Umro Milan Jelić

Locked
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ha jebote, pa kod nas i smrt fuseri :D jebem ti bosnu i hercegovinu :D

vracaj se nazad picka ti materina :D naostri kosu pa povedi usput makar harisa i dodika... :D

ma povedi vala sve koji su uz njih :D da i nama jednom svane :D

ps

neka neko ne zamjeri sto nisam izrazi saucesce, ja sam dijete komunizma, ono "smrt fasizmu sloboda narodu" furka... :D dugogodisnja indoktrinacija, sta se moze :D
infobrcko

Post by infobrcko »

ma svasta bi ja napisao al ne smijem :x
Image[/url]
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Cryptoman wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Pravi Bosanceros wrote:Tudjoj smrti se radovati, a da ti se to dobrim vrati nikada nije moglo...

Nadam se da ce ovaj forum biti ociscen od ovakvih poruka na ovoj temi jer nema potrebe da sarajevo-x gubi svoj ugled radi onih koji se na ovaj nacin izrazavaju.
Upravo tako, potpis.
Mozete bar prešutjeti to sto mislite, kao sto cu i ja učiniti.
Gomila primtivaca i nepismenjakovića, treba vas banovati doživotno!
Ne valja tako o mrtvima ba...
Ne javljajte se i to je to, izrazite svoje ushićenje i podijelite oduševljenje njegovom smrću u užem porodičnom krugu. Ovakvo se ponašanje valjda nauči kod kuće?
Potpisujem.
Da mi nece Mile Jelic govoriti sta cu misliti.

Kad je avioniom o drzavnom trosku isao po Mihenu nosati dresove Srbije i gledati kako zijane 6-0 od Argentine, tad se niko ne usudi da ista kaze, bebakani doniraju i sponzoriraju ali nece se nikad ni za sta pitati i ako nesto kazu s nekim moralnim odrednicama ce da ih ustukuju, to ko Mile - moralan i cojan covjek, genocidne tvorevine biti premijer - pa on je bare-bare sa upravnikom Jasenovca, Auswitza, Jadwige i slicnih kazamata (za mene - drugima ne namecem svoje misljenje ali imam pravo da imam svoje misljenje i da kazem o Jelicu sta hocu jer je on - javna licnost, koji je zivjeo od funkcije i koje je narod placao, da bude sta je bio).

Ovdje se ne radi - o tome koje Jelic. Nije problem u tome - sto je i ako je cetnik ili u eufimizmu da kajem - Srpski nacionalist. Problem je sto je placeni cetnik a placa ga hiljade drugih familija iz RS-a, ne mali broj koji je ne-srbskih, za sta to? Koliko funkcija je uporedo drzao.

Sjeca li se iko - izjave Jelica kako ce dozivotno biti u Savezu? Sjeca li se kad je Srbinu koji ga je napao (ne sjecam se imena) jer drzi dvostruke funkcije i koji je najavio u novinama - da ce Jelic otici iz nogometa jer ima druge i prece funkcije - kad je Milan Jelic sazvao vanrednu sjednicu i kaznio, te suspendovao covjeka iz NS RS zbog izajve novinama - izjave koje je sasvim na mjestu, a onda je Jelic jos dodao - kako nece njega niko nikad iz te fotelje otresti narucito ne oni koje je on u savez nogometni doveo. Ovo je prije 1 mjesec bilo.

Nego - kad krece bus iz sehera - za Modricu i Banjaluku? Potrpajte se svi, iftare u peskire i ispratite velikana nepotizma, koji s one tri celije mozdane je dogurao dokle je, upravo jer mu se je sutalo i sklanjalo. Kolika je sportska gromada dokazuje srcani udar u 52 godini, i to da Banjaluka vise nema premijerligasa Borca, 2 grad po velicini u BiH - a sport na kojem nivou? Ma daj bjazi...
king31

Post by king31 »

Cryptoman wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Pravi Bosanceros wrote:Tudjoj smrti se radovati, a da ti se to dobrim vrati nikada nije moglo...

