SA-X FANTASY NBA LIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

Post by LSD »

Za Haslema nikad čuo nisam... Trebalo mi nešto mlado, veliko i jako...

Vrijedi li moj Vince Carter išta?
Huslem je clan prvih 5 u Miami Heatu,najstandardnijih...pa eto pogledaj mu statistiku...a sto se tice Cartera-ma jok ba,nista ne vrijedi :D :lol: ....hajde hocu da te malo poguram sa jednim igracem pa i na svoju stetu i to svjesno...sad kad sam ti bolje pregledao roster...fakat imas staru ekipu i nekako najlosiju...dosta igraca ti je vec odavno odigralo svoje najbolje dane :(
sesalmir

Post by sesalmir »

za tradeove imate i opciju u ligi trading block gdje stavite koji su igraci u ponudi sa vase strane i kakav tip igraca trazite u zamjenu npr. da trazite centra sa dobrim FT% i sl
sulesavic

Post by sulesavic »

LSD wrote:
Za Haslema nikad èuo nisam... Trebalo mi ne¹to mlado, veliko i jako...

Vrijedi li moj Vince Carter i¹ta?
Huslem je clan prvih 5 u Miami Heatu,najstandardnijih...pa eto pogledaj mu statistiku...a sto se tice Cartera-ma jok ba,nista ne vrijedi :D :lol: ....hajde hocu da te malo poguram sa jednim igracem pa i na svoju stetu i to svjesno...sad kad sam ti bolje pregledao roster...fakat imas staru ekipu i nekako najlosiju...dosta igraca ti je vec odavno odigralo svoje najbolje dane :(
Hoæe li jo¹ neko potvrditi navode ovog nam cijenjenog & uva¾enog èlana kolektiva virtuelnih ko¹arka¹a?

Nije da mu ne vjerujem, ali u kapitalizmu smo...
sesalmir

Post by sesalmir »

@sulesavic
sve mozes vidjeti na yahoo, kliknes na igraca vidis statistike iz prosle sezone, koju poziciju igra, visinu, godiste itd.
za svaki trade, svi ostali igraci imaju opciju da glasaju protiv takvog tradea, pa i ako neko pokusa da te izlevati ostali to mogu sprijeciti, i mislim da ce to i uraditi jer ostalima nije u interesu da se pokusa iskoristiti slabije znanje jednog igraca i da se neko drugi od konkurenata na taj nacin pojaca.
sto se tice samog haslema, cinjenica je da je clan prve petorke, ali sam misljenja da ne vrijedi nista, a carter ti je pik 2. runde i sigurno je u top 20 igraca lige.
LSD

Post by LSD »

@sulesavic jarane,ti ponudi sta imas za ponuditi i dogovorit cemo se pa makar i na moju stetu...samo Nash i Stoudemire nisu na prodaju...pa ti vidi.
sulesavic

Post by sulesavic »

Nek prenoæi sve...
LSD

Post by LSD »

Hakala haveru,cekam te da se dogovorimo za Bibby-ja...dajem cak dva šljakera ko za tebe...jel posteno :D
Neelix

Post by Neelix »

hos batlera za buzera? :-)
LSD

Post by LSD »

hos batlera za buzera?
Moze li marbury ili terry za butlera :?
Neelix

Post by Neelix »

:lol: ne moze. ni obojica zajedno ne mogu :D
LSD

Post by LSD »

ne moze. ni obojica zajedno ne mogu
Hajde ba,daj da napravimo trade...ne mora biti butler...eto imas li ti neki prijedlog :? :D
Neelix

Post by Neelix »

ellis i prince za jeffersona?
LSD

Post by LSD »

ellis i prince za jeffersona?
Vidim i sam da si tanak pod kosem...i to pravo tanak...a meni trebaju niska krila...i jos nesto al jefferson je uz dwight howarda najbolji mladi centar lige i sto je posebno bitno iz godine u godinu ce biti sve bolji...moze li ovako:jefferson za josh smitha i prince-a :? ...ne treba mi ellis.
Neelix

Post by Neelix »

:lol: koji si ti :D namazanko :D smitha ti nedam nizajednog tvog igraca :D nastranu skokovi i poeni, al vidis mu blokada :D skoro 3...i skoro 1,5 ukradena lopta ... vrlo visoko sam ga postavio na onom predraft rankings... :-)

btw howarda isto ne zelim u svojoj ekipi :D "najbolji mladi centar lige" u fantasy ligama ne znaci apsolutno nista, kad mu pogledas u slobodnjake i izgubljene lopte ;)
LSD

Post by LSD »

Mozes li mi reci dokad ce biti A.Stoudemire ozlijedjen :? ...fakat ne kontam ovo sa ozljedom....sto se tice razmjene igraca:daj da se nekako dogovorimo za SF-ti imas fakticki 4 igraca na tim pozicijama (nocioni,smith,butler i prince)...samo nedam Nasha i Stoudemire-a ni u kojim kombinacijama...za ostale se mozemo dogovoriti 8-)
Neelix

