Ciganluk po Ferhadiji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Phia

Post by Phia »

_BosanaC wrote:
Phia wrote:
_BosanaC wrote:Image
Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo. :D Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu. :D :D
Nece :D Sad ima vizu u pasosu za ne daj Boze, samo u slucaju da kakva puska pukne 8-)
Neki imaju i tuđi pasoš i 'mješanci' su pa im je ovdje lijepo. :D
Phia

Post by Phia »

mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote:
Phia wrote: Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo. :D Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu. :D :D
Nece :D Sad ima vizu u pasosu za ne daj Boze, samo u slucaju da kakva puska pukne 8-)
ne brini nece pucati... malo off topic: stariji ljudi su pred sami kraj rata rekli da dolazi kraj rata jer se cigani vratise.... tako da smo mirni...

btw, ciganluk se prosirio pravo....skroz do labuda...
Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije. :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije. :-)
meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika... :(

ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....
Phia

Post by Phia »

mIRCerka wrote:

ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....
A tek kad 'prostru' one torbe po 5-10 koliko li maraka do pola puta kud ljudi idu..ali eto jednom sam vidjela nekog momka koji je izvodio neke akrobacije za vatrenim štapovima..to mi je bilo super..nekako me podsjetilo na srednjovjekovne vašare. :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Phia wrote:
_BosanaC wrote:
Phia wrote: Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo. :D Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu. :D :D
Ja zato imam BH pasos al' stranu vizu, sto je sigurno sigurno :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

e ja imam limun zut, jel to prisila na patriotizam :D ? nisam a "mijesana" a nisam ni "cista", pa ne mirisem nikome :D:D:D:D
Last edited by Bea_Trix on 12/09/2007 00:24, edited 2 times in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

mIRCerka wrote:

Ne spominji mi to prokletstvo :x :x Uvijek podjem onda da prodjem i ne skontam da ne mogu :x :x :x moram zaobilazit :x :x
Phia

Post by Phia »

_BosanaC wrote:
Phia wrote:
_BosanaC wrote: Nece :D Sad ima vizu u pasosu za ne daj Boze, samo u slucaju da kakva puska pukne 8-)
Ja zato imam BH pasos al' stranu vizu, sto je sigurno sigurno :D
Eh pa neće zar opet pucati..kad se ovako dobro razvija vašarski biznis.. :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

ladyblue18 wrote:
mIRCerka wrote:

Ne spominji mi to prokletstvo :x :x Uvijek podjem onda da prodjem i ne skontam da ne mogu :x :x :x moram zaobilazit :x :x
Ne rece nam boju kose? :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dawn_upon_dawn wrote:e ja imam limun zut, jel to prisila na patriotizam :D ? nit sam mijesana nit sam cista, pa ne mirisem nikome :D:D:D:D
I sam sam ti taki :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Phia wrote:
mIRCerka wrote:

A tek kad 'prostru' one torbe po 5-10 koliko li maraka do pola puta kud ljudi idu..ali eto jednom sam vidjela nekog momka koji je izvodio neke akrobacije za vatrenim štapovima..to mi je bilo super..nekako me podsjetilo na srednjovjekovne vašare. :D
nemamo mi vremena ni volje za te performanse...a metri torbi od 5 km sa pokvarenim zatvaracima...uf...

ono sto mi je sega je sto sva ona roba na siranu, stotinjak metara nize, kosta duplo manje...
Phia

Post by Phia »

studentica21 wrote:Toliko o gradjanima ovog grada...Bolje i ciganluk nego primitivizam...
Neka studentice mi smo ti još u tranziciji :-) I mi ćemo nekad valjda biti kulturni kad uđemo u EU.. :-) Samo nama palica treba..
Ovdje moram ispričati anegdotu i neka se ne nađu ovi u dijaspori uvrijeđeni..tamo negdje u njemačkooj gledam ove 'naše' toliko su ih 'dresirali' da žvaku ne smiju baciti na ulicu jer znaju da iza svakog ugla neko gleda..E valjda će i kod nas tako kad lajčak zalaje na ove naše političare i uvede evropsku policiju samo palica napraviti građansko sarajevo.,.
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

