mala škola zavođenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Choban-Budala
jebiga stari, tvoje problem je jako složen.
a, šta je znam, probaj nabaviti neki produžetak za pimpek ili hodi na plastičnu operaciju, snađi se brate...
ili nabavi neku luktku pa deri....
[/quote]
Je l' to pise u knjigi? Je l' ima u toj knjigi, recimo na strani 46, nesto o razlici izmedju produbljenja i prosirenja ili Ti, o mocni i magicni ali drcni i odlucni Eugene, onako iz glave savjetujes? Ali ne skrenuh ja s Judzinovog puta tako lako! Sta cemo sa zubima? Jer ako plasticna operacija i upali, tek bih onda imao problem, bojim se... S druge strane, sta kazu strucnjaci u knjigi, sta cu ako mi se plasticno-gumena lutka zateleba od silnog deranja iste? Eugene, pomozi muskom rodu, preklinjem Te. Pomozi sada.
a, šta je znam, probaj nabaviti neki produžetak za pimpek ili hodi na plastičnu operaciju, snađi se brate...
ili nabavi neku luktku pa deri....
Je l' to pise u knjigi? Je l' ima u toj knjigi, recimo na strani 46, nesto o razlici izmedju produbljenja i prosirenja ili Ti, o mocni i magicni ali drcni i odlucni Eugene, onako iz glave savjetujes? Ali ne skrenuh ja s Judzinovog puta tako lako! Sta cemo sa zubima? Jer ako plasticna operacija i upali, tek bih onda imao problem, bojim se... S druge strane, sta kazu strucnjaci u knjigi, sta cu ako mi se plasticno-gumena lutka zateleba od silnog deranja iste? Eugene, pomozi muskom rodu, preklinjem Te. Pomozi sada.
-
Choban-Budala
Kolega, je l' to provjereno da bi Deen mogao oralno zadovoljiti muskarca a da ga ni malo ne ugrizne ili je to samo jos jedan u nizu od marketinskih trikova? Znas kako estradni radnici vole da se hvale i razmecu bez pokrica, na sva usta...kolega wrote:vezano za usne, mogo bi se malo posavjetovat sa Deen-om, on je to malo dotjerivo.Choban-Budala wrote:... Sta cemo sa zubima? Jer ako plasticna operacija i upali, tek bih onda imao problem, bojim se...
- kolega
ne znam sta bih ti reko, ali kako god okrenes bice ti ugodnije od lutke ili kakvog hajvanceta da deres.Choban-Budala wrote:Kolega, je l' to provjereno da bi Deen mogao oralno zadovoljiti muskarca a da ga ni malo ne ugrizne ili je to samo jos jedan u nizu od marketinskih trikova? Znas kako estradni radnici vole da se hvale i razmecu bez pokrica, na sva usta...
-
Nije bitno
eugen-magic wrote:a lutko, to je velika nauka. postoje i tu pravila kao i u svemu. a da bi nešto postigao, prvo trebaš to željeti, zatim imati nekog tko će te naučiti, znati točan cilj, poznavati malo psihologiju žena, znati komunicirati, znati koje greške ne smiješ učiniti, vjeruj mi, ima tu puno toga što treba znati da bi uspio.Baby Jane wrote:Daj, molim te, ne pricaj gluposti. Svi smo mi ljudi, ophodi se prema zenama kao prema obicnom ljudskom bicu, zaboga, nije to neka velika nauka. Ako si ti iskren prema ljudima, mislim da se to vecinom vraca. Problem muskaraca je sto vole neko ganjanje, neku trku, vole da ih zene prave budalom, i onda one koje nemaju nikakve savjesti to do maximuma iskoristavaju...
