zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dajdo

Post by Dajdo »

ja_cura_ wrote:ma cim tu neko nekog vara sa strane te stvara taj neki ljubavni trokut, nisu to cista posla niti ima nekog hajra kasnije....

kad bi mene moj prevario, odmah noga-trans.... jer ako me je jednom prevario, a ja mu oprostim, ko mi garantuje da nece opet? logika:oprostila je prvi put, oprostice valjda i kasnije!
a plus bih se jos i zapitala, zasto me je prevario. ocigledno da mu nisam vise dovoljna, te je samo zbog toga dovoljno da se razumno razidjemo, nego da glumimo jedno drugom da je sve u redu.
moja @ja_cura... lako je pricati dok se covjeku ne desi. sve je to teoretisanje dok covjeka ne klepi po tintari. pa jos ako su djeca u pitanju... :(
(pri tome, pazi, kolko puta covjek (cesce zena) ni ne sluti da se i desilo....)
ali opet, i ja nekako tako razmisljam ko ti.
nije vise stvar u tome ni da li bi se on istinski pokajao, plakao i pitao se "sta sam uradio, ne mogu da vjerujem..."
stvar je u tome sto bi to od mene napravilo zauvijek nepovjerljivo i nesretno stvorenje, a toga niko nije vrijedan...
to mi nekako posteno, ljudsko razmisljanje.
eto te tamo pa kontaj. sam ko pasce. ili mozda s tom drugom. s kojom vjerovatno, kad prestane bit zabranjeno, i nece vise biti tako slatko...

(a ne mora braku nista faliti kad se to desi, vidjela sam primjera i primjera - jednostavno hormoni, alkohol ili kriza srednjih godina ucine svoje... a onda povratka nema.)
xyz2007

Post by xyz2007 »

Postavljacici ove teme tj njenoj kolegici:

- Ne voli on njegovu zakonsku zenu ( brak njegov je samo papir ) mozda je volio ali vrijeme ucinilo svoje, i ocigledno sad je kraj za njega ( stoga ljubav prema prijateljici )

- Prijateljica ne kvari njegov "brak na papiru". On ga sam kvari ( znaci nije njena krivica )

- Prijateljica nije "razlog" zasto on zenu ne voli. Niti je zena "razlog" zasto on prijateljicu voli.

- Prijateljica ne znaci da je njegova "ljubavnica" a zakonska zena na papiru da je "ljubav" samo zato sto on ima sklopljen brak. Ova druga je mozda za njega prva, tj upravo ta bas njegova "ljubav".

- Ljudi se ponasaju drugacije sa svakom osobom, i sa svakom djevojkom. Ili zenom. Kao i ti. Sa nekim si dobra, sa nekim nisi. Sve zavisi od hemije izmedju te 2 osobe. Znaci - NE ZNACI - da ce muskarac tretirati svaku djevojku isto.

- Ljubav isto zeli. Znaci ako neko nekoga zeli, ne znaci da tu osobu ujedno i ne voli.

- Sasvim je jasno ako je usmjerio ljubav i zelju prema drugoj, da je time pokazao da zenu zaista ne voli.
Felicita

Post by Felicita »

Ma i ja mislim da je to samo neka ILUZIJA...Koliko im je godina? Zabranjeno voce? bla bla

Mislim dajte realnosti sansu!! Covijek ozenjen - tacka. Eh sad ako je nesretan u braku, pa joj dolazi, eh onda je do nje: zeli li cekati, biti pljuvana od okoline, zene mu, jel vrijedan? Mislim bas joj se mora dugo, dugo svidjati, i mora bit sigurna da je on taj i KAD NIJE OZENJEN da bi se upustila u tako nesto.
tempora

Post by tempora »

Felicita wrote:Ma i ja mislim da je to samo neka ILUZIJA...Koliko im je godina? Zabranjeno voce? bla bla

