Jesi mima pitala si me kao što možeš da vidiš gore (ovo crveno da ne bude zabune)..mima wrote:Interesantno, ali nisam te nista pitala, a najmanje napadala. Pometi draga moja ispred svojih vrata.Phia wrote:I sad se još više prepala..mima wrote: Jeli te interesuje?..kulira malo..napad je najbolja odbrana..ah da..mima, 'je li' se piše odvojeno
i ne boj se mima darling, teme su tu da se na njih javi samo dobrovoljno i ne moraš baš u svakoj učestvovati
![]()
![]()
sexualne igrice...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Phia
#126 Re: sexualne igrice...
-
*mima*
#128 Re: sexualne igrice...
Ti se bas zakacila za mene. Sta ti je?Phia wrote:Jesi mima pitala si me kao što možeš da vidiš gore (ovo crveno da ne bude zabune)..mima wrote:Interesantno, ali nisam te nista pitala, a najmanje napadala. Pometi draga moja ispred svojih vrata.Phia wrote: I sad se još više prepala....kulira malo..napad je najbolja odbrana..ah da..mima, 'je li' se piše odvojeno
i ne boj se mima darling, teme su tu da se na njih javi samo dobrovoljno i ne moraš baš u svakoj učestvovati
![]()
![]()
![]()
![]()
- Phia
#129 Re: sexualne igrice...
Ma ti si se zakačila za mene.Na svaku moju poklopac!mima wrote:Ti se bas zakacila za mene. Sta ti je?
-
*mima*
#130 Re: sexualne igrice...
Hoces u zivo da te poklopim?Phia wrote:Ma ti si se zakačila za mene.Na svaku moju poklopac!mima wrote:Ti se bas zakacila za mene. Sta ti je?![]()
- Phia
#131 Re: sexualne igrice...
A ha.Znači s vecom se igraš igrice u kojoj si ti domina.I bet!mima wrote:Hoces u zivo da te poklopim?Phia wrote:Ma ti si se zakačila za mene.Na svaku moju poklopac!mima wrote:Ti se bas zakacila za mene. Sta ti je?![]()
-
*mima*
#132 Re: sexualne igrice...
Ja poklopac a ti nisi.............Ne budi drska bez razloga i ne pravi se mangup iza ekrana.Phia wrote:A ha.Znači s vecom se igraš igrice u kojoj si ti domina.I bet!mima wrote:Hoces u zivo da te poklopim?Phia wrote: Ma ti si se zakačila za mene.Na svaku moju poklopac!![]()
![]()
![]()
- Amazonka27
- Amazonka27
- Phia
Ma ne zna kako da kaže ono što želi - da je osoba iza nicka glupa pa eto nekako je iskonstruisala ovo s glupim nickom.Amazonka27 wrote:e jest tvoj kreativan....mima wrote:Sad tek vidim koliko su pojedini nickovi glupi. Ali sta je tu je.
-
*mima*
Uopste se ne sekiram radi nekih glupaca. Problem je u tome sto , evo recimo na ovoj temi se niko ne otvara, sto znaci nemaju pojma o nekim sexualnim igricama, ali zato pametuju. Ja kad nesto napisem, vecina me napada.....kao npr. da sam musko ili lezbacha ili sta ja znam.zena21 wrote:mimice, no sikiriki dragamima wrote:Sad tek vidim koliko su pojedini nickovi glupi. Ali sta je tu je.
-
*mima*
Znam da cu popiti i tako i tako. Jesu li to inace vasi nadimci?Phia wrote:Ma ne zna kako da kaže ono što želi - da je osoba iza nicka glupa pa eto nekako je iskonstruisala ovo s glupim nickom.Amazonka27 wrote:e jest tvoj kreativan....mima wrote:Sad tek vidim koliko su pojedini nickovi glupi. Ali sta je tu je.Valjda konta da će popiti ban ako kaže direkt.
![]()
-
*mima*
E to je to.bosmen wrote:a shta si ti u stvari , de nam vise recimima wrote:Uopste se ne sekiram radi nekih glupaca. Problem je u tome sto , evo recimo na ovoj temi se niko ne otvara, sto znaci nemaju pojma o nekim sexualnim igricama, ali zato pametuju. Ja kad nesto napisem, vecina me napada.....kao npr. da sam musko ili lezbacha ili sta ja znam.zena21 wrote: mimice, no sikiriki draga
-
blizzard
ja sam se otvorio i podijelio iskustvo...i rekao da je red na vas,a ti si odbila !!mima wrote:Uopste se ne sekiram radi nekih glupaca. Problem je u tome sto , evo recimo na ovoj temi se niko ne otvara, sto znaci nemaju pojma o nekim sexualnim igricama, ali zato pametuju. Ja kad nesto napisem, vecina me napada.....kao npr. da sam musko ili lezbacha ili sta ja znam.zena21 wrote:mimice, no sikiriki dragamima wrote:Sad tek vidim koliko su pojedini nickovi glupi. Ali sta je tu je.
-
*mima*
Naravno da sam odbila , a vec sam i napisala razlog.blizzard wrote:ja sam se otvorio i podijelio iskustvo...i rekao da je red na vas,a ti si odbila !!mima wrote:Uopste se ne sekiram radi nekih glupaca. Problem je u tome sto , evo recimo na ovoj temi se niko ne otvara, sto znaci nemaju pojma o nekim sexualnim igricama, ali zato pametuju. Ja kad nesto napisem, vecina me napada.....kao npr. da sam musko ili lezbacha ili sta ja znam.zena21 wrote: mimice, no sikiriki draga
- Amazonka27
- BihYankee
#148 evo prava igrica
Ona moja i ja se igrali javne kuće. Pa ona bolje prošla. Obukla neki minjak i haltere a ja poletio 50KM da šta dobijem. Ali, bilo nam je fino, potrošili smo tih 50 na benzin do Gojka i nazad te na podrazumijevajući ovčiji podmladak. Idući put sam zamolio da pare budu ko fol a ona odbijala i kad sam ustvrdio da je ženama fino nosati haltere desila se prava igrica: morao sam ...........!.cenzurisano za hatar fine forumashice..!...... ali halteri su baš... ma moraš probat da komentarišeš a moja crkava od smjeha... eto prava igrica...(ne lažem matere mi ima i slika)
Last edited by BihYankee on 19/06/2012 17:09, edited 1 time in total.
- BihYankee
#149 ma nije problem slika
Problem je klasifikacija! Odma' će me raja klasifikovati . Doduše ko bi ovdje bio klasifikovan tako osim ... onaj ko je radio ili i onaj koji voli gledat'? Eto, pa ti sad vidi jel pametno slike objavljivati....
Last edited by BihYankee on 19/06/2012 17:11, edited 1 time in total.
- BihYankee
#150 ako budnem umijo ovo postavit
ako ne poslacu vam link pa ko je voajer...
Last edited by BihYankee on 19/06/2012 17:11, edited 3 times in total.