Nadam se da ce ovaj forum biti ociscen od ovakvih poruka na ovoj temi jer nema potrebe da sarajevo-x gubi svoj ugled radi onih koji se na ovaj nacin izrazavaju.
Upravo tako, potpis.
Mozete bar prešutjeti to sto mislite, kao sto cu i ja učiniti.
Gomila primtivaca i nepismenjakovića, treba vas banovati doživotno!
Ne valja tako o mrtvima ba...
Ne javljajte se i to je to, izrazite svoje ushićenje i podijelite oduševljenje njegovom smrću u užem porodičnom krugu. Ovakvo se ponašanje valjda nauči kod kuće?
Potpisujem.
Potpis i od mene
Ergot

Post by Ergot »

Da je bio supak - bio je. Da je steta za BiH sto je umro - nije. Ali na tako vulgaran i nizak nacin se radovati bilo cijoj smrti, to moze samo splacina od covjeka.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

licno, ja ne vjerujem da se ovdje toliko radi o "liku i djelu" pokojnika, vec svih nacionalistickih politicara koji ovu zemlju siluju skoro dvije decenije...

nimalo me ne cude reakcije mnogih koji likuju nad smrti jednog od takvih likova...

ja ne likujem, ali ni ne zalim, iskreno, zaboli me... umiru svakodnevno puno veci, vazniji i bolji ljudi od doticnog, npr. akademik nikola kovac prije par dana...

onim kojima je drago sto je jelic umro samo zato jer je srbin u biti nisu puno drugaciji od tih naci politicara koje fol pljuju...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Alfons Kauders wrote:licno, ja ne vjerujem da se ovdje toliko radi o "liku i djelu" pokojnika, vec svih nacionalistickih politicara koji ovu zemlju siluju skoro dvije decenije...

nimalo me ne cude reakcije mnogih koji likuju nad smrti jednog od takvih likova...

ja ne likujem, ali ni ne zalim, iskreno, zaboli me... umiru svakodnevno puno veci, vazniji i bolji ljudi od doticnog, npr. akademik nikola kovac prije par dana...

onim kojima je drago sto je jelic umro samo zato jer je srbin u biti nisu puno drugaciji od tih naci politicara koje fol pljuju...
:thumbup:

I samo da dodam - lagao bih da kazem "laka mu crna zemlja". Bog ako hoce nek' oprasta kome hoce, ja ne mogu i necu.
Ergot

Post by Ergot »

Alfons Kauders wrote:
Nije mi namjera braniti ove turbo-Bosnjake M92, ali Jelic je prvo bio cetnik, pa onda Srbin i sve ostalo. To je vazna razlika. To ne opravdava, naravno, silne izljeve primitivizma u ovoj temi.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

DJ_Bungi wrote:
vatana wrote:Sutra kad Mladic i Karadzic odapnu, vi se fino svi ovdje na forumu udruzite i izjavljujte im saucesca i pokoj dusama.

Pa vi niste normalni.

Sta treba, jos jednom da nas pokolju, pobiju, siluju, rastjeraju, popale da bi glupi Bosanac skonto ko mu je neprijatelj br. 1.

Fujjj!!!!
To je sto krasi svakog bosanca; misli dobro i neprijatelju.
ma ja samo tako ...
jos ga dovedi na kaficu dok ti misli o glavi :-)
infobrcko

Post by infobrcko »

Vrijeme i mjesto sahrane bice naknadno saopsteno.
http://www.infobrcko.com

Svima vama koji ostaje da slavite ili mozda tugujete
Pozdrav iz distrikta i Laku noc
Last edited by infobrcko on 01/10/2007 00:01, edited 1 time in total.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

infobrcko wrote:Tekst objavljen na sluzbenoj stranici Vlade RS:
SLIKA: http://www.infobrcko.com/e107_images/ne ... greska.jpg

Preminuo predsjednik Republike Srpske Milan Jelić

Doktor Milan Jelić, predsjednik Republike Srpske, preminuo je iznenada večeras od posljedica srčanog udara, u 52. godini života.

Predsjednik Jelić hospitalizovan je večeras na Odjeljenju intenzivne njege Opšte bolnice ?Sveti apostol Luka? u Doboju, nakon što je doživio srčani udar.

