Silajdzic, Tihic i Ceric...
- nerko13
velike rijeci, mala djela a jos manja muda....
sve sto ovi znaju je nagovoriti nekog debilcica da se digne u zdrak ili mozda
nekoj djevojci uskratiti za cijeli zivot seksualne ljepote, koje su bogom dane.. da bog nije htio da zena ima klitoris, kojeg joj je kurca onda podario tu istu..ali ne eto postoje vehabije, boziji sinovi kako se ocigledno oni sami osjecaju, pa ce to vehabije rijesiti... koje debilcine..
iskreno se nadam da ce ovog papana neko strpati u cuzu... ne zbog politicara i rejsa, libo me racku za njima i oni bi mogli skupa sa hatabom u prdekanu da se mene pita... nego zbog svih ostalih bosanaca i hercegovaca muslimana, koji se moraju stiditi ovakvih idiota poput njega....
sve sto ovi znaju je nagovoriti nekog debilcica da se digne u zdrak ili mozda
nekoj djevojci uskratiti za cijeli zivot seksualne ljepote, koje su bogom dane.. da bog nije htio da zena ima klitoris, kojeg joj je kurca onda podario tu istu..ali ne eto postoje vehabije, boziji sinovi kako se ocigledno oni sami osjecaju, pa ce to vehabije rijesiti... koje debilcine..
iskreno se nadam da ce ovog papana neko strpati u cuzu... ne zbog politicara i rejsa, libo me racku za njima i oni bi mogli skupa sa hatabom u prdekanu da se mene pita... nego zbog svih ostalih bosanaca i hercegovaca muslimana, koji se moraju stiditi ovakvih idiota poput njega....
-
sekretar
Hattabe brate... nek ti ovo lekcija bude. Ne leti pred rudu, razmisli o tome kakve posljedice mogu imati tvoja djela, i pored neupitno dobrog nijeta.
A da Tihić, Cerić i dr. hoće da protjeraju braću, i da im (mada ne javno) ne pomažu, oni bi oni do sada izletili, kao što je Zlatko Alžirsku grupu protjerao.
Samo neiformisan i nepošten čovjek može poreći činjenicu da su nam pomagali kada su nas svi ostavili, s uvjerenjem da ćemo nestati.
Kada su rusi i grci bili regularni dobrovoljci, kada su svi posmatrali kako nas ubijaju, oni su došli svojevoljno.
A da Tihić, Cerić i dr. hoće da protjeraju braću, i da im (mada ne javno) ne pomažu, oni bi oni do sada izletili, kao što je Zlatko Alžirsku grupu protjerao.
Samo neiformisan i nepošten čovjek može poreći činjenicu da su nam pomagali kada su nas svi ostavili, s uvjerenjem da ćemo nestati.
Kada su rusi i grci bili regularni dobrovoljci, kada su svi posmatrali kako nas ubijaju, oni su došli svojevoljno.
Last edited by sekretar on 03/10/2007 09:11, edited 2 times in total.
- seln
Nije od njih Amerika zaiskala....da jeste, poslali bi ih sa sve lunch-paketima.sekretar wrote:Hattabe brate... nek ti ovo lekcija bude. Ne leti pred rudu, razmisli o tome kakve posljedice mogu imati tvoja djela, i pored neupitno dobrog nijeta.
A da Tihić, Cerić i dr. hoće da protjeraju braću otišli, i da im (mada ne javno) ne pomažu, oni bi oni do sada po kratkom postupku kao što je Zlatko Alžirsku grupu protjerao.
Ceric bi jos pitao Amere hoce li malo guzice.
- DaysleepeR
Kažu Hatab izmislio termin "crni bajram" pa nije ni čudo, eno i Hayat je izmislio "celebrity iftar" pa nikom ništa...
Cirkus na sve strane
Cirkus na sve strane
- lady midnight
ili ti ili one medijske najave da je pokrenuta istraga zbog prijetnjimescha wrote:Izgleda da sam ga urazumiomescha wrote:Hatabe ti ako imaš kakvih snimaka koji će nam otvoriti oči ti ih moraš objaviti odmah, a ne tako sa nekakvim ucjenama.
Nema skrivanja istine, i prikrivanja varalica..
Objavi odmah ili šuti zauvijek![]()
![]()
![]()
barem za sad.
ha-jah...pa se chovjek ne bi urazumio kad skonta da bi mu se i CIA mogao navaliti na grbachu
- fantom slobode
Mene interesuje da li Hattabu neko pokuca na vrata u Americi da ga priupita sta kako kuda i gdje bi to on volio.Njegova "humanitarna"akcija ne bi trebala da prodje nezapazeno.A lijepo mu se poklopio tajming akcije, cudo pravo kako je organizovan. 
