kontrastirajte Stankovica i Hadzifejzovica (vidi linkove).
http://www.youtube.com/watch?v=gLgUqljs ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tSfMVx_c ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=QQV1fgFc ... re=related
Hadzifejzovic samo sto ga nije oralno zadovoljio.
Citiati iz gornjeg intervjua Hadzifejzovica i Dodika od prije 10 dana:
"Jel' te strah?"
"Znas ti gdje se kod nas ljubav upraznjava"
"Mogu i ja da kazem, znam da Dodik ima djevojku. Imate li djevojku?"
"Ja sam cuo svasta o tebi Senade. Ima i dobrih i losih stvari. A nisam cuo da si nastran, to nisam." Hadzifejzovic odgovara, "Fala, onda smo zavrsili pricu"
"Zakon o seksualnim slobodama..."
"Nisi mi odgovorio na pitanje, jel' te strah?"
- DobroJutroKolumbo
Ali ova dvojica su ga razvalila...seljacina iz Laktasa...Ali ono na kraju sa rukovanjem , je nenadjebivo...
Jos kaze kako ce ga prebit , kreten , on siledzija ko fol, koga ces ti tuci , majmune jedan fasisticki!?? Nije ovo 92' kad ste mogli uz pomoc JNA da radite sta hocete!!! 
-
luciferino
Meni hoce sad nesto biti sto je youtube blokiran...hocu da vidim, hocu da vidim! Joj koja je to sirovina neotesana...čuj preokrene na "ti". Eto šta se desi kad pećinskog čovjeka (ili možda međeda) dovedu na TV. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ostadoh budna do pola 4 samo da odgledam to i brat bratu odavno ne gledah bolji intervju
Stankovic je car svo vrijeme mu je titrao osmjeh na licu
Izbacio ga je iz cipela, samo sam cekala kad ce mu pocet para na usi izlazit
A on se unervozio,kopca-otkopca onaj sako svakih 10sec
Dodik:"Ja sam mislio da ce ovo bit ozbiljan intervju a ne da cemo pricat o nekim trivijalnim temama"
Stankovic:"Poput izbjeglica, suzivota.."
Stankovic:"Kakve veze ima Putin sa RS-om?"
Dodik:"Kakve veze ima Amerika sa Zagrebom?"
Stankovic:"Ja nisam vidio da neko na demonstracije u Zg nosi Bushovu sliku"

Dodik:"Pusti sad mene da pricam, njemu si dao 2 minute nisi ga prekido, pusti sad mene"
Nakon dvije minute Stankovic prekida,kaze prosle su dvije minute kraj emisije a Dodo tek uzo zalet

Izbacio ga je iz cipela, samo sam cekala kad ce mu pocet para na usi izlazit
Dodik:"Ja sam mislio da ce ovo bit ozbiljan intervju a ne da cemo pricat o nekim trivijalnim temama"
Stankovic:"Poput izbjeglica, suzivota.."
Stankovic:"Ja nisam vidio da neko na demonstracije u Zg nosi Bushovu sliku"
Dodik:"Pusti sad mene da pricam, njemu si dao 2 minute nisi ga prekido, pusti sad mene"
Nakon dvije minute Stankovic prekida,kaze prosle su dvije minute kraj emisije a Dodo tek uzo zalet
- Miki123
Zaboravila si prije pitanja kakve veze Putin ima sa RS-om, Stankovićevo pitanje Vole li Putina u Rs-a, a Laktaš odgovara: Vole, brateladyblue18 wrote:Ostadoh budna do pola 4 samo da odgledam to i brat bratu odavno ne gledah bolji intervjuStankovic je car svo vrijeme mu je titrao osmjeh na licu
![]()
![]()
![]()
Izbacio ga je iz cipela, samo sam cekala kad ce mu pocet para na usi izlazit![]()
Stankovic:"Poput izbjeglica, suzivota.."![]()
Stankovic:"Ja nisam vidio da neko na demonstracije u Zg nosi Bushovu sliku"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodik:"Pusti sad mene da pricam, njemu si dao 2 minute nisi ga prekido, pusti sad mene"![]()
Nakon dvije minute Stankovic prekida,kaze prosle su dvije minute kraj emisije a Dodo tek uzo zalet![]()
Za svako djelo mora postojati posljedica, jer se između radnje (bakirova navodna kleveta) i posljedice (dodikovi navodni duševni bolovi) mora uspostaviti uzročno-posljedična veza. Dodik sam prizna da nije bilo duševnih bolova, iako će na sudu to morati dokazati. Skočio je sam sebi u usta.Stankovic: "Tuzili ste Bakira Hadziomerovica zbog dusevnih boli"
-
piskerernest
da podsjetim da je prvo dodik spomenuo na javnoj televiziji bakirovu mamu,nevezano za temu,apsolutno nevezano za temu.bakir nikada u 60 minuta nije spomenuo dodikovu familiju,mile je dokazao i time ko je i šta je,primitivac par exellance ,da ne spominjem obraćanje stankoviću sa tiCryptoman wrote:a zasto je hinjski ukljuciti bez najave?? bas je bilo coolforza milan wrote:ovo je bilo malo hinjski (ukljucit bakira bez najave itd)![]()
steta je sto bakir nije do kraja iskoristio onakvu priliku. i on je poceo koristiti neke neprimjerene (da ne kazem primitivne) konstrukcije, koje su bile TOTALNO NEPOTREBNE, jer je dijalog zbog toga krenuo u pravcu "svi su isti"... primitivan jedan, primitivan drugi... ali on od tog ne moze da pobjegne ni u svojim emisijama...
dodiku je ovakva medijska prezentacija fakat ogroman gaf...