Neki imaju i tuđi pasoš i 'mješanci' su pa im je ovdje lijepo._BosanaC wrote:NecePhia wrote:Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo._BosanaC wrote:Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu.
![]()
Sad ima vizu u pasosu za ne daj Boze, samo u slucaju da kakva puska pukne
Ciganluk po Ferhadiji
- Phia
- Phia
Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.mIRCerka wrote:ne brini nece pucati... malo off topic: stariji ljudi su pred sami kraj rata rekli da dolazi kraj rata jer se cigani vratise.... tako da smo mirni..._BosanaC wrote:NecePhia wrote: Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo.Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu.
![]()
btw, ciganluk se prosirio pravo....skroz do labuda...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.
ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....
- Phia
A tek kad 'prostru' one torbe po 5-10 koliko li maraka do pola puta kud ljudi idu..ali eto jednom sam vidjela nekog momka koji je izvodio neke akrobacije za vatrenim štapovima..to mi je bilo super..nekako me podsjetilo na srednjovjekovne vašare.mIRCerka wrote:meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.![]()
ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....
-
_BosanaC
Ja zato imam BH pasos al' stranu vizu, sto je sigurno sigurnoPhia wrote:Neki imaju i tuđi pasoš i 'mješanci' su pa im je ovdje lijepo._BosanaC wrote:NecePhia wrote: Boli briga bosanca on hoće da se ispali odavde i ostavi ciganluk po ferhadiji i feradiju i sarajevo.Sad samo popkorn tamani i zabavlja se dok je još tu.
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ne spominji mi to prokletstvomIRCerka wrote:meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.![]()
- Phia
Eh pa neće zar opet pucati..kad se ovako dobro razvija vašarski biznis.._BosanaC wrote:Ja zato imam BH pasos al' stranu vizu, sto je sigurno sigurnoPhia wrote:Neki imaju i tuđi pasoš i 'mješanci' su pa im je ovdje lijepo._BosanaC wrote: NeceSad ima vizu u pasosu za ne daj Boze, samo u slucaju da kakva puska pukne
-
_BosanaC
Ne rece nam boju kose?ladyblue18 wrote:Ne spominji mi to prokletstvomIRCerka wrote:meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.![]()
ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....![]()
Uvijek podjem onda da prodjem i ne skontam da ne mogu
![]()
![]()
moram zaobilazit
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemamo mi vremena ni volje za te performanse...a metri torbi od 5 km sa pokvarenim zatvaracima...uf...Phia wrote:A tek kad 'prostru' one torbe po 5-10 koliko li maraka do pola puta kud ljudi idu..ali eto jednom sam vidjela nekog momka koji je izvodio neke akrobacije za vatrenim štapovima..to mi je bilo super..nekako me podsjetilo na srednjovjekovne vašare.mIRCerka wrote:meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...Phia wrote: Meni su 'mrak' oni vozići pored parka ispred ekonomije.![]()
ono sto mi je sega je sto sva ona roba na siranu, stotinjak metara nize, kosta duplo manje...
- Phia
Neka studentice mi smo ti još u tranzicijistudentica21 wrote:Toliko o gradjanima ovog grada...Bolje i ciganluk nego primitivizam...
Ovdje moram ispričati anegdotu i neka se ne nađu ovi u dijaspori uvrijeđeni..tamo negdje u njemačkooj gledam ove 'naše' toliko su ih 'dresirali' da žvaku ne smiju baciti na ulicu jer znaju da iza svakog ugla neko gleda..E valjda će i kod nas tako kad lajčak zalaje na ove naše političare i uvede evropsku policiju samo palica napraviti građansko sarajevo.,.
- Bullet Tooth Tony
sta fali SarajevuPhia wrote:Neka studentice mi smo ti još u tranzicijistudentica21 wrote:Toliko o gradjanima ovog grada...Bolje i ciganluk nego primitivizam...I mi ćemo nekad valjda biti kulturni kad uđemo u EU..
Samo nama palica treba..
