To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obaveza
"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
- lolita_xx
pa sta je s tobom??jaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
kazes da fino izgledas??
i imas 28 godina..
i opet nisi dugo
obavezno to mijenjaj
sretno veceras
-
Yamahalac
nisi ti onda ravnodusan, ti si zagoriojaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
- Amazonka27
-
funaki
Sretno i od menelolita_xx wrote:pa sta je s tobom??jaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
kazes da fino izgledas??
i imas 28 godina..
i opet nisi dugo![]()
obavezno to mijenjaj
sretno veceras
P.S. Valjda ce biti kakav ''izvjestaj''
-
papahet
Mudro zboris za jednog 28-godisnjaka!jaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
- jaba
Sta cu kad sam do sada trazio finu djevojku za ozbiljniu vezu a one kazu da sam previse fin. Sad mi se fucka sta ce ko mislit o tome.Ja hocu provod nisam casna sestra ili bula da pazim. A inace kojekakvi frajeri ispadnu cvijecke na kraju. Zato hocu to i mjenjat a izmedju ostalog ona je prva dala taj prijedlog ali indirektno pa smo jednom sjeli i o tome otvoreno porazgovarali. Hvala na zeljama.lolita_xx wrote:pa sta je s tobom??jaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
kazes da fino izgledas??
i imas 28 godina..
i opet nisi dugo![]()
obavezno to mijenjaj
sretno veceras
- Amazonka27
- lolita_xx
a sta je za tebe fina djevojka??jaba wrote:Sta cu kad sam do sada trazio finu djevojku za ozbiljniu vezu a one kazu da sam previse fin. Sad mi se fucka sta ce ko mislit o tome.Ja hocu provod nisam casna sestra ili bula da pazim. A inace kojekakvi frajeri ispadnu cvijecke na kraju. Zato hocu to i mjenjat a izmedju ostalog ona je prva dala taj prijedlog ali indirektno pa smo jednom sjeli i o tome otvoreno porazgovarali. Hvala na zeljama.lolita_xx wrote:pa sta je s tobom??jaba wrote: To cemo da vidimo veceras.Mozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
kazes da fino izgledas??
i imas 28 godina..
i opet nisi dugo![]()
obavezno to mijenjaj
sretno veceras![]()
- Amazonka27
- anais_nin
basta sljezove boje wrote:
da nije Moderato Cantabile? Jeanne Moreau & JP Belmondo? Ona je bogatasica kojoj je dosadno, a on lokalni mangup? Taj je malo stariji, ima noviji "Intimacy" po Hanifu Kureishiju. Ovaj je legendaran, jer ima eksplicitnu scenu oralnog seksa. Ide tako sto se njih dvoje srecu svake srijede poslijepodne, ne progovore nijednu rijec i rokaju se kao ludi. On ne zna nista o njoj i odluci da je prati nakon jedne srijede ... a ona ima muza i sina
Intimacy je fenomenalan film
- anais_nin
pa ako vec zelis biti lafcina i vise ne biti fin sto moras u procesu povrijediti nekog drugog???jaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
e steta sto nije i ona na forumu, da joj mi koju kazemo
- SaraLe
Najbolje da ostanes "sam svoj majstor" ocito si navikao na tojaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
- lolita_xx
ma nesiguran je on u sebe, nije emocionalno stabilan, fali mu samopouzdanja... i jos mnogo toga ...SaraLe wrote:Najbolje da ostanes "sam svoj majstor" ocito si navikao na tojaba wrote:To cemo da vidimo veceras.lolita_xx wrote:nego jesi se ti odlucio hoces li prihvatiti tu vezu bez obavezaMozda se samo jednom kresnemo i nastavimo kao prijatelji zavisi kako se dogovorimo ja sam tu ravnodusan. Ali mi je vazno da bude nesto veceras jer se nisam dugo dugo dugo vremena sexao
.