Mislim dajte realnosti sansu!! Covijek ozenjen - tacka. Eh sad ako je nesretan u braku, pa joj dolazi, eh onda je do nje: zeli li cekati, biti pljuvana od okoline, zene mu, jel vrijedan? Mislim bas joj se mora dugo, dugo svidjati, i mora bit sigurna da je on taj i KAD NIJE OZENJEN da bi se upustila u tako nesto.
Ako je doticni nesretan u braku, pa "lijeci" srecu trazeci drugu osobu, onda mu je potrebna strucna pomoc.Kao i osobi koja vjeruje u isto. :?
Arogantni

Post by Arogantni »

ja_cura_ wrote:ma cim tu neko nekog vara sa strane te stvara taj neki ljubavni trokut, nisu to cista posla niti ima nekog hajra kasnije....

kad bi mene moj prevario, odmah noga-trans.... jer ako me je jednom prevario, a ja mu oprostim, ko mi garantuje da nece opet? logika:oprostila je prvi put, oprostice valjda i kasnije!
a plus bih se jos i zapitala, zasto me je prevario. ocigledno da mu nisam vise dovoljna, te je samo zbog toga dovoljno da se razumno razidjemo, nego da glumimo jedno drugom da je sve u redu.
E pa super ti taj nick stoji :D Koliko ti imas godina? 17?

Ma covjek je ozenjen i sretan u braku. Trazi sebi ljubavnicu za sex. To je skroz OK :)
A citao sam zasto muskarci traze ljubavnice...pise dosadi im jedno tijelo, pa hoce malo drugog. Stvarno kad mad malo bolje skontam, to je istina...
:D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Arogantni wrote:

Ma covjek je ozenjen i sretan u braku. Trazi sebi ljubavnicu za sex. To je skroz OK :)
A citao sam zasto muskarci traze ljubavnice...pise dosadi im jedno tijelo, pa hoce malo drugog. Stvarno kad mad malo bolje skontam, to je istina...
a koliko ti imas godina arogantni ? :D
ziggy

Post by ziggy »

Dajdo wrote:
moja @ja_cura... lako je pricati dok se covjeku ne desi. sve je to teoretisanje dok covjeka ne klepi po tintari. pa jos ako su djeca u pitanju... :(
(pri tome, pazi, kolko puta covjek (cesce zena) ni ne sluti da se i desilo....)
ali opet, i ja nekako tako razmisljam ko ti.
nije vise stvar u tome ni da li bi se on istinski pokajao, plakao i pitao se "sta sam uradio, ne mogu da vjerujem..."
stvar je u tome sto bi to od mene napravilo zauvijek nepovjerljivo i nesretno stvorenje, a toga niko nije vrijedan...
to mi nekako posteno, ljudsko razmisljanje.
eto te tamo pa kontaj. sam ko pasce. ili mozda s tom drugom.s kojom vjerovatno, kad prestane bit zabranjeno, i nece vise biti tako slatko...

(a ne mora braku nista faliti kad se to desi, vidjela sam primjera i primjera - jednostavno hormoni, alkohol ili kriza srednjih godina ucine svoje... a onda povratka nema.)

Upravo tako...
Arogantni

Post by Arogantni »

lolita_xx wrote:
Arogantni wrote:

Ti hoces da ja tebi opet stavim Drogu Za Silovanje u pice? :D

Tebi je garant 35 god.!
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Arogantni wrote:

Ma zene su lude, svaka cim nanjusi drugu, sebi treba naći bar jedno dodatno "tijelo". Pa to više neće biti trokut, već pravougaonik. Meni je Žuži Jelinek legenda...zna zena šta priča...iskusna... :-) Vidjeli bi onda čija majka crnu vunu prede :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Arogantni wrote:
lolita_xx wrote:
Arogantni wrote: E pa super ti taj nick stoji :D Koliko ti imas godina? 17?