Predsjednik Milan Jelić rođen je 26. marta 1956. godine u selu Koprivna kod Modriče.
Posto je septembar 2007 (bar kod mene), imao je napunjenu 51 i bio u 52-oj kada odape. Skidajte to, ne provaljujte se bez veze :roll: :D
armin00

Post by armin00 »

I BHF izjavljuje "saucesce".. sa bhfanaticos.com
AVNI KONKURS

Povodom smrti predsjednika NS-a, RS-a, FK Modrice, Rafinerije u Modrici, potpredsjednika SNSD-a, direktora preduzeca "8. septmbar", docent na fakultetima u Zvorniku i Banjaluci i Bog dragi zna cega sve jos, otvaramo javni konkurs za popunu upraznjenih mjesta.

Ovo je veliki dan za omladinu u prvenstveno u manjem entitetu jer sada ce im se, nadamo se, konacno pruziti prilika da zasjednu na jednu od 12 pozicija koje je dr.mr. prof. Milan Jelic obavljao.

Iz provjerenih izvora saznajemo da ce se najveca borba voditi oko pozicije "mentora" malog Petra. Nas izvor nam nazalost nije mogao potvrditi da li je to zbog Petrovog talenta ili zbog pokusaja da se priblizi udovici pokojnog Milana.

Za kraj se istinski nadamo da smo ta barem nekad u zivotu i mi barem malo nasikirali i da smo koliko toliko uticali na razvoj situacije.

BHFanaticos
:D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ergot wrote:
Alfons Kauders wrote:
Nije mi namjera braniti ove turbo-Bosnjake M92, ali Jelic je prvo bio cetnik, pa onda Srbin i sve ostalo. To je vazna razlika. To ne opravdava, naravno, silne izljeve primitivizma u ovoj temi.
slazem se, ali ipak mislim da je smrt zasrala, da je makar ukinulo jednog bosnju i hrvata, reciprociteta radi... i da, iskreno, ne bi mi bilo zao...
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

karanana wrote:I jeli ovi sto skacu i derneche stvarno misle da ce se smrcu jednog covjeka promjeniti sve ono sto ne valja i u drzavi i u fudbalskom savezu. Ima ova zemlja dovoljno Jelica a bogami i puno gorih od njega koji ce ga bez problema zamjeniti. Nisu u pitanju individualci, u pitanju je grupno razmisljanje i stanje u kojem se nalazimo.
tacno
ali jedan manje... samo da dodam... jedan manje CH... tj. neprijatelj BIH!
idemo dalje :D
Last edited by Vozdra_123 on 01/10/2007 00:15, edited 1 time in total.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

_BosanaC wrote:
Alfons Kauders wrote:licno, ja ne vjerujem da se ovdje toliko radi o "liku i djelu" pokojnika, vec svih nacionalistickih politicara koji ovu zemlju siluju skoro dvije decenije...

I samo da dodam - lagao bih da kazem "laka mu crna zemlja". Bog ako hoce nek' oprasta kome hoce, ja ne mogu i necu.
Haj da se i s tobom tu slozim, sada preispitaj mislis li stvarno tako :D
trinaesti

Post by trinaesti »

jedan manje. (pametni znaju čega jedan manje. budalama je glupo objašnjavat).

usput, sad će modriča da počne gubiti utakmice! dakle: ČELIK ŠAMPION!!!
Edin H.

Post by Edin H. »

Majstorinho wrote:
Edin H. wrote:
Majstorinho wrote: Bio je pun para.Sad to sve ide na racun njegovog sina Petra Jelica.Eh Petre,tako mlad a vec milioner...
Mogao bi sada Petar izgubiti mjesto u reprezentaciji koju toliko postuje :shock:
Nek izgubi.Ionako je meni Petar odvratan.
Ovo je kao trebao biti sarkastican komentar sa moje strane majstorinho :roll:

Da li si upoznat sa izjavom mladjeg Jelica da bi pjesacio do Beograda da zaigra za Srbiju :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ibro dirka wrote:
_BosanaC wrote:

Haj da se i s tobom tu slozim, sada preispitaj mislis li stvarno tako :D
ko, ja il bosanac ? :D
ares

Post by ares »

ej citajuci ove vase postove iznerviro sam se pravo...cast par izuzetaka..

ali jos jednom se moglo uvijeriti koliko su bosanci (cast izuzecima) glup, debilan i turbo-glupi- ma nemam rijeci - narod!!