Ovdje moram ispričati anegdotu i neka se ne nađu ovi u dijaspori uvrijeđeni..tamo negdje u njemačkooj gledam ove 'naše' toliko su ih 'dresirali' da žvaku ne smiju baciti na ulicu jer znaju da iza svakog ugla neko gleda..E valjda će i kod nas tako kad lajčak zalaje na ove naše političare i uvede evropsku policiju samo palica napraviti građansko sarajevo.,.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
smedja, svijetlo smedja_BosanaC wrote:Ne rece nam boju kose?ladyblue18 wrote:Ne spominji mi to prokletstvomIRCerka wrote: meni ciko nije dao da se ja vozim....kaze da sam velika...![]()
ma vozic i autice jos i mogu svarit, ali stand sa kozmetikom na kojem je vjecita akcija, standove sa novcanicima, bubrezima, torbama, nakitom, plastikom (samo fale daska i cetka za WC solju) - e to je fakat previse....![]()
Uvijek podjem onda da prodjem i ne skontam da ne mogu
![]()
![]()
moram zaobilazit
![]()
-
pinkzelena
@ "Mirci",jesam savršena sam
..
Btw.. pročitam i ja tvojih gluposti kile i kile..al jbg.. tebi se ovdje mora podilaziti,pošto si kao neko vrhovno forumsko božanstvo nakon zooma,pa gluho bilo,ako neko ne misli što i ti il ne izbacuje smajlije na svaku tvoju,koju napišeš..taj je obavezno glup,poremećen,nema pojma o životu..treba ga obavezno što više isponižavati,što samo svjedoči o nekim moralnim vrijednostima čovjeka.
Neko,ko tuđe mišljenje,odnosno stav,koji je suprotan njegovom automatski popljuje je samo odraz nekulture i ništa drugo,a tebe često prenosi po tom pitanju,samo eto što imaš hordu šupkolizaca da prostiš,kojima je forum i kuća i kafana i mjesto,gdje sve mogu da nauče..pa se onda cerekaju,a to tebi očigledno pomaže da ti ego raste..il šta već.
Eh pa jbg žao mi je,al imam eto tu ja bih rekla vrlinu,da sam bezobrazno direktna i iskrena.. i ne libim se toga da javno kažem sve što mislim,a stalo mi je do tvog mišljenja,koje je moram reći vrlo bezobrazno prezentovano i nezrelo za djevojku tvojih godina ko do lanjskog snijega.
Znači.. otprilike sam ukapirala kako to ovdje hoda.. il se pridruži određenoj skupini,pa makar bili neprikosnoveni debili.. il ćeš biti razapet ko Isus.
Što se tiče diskutantice @danas,tek me to ne tangira..i veze nema sa mojim postovima.
Ako zaslužujem ban,zbog svog mišljenja,no problem banuj me i svršimo s tim,al mi nemoj držati moralne pridike.. jer to može samo neko,ko mi je extremno blizak i ko me dobro poznaje,a ne neko s druge strane mog monitora.To valjda znaš iz života *eboga ti..ne trebam ti govoriti.
Dakle,bar ti bi trebala biti neki primjer jbg.. ovdje.. neke objektivnosti,nepristrasnosti..a ne da se ko mutava zalijećeš i nazivaš ljude glupima.Ne znam s kojim pravom uopšte?
Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE
[/quote]
Btw.. pročitam i ja tvojih gluposti kile i kile..al jbg.. tebi se ovdje mora podilaziti,pošto si kao neko vrhovno forumsko božanstvo nakon zooma,pa gluho bilo,ako neko ne misli što i ti il ne izbacuje smajlije na svaku tvoju,koju napišeš..taj je obavezno glup,poremećen,nema pojma o životu..treba ga obavezno što više isponižavati,što samo svjedoči o nekim moralnim vrijednostima čovjeka.
Neko,ko tuđe mišljenje,odnosno stav,koji je suprotan njegovom automatski popljuje je samo odraz nekulture i ništa drugo,a tebe često prenosi po tom pitanju,samo eto što imaš hordu šupkolizaca da prostiš,kojima je forum i kuća i kafana i mjesto,gdje sve mogu da nauče..pa se onda cerekaju,a to tebi očigledno pomaže da ti ego raste..il šta već.