Tebi je garant 35 god.!
joj kod tebe varijacija.. prvo 19 pa 35 :D
vise od 19, manje od 35 :D
ne bas me zanima, vidim raspitujes se za druge, pa hajde otkrij nam koliko ti imas :)
a za tu drogu bih te mogla prijaviti :D
Arogantni

Post by Arogantni »

lolita_xx wrote:
Arogantni wrote:
lolita_xx wrote: a koliko ti imas godina arogantni ? :D

Tebi je garant 35 god.!
joj kod tebe varijacija.. prvo 19 pa 35 :D
vise od 19, manje od 35 :D
ne bas me zanima, vidim raspitujes se za druge, pa hajde otkrij nam koliko ti imas :)
a za tu drogu bih te mogla prijaviti :D
Iskreno ---> 34 god.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

vrlo hrabro arogantni :D
xyz2007

Post by xyz2007 »

Ovo pisem onoj tvojoj kolegici :D

Pusti sta pricaju drugi koji se drze papira a ne gledaju sve aspekte i zrtvovanja za tu neku srecu jel na koju svi mi imamo pravo bez ozbira bil mi bili ozenjeni ili ne. Znaci jako je vazno nemoj da uzimas polozaj donji koji tebi ne pripada. Ti si njemu bitna. I on tebi. Ljudi generalno nemaju lijepo misljenje o "ljubavnicama" jer stavljaju sve u jedan kos. Ali nisu sve veze i vezice i brakovi isti. To ko koga voli je izmedju vas dvoje a nikako nesto o cemu ti komsiluk treba da odlucuje. Medjutim jako je vazno kako se to sve izvodi, cak stavise presudno.

Tebi treba savjet jel, da ti vidis koje su ti opcije i kako da rijesis ovaj konflikt. Tu moras biti jako pametna jer nije u pitanju njegova kolicina ljubavi da se on razvede ili ne razvede vec psihologija kako dovesti bilo kojeg covjeka da 'prelomi' , covjeka koji zeli to lomiti koji zna da to mora, ali ne zna kako, ne moze da napravi potez ( i to svakako nije iz ljubavi prema zeni )

Znaci samo pametno, odaberi dobru strategiju i pucaj, bori se za ono sto mislis da zasluzujes. Tvoj zadatak je da ga suocis sa realnoscu. A kako to da izvedes mogu ti proslijediti na private, jer imam dobru kolegicu, jako pametnu uspjesnu u svemu, koja je se usrecila sa covjekom njenog zivota a i on s njom. I reci cu ti kako je ona postupila. Ali moras biti vrlo delikatna kako povlacis poteze. I u njenom slucaju njegova zakonita zena je bila starija od njega, duga je to prica, ali na kraju ipak je ljubav pobjedila i on se razveo.

Toliko i sve najljepse! :-D
pesak

Post by pesak »

xzy, lepo ti razmisljas o problemima moje kolegice... :D
moram joj reci kad je vidim... ovih dana.. :D
hvala :-D
Bumbar

Post by Bumbar »

xyz2007 wrote:Ovo pisem onoj tvojoj kolegici :D

Pusti sta pricaju drugi koji se drze papira a ne gledaju sve aspekte i zrtvovanja za tu neku srecu jel na koju svi mi imamo pravo bez ozbira bil mi bili ozenjeni ili ne. Znaci jako je vazno nemoj da uzimas polozaj donji koji tebi ne pripada. Ti si njemu bitna. I on tebi. Ljudi generalno nemaju lijepo misljenje o "ljubavnicama" jer stavljaju sve u jedan kos. Ali nisu sve veze i vezice i brakovi isti. To ko koga voli je izmedju vas dvoje a nikako nesto o cemu ti komsiluk treba da odlucuje. Medjutim jako je vazno kako se to sve izvodi, cak stavise presudno.