svakom bosnji ili bosancu i hercegovcu ko zali ovog cetnika recu da je veliki debil i moron. treba da i tvom babi takvi ko sto je ovaj cetnik osjece glavu i tvoju majku da siluje pred ocima tvojim i tvoje sestre.. i da ti amidzu i dajdzu zakolje i objasi u avliji itd itd pa da onda M O Z D A kaze bosnjo e nek je umro cetnik koji je mi je babu zaklo!

ja kazem nek je umro i nije mi zao. isto ko i onaj cetnik milosevic kad je umro. da je imao ovaj moc ko milosevic bio bi jos gori.

a ako mu dragi Allah dz.s. oprosti nek mu je velik i sirok dzenet. ja mu halalit necu sto sam sa 10 godina skako po jarkovima po zivinicama (koje su bila opet "postedjene" rata u poredjenju sa drugim bh gradovima) dok su granate padale. sto sam iso u skolu u podrum. sto sam spavo u vagonima u onoj smrdljivoj hrvatskoj itd itd... a da mi je poklo familije ko sto su takvi ko on klali ne znam....

UGLAVNOM, PODRZAVAM SVE ONE STO NE ZALE ZA JEDNIM CETNIKOM, A OVIM STO ZALE ZA NJIM I SUCUT NJEGOVOJ CETNICKOJ FAMILIJI ISKAZUJU, JA BIH NAJRADIJE HEBO SVE PO SPISKU ( da me nece baonivati ovaj moderator) jer su glupiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:x :x :x

ps

onaj jedan momak je napiso da je on extreman kad su ovakve stvari upitanju. pa reko samo da se potpisem. i ja sam extrem!!!!!!!!!!!!!1

zivila bih sa bosancima i hercegovimca... a cete mrs u srbiju ili pod zemlju!!!
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Alfie, s tobom se apsolutno ne slazem, tako da ti mozes biti miran. :D
district-beg

Post by district-beg »

burekodsira wrote:zar ovaj infobrcko nije zasluzio ban? u svakom postu njegov sajt se reklamira.... ko eto to jedini izvor pa nam je prijeko potreban... iako covjeka neznam, nacin na koji komunicira me bas nervira :zzzz:
sta ti je bolan,sta diras covjeka...eee,da smo mi svi ko on,ne bi bilo sad ove teme uopste(citaj: ne bi bilo srba u bosni)...ali eto...i jos jednom ga spomeni...uf
Amsterdammer

Post by Amsterdammer »

Hmmm... Ne znam zaista šta bih rekao. Gledajući s ljudske i činjenične strane, žao mi je svakog ispravnog čovjeka. Budući da je on bio jedna od najvećih Dodikovih ulizica, virio mu je iz čmara, dao veliki doprinos ka nazadovanju bh. fudbala, doveo seoski klub FK Modriču na čelo Premier lige, zaposjeo milion funkcija i ne znam šta sve ne, sve to govori da i nije bio neki čovjek.
Ne znam je li imao kakvih krvavih aferima, ali mu je politička uloga definitivno bila, u najmanju ruku, odvratna i licemjerna. Malo je ljudi u RS-u koje treba poštovati, on se samo uklapao u masu.
Sve u svemu, i nije neka šteta. Bolje bi nam bilo da žalimo istinske velikane i dobre ljude.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Lijepo od njega sto je umro.

Hoce li biti prenosa komemorativne sjednice, ono na makar na BN kanalu.Usput interesuje me skakucu li na BN kanalu one turbo folk pjevacice danas ili je i kod njih ozbiljna muzika?

Mozda ga je dotukla reforma policije...
district-beg

Post by district-beg »

fantom slobode wrote:Lijepo od njega sto je umro.

Hoce li biti prenosa komemorativne sjednice, ono na makar na BN kanalu.Usput interesuje me skakucu li na BN kanalu one turbo folk pjevacice danas ili je i kod njih ozbiljna muzika?

ma nije, nije mogo prebolit moldaviju :)
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

moje_brcko wrote:
fantom slobode wrote:Lijepo od njega sto je umro.

ma nije, nije mogo prebolit moldaviju :)
madzarska mu je jos teze padala :dance:
Locked