Post by Neelix »

stoudemire je imao neku manju operaciju na koljenu (ne mogu se sjetit kojem :D uglavnom nije na onom zbog kojeg je propustio cijelu pretproslu sezonu) i vratit ce se brzo, mozda vec i u prvoj utakmici sezone. ja nocionia nemam, dao sam njega i hinricha rashi za odoma :) ovu trojicu sto su mi na Bench sam "bacio", i pokupio par free agenata, ali se jos to ne vidi (od 19og ce se free agenti moci uzimat "instantno"). jefferson jest dobar, al je jaaaako sklon povredama (prosle sezone odigrao 69, pretprosle 59 utakmica), dok je prince nesto slabiji po statistikama, al je makar konzistentan :) i jos ti dodajem Ellisa, ako zelis... :)
Hakala

Post by Hakala »

ne,ne i ne..povlacim se iz ovoga :x

neelix,nisam ja naviko biti drugi treci,ja sam pobjednik :D ..a onom groblju i otpadu ne moze niko pomoci :x

koliko dajete kermi za onog Dirkadziju 8) 8) 8) ...ali prava lova :shock:

ponude dostavljajte u nastavku,bice prodat onom koji najvise ponudi ..manijaci imaju prednost :oops: :D

prodajem bibbya(koji je btw,moj izbor),pedju,tysona(koji je bio moj 25 izbor)i tako dalje

mojih stvarnih 13 bi bilo:

PG.J.Kidd

SG.KOBE

SF.J.Kapono

PF.K.Garnett

C.D.Howard

klupa:
S.Nash
R.Allen
C.Athony
T.Duncan
Y.Ming
M.Camby
B.Gordon
M.Bibby

ako bi bili zdravi,i u dobroj form i:D mislim da bi ovo bila sampionska ekipa

sastavite i vi svoju idealnu postavu :P:
Last edited by Hakala on 18/10/2007 03:39, edited 1 time in total.
Hakala

Post by Hakala »

Neelix wrote:aaaaaaaaa vidi mi centara, nidje veze :D :D moram trejd pripremit :D

al zato mi je vanjska linija prejaka: arenas, josh smith, deron williams, caron butler, i kirk hinrich na klupi :-)
arenasu je procenat u kurcu:D ,plus gubljenje lopti :D ...d williams solidan ubod,j.smith..kita :D .c butler..ocekuj da propusti makar pola sezone :D sto povrede,a mozda skokne i do zatvora :D ..C.Hinrich je prosjecan decko :D
Neelix

Post by Neelix »

Hakala wrote:
Neelix wrote:aaaaaaaaa vidi mi centara, nidje veze :D :D moram trejd pripremit :D

al zato mi je vanjska linija prejaka: arenas, josh smith, deron williams, caron butler, i kirk hinrich na klupi :-)
arenasu je procenat u kurcu:D ,plus gubljenje lopti :D ...d williams solidan ubod,j.smith..kita :D .c butler..ocekuj da propusti makar pola sezone :D sto povrede,a mozda skokne i do zatvora :D ..C.Hinrich je prosjecan decko :D
hako nisi ti bas strucnjak u fantasy kosarci, zao mi je :-) :D

osvrni se malo :D kada je to butler imao problema sa zakonom? navedi mi jedan slucaj?

reci da arenas (hrpa trica, hrpa poena, solidan broj ukradenih lopti) i josh smith (skoro 3 bloka po utakmici! sto je ravno postizanju oko 30 poena - u toj kategoriji, hrpu kradja, skoro 10 skokova) nevaljaju...je u krajnju ruku neozbiljno :D
Neelix

Post by Neelix »

dupla :-)
Comrad

Post by Comrad »

E moja ekipa ima da hara po izgubljenim loptama i procentom suta

1. Allen Iverson
2. Tracy McGrady
3. Baron Davis
4. Ben Wallace
5. Manu Ginobili
6. Josh Childress
7. Raymond Felton
8. Luke Walton
9. Andrew Bynum
10. Antonio McDyess
11. Kendrick Perkins
12. Luke Ridnour
13. Jason Williams
LSD

Post by LSD »

Sta ste se to usutili :D ...hocemo li praviti kakve transfere i razmjene...ima li kandidata...hakala kralju,hocemo li se dogovoriti oko par igraca ja i ti..da te malo pripazim :D,dajte ponudite neke igrace...neelix jarane,jesi li si skonto sta cemo mjenjati :D
Neelix

Post by Neelix »

ja ti ponudih jebiga :-) :D i obrazlozih ti ponudu gore...jos cekam odgovor :D
LSD

Post by LSD »

ja ti ponudih jebiga i obrazlozih ti ponudu gore...jos cekam odgovor
Eto,ja vec uradio trade sa Sonics-om (huslem i murphy za diaw i turkoglu)...ma jarane ne znam,nije mi bas ta tvoja ponuda isplativa (moje misljenje :D ),pogotovu sad kad su mi otisla sva PF-a...jos ako ti dam jeffersona-pa ostaju mi samo boozer i stoudemire za rat pod kosem...a ozljede se neminovne.....mozemo li se kako dogovoriti za butlera :?
Neelix

Post by Neelix »

ne, jer vidis da meni trebaju centri :D sve ostalo mi je solidno pokriveno, a ti rece da nedas te svoje.... :)
Post Reply