Inace, cujem verano motors od juce promijenio sjediste...sad su u Isfahanu
O ovome sigurno vise zna pokretac ove i bezbroj besmislenih tema, vodja navijaca koji svoj klub prate preko BH radija 1 \o/
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne zna se ko ima bratske odnose sa FK Glasinac sa Sokocaxon_sa wrote:Mogli biste zaposlit u klubu i aleksandra karadzica, cujem da je slobodan...
Haj sad imas 3 pokusaja da pogodis sta studiramMajstorinho wrote:Nek si ti doktor naukaManiacSA wrote:
Koji glupan, NEVJEROVATNO.
DOKAZHI DA TAJ KLUB IMA I PRIBLIZHNO BLISKE VEZE KOJE IMA MIŠKOVIĆ SA PORODICOM MILOŠEVIĆ!!! Za to postoje dokazi, a ti i dalje snivaj snove o Nike dresovima!!!Majstorinho wrote:Ne zna se ko ima bratske odnose sa FK Glasinac sa Sokocaxon_sa wrote:Mogli biste zaposlit u klubu i aleksandra karadzica, cujem da je slobodan...
haveru, obrishi se oko usta, sperma ti curi niz vrat...Eomer wrote:Prodali se zato što potpisuju ugovor sa najvećim zastupnikom (na ovim prostorima) najboljeg sportsog fubalskog brenda? Prodali se zato što će nositi isti dres kao Barselona i Zvezda? Prodali se zato što nude najbolje uslove za svoje fudbalere?
Lično, ne volim ni Želju ni Sarajevo, ali od ta dva radije biram Sarajevo, jer su par puta pokazali da im je stalo do fudbala, a ne nacionalističke politike (u ekipi im igraju igrači svih naroda, srazmjerno njihovom kvlaitetu a ne nacionalnoj pripadnosti, i ulažu u klub, koliko toliko)
Eto ako će vam biti lakše, plavci (da pljujete, naravno), sin Miškovića je glavni kofinansijer Zvezde, a priča se da će prilikom privatizacije, on prvi posegnuti da kupi klub. Iskreno, nemam neko posebno dobro mišljenje o Delti, ali svaka para uložena u sport je, s moje strane, dobro utrošena.
Delta je najveća kompanija na balkanu, vrijednost joj se procjenjuje na 14 mlrd (MILIJARDI) dolara. U Srbiji je kupio sve što se može kupiti, sad je posegnuo za najvećim srpskim brendom FK Crvena Zvezda. (drugi najveći brend je Exit). Juče je otvorio DELTA CITY u Beogradu, najveći maloprodajni centar u ovom dijelu evrope, sa preko 84000 kvadrata prodajnog prostora. Sa kino salama, diskotekama, maloprodajom buticima....
U BiH je ušla kupovinom Tropic maloprodaj nog lanca. Pominjalo se da će u Federaciji otkupiti VF komerc. Mišković, lično, je drugi najbogatiji Srbin na svijetu, prvi je Filip Zepter.
Et...
Ne znam koji racku seres o ovome. Sta tebe boli briga? Sto si tako odvratan? Iostali ovi tvoji. Zbog ovakvih kao sto si ti i ovaj xon koji spominje karadzica... Ja sve vise i vise mrzim Zelju jer tome najvise doprinose takvi kao sto si ti. ja jos jednom napominjem. Delta sport samo zastupa Nike. Nike je trade mark koji dolazi iz SAD-a. Nama oni nisu nikakve uslove trazili. Moj klub treba da ide naprijed,a ovaj ugovor je za to ko stvoren. Mi nismo nacionalisticki klub. Kod nas su vazda igrali srbi i muslimani zajedno. Uletio je pokoji Hrvat tu i tamo.stochar wrote:DOKAZHI DA TAJ KLUB IMA I PRIBLIZHNO BLISKE VEZE KOJE IMA MIŠKOVIĆ SA PORODICOM MILOŠEVIĆ!!! Za to postoje dokazi, a ti i dalje snivaj snove o Nike dresovima!!!Majstorinho wrote:Ne zna se ko ima bratske odnose sa FK Glasinac sa Sokocaxon_sa wrote:Mogli biste zaposlit u klubu i aleksandra karadzica, cujem da je slobodan...
fuj!
bio sam bar na pet utakmica, a bez obzira na to ostaje činjenica da ste se prodali Miškoviću, čovjeku koji je oprao Slobinu lovu otetu od bosanskih nana i vukovarskih baka! svaka vam chast! pravi ste primjer uspješnog poslovanja!GandalfSivi wrote:Lazes stocaru, opet i opet, samo izmisljas glupe teme. Niko nije trazio od Zelje da skine grb, niti je iko nudio Zelji ugovor. Ponavljam, ima pola godine kad je Miskovic rekao da ce ponuditi Sarajevu ugovor i da ga Zeljo ne zanima. Druga stvar je to ko je on, ali je tuzna realnost da bi se i vi nogom u guzicu udarali da je vama ponudio to isto...
Ljudi ba, nemojte da vas lozi lik koji nije na cetiri utakmice u zivotu bio.
Nike je Nike a Mišković je Slobin satelit!!! nisam ni ja nacionalista i Željo je uvijek bio narodni klub i uvijek će biti, klub koji pripada i srbima, i hrvatima i muslimanima! ali, NIKAD ROBOM!!!Majstorinho wrote:Ne znam koji racku seres o ovome. Sta tebe boli briga? Sto si tako odvratan? Iostali ovi tvoji. Zbog ovakvih kao sto si ti i ovaj xon koji spominje karadzica... Ja sve vise i vise mrzim Zelju jer tome najvise doprinose takvi kao sto si ti. ja jos jednom napominjem. Delta sport samo zastupa Nike. Nike je trade mark koji dolazi iz SAD-a. Nama oni nisu nikakve uslove trazili. Moj klub treba da ide naprijed,a ovaj ugovor je za to ko stvoren. Mi nismo nacionalisticki klub. Kod nas su vazda igrali srbi i muslimani zajedno. Uletio je pokoji Hrvat tu i tamo.stochar wrote:DOKAZHI DA TAJ KLUB IMA I PRIBLIZHNO BLISKE VEZE KOJE IMA MIŠKOVIĆ SA PORODICOM MILOŠEVIĆ!!! Za to postoje dokazi, a ti i dalje snivaj snove o Nike dresovima!!!Majstorinho wrote: Ne zna se ko ima bratske odnose sa FK Glasinac sa Sokoca
fuj!
Ma sta ja pricam dušmanima... Pojedite se. Nike je Nike!
daj mi dokaz da nam nije ponudjeno... slazhem se, svi u ovoj ligi smo trenutno jadovi, ali mi bar ne saradjujemo sa Slobinim jatacima!GandalfSivi wrote:Prodali bi ste se i vi samo da vam je ponudio, jer ste isti jadovi kao i mi, ali opet niste ni vi ni mi krivi, nego nam ne da drzava da se prodamo normalnim ljudima, jer privatni kapital ne moze uci u klubove, a i da moze nebi dali ni Nisko ni Celo...
stochar wrote:daj mi dokaz da nam nije ponudjeno... slazhem se, svi u ovoj ligi smo trenutno jadovi, ali mi bar ne saradjujemo sa Slobinim jatacima!GandalfSivi wrote:Prodali bi ste se i vi samo da vam je ponudio, jer ste isti jadovi kao i mi, ali opet niste ni vi ni mi krivi, nego nam ne da drzava da se prodamo normalnim ljudima, jer privatni kapital ne moze uci u klubove, a i da moze nebi dali ni Nisko ni Celo...
Evo kada ga je pizda Pecanin moljakao za Zelju...Objašnjava mi na primjeru fudbalskog kluba Crvena zvezda - godinama nisu u stanju da je uvedu u Ligu prvaka; ponudio im je da mu puste da on ostvari taj cilj; bili su spremni, ali ne i da mu puste da upravlja klubom kako bi cilj ostvario. Veli da je isto spreman ponuditi i u BiH - pita zašto ne bi fudbalski klub Sarajevo uveo u Ligu prvaka. "Što Sarajevo, zašto ne Želju", prekidam ga, a on, očito neinformiran o pravim sarajevskim vrijednostima, odgovara da mu je svejedno. Dodaje da će biti sponzor reprezentacije, klubova...
illuminated wrote:ma daj bolan stochar, lijepo je sto volis svoj klub ali si zaslijepljen.
ne samo oni da nece nego nece niko...
ko vam je sad spoznor? LogoSoft?
pa eno na http://www.maniacs.org , pod sponzori i reklame pise da ste non stop u pregovorima s nekim...pa se spekulise s nekim madjarima itd..
Neki od vasih (bivsih) sponzora su :
Verano,
Liqui Moly (metalmerc kiseljak)
Planika
Velpro
Orangina (glavno zastupnistvo Zagreb)
...
Nisu ovo NASE firme? zar ne? Pogotovo Verano i Velpro..?
eh sad bih ja trebao da kazem Velpro je firma u sastavu Agrokora, hrvatskog tajkuna Ivice Todorica koji je u HR slicno sto je Miskovic u Srbiji,
dakle dosao do bogatstva tako kako jeste, na sumnjiv nacin, vezama s rezimom.????
Daj ba dodji sebi..
Zadnja inofrmacija koju ja imam je da imate samo 2 sponzora, FDS i LogoSoft. A da nije Faruka T. bila bi bruka s vama jer ne bi imali na dres sta ni staviti.
Odi ponekad na forume svog kluba pa malo vidi gdje ste...meni je fakat zao sto je tako jer ako nije jak zeljo nije ni sarajevo i obratno, ali ova ljubormora je fakat bolesna a vi ste se Todoricu (Agrokor,Konzum,Velpro isti K*) vec davno prodali i sad ko bajagi brinete se za FKS...ma daj...