samo ti slusaj zenuSedef wrote:ja sam pravi svaler .Drzo bi vam predavanje al ne mogu jer nemam vremena.Zove me zena da idemo na pijecu .ha ha ha ha ha !![]()
a ja slusam zenu !
Mastubacija pred partnerom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
#126 Re: svaler
- scorpion7
Promjesala biKing Kikapu wrote:kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesascorpion7 wrote:Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divljaKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()
Last edited by scorpion7 on 06/09/2007 14:17, edited 1 time in total.
-
King Kikapu
ajvar, bestilj jal kaku drugu djakonijuscorpion7 wrote:Promjesala biKing Kikapu wrote:kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesascorpion7 wrote: Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divlja:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()
:D:D:D:D
-
pinkzelena
scorpion7 wrote:Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divljaKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila:D:D...
-
pinkzelena
King Kikapu wrote:kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesascorpion7 wrote:Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divljaKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavila:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()
A tebi garant ruka otpade...odmori malo..
Da te moji komentari nisu pogodili,ne bi toliko replicirao i ogovarao me iza ledja nije sala
Budi musko,ne budi pizda..bavi se muskim stvarima ba..
S takvom pricom o ajvaru i rupama na carsafu i ne cudi sto ne *ebes,
aj zdra'o
-
Klonirana26
Uh, frca na sve strane
"Zenka sam. DA " To bi bio moj odgovor.
Probala. Praktikovala. Uzajamno. Šta još treba odgovoriti? Da li se osjećam perverzno? Malkice
Nenormalno? Ni na trenutak. Dobro? Predobro. Garantovano višestruko. 
Probala. Praktikovala. Uzajamno. Šta još treba odgovoriti? Da li se osjećam perverzno? Malkice
- scorpion7
Imam ja pitanje na tvoj odgovor.....Jesil´ slobodnaKlonirana26 wrote:Uh, frca na sve strane![]()
Probala. Praktikovala. Uzajamno. Šta još treba odgovoriti? Da li se osjećam perverzno? MalkiceNenormalno? Ni na trenutak. Dobro? Predobro. Garantovano višestruko.
-
King Kikapu
samo se natakari...da i tebe neko malo usrecipinkzelena wrote:King Kikapu wrote:kaka ba pinkzelena, garant ni ne mijesascorpion7 wrote: Ma meni nesto govori da je ova pinkzelena divlja:D:D...vidim da se dobro svadja,vazda ljuta,a mrka ovako po prirodi...mozda bi se i zajebo ali jos biram
![]()
![]()
... sad kad vidim da te nerviram,tek cu da ti se natakarim..
-
sumiko
Odavno već maštam o prakticiranju date teme, nekako nisam imala priliku tj. potrebu tj. uvijek nešto preče od seksualnih aktivnosti
ako sam već toliko opuštena
Kad ne lezi vraže, ukaza mi se ekstra prilika - partner se kao umorio, a ja bih još, i totalno opušteno i čak iz neke zezancije tipa 'Dobro, ako već ne možeš dalje, ja ću sama nastaviti..'
Jaoooooo!!!!
Ma kakvi, nije se on strpio ni 4 minute dok sam ležala pored njega i počela se milovati, automatski je bio odmoran
Sa smiješkom i zadovoljna zaspah poslije
Predobar doživljaj, definitivno za ponoviti!
Mada ne znam kako bih reagovala da partner to radi preda mnom, ne cini mi se baš seksi da su tako obrnute uloge, ali ko zna
Dok ne probam, neću ni znati...
Kad ne lezi vraže, ukaza mi se ekstra prilika - partner se kao umorio, a ja bih još, i totalno opušteno i čak iz neke zezancije tipa 'Dobro, ako već ne možeš dalje, ja ću sama nastaviti..'
Jaoooooo!!!!
Ma kakvi, nije se on strpio ni 4 minute dok sam ležala pored njega i počela se milovati, automatski je bio odmoran
Sa smiješkom i zadovoljna zaspah poslije
Predobar doživljaj, definitivno za ponoviti!
Mada ne znam kako bih reagovala da partner to radi preda mnom, ne cini mi se baš seksi da su tako obrnute uloge, ali ko zna
-
King Kikapu
sad mi je jedan zanimljiv ljubavni potez na pameti...a mislim da se ni doticna ne bi bunilaanais_nin wrote:i ja bihKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavilamogu li stat u red?
- anais_nin
do shareKing Kikapu wrote:sad mi je jedan zanimljiv ljubavni potez na pameti...a mislim da se ni doticna ne bi bunilaanais_nin wrote:i ja bihKing Kikapu wrote:ja bih ovu sto je prije tebe post stavilamogu li stat u red?
-
King Kikapu
pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore 
- anais_nin
ja samo zamisljam sta ih je popadalo sa stolica dok su ovo citaliKing Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore
seksuValna piramida
-
FFK as Lucy01
MA yebo stolicuanais_nin wrote:ja samo zamisljam sta ih je popadalo sa stolica dok su ovo citaliKing Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore![]()
![]()
![]()
seksuValna piramida![]()
- anais_nin
Lucy01 wrote:MA yebo stolicuanais_nin wrote:ja samo zamisljam sta ih je popadalo sa stolica dok su ovo citaliKing Kikapu wrote:pocetna postavka je da muski subjekt ima dva spolna organa...cunu i jezik, pri tome se dva zenska subjekta dogovore o medjusobnoj raspodjeli istih, pri cemu muski subjekt lezi na ledjima a zenski subjekti sjede na njemu licima okrenuti jedan prema drugom, pri cemu su zenskim subjektima torzo i grudi slobodni i otvoreni za medjusobno taktilno-oralno zadovoljavanje nezavisno od zadovoljavanja na objektima muskog subjekta. znaci ja dole vi gore![]()
![]()
![]()
seksuValna piramida![]()
...sta ih je dobilo bolove u grudima
![]()