povlacis se...ovakvu casu si nasao da odbijas....cccchorns&drums wrote:Salim se Zadig, drzi ti mene za balavca![]()
![]()
![]()
radije bi drmo, nemogu da vjerujem
Moderator: anex
ma đesi koleginiceanais_nin wrote:vodena lijo bas sam se pitala gdje ti nesta![]()
ih moj alkoholicarski ritual ide ovako:
dupla votka s ledom...sa strane sok od borovnice, i to se fino presjece tekilom![]()
imam ja jos nekih kombinacija ali ova mi je najbolja i najduze je mogu trat![]()
Brazzo šta je tohorns&drums wrote:Pije:D:D:D
Moj Zadig, sa mnom se nikada ne bi napioZadig wrote:Vodena, pijes li ti nesto umjesto vode
Ma ja, ne može se na fitnessxygirl wrote:ljudi, ja sam se pravo odviklaprosli vikend su me cetiri dzina odvalila
valja mi veceras izdrzati![]()
![]()
ma jooooooook....ne pijem tako svaki dan...imam zdrav ritamhorns&drums wrote:ANa, ti imas rezervnu jetru i zeludac izgleda![]()
![]()
![]()
cccZadig wrote:prosli vikend su me cetiri dzina odvalila![]()
Ih, bas cetvorica dzinova, pa dje si ih sve pokupila majke ti
anais_nin wrote:ma jooooooook....ne pijem tako svaki dan...imam zdrav ritamhorns&drums wrote:ANa, ti imas rezervnu jetru i zeludac izgleda![]()
![]()
![]()
ne znam odakle mi takvi geni, ali mogu cugnut ko kamila
![]()
i volim cugnut ko kamila
al' se ne volim napit...
vodena lijo primjetila sam tvoje odsustvo![]()
flora, ne usipam borovnicu u votku, volim votku cistuto je ono za saprat
![]()
ne volim pivu, osim corone, ne volim gin...ali zato volim sljivu, travaricu, uh krusku, sve one raznobojne votke, tekilu, stock, i naravno koktele
neee..kod mene danju piva, noću votkaaa...anais_nin wrote:zbog Corone mogu trpiti![]()
ovo ostalo pisi propalo...ne da mi se patiti kad ima votka i tekila
![]()
a ljeti na moru, moze vino i pogled ispod obrva![]()
jso kakve dobre meze uz to