Sta da uradim...i kako???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

mema mo wrote:
Suicidal Siberian wrote:Mah...razocarale su me...mislio sam da su žene,al je očigledno da su curice... :oops: ...nije vise moj problem...ja sam se izvuk'o...dzentlmenski ;)
ti si čudo! :D
ma ja sam nepoznati leteci objekat

:D

8-)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ma drzh se ti originalnih slovenki...ne`sh imati problema... :-) .
inspire_me

Post by inspire_me »

inspire_me wrote:Sad se malo povuci, cooliraj 8) 8) ...zene najcesce padaju na taktiku pali-hladi 8-) 8-)
Rekoh ja tebi :-) :-) Jos da dodam da naravno znam da zene ne vole cooliranje, al ih to najvise zaintrigira i namami 8-) 8-) :-)
Ivanche

Post by Ivanche »

I kako prodje vecera??
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Suicidal Siberian wrote:Update:

E ovako....

Prije nekih pola sata zvonio mi je mobitel...i na ekranu se ispisao djevojcicin broj...i ja sam se javio...ali osoba na drugoj strani nije bila ona, nego ona cura sto joj se isto svidjam...one se upravo vracaju sa vikenda..sa kvazi drugaricom...tako da sam skont'o da su pocele neku igricu u koju se ja na njihovu zalost necu upustiti 8-) .....malo smo nesto kao pricali, zajebancija, ovo,ono...pa sam im ja poslao sms prije nekih 10ak minuta...u kojoj sam rekao da im moram nabaviti jedan playstation da igraju malo "igrice" kad im se vec toliko "igra"...i da cu se potruditi da svakoj jos naknadno nabavim po 50 kila jabuka...pa da malo gule...da im ne bude dosadno kad playstation bude odmarao.... :oops:

e vala neka si. Jos si im trebo i zimnicu narucit, pa nek se zabave. Naruci im po deset kila jabuka i po petnaest kila crvenih paprika, pa nek gule. :D

btw. koliko vam je godina :D mislim, tim curicama, tebi...
Michun

Post by Michun »

bas mi je zao sto si se razocarao :oops: ali nije to nista strasno...desava se :D puno srece drugi put 8-)
Suicidal Siberian

mamica 31 wrote:

E ovako....

Prije nekih pola sata zvonio mi je mobitel...i na ekranu se ispisao djevojcicin broj...i ja sam se javio...ali osoba na drugoj strani nije bila ona, nego ona cura sto joj se isto svidjam...one se upravo vracaju sa vikenda..sa kvazi drugaricom...tako da sam skont'o da su pocele neku igricu u koju se ja na njihovu zalost necu upustiti 8-) .....malo smo nesto kao pricali, zajebancija, ovo,ono...pa sam im ja poslao sms prije nekih 10ak minuta...u kojoj sam rekao da im moram nabaviti jedan playstation da igraju malo "igrice" kad im se vec toliko "igra"...i da cu se potruditi da svakoj jos naknadno nabavim po 50 kila jabuka...pa da malo gule...da im ne bude dosadno kad playstation bude odmarao.... :oops:

e vala neka si. Jos si im trebo i zimnicu narucit, pa nek se zabave. Naruci im po deset kila jabuka i po petnaest kila crvenih paprika, pa nek gule. :D

24 :roll:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Suicidal Siberian wrote:
mamica 31 wrote:

E ovako....

24 :roll:
jebi ga, trebali biste biti malo ozbiljniji :D al eto, ni godine ne predstavljaju zrelost :roll:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

sto mi idu na zivce te djecurlijske igre
patrius

Post by patrius »

karabaja-x wrote:sto mi idu na zivce te djecurlijske igre
Preporuka:ne igrati(ih) :D :oops:
Fiore

#136 we

Post by Fiore »

Zajebi misljenje drzi se taktike :lol:
Last_one

Post by Last_one »

Pihhhh, a ja mislila da se i ti njoj svidjas.....
E djevojcica je malo zeznula samu sebe i upala u mrezu "dobrih jaranica"....ha neka je, skontace al mozda bude kasno!
Suicidal Siberian

Update:

Stvari su se zakomplikovale....epilog slijedi...tamo oko 12 cu se javiti opet...
Last_one

Post by Last_one »

Stvari su se zakomplikovale....epilog slijedi...tamo oko 12 cu se javiti opet...
Uhhhhhh....hebote da i ti hoces ovu uganjat:-) Hahahahah
Cekamo.....samo nemoj kasniti, veceras mi serije na Novoj... :D :D :D
Krhljo

Post by Krhljo »

Procitah ja ovu citavu sagu i sta da velim, nego batali se tih bakaracija. Ja sam tako neke upoznao i onda sam skontao tek koliko sam se zajebo i to zestoko. Neces se sale otarasiti njih, pazi dobro sta radis :D.

Po meni je ovo rjesenje:

1. Kvazi drugaricu nazoves i kulturno joj objasnis da su bubrezi poprilicno vazni za funkcionisanje njenog organizma i ako ih zeli ubuduce imati da uzme goblen i veze a da se kani uposljavanja jezika
2. Tu drugu ko fol djevojcicu poslati u PM ono preko 3 ili 4 brijega :D
3. Eh onda spektakl tj. zadaj se za onim sto valja u toj prici (ili ti barem tako mislis)
4. Daj nama svima te brojeve pa da i mi saljemo im poruke jer smo upuceni u situaciju :D.
Suicidal Siberian

eh...evo me....porazno...porazno skroz...toliko se sjebala situacija da je skroz nepovratno...ispada da osoba B uopste nije znala da ja nesto mutim sa djevojcicom...sve je skroz isforsirano...ja sam posl'o sve u 3 pichqe mater'ne....jebo te na kakve bolide sam ja naletio...kuku lele... :-) :roll:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

sta nas djabe zamaras vise bjazi bolan
Suicidal Siberian

karabaja-x wrote:sta nas djabe zamaras vise bjazi bolan
ne znam ni ja zivota mi....jebiga...ja taman zaboravim...kad se neko pojavi, pa pita...necu vise...
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Suicidal Siberian wrote:
ne znam ni ja zivota mi....jebiga...ja taman zaboravim...kad se neko pojavi, pa pita...necu vise...
salim se ba samo ti nastavi
Topla voda

Post by Topla voda »

Suicidal Siberian wrote:eh...evo me....porazno...porazno skroz...toliko se sjebala situacija da je skroz nepovratno...ispada da osoba B uopste nije znala da ja nesto mutim sa djevojcicom...sve je skroz isforsirano...ja sam posl'o sve u 3 pichqe mater'ne....jebo te na kakve bolide sam ja naletio...kuku lele... :-) :roll:
a jeko osoba b uopste?zirafa?ma lazu te kolektivno :-)
pusti ba karabaju,,,
a sto ih posla u 3pm?
van Basten

Post by van Basten »

ja ti davno rekoh da batališ to... sve i da ti je uspio napad na tu djevojčicu ne bi ti stigao brkove oblizati... vidiš da se tu stvorio nekakav kružok Vještica iz Eastwicka pa nađoše tebe da im izigravaš Jack Nikolsona... što prije to batališ, bezbolnije ćeš proći... ustvari neuspješan napad je tvoj uspjeh tu... i sve buduće njihove habere jednostavno ignore i ćao. Nađi nešto primjereno svojim godinama... 24 ipak nisu godine gdje se trebaš zamajavati sa curicama koje još uvijek skupljaju salvete.
Prijatno i živio
Topla voda

Post by Topla voda »

van Basten wrote:ja ti davno rekoh da batališ to... sve i da ti je uspio napad na tu djevojčicu ne bi ti stigao brkove oblizati... vidiš da se tu stvorio nekakav kružok Vještica iz Eastwicka pa nađoše tebe da im izigravaš Jack Nikolsona... što prije to batališ, bezbolnije ćeš proći... ustvari neuspješan napad je tvoj uspjeh tu... i sve buduće njihove habere jednostavno ignore i ćao. Nađi nešto primjereno svojim godinama... 24 ipak nisu godine gdje se trebaš zamajavati sa curicama koje još uvijek skupljaju salvete.
Prijatno i živio
nema dalje :D
zena21

Post by zena21 »

ja mislim da su njih 3 htjele isprobati kako to sve uzgleda u cetvero :oops: :lol: :lol: :lol:
Ivanche

Post by Ivanche »

Suicidal Siberian wrote:

De ne napadaj ga, samo nek pishe, ima jos par sedmica dok se vrati "Prison Break" na TV... :lol:
KOji sam ja ovisnik ... kukuuuuu
Yamahalac

Post by Yamahalac »

Suicidal Siberian wrote:
da je vise hoces pokupiti da se svi smirimo :D:D
Post Reply