Tebi treba savjet jel, da ti vidis koje su ti opcije i kako da rijesis ovaj konflikt. Tu moras biti jako pametna jer nije u pitanju njegova kolicina ljubavi da se on razvede ili ne razvede vec psihologija kako dovesti bilo kojeg covjeka da 'prelomi' , covjeka koji zeli to lomiti koji zna da to mora, ali ne zna kako, ne moze da napravi potez ( i to svakako nije iz ljubavi prema zeni )

Znaci samo pametno, odaberi dobru strategiju i pucaj, bori se za ono sto mislis da zasluzujes. Tvoj zadatak je da ga suocis sa realnoscu. A kako to da izvedes mogu ti proslijediti na private, jer imam dobru kolegicu, jako pametnu uspjesnu u svemu, koja je se usrecila sa covjekom njenog zivota a i on s njom. I reci cu ti kako je ona postupila. Ali moras biti vrlo delikatna kako povlacis poteze. I u njenom slucaju njegova zakonita zena je bila starija od njega, duga je to prica, ali na kraju ipak je ljubav pobjedila i on se razveo.

Toliko i sve najljepse! :-D
a) Njegovu zenu tko sisa...hebi ga...u pogresno vrijeme je sa pogresnim covjekom...najbolje bi kako bilo da ona fino to sve skonta pa ga napusti...ha ja...mislim...kolegica je sada tu...ona njega voli (odnosno samo misli jer koliko sam shvatila covjeka ne zna nego komsijski...pardoniram ako sam skontala krivo)...i on nju voli (zakjljucak izveden iz???)... elem, njegova zena tu nije bitna...k****a jedna...cccc staje na put sreci svoga muza i kolegice

b) nevjerovatno

c) Wow...nadati se da nikada u okolini covjek nece imati osobu koja je spremna da tvog muza/zenu/etc "suocava" sa realnoscu...ali eto...mozda mu bas to treba..

Nevjerovatno...i strategije postoje...a da li je kolegica razmislila da li je to ono sto ona bas zeli??? nemoguce da ne postoje muskarci koji su slobodni a interesantni njoj...ako je iskrena ljubav, druga je to stvar...ali cisto sumnjam (pa taman da se i ogrijesim) da je to ovdje u pitanju... reci da je to nesto sto "Ja" zasluzujem i ne obazirati se na cinjenicu da covjek ima zenu (da li zena misli da je njihov brak gotov) je jako sebicno i moze je odvesti u jako gadne situacije.

@xyz...nisam sigurna da bi isto gledala na stvari da se tebi ovako nesto desava (da si u kozi zene njegove).

@pesak...ne rece da li je tvoja drugarica razgovarala s njim? ili je spremna da se upusta u to sve bez da uopste zna sta on hoce..mozda je samo quicky sa njegove strane...
danas

Post by danas »

ma mislim da je u svemu ovome ipak jedina istina da je njegova zena u pogresno vrijeme sa pogresnim covjekom...
ostalo su sve -- spekulacije :)
shin

Post by shin »

Ja mislim da je ovaj thread otvoren iz zajebancije i da vas sve lozi :D
SaraLe

Post by SaraLe »

A zamislite situaciju :D
Zaljubljena a ona udata :P :D
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:A zamislite situaciju :D
tu ne bi bilo problema.......kod 90% muzeva :D:D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:
Vas nikad od viska ne boli glava :-) :D
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
pitt wrote:
pa kad imamo vise.....glava mislim :D:D
maccarona

Post by maccarona »

mogla bih price pricati :D:D
al nema veze sa mnom :-) znate, jedna moja jaranica i to :-)
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:
SaraLe wrote:
pitt wrote: tu ne bi bilo problema.......kod 90% muzeva :D:D:D
pa kad imamo vise.....glava mislim :D:D
I uvijek pogresnom razmisljate :D :P
SaraLe

Post by SaraLe »

maccarona wrote:
mogla bih price pricati :D:D
al nema veze sa mnom :-) znate, jedna moja jaranica i to :-)
Znam :D i ja sam pricala o jaranici :D
Saian

Post by Saian »

ja chitam "zadubljena" :D :D :D pa kontam u sta :D kad ono "zaljubljena" :oops:
Post Reply