Jackson Curi...._BosanaC wrote:Men' se najvise cini da je u ovom gradu prvo ukinuto hodanjekomi wrote:nešto kontam da ukinu grass krenuo bi 1 sat ranije i stigao u grad na vrijeme
vala bio bih zdraviji![]()
da ukinu grijanje hodao bih obučen po kućiSansa da te spuca i cak i ubije vozilo na trotoaru je ravna sansi da ti se isto desi ako hodas po sred ceste...
Poskupljuju taksi usluge u Sarajevu
- uvjek dobar gost
- ahmed&nedzad
Nakon poskupljenja taksisti navodno kažu da rade manje, a zarađuju kao i prije. 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Rece mi drugarica da je cula da sada taksi sa Dobrinje na Carsiju kosta 27km.Znate li da li je to istina?
Nekada kada se vracamo iz grada nas 3 po 3km dale smo za taksi koji nas izadje 9km,sada je to sigurno za jos 2km na svaku skuplje!Koji uzas....
Nekada kada se vracamo iz grada nas 3 po 3km dale smo za taksi koji nas izadje 9km,sada je to sigurno za jos 2km na svaku skuplje!Koji uzas....
- Irm@
aida05 wrote:Rece mi drugarica da je cula da sada taksi sa Dobrinje na Carsiju kosta 27km.Znate li da li je to istina?
nemoguce je da manje rade a isto zaradjuju... sad sam hitni slucajevi idu taxijem... sto je previshe previshe je... jos navecer od pola 12 2 KM kilometar... ma da bash
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Meni tako drugarica rece i sada me zanima da li je to stvarno istina.Ako se neko vozio taksijem(sto cisto sumnjam)od Cersije do Ilidze neka se javi....Ja jos nijednom nisam sjela u njega otkad je poskupio,sreca pa imamo barem Komercijalu.....Irm@ wrote:aida05 wrote:Rece mi drugarica da je cula da sada taksi sa Dobrinje na Carsiju kosta 27km.Znate li da li je to istina?
Nekada kada se vracamo iz grada nas 3 po 3km dale smo za taksi koji nas izadje 9km,sada je to sigurno za jos 2km na svaku skuplje!Koji uzas....![]()
![]()
bash 30 km taxi...
nemoguce je da manje rade a isto zaradjuju... sad sam hitni slucajevi idu taxijem... sto je previshe previshe je... jos navecer od pola 12 2 KM kilometar... ma da bash
-
bliss
taxista neki dan prica...da moraju izgleda pojeftiniti taxi usluge jer nema posla...pogotovo ovi mali taxisti..... unistava ih to udruzenje, a ako jedan od njih vrati cijenu krenut ce lavina....kaze frajer nekad je za jednu noc mogao zaraditi 300 km....a sada...taraba....
kod mene su na bojkotu...
- lolita_xx
od bichakcica do ilidze 25km, jaranica mi kaze...aida05 wrote:Meni tako drugarica rece i sada me zanima da li je to stvarno istina.Ako se neko vozio taksijem(sto cisto sumnjam)od Cersije do Ilidze neka se javi....Ja jos nijednom nisam sjela u njega otkad je poskupio,sreca pa imamo barem Komercijalu.....Irm@ wrote:aida05 wrote:Rece mi drugarica da je cula da sada taksi sa Dobrinje na Carsiju kosta 27km.Znate li da li je to istina?
Nekada kada se vracamo iz grada nas 3 po 3km dale smo za taksi koji nas izadje 9km,sada je to sigurno za jos 2km na svaku skuplje!Koji uzas....![]()
![]()
bash 30 km taxi...
-
skojotovski
dexcox wrote:da hoce pojeftinit nemogu vise disat od gospode u komercijali
- Irm@
ma i trebaju vratiti cijene... naravno da nema posla... pa znam po sebi nekad mi je bilo mrsko od medicine do katedrale i u taxi 3 KM... ovako bi me 7 cini mi se doslo...bliss wrote:taxista neki dan prica...da moraju izgleda pojeftiniti taxi usluge jer nema posla...pogotovo ovi mali taxisti..... unistava ih to udruzenje, a ako jedan od njih vrati cijenu krenut ce lavina....kaze frajer nekad je za jednu noc mogao zaraditi 300 km....a sada...taraba....
aBd vratit ce oni cijene
- Amazonka27
dexcox wrote:da hoce pojeftinit nemogu vise disat od gospode u komercijali
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ljudi komercijala fakat puna sinoć bi
i to sve krema društva
mi smo itračunali sa komercijalom uštedimo oko 2 marke
što smo odmah pretvorili u parče pizze u U2
dakle umjesto taxi