sve zavisi jel depiliran ko linoleum ili je prava muskarcinaJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?
MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Yamahalac
- Op3r4t0r
to ti iz iskustva?Yamahalac wrote:sve zavisi jel depiliran ko linoleum ili je prava muskarcinaJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?:D
-
Yamahalac
jok, ne depiliram seOp3r4t0r wrote:to ti iz iskustva?Yamahalac wrote:sve zavisi jel depiliran ko linoleum ili je prava muskarcinaJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?:D
-
nausnica
Ja ne bih ništa. Pomislila bih da frajer jednostavno hoće da pocrni po cijelom tijelu jer voli sunce a ne voli linije. Zar je to tako teško prihvatiti. Pa neće me silovati ili onaki iz čista mira udarati kitom po čeluJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?
p.s. bar ne tako usred sunca i pred momkom
-
Yamahalac
to se zove kitovanjenausnica wrote:Ja ne bih ništa. Pomislila bih da frajer jednostavno hoće da pocrni po cijelom tijelu jer voli sunce a ne voli linije. Zar je to tako teško prihvatiti. Pa neće me silovati ili onaki iz čista mira udarati kitom po čeluJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?![]()
![]()
p.s. bar ne tako usred sunca i pred momkom. Hahaha, Opletite!
![]()
a sta je dirty sanchez nekom drugom prilikom
- Bonnie-Clydova mala
Ti si totalna lujkanausnica wrote:Ja ne bih ništa. Pomislila bih da frajer jednostavno hoće da pocrni po cijelom tijelu jer voli sunce a ne voli linije. Zar je to tako teško prihvatiti. Pa neće me silovati ili onaki iz čista mira udarati kitom po čeluJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?![]()
![]()
![]()
-
JEDRILICA
A bi li onako preko oka snimala?nausnica wrote:Ja ne bih ništa. Pomislila bih da frajer jednostavno hoće da pocrni po cijelom tijelu jer voli sunce a ne voli linije. Zar je to tako teško prihvatiti. Pa neće me silovati ili onaki iz čista mira udarati kitom po čeluJEDRILICA wrote:Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?
Je li to normalno?![]()
![]()
![]()