Uvijek zene krive...zeznula te ovako ili onako...ma mozete vi sponzorusu odmah poznati, samo sto se prokleti pa sami sebi dozvolite da udjete u taj iscrpljujuci i za svaki karakter pogubni mehanizam
Prvo se ispred svojih vrata cisti.
naravno, nitko ne tvrdi da uvijek postoje iznimke i spontane situacije, ali da treba u svakom poslu biti majtor, to je definitivno istina.
ja vidim da ti imaš krivi stav o muškarcima, bolje se uči dok ti nije kasno...
jesi vala malo naporan...zar se zene "uce"...naci ces ti neku i bez tih tvoji zavodnickih peripetija...i ta ce biti prava..
-
Nije bitno
Edoxxx wrote:Jebo zene ... Play Station i coca cola su zakon ...![]()
ahahahahhaa...a taj play station, igras sa "jaranima" ili...?
-
eugen-magic
dok muškarci obično u prvi plan stavljaju sex, žene u sexu obogaćenom romantikom doživljavaju pravi vrhunac.
žene su mnogo izbirljivije kad dođe na red izbor partnera.
žene su mnogo izbirljivije kad dođe na red izbor partnera.
-
eugen-magic
koliku ulogu igra materijalna strana?
Materijalna strana je za žene vrlo bitna. Ispitivanja su pokazala da ako žene trebaju da poslože slike muškaraca da će redoslijed imati veliki uticaj ako ispod slike upišete iznos zarade. bogatiji muškarci su simpatičniji ženama. tp igra veliku podsvjesnu ulogu.
mlađe cure su tu manje zahtjevne do starije koke više traže a manje daju.
Materijalna strana je za žene vrlo bitna. Ispitivanja su pokazala da ako žene trebaju da poslože slike muškaraca da će redoslijed imati veliki uticaj ako ispod slike upišete iznos zarade. bogatiji muškarci su simpatičniji ženama. tp igra veliku podsvjesnu ulogu.
mlađe cure su tu manje zahtjevne do starije koke više traže a manje daju.
-
eugen-magic
dobar dečko ili 'grubijan'-koji se više traži
dok se 'grubijani' ne ustručavaju pokazati ženi svoje sexualne želje i obično pokupe djevojku, dobri i fini momci se ustručavaju i zato obično ostau suvog qrca.
dok se 'grubijani' ne ustručavaju pokazati ženi svoje sexualne želje i obično pokupe djevojku, dobri i fini momci se ustručavaju i zato obično ostau suvog qrca.
-
eugen-magic
suština zavođenja je da žena poželi tebe...i to što više. ukoliko saznaš na koji način možeš da je navedeš da te želi, postoji vjerovatnost da nećeš morati svoje sexualne želje da obuzdavaš, već njene, za promjenu. 
-
eugen-magic
pravilo startanja u 3 sekunde:
ovo pravilo znači: ukoliko se nađeš negdje, moraš trenutno da stupiš u akciju,
ukoliko na jednu djevojku ostaviš utisak da si siguran u sebe i prije svega spontanm odlično si počeo.
ukoliko čekaš i dvoumiš se pa joj tek kasnije priđeš, osjetno ćeš kod nje startovati sa slabije pozicije,
ako startuješ odmah, nećeš imati vremena za mucanje, za mucanje, znojenje dlanova,
spoticanje, svega što jedan prosječan luzer posjeduje. da ne govorimo o tome da posle jednog uspješnog starta imaš manje šanse da ti se tresu noge dok pričaš s njom.
ovo pravilo znači: ukoliko se nađeš negdje, moraš trenutno da stupiš u akciju,
ukoliko na jednu djevojku ostaviš utisak da si siguran u sebe i prije svega spontanm odlično si počeo.
ukoliko čekaš i dvoumiš se pa joj tek kasnije priđeš, osjetno ćeš kod nje startovati sa slabije pozicije,
ako startuješ odmah, nećeš imati vremena za mucanje, za mucanje, znojenje dlanova,
-
eugen-magic
žene privlače oni muškarci koji očigledno napreduju i koji odlučno žele da poboljšaju stečene pozicije u životu. čak i samostalne i nezavisne žene privlače muškarci koji su efikasni izdržavaoci i zaštitnici.