![]()
hajd valjda ce naci i tu 'finu' za kojom traga
- jaba
Nije nicega bilo. Dosad smo izlazili na kratko na kafu tako da je nisam bas dobro poznavao ali sinoc sam vidio da je ona jedna obicna sponzorusha i da sa tim svojim ponasanjem samo trazi da joj neko placa izlaske. Hebi ga tak je zivot

-
basta sljezove boje
nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget itjaba wrote:Nije nicega bilo. Dosad smo izlazili na kratko na kafu tako da je nisam bas dobro poznavao ali sinoc sam vidio da je ona jedna obicna sponzorusha i da sa tim svojim ponasanjem samo trazi da joj neko placa izlaske. Hebi ga tak je zivot![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusabasta sljezove boje wrote:nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget itjaba wrote:Nije nicega bilo. Dosad smo izlazili na kratko na kafu tako da je nisam bas dobro poznavao ali sinoc sam vidio da je ona jedna obicna sponzorusha i da sa tim svojim ponasanjem samo trazi da joj neko placa izlaske. Hebi ga tak je zivot![]()
![]()
![]()
- Phia
Tačno.I ti si isti kao i ona kad se sve sabere.lolita_xx wrote:ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusabasta sljezove boje wrote:nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget itjaba wrote:Nije nicega bilo. Dosad smo izlazili na kratko na kafu tako da je nisam bas dobro poznavao ali sinoc sam vidio da je ona jedna obicna sponzorusha i da sa tim svojim ponasanjem samo trazi da joj neko placa izlaske. Hebi ga tak je zivot![]()
![]()
![]()
Osim toga ako je već sponzoruša a ti htio sex zašto joj naprosto nisi ponudio da 'platiš'?
On bi džaba pametnjaković.
- lolita_xx
mozda se potajno nadao da je fina...Phia wrote:Tačno.I ti si isti kao i ona kad se sve sabere.lolita_xx wrote:ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusabasta sljezove boje wrote: nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget it
Osim toga ako je već sponzoruša a ti htio sex zašto joj naprosto nisi ponudio da 'platiš'?
mozda ipak osjeca nesto prema njoj i htio je vjerovatno vise od sexa...
- Phia
Ma on bi da ima žena ko 'arapi'.lolita_xx wrote:mozda se potajno nadao da je fina...Phia wrote:Tačno.I ti si isti kao i ona kad se sve sabere.lolita_xx wrote: ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusa
mozda ipak osjeca nesto prema njoj i htio je vjerovatno vise od sexa...
- lolita_xx
Phia wrote:Ma on bi da ima žena ko 'arapi'.lolita_xx wrote:mozda se potajno nadao da je fina...Phia wrote: Tačno.I ti si isti kao i ona kad se sve sabere.
mozda ipak osjeca nesto prema njoj i htio je vjerovatno vise od sexa...![]()
ako nastavi ovako nece imati ni jednu
- Phia
Hoće ima ih koje vole 'egzotiku' čitaj muške sponzoruše.lolita_xx wrote:Phia wrote:Ma on bi da ima žena ko 'arapi'.lolita_xx wrote: mozda se potajno nadao da je fina...
mozda ipak osjeca nesto prema njoj i htio je vjerovatno vise od sexa...![]()
![]()
![]()
![]()
ako nastavi ovako nece imati ni jednu
-
basta sljezove boje
ako si pratila temu mogla si procitati da mu je djevojka ponudila da se zabavljaju i da ju je on odbio. Nakon toga mu je ona predlozila "vezu bez obaveza" o kojoj je razmisljao i zbog koje je otvorio temu. Na kraju se ispostavilo da djevojku vode iskljucivo materijalisticki motivi sto je poprilicno odvratno i to ga je rastuzilo. Mislim da treba biti sretan sto nije s njom nista imao i sto ju je upoznao u startu - bilo kakav kontakt bi vodio sve vecem razocarenju. Njemu zelim malo vise hrabrosti da sam prilazi i upoznaje djevojke, mozda nadje prijatelja za cijeli zivot, a mozda i idealnu zenulolita_xx wrote:ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusabasta sljezove boje wrote:nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget itjaba wrote:Nije nicega bilo. Dosad smo izlazili na kratko na kafu tako da je nisam bas dobro poznavao ali sinoc sam vidio da je ona jedna obicna sponzorusha i da sa tim svojim ponasanjem samo trazi da joj neko placa izlaske. Hebi ga tak je zivot![]()
![]()
![]()