Eh pa jbg žao mi je,al imam eto tu ja bih rekla vrlinu,da sam bezobrazno direktna i iskrena.. i ne libim se toga da javno kažem sve što mislim,a stalo mi je do tvog mišljenja,koje je moram reći vrlo bezobrazno prezentovano i nezrelo za djevojku tvojih godina ko do lanjskog snijega.
Znači.. otprilike sam ukapirala kako to ovdje hoda.. il se pridruži određenoj skupini,pa makar bili neprikosnoveni debili.. il ćeš biti razapet ko Isus.
Što se tiče diskutantice @danas,tek me to ne tangira..i veze nema sa mojim postovima.
Ako zaslužujem ban,zbog svog mišljenja,no problem banuj me i svršimo s tim,al mi nemoj držati moralne pridike.. jer to može samo neko,ko mi je extremno blizak i ko me dobro poznaje,a ne neko s druge strane mog monitora.To valjda znaš iz života *eboga ti..ne trebam ti govoriti.
Dakle,bar ti bi trebala biti neki primjer jbg.. ovdje.. neke objektivnosti,nepristrasnosti..a ne da se ko mutava zalijećeš i nazivaš ljude glupima.Ne znam s kojim pravom uopšte?
Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE
[/quote]
- Bullet Tooth Tony
[/quote]pinkzelena wrote:@ "Mirci",jesam savršena sam..
Što se tiče mog faxa,jel rekoh BOGOVSKI?? Da.. BOGOVSKI JE![]()
imal korupcije na tom faksu ???? de da sredim sta , ko je dekan, daj malo vise informacija ccccc
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna

e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto
:D:D
p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnose
e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto
p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnose
- danas
ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije saladawn_upon_dawn wrote:mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna![]()
![]()
e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto:D:D
-
pinkzelena
Phia wrote:E svašta u ove sitne sate..pinki i ti zaradila profesionalno oboljenje tamo u bosmenovoj klinici..samo se takariš sa narodom..![]()
Ne takarim se sa svakim,ali ti će se prepoznati
"Profesionalno oboljenje" je neka nova dijagnoza... ipak moram kod Bosmena,a eto imam privilegije pošto bijah zamjenica direktora
Btw.. ovo "takarenje" mi se toliko uvrtilo,da sam počela i u svakodnevnici da praktikujem
-
pinkzelena
danas wrote:ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije saladawn_upon_dawn wrote:mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna![]()
![]()
e vala danaske i ti nasla pricati, a znas kad smo ono gledali sarajevo na razglednici da i nije bilo nesto:D:D
p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnosea ni ti se ne javljaj, kako si se samo usudila zavrsiti taj BOGOVSKI faks prije nego ti je dopusteno bilo
![]()
![]()
Ti ćeš oboliti zbog mene
- danas
docim si ti vec obolila, a lijeka ti nemapinkzelena wrote:danas wrote:ma ne pricam ja nista, ja nemam DVA STANA, nije saladawn_upon_dawn wrote:mIRCi, jest meni je zoom tito, al moram te poceti u bozanstva ubrajati, i to vrhovna![]()
![]()
p. s. pinkzelena, chill, niko ovdje forum ne shvaca toliko ozbiljno niti analizira toliko odnosea ni ti se ne javljaj, kako si se samo usudila zavrsiti taj BOGOVSKI faks prije nego ti je dopusteno bilo
![]()
![]()
Ti ćeš oboliti zbog mene
PS ovo nisam ja rekla, ovo sam samo zaboravila da stavim navodnike onoga sto sam citirala prije mene
- Bea_Trix
ma kakav "bogovski" fax, fax je fax
jos u sarajevu bogovski
da ti haman nisu na princetonu, yaleu, harvardu, oxfordu?
ili si ih odbila zbog elektrotehnickog ili pravnog, onako lagano

ili si ih odbila zbog elektrotehnickog ili pravnog, onako lagano
- danas
ama mora da je bogovski, kad je prestigose svi ovi 'papci sa strane'dawn_upon_dawn wrote:ma kakav "bogovski" fax, fax je faxjos u sarajevu bogovski
da ti haman nisu na princetonu, yaleu, harvardu, oxfordu?
ili si ih odbila zbog elektrotehnickog ili pravnog, onako lagano![]()
![]()
pu, cigani...