-
eugen-magic
da bi bili uspješni morate posjedovati osobinu karizmatičnosti. karizmatičnost je jedno zračenje koje te okružuje i privlači ljude.
prvi element je pojava. drugi element je 'kraljevsko' držanje.
treći element je ponašanje: ženi ovo tvoje pobjedničko držanje ukazuje kroz podsvijest kakav ti možeš biti u vezi.
četvrto. stil.
peto-tajanstvenost. nikad nemoj u potpunosti da otkriješ čime se baviš, šta
stvarno radiš. nikad nemoj u potpunosti otkriti svoje planove i namjere.
budi lukavo nepredvidljiv. utisak važnog čovjeka ćete ostaviti upravo tako što malo pričate, a ono malo što ćete reći treba da ima težinu.
moć privlačenja. moć vezivanja preko osobnog šarma.
prvi element je pojava. drugi element je 'kraljevsko' držanje.
treći element je ponašanje: ženi ovo tvoje pobjedničko držanje ukazuje kroz podsvijest kakav ti možeš biti u vezi.
četvrto. stil.
peto-tajanstvenost. nikad nemoj u potpunosti da otkriješ čime se baviš, šta
stvarno radiš. nikad nemoj u potpunosti otkriti svoje planove i namjere.
budi lukavo nepredvidljiv. utisak važnog čovjeka ćete ostaviti upravo tako što malo pričate, a ono malo što ćete reći treba da ima težinu.
moć privlačenja. moć vezivanja preko osobnog šarma.
-
eugen-magic
koje su najčešće greške koje se pojavljuju prilikom zavođenja:
-obožavati je
-biti nervozan u njeno društvu
-biti skroman i ponizan
-ponašati se kao pravi gubitnik
-nemati samopouzdanja
-biti bojažljiv
-pričati svašta i bez veze
-prilaziti joj u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu
-ne čitati znakove koje ti upućuje
..itd.
-obožavati je
-biti nervozan u njeno društvu
-biti skroman i ponizan
-ponašati se kao pravi gubitnik
-nemati samopouzdanja
-biti bojažljiv
-pričati svašta i bez veze
-prilaziti joj u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu
-ne čitati znakove koje ti upućuje
..itd.
-
eugen-magic
zablude kontra stvarnosti
1. želim joj dati sebe cijelog, želim da me voli takvog kakav jesam.
2. želim vezu u kojoj će vladati ravnopravnost
3. želim joj reći koliko je posebna za mene, koliko me za nju vezuju osjećaji.
1. želim joj dati sebe cijelog, želim da me voli takvog kakav jesam.
2. želim vezu u kojoj će vladati ravnopravnost
3. želim joj reći koliko je posebna za mene, koliko me za nju vezuju osjećaji.
-
eugen-magic
to prijatelju, meni se čini da si ti ovdje najpametnij jer cijeniš mudre savjete.Choban-Budala wrote:EUGENE, LEGENDO!! ZIVIO 100 GODINA!!
-
eugen-magic
u ljubavi ti puno bolje prolaze oni koji znaju biti dobri trgovci nego poštenjačine i emotivci.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
kaka ba skola kaki bakraci, kad si dobar one same lete ko muhe na govno...cek....stani malo...a zbog toga se ja osjecam ko govno
- illuminated
dva najveca Magic-a na planeti su Johnson, i Judzin 
- kolega
evo i nekoliko korisnih savjeta koje daje rambo amadeus:eugen-magic wrote:pravilo startanja u 3 sekunde: ...
Da li vi znate da ja i moj orkesar
na naucnoj bazi statisticki
proucavamo podatke kako se pravi hit
i da mi ne mozemo pogrijesit.
Evo na primjer... evo na primjer
Veoma je vazno kad se pravi hit
da je namijenjen zenama
jer one najbolje kupuju kasete
i zovu telefonom da se glasa za top listu
posto nemaju druga posla.
Da bi osvojio zenu moras da je lazes
da si jako iskusan... prvi stih dakle glasi: