Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
a niko ne spominje internet...
zashto li samo, Bozhe dragi

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ko jos vjeruje u tolady midnight wrote:a niko ne spominje internet...![]()
![]()
![]()
- Fiore
#129 we
E stvarno niej losa idej ato za internet.. mada to je ona uobicajena prica sta ako to nije taj... Najbolja je kombinacija ka dse bar zanju iz vidjena pa se sretnu na netu... a ne znam nism ajs sreo zenu svog zivota.,vodeci se po pravilu iz svoje baste beri cvjet .,mislim da je blizu ali je ne vidim.. ne trazim ni ja puno onako samo da je normala.. 
- Enka-Benka
lolita_xx wrote:Enka-Benka wrote:Neka to bude s`prijeda,oci u oci,na prvi pogledlolita_xx wrote: sad kad mi se neko svidi ima da ga spucam da me zapamti za cijeli zivot![]()
![]()
sprijeda, odzada... kako god
- Dirty Harry
-
mescha
Ja što slaga...hananah wrote:Mrmote, zalim slucaj, nemam pojma ko je sinan, pretpostavljam neki dobro ti znani narodnjak. Uz duzno postovanje ja ne slusam narodnjake, cak slabo slusam ikakvu domacu muziku.
A vidis, neko ljubav svog zivota upozna uz narodnjake![]()
mogu misliti kola i cupkanja uz njih
- anais_nin
ja ti u tom kapacitetu vjerujem samo u kombinaciju preko posrednika, pardon posrednicelady midnight wrote:a niko ne spominje internet...![]()
![]()
![]()
-
aminchev2
vjeruj mikomi wrote:nedo bog i biblioteku, FAKULETE ITD
FORUM JE IDEALNO MJESTO ZA TO
daleko od toga
slusaj
to ce se sve naci u svoje vrijeme
nemoj trcati pred rudu, oprzit ces se.
a vecina moje raje je upoznala ljubav svog zivota preko drugarica (6tero preko mene)
-
mamica papucarka
evo upravo razmiljsam kako su se skoro svi parovi u mojoj blizini upoznali na neobicnom mjestu. Znaci najmanje u kafanama.
I bas to Uvijek dobar gost rece u piljari (dok je placala jabuke), u planinarskom domu (privukli ih zajednicki interesi) na internetu (njih znam hrpu)...
I bas to Uvijek dobar gost rece u piljari (dok je placala jabuke), u planinarskom domu (privukli ih zajednicki interesi) na internetu (njih znam hrpu)...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
more i u saobracaju...juce kad sam iso kuci masu mi tri ribe iz auta...jedna mi je dala svoj broj
- anais_nin
ja nisam nikad bila ljubitelj kafana, barova i klubova (posebno na zapadu) kao mjesta "upoznavanja potecijalnih partnera"mamica 31 wrote:evo upravo razmiljsam kako su se skoro svi parovi u mojoj blizini upoznali na neobicnom mjestu. Znaci najmanje u kafanama.
- anais_nin
a evo cekam da mi neko ponudi masazuveca_sa wrote:zbog zokija?anais_nin wrote:ledja?veca_sa wrote:
eo me u kancelariji jos malo pa idem kuci,
bolel te ledja?![]()
je l mi se to opet neko na grbachu navalio?
![]()
![]()
ni ne primjetih
samo da dodam ja i dalje glasam za knjizare
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
sta se skolutas tudejdanas wrote:dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota...a na forumu je neces naci
samo utjehe, zamjene i second bests
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
pppffff... cu second bestsdawn_upon_dawn wrote:sta se skolutas tudejdanas wrote:dawn_upon_dawn wrote:negdje vec bude ta ljubav zivota...a na forumu je neces naci
samo utjehe, zamjene i second bests
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu
![]()
a ja se 3 puta sretno udala na forumu
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
danas wrote:pppffff... cu second bestsdawn_upon_dawn wrote:sta se skolutas tudejdanas wrote:![]()
![]()
![]()
popila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu
![]()
![]()
i zamjene i utjehe
![]()
a ja se 3 puta sretno udala na forumu
- danas
pa kad sastavis ovu trojicu, mozda i ispadne one lovedawn_upon_dawn wrote:danas wrote:pppffff... cu second bestsdawn_upon_dawn wrote: sta se skolutas tudejpopila ja serum istine jutros mi neko usuo u kaHvu
![]()
![]()
i zamjene i utjehe
![]()
a ja se 3 puta sretno udala na forumu![]()
pa to i kazem, mozes naci tri muza
ali ne i love of your life
moje misljenje, tuzite me
- Bea_Trix
prakticne ste vi djevicedanas wrote:pa kad sastavis ovu trojicu, mozda i ispadne one lovedawn_upon_dawn wrote:danas wrote: pppffff... cu second bests![]()
i zamjene i utjehe
![]()
a ja se 3 puta sretno udala na forumu![]()
pa to i kazem, mozes naci tri muza
ali ne i love of your life
moje misljenje, tuzite me
![]()
![]()