Gdje upoznati ljubav svog zivota??!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lady midnight

Post by lady midnight »

a niko ne spominje internet... :? :D zashto li samo, Bozhe dragi :lol: :lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

lady midnight wrote:a niko ne spominje internet... :? :D zashto li samo, Bozhe dragi :lol: :lol: :lol:
ko jos vjeruje u to
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

:D
Fiore

#129 we

Post by Fiore »

E stvarno niej losa idej ato za internet.. mada to je ona uobicajena prica sta ako to nije taj... Najbolja je kombinacija ka dse bar zanju iz vidjena pa se sretnu na netu... a ne znam nism ajs sreo zenu svog zivota.,vodeci se po pravilu iz svoje baste beri cvjet .,mislim da je blizu ali je ne vidim.. ne trazim ni ja puno onako samo da je normala.. :D
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

:D
Enka-Benka

Post by Enka-Benka »

lolita_xx wrote:
Enka-Benka wrote:
lolita_xx wrote: sad kad mi se neko svidi ima da ga spucam da me zapamti za cijeli zivot :D
Neka to bude s`prijeda,oci u oci,na prvi pogled :D
:lol: :lol:
sprijeda, odzada... kako god :D
:lol: da da...ono..UPS..uleti ja tebi,ali nebrini,ja sam lolita :D :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Enka-Benka wrote:
lolita_xx wrote:
Enka-Benka wrote: Neka to bude s`prijeda,oci u oci,na prvi pogled :D
:lol: :lol:
sprijeda, odzada... kako god :D
:lol: da da...ono..UPS..uleti ja tebi,ali nebrini,ja sam lolita :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

mescha

Post by mescha »

hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake :lol: :lol: mogu misliti kola i cupkanja uz njih :-)
Ja što slaga...
anais_nin

Post by anais_nin »

lady midnight wrote:a niko ne spominje internet... :? :D zashto li samo, Bozhe dragi :lol: :lol: :lol:
ja ti u tom kapacitetu vjerujem samo u kombinaciju preko posrednika, pardon posrednice :lol: :lol: :lol: :D fino upoznas neku forumasicu u ciji ukus se uzdas, i onda ti ga ona fino pripremi, zapakuje i spremi :D :lol: express delivery :D
anais_nin

Post by anais_nin »

evo me u sobi :D gdje si ti? :D
aminchev2

Post by aminchev2 »

komi wrote:nedo bog i biblioteku, FAKULETE ITD

FORUM JE IDEALNO MJESTO ZA TO ;)
vjeruj mi
daleko od toga

slusaj
to ce se sve naci u svoje vrijeme
nemoj trcati pred rudu, oprzit ces se.
a vecina moje raje je upoznala ljubav svog zivota preko drugarica (6tero preko mene)
:)
anais_nin

Post by anais_nin »

veca_sa wrote:
anais_nin wrote:evo me u sobi :D gdje si ti? :D

eo me u kancelariji jos malo pa idem kuci,

bolel te ledja?
ledja? :roll: :D je l mi se to opet neko na grbachu navalio? :lol: :lol: :lol: ni ne primjetih :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

evo upravo razmiljsam kako su se skoro svi parovi u mojoj blizini upoznali na neobicnom mjestu. Znaci najmanje u kafanama.
I bas to Uvijek dobar gost rece u piljari (dok je placala jabuke), u planinarskom domu (privukli ih zajednicki interesi) na internetu (njih znam hrpu)...
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

more i u saobracaju...juce kad sam iso kuci masu mi tri ribe iz auta...jedna mi je dala svoj broj
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica 31 wrote:evo upravo razmiljsam kako su se skoro svi parovi u mojoj blizini upoznali na neobicnom mjestu. Znaci najmanje u kafanama.
I bas to Uvijek dobar gost rece u piljari (dok je placala jabuke), u planinarskom domu (privukli ih zajednicki interesi) na internetu (njih znam hrpu)...
ja nisam nikad bila ljubitelj kafana, barova i klubova (posebno na zapadu) kao mjesta "upoznavanja potecijalnih partnera" :D kod nas se istina dosta kafenise pa je drugacije kad se upoznas s nekim preko kafe, kad se moze progovoriti koja....u mracnom, bucnom mjestu u kojem vecina ljudi u neka doba ima vise alkohola nego krvi u sebi, pa nako statisticki gledano, sanse su manje za nesto dugorocno :oops: posebno kad se uzme u obzir da su to najocigledniji lokaliteti za lov, pa cesto privlace one koji dolaze samo s jednom namjerom, tj u jednokratni lov, kao i one sto su privremeno pusteni s lanca (ozenjene, zauzete itd itd :D)....nekima se i omakne nesto uspjesno, ja sumnjam da bih se nasla u toj kategoriji, s obzirom da uglavnom znam sta hocu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

veca_sa wrote:
anais_nin wrote:
veca_sa wrote:
eo me u kancelariji jos malo pa idem kuci,

bolel te ledja?
ledja? :roll: :D je l mi se to opet neko na grbachu navalio? :lol: :lol: :lol: ni ne primjetih :D
zbog zokija?
a evo cekam da mi neko ponudi masazu :D :lol:

samo da dodam ja i dalje glasam za knjizare :D osim ako nije zalutao tamo, ili voli da cita, ili se barem pravi da voli da cita :lol: :lol: :lol: (jedini je problem ako knjizara sadrzi i kafanu :lol: :lol: :lol:)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

negdje vec bude ta ljubav zivota... :D a na forumu je neces naci :D samo utjehe, zamjene i second bests :D :oops: :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota... :D a na forumu je neces naci :D samo utjehe, zamjene i second bests :D :oops: :D
:oops: :oops: :oops: :-)
sta se skolutas tudej :kiss: popila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

vidi crnjaka kod 'Bahe nashe :D:D:D
Last edited by pitt on 25/09/2007 18:35, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:
danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota... :D a na forumu je neces naci :D samo utjehe, zamjene i second bests :D :oops: :D
:oops: :oops: :oops: :-)
sta se skolutas tudej :kiss: popila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu :lol: :lol:
pppffff... cu second bests :D :D i zamjene i utjehe :D
a ja se 3 puta sretno udala na forumu :lol:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
danas wrote: :oops: :oops: :oops: :-)
:P :P pa to i kazem, mozes naci tri muza :D ali ne i love of your life :D moje misljenje, tuzite me :D
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:
danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote: sta se skolutas tudej :kiss: popila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu :lol: :lol:
:P :P pa to i kazem, mozes naci tri muza :D ali ne i love of your life :D moje misljenje, tuzite me :D
pa kad sastavis ovu trojicu, mozda i ispadne one love :lol: :lol: :lol:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
danas wrote: pppffff... cu second bests :D :D i zamjene i utjehe :D
pa kad sastavis ovu trojicu, mozda i ispadne one love :lol: :lol: :lol:
prakticne ste vi djevice :lol: :lol:
danas

Post by danas »

live and learn :D :P sto da se baci :lol:
Post Reply