Phia wrote:
studentica21 wrote:Toliko o gradjanima ovog grada...Bolje i ciganluk nego primitivizam...
Neka studentice mi smo ti još u tranziciji :-) I mi ćemo nekad valjda biti kulturni kad uđemo u EU.. :-) Samo nama palica treba..
Ovdje moram ispričati anegdotu i neka se ne nađu ovi u dijaspori uvrijeđeni..tamo negdje u njemačkooj gledam ove 'naše' toliko su ih 'dresirali' da žvaku ne smiju baciti na ulicu jer znaju da iza svakog ugla neko gleda..E valjda će i kod nas tako kad lajčak zalaje na ove naše političare i uvede evropsku policiju samo palica napraviti građansko sarajevo.,.
sta fali Sarajevu

Image
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

_BosanaC wrote:
ladyblue18 wrote:
mIRCerka wrote: meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika... :(

Ne rece nam boju kose? :D
smedja, svijetlo smedja :oops: :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

@ "Mirci",jesam savršena sam 8-) ..

Btw.. pročitam i ja tvojih gluposti kile i kile..al jbg.. tebi se ovdje mora podilaziti,pošto si kao neko vrhovno forumsko božanstvo nakon zooma,pa gluho bilo,ako neko ne misli što i ti il ne izbacuje smajlije na svaku tvoju,koju napišeš..taj je obavezno glup,poremećen,nema pojma o životu..treba ga obavezno što više isponižavati,što samo svjedoči o nekim moralnim vrijednostima čovjeka.
Neko,ko tuđe mišljenje,odnosno stav,koji je suprotan njegovom automatski popljuje je samo odraz nekulture i ništa drugo,a tebe često prenosi po tom pitanju,samo eto što imaš hordu šupkolizaca da prostiš,kojima je forum i kuća i kafana i mjesto,gdje sve mogu da nauče..pa se onda cerekaju,a to tebi očigledno pomaže da ti ego raste..il šta već.
Eh pa jbg žao mi je,al imam eto tu ja bih rekla vrlinu,da sam bezobrazno direktna i iskrena.. i ne libim se toga da javno kažem sve što mislim,a stalo mi je do tvog mišljenja,koje je moram reći vrlo bezobrazno prezentovano i nezrelo za djevojku tvojih godina ko do lanjskog snijega.
Znači.. otprilike sam ukapirala kako to ovdje hoda.. il se pridruži određenoj skupini,pa makar bili neprikosnoveni debili.. il ćeš biti razapet ko Isus.
Što se tiče diskutantice @danas,tek me to ne tangira..i veze nema sa mojim postovima.
Ako zaslužujem ban,zbog svog mišljenja,no problem banuj me i svršimo s tim,al mi nemoj držati moralne pridike.. jer to može samo neko,ko mi je extremno blizak i ko me dobro poznaje,a ne neko s druge strane mog monitora.To valjda znaš iz života *eboga ti..ne trebam ti govoriti.

Dakle,bar ti bi trebala biti neki primjer jbg.. ovdje.. neke objektivnosti,nepristrasnosti..a ne da se ko mutava zalijećeš i nazivaš ljude glupima.Ne znam s kojim pravom uopšte?

Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE 8-)

[/quote]
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

pinkzelena wrote:@ "Mirci",jesam savršena sam 8-) ..

