Evo da ne citiram ponovo
Passat Vs Mazda 6
Moj izbor Passat,zašto ???
1.Prije svega Volkswagen passat nudi na izbor vise motora,Mazda samo 5 (1,8i 2,0i (AT), CD120 ,CD143, 2,3 DISI MPS) od kojih su samo 2 dizelasi
2.Passat koristi po meni mnogo bolje TDI motore za razliku od Mazdinih CD motora
3.Passat je za razliku od mazde i širi i duži
4.Startni je i ima vecu maksimalnu brzinu (206 km/h) i ubrzanje od 0-100 km/h (9,5)
5.Ima manju emisiju CO2 (157)
6.Bolje je po pitanju sigurnosti tako passat ima (5 zvjezdica od toga 2 za pjesake ) ,mazda ima 4 zvjezdice i 1 za pjesake)
7.O ukusima se ne raspravlja ali po meni passat je dizajniran tako da nije bitno godiste vozaca ,tako passata moze voziti i onaj ko ima 20 i onaj ko ima 70 i uvijek ce izgledati super u njemu,dok mazdin preagresivan izgled po meni nije bas pogodan za ljude iznad 40 godina jer ipak,evo samo stop svjetla kakva su ,ko da ih je radio neki domaci tuner
drugo,unutrašnjost kod passata mi nekako izgleda toplija,jos pogotovo ako je higline oprema koja nudi bezbroj nekih opcija od podesavanja sjedista pa nadalje,za razliku od unutrašnjosti mazde koja uz bezbroj plastike i to crne boje dosta tamna i hladna,takodje mi se kod mazde ne svidja ta zelja da unutrasnjim dizajnom sto vise slici Alfi Romeo prvenstveno zbog velikih otvora za ventilaciju
Passat
Mazda
Nemoj me pogrešno shvatiti ,Mazda proizvodi super automobile recimo ovaj novi CX-7 ,imao sam priliku da se susretnem i upoznam s njim dok se još nije prodavao u Evropi i mogu ti reći da je skoro pa savršen,međutim kad su u pitanju ova dva sto si ti naveo ipak je passat moj izbor