valjda nema adekvatnog prevodaSaian wrote:Comrad wrote:Zna li neko zasto na Piramidi nije bio titl dok je pricala Emina Ganic??![]()
![]()
dobar
Emina Ganić: EU ima 300 hiljada miliona stanovnika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
cico, a šta ti veliš na sve tocico x wrote:a sta zene kazu na njen new look ?
(ne znam kako bih ovo na bh preveo)
-
Brazzo
Ljudi manite se suplje i traca, dajte svoj glas za:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=44962
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Jel ispod mishke il preko chela pod uglom?cico x wrote:pa uzjebala je malo kosu,i forsira oni shishku jednu
Pa covjece ima 4 izgleda koje rotira ko mi predsjednistvo...
E jest mi zao sto je nisam gledala....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mani se ti prizivanja Zlatka na forum...Brazzo wrote:Ljudi manite se suplje i traca, dajte svoj glas za:
Da se roknem odmah...
- Comrad
Izgradjena ukradenim parama i gdje je jedna godina 10k. Njih desetak sjedi u sali, kako nece biti dobraoOmirzaOo wrote:nema potrebe da blatis ssst jer je to stvarno odlicna skolazoom66 wrote:a sada djeco svi u Sarajevo School of Science and Technology, ne berite brigu, dobit cete obrazovanje za peticu....i bit cete nove emine...
-
bosanska rijec
Zaletila se ja odmah pa na pocetku glasala za Mijovica, nisam ocekivala od ostalih da ce biti bolji, medjutim nakon onog sto sam cula bas me Emina prijatno iznenadila.Edmond wrote: Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ...
Prvi put je i vidim i cujem, ona ne bi sa TV trebala silaziti.Llijepo je i slusati i gledati , pametna i inteligentna djevojka.
A sto se tice ovog dobacivanja na ovoj temi, ljudi pa toliko ih ima sa lovom i uslovima za zivot odnosno ucenje samo za pozeliti, ali nece...
Emina cista desetka.
-
volvoxII
evo otvaram kutak za fanove Emine G.bosanska rijec wrote:Zaletila se ja odmah pa na pocetku glasala za Mijovica, nisam ocekivala od ostalih da ce biti bolji, medjutim nakon onog sto sam cula bas me Emina prijatno iznenadila.Edmond wrote: Meni je baš godilo kada mlada osoba argumentovano drži intelektualne i edukativne lekcije našim nazovi intelektualcima i iznosi svoj stav bez kompleksa, elokventno i "potkovano", što bi mi rekli ...
Prvi put je i vidim i cujem, ona ne bi sa TV trebala silaziti.Llijepo je i slusati i gledati , pametna i inteligentna djevojka.
A sto se tice ovog dobacivanja na ovoj temi, ljudi pa toliko ih ima sa lovom i uslovima za zivot odnosno ucenje samo za pozeliti, ali nece...
Emina cista desetka.
-
oOmirzaOo
ja ne znam ko je krao, a ko nije, ali sigurno nemoj pretpostavljati da je morao krasti samo zato sto ima paraComrad wrote:Izgradjena ukradenim parama i gdje je jedna godina 10k. Njih desetak sjedi u sali, kako nece biti dobra :?oOmirzaOo wrote:nema potrebe da blatis ssst jer je to stvarno odlicna skolazoom66 wrote:a sada djeco svi u Sarajevo School of Science and Technology, ne berite brigu, dobit cete obrazovanje za peticu..:)..i bit cete nove emine...:)
ali sve i da jeste to radio, opet je otvorio skolu od tih para, sto nije morao raditi, ali opet recite mi jednu osobu za koju mislite da nije krala a da ima para, vama su svi krivi izgleda
-
Kick off
haha koji ste vi kompleksasi bog vas *ebo
poserem vam se u utsa jadna, zavidna, seljacka ili malogradjanska
rekoh,da se malo spustim na vas nivo

ozbiljno ljudi, pa jeste li vi svjesni sta vi pisete.. ? pa da li znate da je vecini vas ovdje potreban jedan dobar psiholog.koga vi izigravate uopste? gradsku raju mozda????(a ustvari ste bagra i to zesca) zalosno bogami

rekoh,da se malo spustim na vas nivo
ozbiljno ljudi, pa jeste li vi svjesni sta vi pisete.. ? pa da li znate da je vecini vas ovdje potreban jedan dobar psiholog.koga vi izigravate uopste? gradsku raju mozda????(a ustvari ste bagra i to zesca) zalosno bogami
-
volvoxII
za ovo ide 100% karta za BanoviceKick off wrote:haha koji ste vi kompleksasi bog vas *ebo![]()
![]()
![]()
![]()
rekoh,da se malo spustim na vas nivo![]()
![]()
ozbiljno ljudi, pa jeste li vi svjesni sta vi pisete.. ? pa da li znate da je vecini vas ovdje potreban jedan dobar psiholog.koga vi izigravate uopste? gradsku raju mozda????(a ustvari ste bagra i to zesca) zalosno bogami![]()
![]()
- lolita_xx
ovo zasluzuje zimovanje u banovicimaKick off wrote:haha koji ste vi kompleksasi bog vas *ebo![]()
![]()
![]()
![]()
rekoh,da se malo spustim na vas nivo![]()
![]()
ozbiljno ljudi, pa jeste li vi svjesni sta vi pisete.. ? pa da li znate da je vecini vas ovdje potreban jedan dobar psiholog.koga vi izigravate uopste? gradsku raju mozda????(a ustvari ste bagra i to zesca) zalosno bogami![]()
![]()
-
district-beg
nije, u BANglades, sto dalje... 
-
Ali_G
Decko je malo pretjerao, ali je poenta da je ovaj forum skup takvih komplexasa da je to da te Bog sacuva. Glavno je da je Emina kriva sto je Ejup krao lovu pa joj plac'o Oxford. Vjerovatno bi ste se vi veliki umovi zalili da je vas babo isto to radio. Sutra ce te jos i pljuvati po ljudima koji zavrste taj ssst, kako li se vec zove.
Razumiejm da ljudima moze biti krivo i da je nepravda, ali tolika kolicina zavisti, jada, ne znam cega vise, fuuj. Kad nesto ne mozes postici onda je najlakse: ukro, kurva, lopov, komplexas, a vi svi zlatni...
Razumiejm da ljudima moze biti krivo i da je nepravda, ali tolika kolicina zavisti, jada, ne znam cega vise, fuuj. Kad nesto ne mozes postici onda je najlakse: ukro, kurva, lopov, komplexas, a vi svi zlatni...
-
volvoxII
Kao sto vec rekohAli_G wrote:Decko je malo pretjerao, ali je poenta da je ovaj forum skup takvih komplexasa da je to da te Bog sacuva. Glavno je da je Emina kriva sto je Ejup krao lovu pa joj plac'o Oxford. Vjerovatno bi ste se vi veliki umovi zalili da je vas babo isto to radio. Sutra ce te jos i pljuvati po ljudima koji zavrste taj ssst, kako li se vec zove.
ubi nas zloba
ali ima ovdje i obicne zajebancije