Btw.. pročitam i ja tvojih gluposti kile i kile..al jbg.. tebi se ovdje mora podilaziti,pošto si kao neko vrhovno forumsko božanstvo nakon zooma,pa gluho bilo,ako neko ne misli što i ti il ne izbacuje smajlije na svaku tvoju,koju napišeš..taj je obavezno glup,poremećen,nema pojma o životu..treba ga obavezno što više isponižavati,što samo svjedoči o nekim moralnim vrijednostima čovjeka.
Neko,ko tuđe mišljenje,odnosno stav,koji je suprotan njegovom automatski popljuje je samo odraz nekulture i ništa drugo,a tebe često prenosi po tom pitanju,samo eto što imaš hordu šupkolizaca da prostiš,kojima je forum i kuća i kafana i mjesto,gdje sve mogu da nauče..pa se onda cerekaju,a to tebi očigledno pomaže da ti ego raste..il šta već.
Eh pa jbg žao mi je,al imam eto tu ja bih rekla vrlinu,da sam bezobrazno direktna i iskrena.. i ne libim se toga da javno kažem sve što mislim,a stalo mi je do tvog mišljenja,koje je moram reći vrlo bezobrazno prezentovano i nezrelo za djevojku tvojih godina ko do lanjskog snijega.
Znači.. otprilike sam ukapirala kako to ovdje hoda.. il se pridruži određenoj skupini,pa makar bili neprikosnoveni debili.. il ćeš biti razapet ko Isus.
Što se tiče diskutantice @danas,tek me to ne tangira..i veze nema sa mojim postovima.
Ako zaslužujem ban,zbog svog mišljenja,no problem banuj me i svršimo s tim,al mi nemoj držati moralne pridike.. jer to može samo neko,ko mi je extremno blizak i ko me dobro poznaje,a ne neko s druge strane mog monitora.To valjda znaš iz života *eboga ti..ne trebam ti govoriti.

Dakle,bar ti bi trebala biti neki primjer jbg.. ovdje.. neke objektivnosti,nepristrasnosti..a ne da se ko mutava zalijećeš i nazivaš ljude glupima.Ne znam s kojim pravom uopšte?

Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE 8-)
[/quote]

imal korupcije na tom faksu ???? de da sredim sta , ko je dekan, daj malo vise informacija ccccc :lol: :lol:
Phia

Post by Phia »

E svašta u ove sitne sate..pinki i ti zaradila profesionalno oboljenje tamo u bosmenovoj klinici..samo se takariš sa narodom.. :D :-)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna :lol: :lol: :lol:

e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto :D:D:D

p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnose
Phia

Post by Phia »

Image
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna :lol: :lol: :lol:

e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto :D:D:D

p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnose
ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije sala :lol: a ni ti se ne javljaj, kako si se samo usudila zavrsiti taj BOGOVSKI faks prije nego ti je dopusteno bilo :lol: :lol: :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Phia wrote:E svašta u ove sitne sate..pinki i ti zaradila profesionalno oboljenje tamo u bosmenovoj klinici..samo se takariš sa narodom.. :D :-)

Ne takarim se sa svakim,ali ti će se prepoznati 8-).
"Profesionalno oboljenje" je neka nova dijagnoza... ipak moram kod Bosmena,a eto imam privilegije pošto bijah zamjenica direktora :lol:
Btw.. ovo "takarenje" mi se toliko uvrtilo,da sam počela i u svakodnevnici da praktikujem :-)
pinkzelena

Post by pinkzelena »

danas wrote:
dawn_upon_dawn wrote:mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna :lol: :lol: :lol:

ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije sala :lol: a ni ti se ne javljaj, kako si se samo usudila zavrsiti taj BOGOVSKI faks prije nego ti je dopusteno bilo :lol: :lol: :lol:

Ti ćeš oboliti zbog mene :lol:
danas

Post by danas »

pinkzelena wrote:
danas wrote:

Ti ćeš oboliti zbog mene :lol:
docim si ti vec obolila, a lijeka ti nema :wink:

PS ovo nisam ja rekla, ovo sam samo zaboravila da stavim navodnike onoga sto sam citirala prije mene :lol:
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

ma kakav "bogovski" fax, fax je fax :D jos u sarajevu bogovski :D da ti haman nisu na princetonu, yaleu, harvardu, oxfordu?

ili si ih odbila zbog elektrotehnickog ili pravnog, onako lagano :-) :-) :-)
danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:ma kakav "bogovski" fax, fax je fax :D jos u sarajevu bogovski :D da ti haman nisu na princetonu, yaleu, harvardu, oxfordu?

ili si ih odbila zbog elektrotehnickog ili pravnog, onako lagano :-) :-) :-)
ama mora da je bogovski, kad je prestigose svi ovi 'papci sa strane' :D :D :D
pu, cigani... :D njoj tako :D :D
Post Reply