-
sekretar
- Liberalism
kad bi ti bar znao o kakvim se pravima prica, bio bi pametniji bar duplo..seln wrote:Ne prdi, mali, reko sam ti.....za prava bradonja se ne borim, ni oni se ne bore za moja. Ja njima bar ne pokusavam nesto nametnuti.Liberalism wrote:@Seln izvini pogrijesih, samo se ti boris za ljudska prava izvini tito...
- seln
Za razgovor s tobom dovoljna mi je 1/10 mozga. Ne prdi, opet ti kazem.Liberalism wrote:kad bi ti bar znao o kakvim se pravima prica, bio bi pametniji bar duplo..seln wrote:Ne prdi, mali, reko sam ti.....za prava bradonja se ne borim, ni oni se ne bore za moja. Ja njima bar ne pokusavam nesto nametnuti.Liberalism wrote:@Seln izvini pogrijesih, samo se ti boris za ljudska prava izvini tito...
Zivimo u sekularnoj drzavi. Tacka. Postoje prava, ali i obaveze. Prije svega, ne moze biti tvoje pravo na tudju stetu.
Sumnjam da bi Saudijci dozvolili tocenje alkohola samo zato sto se nekom dosljaku sa zapada pije pivo. Ko hoce pivo, mora vani.
Isto tako: ko hoce serijat, mora vani iz Bosne.
A ti se malo napuco knjigama pa sad glumis borca za ljudska prava?
Idi malo vani, nadji koku i te stvari...ako nije protiv tvojih religijskih ubjedjenja.
- Liberalism
Kakve veze ima sekularna drzava sa osnovnim ljudskim pravima?? Nego upali jos koji dio mozga, da djaba ne uzimas primjere (sekularna drzava, tocenje alkohola, serijat) koji veze nemaju sa pitanjima o kojima ja govorimseln wrote:Za razgovor s tobom dovoljna mi je 1/10 mozga. Ne prdi, opet ti kazem.
Zivimo u sekularnoj drzavi. Tacka.
-
sekretar
Liberalism wrote:Kakve veze ima sekularna drzava sa osnovnim ljudskim pravima?? Nego upali jos koji dio mozga, da djaba ne uzimas primjere (sekularna drzava, tocenje alkohola, serijat) koji veze nemaju sa pitanjima o kojima ja govorim
Puno tražiš
Džaba objašnjavaš. Vidiš da je zapeo...
- seln
Mali, ja ne mogu bacati grah da vidim sta ti mislis. Ako hoces da znam, izvoli fino napisati.Liberalism wrote:Kakve veze ima sekularna drzava sa osnovnim ljudskim pravima?? Nego upali jos koji dio mozga, da djaba ne uzimas primjere (sekularna drzava, tocenje alkohola, serijat) koji veze nemaju sa pitanjima o kojima ja govorimseln wrote:Za razgovor s tobom dovoljna mi je 1/10 mozga. Ne prdi, opet ti kazem.
Zivimo u sekularnoj drzavi. Tacka.
- seln
Da...upravo razmisljam o filozofiji smrdljivih brada i kratkih nogavica, pa zapelo....sekretar wrote:Liberalism wrote:Kakve veze ima sekularna drzava sa osnovnim ljudskim pravima?? Nego upali jos koji dio mozga, da djaba ne uzimas primjere (sekularna drzava, tocenje alkohola, serijat) koji veze nemaju sa pitanjima o kojima ja govorim
Puno tražiš
Džaba objašnjavaš. Vidiš da je zapeo...
- seln
Po tvom pisanju vidim da si jedan od onih koji cijene koliko ko moze gurnuti na benchu.sekretar wrote:Nemoj se truditi. I ja sam sanjao da cu moci gurnuti 120 na benču al ne ide.seln wrote:Da...upravo razmisljam o filozofiji smrdljivih brada i kratkih nogavica, pa zapelo....
Da nemas biceps od 52 cm?
- seln
Bio je jedan ovdje koji je imao.....sekretar wrote:Nemam, al' volio bih. Al' mission impossible, k'o i tebi razmišljanje.seln wrote:Po tvom pisanju vidim da si jedan od onih koji cijene koliko ko moze gurnuti na benchu.
Inteligentan kao i ti, SEKRETaru....
- seln
Ako nisi tezi od 120 kg, sutisami26 wrote:Glupa tema, a još gluplji pokretač teme.
Sa vehabijama nevrijedi raspravljat nego ih samo ignorisat i poslat tamo odakle su došli da ovo malo razjedinjenih Bošnjaka u srcu krščanstva i Evrope dokrajče.
Braćo idite odavde, daleko vam kuća bila od naše.
inace ce te sekretar izbaciti na bench
- mavcs
E ovo je bio shuk ljudisekretar Upisano: 02/10/2007 12:56
--------------------------------------------------------------------------------
seln (citat):
Po tvom pisanju vidim da si jedan od onih koji cijene koliko ko moze gurnuti na benchu.
Nemam, al' volio bih. Al' mission impossible, k'o i tebi razmišljanje.